צפייה בגרסה מלאה : התקנת נעילה אחורית חשמלית או פנאומטית?
שלום לכולם יש לי גימיני 2008 שאיתי כבר לא מעט זמין ואני רוצה להתקין לו נעילה נשלטת לא אוטומטית. הבנתי שיש שנים בשוק חשמלית ופנאומטית ההיתי שמח לשמוע יותר את ההבדל בין השנים סוגי הנעילות והמלצה או דיס המלצה על אחת מהם?
והכי חשוב אם יש המלצה על מקום לבצע את העבודה בדקתי בנתים בשרפי ועמית גלעד וזקי לנד אם יש המלצה על עוד מקום אני ישמח לשמוע
שלום לכולם יש לי גימיני 2008 שאיתי כבר לא מעט זמין ואני רוצה להתקין לו נעילה נשלטת לא אוטומטית. הבנתי שיש שנים בשוק חשמלית ופנאומטית ההיתי שמח לשמוע יותר את ההבדל בין השנים סוגי הנעילות והמלצה או דיס המלצה על אחת מהם?
והכי חשוב אם יש המלצה על מקום לבצע את העבודה בדקתי בנתים בשרפי ועמית גלעד וזקי לנד אם יש המלצה על עוד מקום אני ישמח לשמוע
ר ק מורי
מניסיון של 7 שנים.
לא למחפשי הזול והמציאות.
אני מאוד ממליץ על טל צופי בתל אביב.
לא הכי זול בשוק - אבל מקצועי וגם יודע לקחת אחריות. עושים דברים כמו שצריך..ולא בחפיפניקיות שמאפיינת הרבה מוסכניקים אחרים.
למיטב ידיעתי ההבדל בעלויות הוא בערך 500 זוז.
בחשמלית יש םחות מה שידפק, בניגוד לפניאומטית עם מדחס, וצנרת אוויר, עם חיבורים ושות'.
בקיצור, לי יש שני נעילות חשמליות. מרוצה חסדי השם.
התקנתי אצל צופי נעילה פניאומטית, TRE, החיקוי הסיני של ARB.
מרגיש כמו כולם שהמחירים בגבול הגבוה של הסביר, אבל יוצאים מהמוסך בתחושה שהאוטו קיבל יחס טוב.
בשביל מה שזה שווה, הנעילה כמעט שנה אצלי בלי שום בעיות, כשכמובן, לנעילה אין DUTY CYCLE גבוה מדי.
לגבי ההחלטה בין פניאומטית לחשמלית - אני עם גרנד ויטרה אז ההחלטה הייתה פשוטה כי אין גם חשמלית. אם הייתי צריך לבחור, אז לטובת הפניאומטית עומד השיקול שאתה מקבל קומפרסור מובנה. בהשקעה קטנה על קצת מחברים פניאומטיים וצנרת יש לי אפשרות לנפח צמיגים, מה שמוסיף קצת לשקט הנפשי בטיול לבד למקרה שיהיה פנצ'ר וצריך לתקן.
(אפשר לקנות קומפרסור בנפרד, אבל שני הרכבים לא מצטיינים בעודף מקום...)
Tzvika-Pick
13-10-21, 23:00
לא יודע כמה התגובה שלי תורמת לך אבל מבחינתי לא הייתה בכלל התלבטות. ברגע שהבנתי שיש נעילה חשמלית זמינה הלכתי על זה, לא אוטומטית ולא פנאומטית.
התקנתי אצל עמית גלעד והיה אחלה.
ר ק מורי
מניסיון של 7 שנים.
לא למחפשי הזול והמציאות.
אפשר את הטלפון?
- - - Updated - - -
למיטב ידיעתי ההבדל בעלויות הוא בערך 500 זוז.
בחשמלית יש םחות מה שידפק, בניגוד לפניאומטית עם מדחס, וצנרת אוויר, עם חיבורים ושות'.
בקיצור, לי יש שני נעילות חשמליות. מרוצה חסדי השם.
ההבדל הוא באזור ה 100 שח ממש כמעת אותו מחיר
איך עובר החשמל לנעילה החשמלית?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.