צפייה בגרסה מלאה : (הועבר) בלימת חירום אוטונומית ב- ASX 2019
שלום לכולם.
אני על סף רכישה של ASX שנת 2019 ברמת Instyle מסוכנות ליסינג.
בסוכנות אומרים שישנה מערכת לבלימה אוטונומית אבל הייתי רוצה לוודא זאת היות וברשת מצאתי עדויות סותרות - בחלק מהמפרטים הטכניים שמצאתי ברשת עבור הדגם והשנה הרלוונטים ישנה מערכת כזאת, ובחלק מדברים אך ורק על מערכת עזר לבלם, שזה משהו אחר. האם למישהו יש את הדגם והוא יכול לאשר? איך אני בודק זאת ברכב, והאם יש דרך כלשהי לבדוק שהמערכת פועלת כשורה?..
תודה,
בן
ברוך הבא לפורום,
אמנם פרסמת את ההודעה בפורום מיצובישי, אבל זהו תת-פורום של רכבי 4X4 והאתר שלנו עוסק ברכבי שטח.
העברתי את השאלה שלך לפורום המתאים.
בכל מקרה, ישנם אתרים שבהם עעם הזנת מספר הרישוי אתה מקבל את כל המידע אודות הרכב, למשל - https://meshumeshet.com/
בהצלחה
ברוך הבא לפורום,
אמנם פרסמת את ההודעה בפורום מיצובישי, אבל זהו תת-פורום של רכבי 4X4 והאתר שלנו עוסק ברכבי שטח.
העברתי את השאלה שלך לפורום המתאים.
בכל מקרה, ישנם אתרים שבהם עעם הזנת מספר הרישוי אתה מקבל את כל המידע אודות הרכב, למשל - https://meshumeshet.com/
בהצלחה
תודה, אכן לא שמתי לב שהפורום לא הכי מתאים.
בכל מקרה, הסתכלתי באתר משומשת, רשומים מספר פרטים על אבזור הרכב אבל הם לא ממצים. לא רשומה בלימה אוטונומית אבל אני לא יודע אם זו הוכחה שאין כזאת..
בכל אופן תודה
אגב, תוכל בבקשה לשים קישור לפורום אליו הועברה ההודעה?
תוכל בבקשה לשים קישור לפורום אליו הועברה ההודעה?
1. אנחנו מתכתבים כאן בפורום החדש, אז לא צריך קישור :)
2. אם תראה מעל ההודעה מופיע שם הפורום, למעשה כל ההיררכיה של הפורום ותת הפורום שבו נמצאת ההודעה.
135804
1. אנחנו מתכתבים כאן בפורום החדש, אז לא צריך קישור :)
2. אם תראה מעל ההודעה מופיע שם הפורום, למעשה כל ההיררכיה של הפורום ותת הפורום שבו נמצאת ההודעה.
135804
הבנתי. אני חזק בשאלות קיטבג.. :-)
שלום לכולם.
אני על סף רכישה של ASX שנת 2019 ברמת Instyle מסוכנות ליסינג.
בסוכנות אומרים שישנה מערכת לבלימה אוטונומית אבל הייתי רוצה לוודא זאת היות וברשת מצאתי עדויות סותרות - בחלק מהמפרטים הטכניים שמצאתי ברשת עבור הדגם והשנה הרלוונטים ישנה מערכת כזאת, ובחלק מדברים אך ורק על מערכת עזר לבלם, שזה משהו אחר. האם למישהו יש את הדגם והוא יכול לאשר? איך אני בודק זאת ברכב, והאם יש דרך כלשהי לבדוק שהמערכת פועלת כשורה?..
תודה,
בן
על פניו אמורה להיות מערכת כזאת, הייתי מסתכל בספר הנהג בתא הכפפות של הרכב הספציפי, רגע לפני הסגירה. בהנחה שמכל בחינה אחרת העסקה מתאימה מבחינתך.
על פניו אמורה להיות מערכת כזאת, הייתי מסתכל בספר הנהג בתא הכפפות של הרכב הספציפי, רגע לפני הסגירה. בהנחה שמכל בחינה אחרת העסקה מתאימה מבחינתך.
רעיון טוב, תודה.
מניסיוני (במספר רכבים), ספר הרכב מכיל את כל האופציות והוורסיות והנהג צריך לזהות / להחליט איזה
רמת גימור ומערכות מורכבות לו ברכב.
רענן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.