PDA

צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה - סוכן פרטי או חברה ללא סוכן, עד כמה יש הבדל בשירות

ishc
18-10-21, 17:15
הגיע הזמן לחדש את אחד הביטוחים של הרכבים.
הסוכן שמשרת אותי נאמנה כבר שנים שלח הצעת מחיר וכמו תמיד עשיתי השוואה לחברה ישירה, הפעם חברת ליברה. בפעם הראשונה, נתנו הצעה זולה ב-350 ש"ח שהם 17% הנחה לעומת הסוכן שלי.
הסוכן הזה משרת אותי כבר שנים, לאחרונה בתביעה עם תאונה ברכב השני שירת אותי נאמנה והכל טוב. מצד שני 350 ש"ח הם כסף ואני לא נוטה לזלזל בכסף וברור לי שבסוף אני משלם על שירות שזה בסדר... ועכשיו לשאלה...
האם למישהו יש ניסיון עם ליברה או בכלל חברות ישירות בטיפול במקרים שנזקקים לשירות שלהם? האם בכל זאת שווה לשלם לסוכן עוד כמה שקלים בשביל קול מוכר בצידו הני של הקו?

guyo
18-10-21, 17:25
יכול לספר לך על מקרה בו בחמישי בלילה בדרך מהעבודה הביתה על כביש 6 היה לי מפגש לא נעים עם תן. גם לתן היה מאוד לא נעים. הרכב היה מבוטח בשירביט וההתנהלות מולם הייתה עבורי מאוד קשה. דרך חתחתים של ממש בל הנוגע לקבלת רכב חלופי, תאום שמאי וכיו''ב וזאת למרות שהגעתי בהסדר קיבוצי של גוף גדול, לכאורה כלקוח מועדף.

מאידך גיסא, סיפור אחר על התקעות בשישי בצהריים במצפה רמון עם רכב תקול. הגיע גרר שלקח את הרכב באותו יום (שישי) למוסך בת''א וזאת למרות התנגדות חברת הדרכים, שביקשה להביא את הרכב רק ביום ראשון, ובמהלך הסופ''ש להלין את הרכב בחניון כלשהו. הרכב היה עמוס בציוד אישי לא זול ולא סמכתי במיוחד על האחסנה של הגרריסט.
התערבות של סוכן אסרטיבי הביאה את הרכב ליעדו למרות הכניסה לסופ''ש.

נכון, 350 ש''ח הם כסף אבל הם אולי גם קצת שקט נפשי שהסוכן שלך יהיה לצדך בעת הצורך (אולי....)

גיא

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

lizard
19-10-21, 07:32
סוכן. תעשה עם סוכן גם אם יקר בכמה שקלים.

לא יודע אם אתה יודע או זוכר, הייתה לי מיצובישי לנסר שבוטחה רק בחובה וצד ג'.
היה על זה שירשור שמישהו פגע בי.
אחרי הרבה תיסכול מצד הסוכן, נקודה לרעתו, שניסה קצת להתחמק הוא (החברה שלו) עשתה את העבודה ואני קיבלתי שווי מלא של הרכב (מחירון). אז כן סוכן אבל תבחר באחד טוב.
בסופו של דבר חזרתי אליו כי בסופו של דבר הוא עשה את העבודה.

guy888
19-10-21, 08:12
באמת תלוי בסוכן, שהכל טוב אז הכל טוב כשיש בעיה כלשהיא אז באמת מגלים אם היה כדאי.

שנים הייתי עם סוכן עד שרשלנותו גרמה לי להסתובב בלי ביטוח מקיף כחודשיים בלי ידיעתי, את כל באלגן מול חברת הביטוח הייתי צריך לפתור בעצמי אז בשביל מה הוא טוב?

ומצד שני בפרייבט היתה לי תביעה צד 3 של מישהו שנכנס בי מאחור, חברת ביטוח גדולה דאגו להכל.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
19-10-21, 10:11
יש סוכנים ויש סוכנים. אני נכוויתי על בשרי מסוכן רע.
מי שעזר לי באותו קטע היתה דווקא aig, שביטחה את אחד מהמעורבים האחרים בתאונה, ועל הדרך עזרה לי, מה שהסוכן שלי לא היה מוכן לעשות.
כמו כן הוא עשה טעויות בלי סוף, שחלקן גרמו לי לנסוע ללא ביטוח, ללא ידיעתי. במזל זה נגמר בלי שהיתה תאונה בדרך.

מאז אני לא מייחס לנושא הזה משמעות. כל גוף נבחן כשלעצמו, ללא מתן נקודות זכות לסוכנים. בחלק מהמקומות אני מבוטח ע"י חברות ישירות, וחלק מהפוליסות ע"י סוכן.
את כולם אני בודק בקפידה, ומוודא שפוליסות הביטוח אצלי ביד ביום שהן נכנסות לתוקף.

שגיא S
19-10-21, 17:27
אני חוויתי טוטאל לוסט לפרייבט הקודם, הייתי מבוטח של הפניקס.
הם היו מאוד מועילים ומאוד עזרו לי להתמודד עם התהליך. רכב חלופי לקחתי למחרת.
את המחירון על הפרייבט קיבלתי תוך שבוע כבר לחשבון.

אני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי

Gilad
19-10-21, 23:04
רק סוכן

350 זה הרבה באחוזים אולי, אבל זה לא הרבה כסף כשמדובר על ביטוח לשנה (30 שח לחודש...)
לדעתי, נסה להגיע מול הסוכן לתמחור קצת יותר טוב ולך על זה

אני עברתי לבטח רכב אחד בביטוח ישיר רכב בהפרש משמעותי של כמה אלפי שח, כשהיתה תאונה הוציאו לי את המיץ ולא היה עם מי לדבר.
לא מאמין שאעשה את זה שוב

ד ו ר ו ן
20-10-21, 09:06
תלוי סוכן.
בקש המלצות על סמך נסיון.
אני נוטה לסוכן, אבל גם חברות יודעות להיות יעילות (יתרון הגוגל).
תביעה לא קטנה יחסית לשווי הרכב, מול חברת ביטוח, שירביט, קיבלה מענה מהיר ויעיל כולל הצעה לשיפור המענה(רכב לפי הערכת שמאי היה קרוב לטוטאלוס, והם הציעו להכליל ככזה).

לחילופין,
סוכן שהיה קשה מאד להשיג כשהיה צריך, שכח לחדש פוליסה ועוד שטויות.

Pageup
20-10-21, 10:20
אבא שלי תמיד אומר להחליף סוכן כל כמה שנים כדי שלא ינוח על זרי הדפנה.
היה לנו סוכן שבאמת עשה מעל ומעבר כולל ללוות את אחותי למוסך (שהייתה בת 17)
אחרי שעשתה תאונה שההורים היו בחו"ל. בא לבדוק שתקנו כמו שצריך ועשה
כל מיני קומבינות שצריך.
אחרי כמה שנים הוא כבר שכח לתזכר על חידוש פוליסה, חידש פוליסה בלי
להודיע ולתת הצעת מחיר וכו'.
עדיין, מוכן לשלם כמה מאות שקלים יותר על סוכן.

danob
20-10-21, 14:53
מודה שלא בדקתי מול ליברה אבל הסוכנות שבה אני מבוטח יוצאים זולים יותר באופן קבוע מכל הישירים למינהם.
זההתחיל מביטוח לפג'רו שאף חברה לא רצתה לבטח בגלל הגיל (שלו, לא שלי) והסתיים בהעברת כל הפוליסות לאותה סוכנות, כולל משכנתא ונכס.
גם כל מי שהפניתי אליהם נשאר לקוח מרוצה.
במידה ותרצה פרטים אשמח להעביר לך.

***אין לי שום קשר עסקי איתם למעט היותי לקוח מרוצה (לצערי נאלצתי להעזר בהם לאחרונה בשתי ת"ד בשני הרכבים), ושום תגמול כזה או אחר***

ליאור

איל מ
20-10-21, 15:54
הסיבה בגללה אני מבוטח אצל סוכן, היא שהוא היחיד שידע לבטח אותי לפי קוד של M1 ולא לפי N1. האוטו של אשתי דרך אחת החברות הגדולות.

-->