צפייה בגרסה מלאה : מאז שבת נערך ברציפות חילוץ בים המלח שהתחיל מרכב אחד שנתקע
בחילוץ מעורבים גם כלי צמ"ה כבדים שהורסים שם את השטח,
ששאלתי את הראשון ששקע למה זה היה טוב לרדת עד קו המים ולגרום לכל הבאלגן הזה הוא אמר לי " תסתום את הפה או שאני יקבור אותך פה "
בקיצור יצור לא ידידתי ..
https://files.fm/u/xbcydq7sz
https://files.fm/u/rbgy2xrqs
https://files.fm/u/tgg4fwabn
לא מכיר כלי צמ״ה
כן מכיר שארגון ידידים מעורב בחילוץ.
זו ההודעה שרצה באחת מהקבוצות (הטעויות במקור):
״אירוע חילוץ מורכב בים המלח
טנדר כבד מסוג פורד 250 f ששקע בשבת בשעות הצהריים הזמין חברים ממועדון פורד שבאו ועבדו עם כננות וכלים כבדים משבת בצהריים עד יום ראשון לפנות בוקר לאחר שכל המאמצים שלהם עלו בתוהו ונשבר הבקקס של הפורד ונקרעו להם כננות ורצועה שנקרעה נתנה מכה קשה לרכב הם התייאשו ועזבו את המקום כונן שלנו הציע את העזרה של ידידים והם פתחו קריאה היום בשמונה וחצי בבוקר נתי אלברשטיין ומשה ברמן מפקדי יחידות הגיפים מחוז ירושלים קיימנו התייעצות עם פסח קוק מהצוות הטכני והמחלץ המנוסה שלנו בים המלח והוחלט על יציאת שני כלים כבדים עם החפק ציוד המשוכלל של המחוז הצטרפו אלינו הכוננים יונתן בן ישי ממועדון פורד ומשה אזרזר עם דימקס הגענו למקום עם החפ"ק ציוד כמה שניתן היה להתקרב בבטחה ללא סיכונים לאיזור החילוץ ומיקמנו שם את החפ"ק לצורך שימוש בציוד התקרבתי עם הרודיאו שלי כמה שניתן כדי לנסות להזיז את החלק האחורי של הפורד ששקע ללא הצלחה ושקעתי מעט חולצתי בקלות עם רצועה אלסטית מהחפ"ק והוחלט לחבר את הכננת עם מכפיל כוח אליי אחרי שעוגנתי לדימקס הצלחתי בעבודה מרובה להזיז אותו מעט משה ברמן עלה מכיוון אחר עם הדוג' ראם והכננת עברה אליו ביצענו משיכה של כמה מטרים ושינינו את המצב של הרכב למצב תחילת חילוץ ניסנו למשוך עם רצועות בשיירה ועם רצועות קינטיות ללא הצלחה .
בהמשך לאחר הפסקות לתת מנוחה לכננת החזרנו אותה לעבודה להמשך משיכה וחילוץ. והפורד השקוע המשיך לצאת כעשרה מטרים עם המון עבודה והגיע למצב שניתן למשוך בצורה מסודרת וישרה הזמנו עוד שלושה כוננים ג'יפאים עם כננות ועבדנו במקביל עם מכפיל כוח ועצירות למניעת נזקים לכננות עד לסיום החילוץ לאחר סיום המשיכה גררנו אותו ארבעה גיפים עד לכביש המחולץ ומשפחתו הודו לנו מכל הלב על הסיוע הבלתי מתפשר שנתנו להם מכל הלב במשך למעלה מעשר שעות.
סאב קשוח ושמח״
Sent from my iPhone using Tapatalk
בקיצור ...לא ידידותי ..
גם אתר שיתוף הקבצים לא ידידותי. שואל יותר מדי שאלות, התייאשתי באמצע
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
לא מכיר כלי צמ״ה
כן מכיר שארגון ידידים מעורב בחילוץ.
זו ההודעה שרצה באחת מהקבוצות (הטעויות במקור):
״אירוע חילוץ מורכב בים המלח
טנדר כבד מסוג פורד 250 f ששקע בשבת בשעות הצהריים הזמין חברים ממועדון פורד שבאו ועבדו עם כננות וכלים כבדים משבת בצהריים עד יום ראשון לפנות בוקר לאחר שכל המאמצים שלהם עלו בתוהו ונשבר הבקקס של הפורד ונקרעו להם כננות ורצועה שנקרעה נתנה מכה קשה לרכב הם התייאשו ועזבו את המקום כונן שלנו הציע את העזרה של ידידים והם פתחו קריאה היום בשמונה וחצי בבוקר נתי אלברשטיין ומשה ברמן מפקדי יחידות הגיפים מחוז ירושלים קיימנו התייעצות עם פסח קוק מהצוות הטכני והמחלץ המנוסה שלנו בים המלח והוחלט על יציאת שני כלים כבדים עם החפק ציוד המשוכלל של המחוז הצטרפו אלינו הכוננים יונתן בן ישי ממועדון פורד ומשה אזרזר עם דימקס הגענו למקום עם החפ"ק ציוד כמה שניתן היה להתקרב בבטחה ללא סיכונים לאיזור החילוץ ומיקמנו שם את החפ"ק לצורך שימוש בציוד התקרבתי עם הרודיאו שלי כמה שניתן כדי לנסות להזיז את החלק האחורי של הפורד ששקע ללא הצלחה ושקעתי מעט חולצתי בקלות עם רצועה אלסטית מהחפ"ק והוחלט לחבר את הכננת עם מכפיל כוח אליי אחרי שעוגנתי לדימקס הצלחתי בעבודה מרובה להזיז אותו מעט משה ברמן עלה מכיוון אחר עם הדוג' ראם והכננת עברה אליו ביצענו משיכה של כמה מטרים ושינינו את המצב של הרכב למצב תחילת חילוץ ניסנו למשוך עם רצועות בשיירה ועם רצועות קינטיות ללא הצלחה .
בהמשך לאחר הפסקות לתת מנוחה לכננת החזרנו אותה לעבודה להמשך משיכה וחילוץ. והפורד השקוע המשיך לצאת כעשרה מטרים עם המון עבודה והגיע למצב שניתן למשוך בצורה מסודרת וישרה הזמנו עוד שלושה כוננים ג'יפאים עם כננות ועבדנו במקביל עם מכפיל כוח ועצירות למניעת נזקים לכננות עד לסיום החילוץ לאחר סיום המשיכה גררנו אותו ארבעה גיפים עד לכביש המחולץ ומשפחתו הודו לנו מכל הלב על הסיוע הבלתי מתפשר שנתנו להם מכל הלב במשך למעלה מעשר שעות.
סאב קשוח ושמח״
Sent from my iPhone using Tapatalk
135838
- - - Updated - - -
גם אתר שיתוף הקבצים לא ידידותי. שואל יותר מדי שאלות, התייאשתי באמצע
בעבודה חוסמים אותנו לגוגל ויוטיוב ..
לא מכיר כלי צמ״ה
בתמונות שרצות בקבוצות רואים גם מיני באגר והם מציינים שהוא שקע עד החלון
בתמונות שרצות בקבוצות רואים גם מיני באגר והם מציינים שהוא שקע עד החלון
זה ?
135839
לא נעים להודות, אבל אשתי (לפני שיצאנו) שקעה פעם בים המלח וטנדר (שלמזלה היה שייך לקבלן עפר) שקע בנסיון לחלץ אותה. גם מחפרון של הקבלן שקע ובסוף הביאו באגר להוציאאת כולם....
בגד"ש רץ שנים סיפור דומה על חילוץ שהסתבך בשטחים בבטיחה, שנגמר בטנק שהוזמן בקומבינה מתרגיל מהרמפות הסמוכות (חבר מכיר חבר שמכיר מג"ד וזה...)
זה שטח רע ביותר, טובעני בטירוף, כל כמה חודשים מגיעים הטיפשים התורנים שמסתבכים שם.
איכשהו תמיד מעורב בזה פולסייז כלשהו.... כדי שהחילוץ יהיה מעניין.
לפי השמועות הפורד המדובר פיתל וגזר דריישפט אחורי.
בסוף עליות החילוץ יגיעו לעלות הרכב..
כבר עדיף עדיף שהיה אומר שגנבו לו את הרכב..
זה ?
135839
מה פתאום מיני באגר ? זה סתם צוללת צהובה שעברה במקום.
בעסהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211025/468619a5081288552a997a78e1167084.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20211025/76ce0b3cbc9c12c98dbfa7204760e322.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20211025/1bfc1c9b5c9b209b1f523c8ae1372b2a.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20211025/3cac6e406ce33ef2469de091f2d05c29.jpg
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
טובעים השניים מן האחד.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ehudzeelim
25-10-21, 20:10
זה שטח רע ביותר, טובעני בטירוף, כל כמה חודשים מגיעים הטיפשים התורנים שמסתבכים שם.
+1
מניסיון צרה צרורה
לי זה קרה דווקא רחוק מקו המים ליד הכביש שיורד לחוף עין גדי, ירדתי מהרכב לבדוק את הקרקע והיה נראה שמדובר בקרקע יבשה שאין בעיה לעבור. בדיעבד מדובר בקרום יבש שברגע שהגלגל עולה עליו נגמר הסיפור. למזלי היתה גישה נוחה לטרקטור שמשך אותי ועוד איזה טריטון שעבר במקרה באזור ונסע בספונטניות לתוך הביצה במטרה לחלץ אותי
ששאלתי את הראשון ששקע למה זה היה טוב לרדת עד קו המים ולגרום לכל הבאלגן הזה הוא אמר לי " תסתום את הפה או שאני יקבור אותך פה "
בקיצור יצור לא ידידותי..
הרבה אנשים (גם חכמים ואחראים) עושים שטויות... דמיין את עצמך בסיטואציה שבה אתה תקוע לילה לבן עם משפחה, רכב שבור, ואי ודאות אם הוא יצא..
ואז בא חכם בלילה ושואל אותך "למה נכנסת?"
במה זה תורם לסיטואציה?
לא תורם כלום.
והמצב שלו באמת היה חרא. לא מקנא בו.
אבל מכאן ועד "אני אקבור אותך" עוד הדרך ארוכה.
אלימות מילולית. מי שמדבר ככה, מצידי שיחפור בידיים.
לא תורם כלום.
והמצב שלו באמת היה חרא. לא מקנא בו.
אבל מכאן ועד "אני אקבור אותך" עוד הדרך ארוכה.
אלימות מילולית. מי שמדבר ככה, מצידי שיחפור בידיים.
+100
הארוע שם עוד מתגלגל.
באגר 36 טון שבא לחלץ את המיני שקוע גם חזק.
ביום ראשון ירדו לשם 3 רכבים גדולים. סילוורדו, ראם, וgmc ישנה. ועם כננות ומכפילים שלפו את הפורד.
המיני שכבר שקע למוות לא צלח.
הקבלן הביא את הבאגר שגם שקע ועכשיו מתארגנים על באגר נוסף..
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
GodsFather
26-10-21, 07:06
הישראלי הסקרן - מי משלם על כל זה?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אני סתם מנחש שאחד בעלי הרכבים שם הוא קבלן עפר שפשוט הביא את הצי הפרטי שלו
boaz avrahami
26-10-21, 07:51
תמונות נהדרות מהחילוץ.
הלוואי שימשך עוד שבוע ושתהיה לזה חשיפה אדירה.
קבלתי משהו שנראה כמו ערוץ המידע המקורי,
לחובבי הג'אנר, תהנו
https://m.facebook.com/%D7%94%D7%98%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%99%D7% A1%D7%99%D7%9D-208200372053/posts/?ref=page_internal&mt_nav=0
boaz avrahami
26-10-21, 08:30
אם זה היה סרט זה היה צריך להיגמר ככה-
בסיום החילוץ כולם שמחים ומתחבקים לצד הכביש ואז נפער בולען ומעלים אותם לנצח.
כל יום שעובר הם שוקעים יותר עמוק בבוץ ( תרתי משמע..)
135841135842135843135844
GodsFather
26-10-21, 18:47
למכירה באגר, לא ראה שטח
boaz avrahami
26-10-21, 19:17
זה הקבלן של תעלת הימים בכלל
ehudzeelim
26-10-21, 19:19
מהמר שהם יצאו משם רק בחלקים
או של תעלת בלאומיך
נשלח מהנייד
נראה לי שמבחינת העלויות כבר היה עדיף להשאיר את הפורד בבוץ.
גם אם הם יצאו משם הבוץ והמלח גרמו להם נזקים גדולים
גם אם הם יצאו משם הבוץ והמלח גרמו להם נזקים גדולים
הם הגיון לשלב שהטרקטורים הוסיפו ברזל למלח.
פשוט הזיה
חכם אחד נתקע עם אוטו במקום שלא היה אמור בכלל להגיע אליו
עוד אינסוף אנשים באים לחלץ אותו, גורמים נזק היסטרי גם לכלי רכב אחרים (זו כבר בעיה שלהם) וגם לטבע מסביב.
מי בסוף יתן את הדין על כל הסיפור הזה?
מה שכן, אם כל זה נעשה בהתנדבות אז יש פה אנשים מאד מאד נדיבים ואכפתיים.
אם אני מבין נכון מהפייסבוק של טיגריסים, הם הפכו את זה להפנינג חברתי, הביאו קרוונים אוהלים וכו... אני אומר שיעשו כבר ברנינג באגר
קייס קינום
26-10-21, 21:11
בהצלחה לים.
GodsFather
26-10-21, 21:26
בסוף יהיה שם מגדל. מישהו עובד על היתר בניה, אין לי ספק
andy.shaked
26-10-21, 22:24
מזכיר לי את מועדון המיליון, משתינים מהמקפצה, לפני כמה שנים עם כל הרנגלרים המשופרים בהגזמה
המדען המטורף
נראה לי מחר כבר לא יראו אותם בכלל..
135846
אני אומר שיעשו כבר ברנינג באגר
אם זה לא היה עצוב זה היה קורע מצחוק.
GodsFather
27-10-21, 10:15
תשלחו כמה גנבי ברזל, הם יוציאו את הכלים
מעניין כמה השרשור הזה עוד יספוג
פעם בכל גן ילדים היה תקוע בארגז החול שלד של כרמל דוכס ואם היית בגן ילדים ממש שווה היה שם איזה טרקטור ישן. כנראה שעכשיו באגרים זה יותר אופנתי.
boaz avrahami
27-10-21, 17:42
כשהם יסיימו בבקשה שיסדרו מעט את המדרגה במעלה יאיר.
חנן-ג'יפולוג
27-10-21, 17:43
אני מצליח להבין חלק מהביקורת על ההתנהלות, וכנראה גם על תגובת בעל הרכב, אליבא דפותח השרשור (יחד עם זאת- אני די בטוח שלא הייתי מטריד אותו בשאלה כנ"ל כשהוא בעומק הצרה) .
ועדיין, השמחה לאיד צורמת.
ehudzeelim
27-10-21, 17:57
אני מצליח להבין חלק מהביקורת על ההתנהלות, וכנראה גם על תגובת בעל הרכב, אליבא דפותח השרשור (יחד עם זאת- אני די בטוח שלא הייתי מטריד אותו בשאלה כנ"ל כשהוא בעומק הצרה) .
+1.
++
לא משנה איך התחיל, בסוף אנשים ניסו לעזור.
++
לא משנה איך התחיל, בסוף אנשים ניסו לעזור.
קצת כן משנה איך התחיל ... הרי אנחנו פה וגם אתה אישית דורון, מאד בעד לחנך ולשפר את הישראלי הברבר המצוי ..
אז הוא הרי לא היה אמור להכנס לשם ואם היה טיפה "מחונך" .. ( לא בקטע מתנשא .. פשוט אנחנו אומרים לחנך לחנך לחנך .. ) לא היה מגיע למצב שבו חצי מדינה מחלצת אותו וחצי מדינה צוחקת עליו ..
אז להוציא אותם כגיבורים ומנצחים ואיזה מאאגניבים הם .. זה מאד ההפך מרוח האתר הזה ( לפחות כפי שאני מבין אותו )
יפה שאנשים באו לעזור ויפה שיש מתנדבים ( כבר הבנו מזמן שמי שמתנדב עושה את זה בשביל ההרגשה הטובה שלו עצמו ) אבל אי אפשר לראות בזה משהו חיובי.
.. לא בקטע מתנשא .. פשוט אנחנו אומרים לחנך לחנך לחנך ...
אני לא זוכר שיש כאן באתר יותר מדי קריאה לחנך את מי שכבר מקולקל, אלא את הדור הבא. את המקולקלים בד"כ קוראים להעניש...
אני לא זוכר שיש כאן באתר יותר מדי קריאה לחנך את מי שכבר מקולקל, אלא את הדור הבא. את המקולקלים בד"כ קוראים להעניש...
אפשר להוציא אותו להורג .. אבל זה פחות יעזור לדעתי .. חינוך אמור לעבוד.
אפשר להוציא אותו להורג .. אבל זה פחות יעזור לדעתי .. חינוך אמור לעבוד.
הוצאה להורג היא דווקא פתרון לא רע להרבה מאוד דברים.
היטלר
עריכה : לא אתה גיא (או אף אחד) מי שמכיר מכיר.
שישה מליון יהודים לא טועים
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%95%D7%A7_%D7%92%D7%95%D7%93%D7 %95%D7%95%D7%99%D7%9F
חנן-ג'יפולוג
27-10-21, 19:22
חלאס.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.