צפייה בגרסה מלאה : ברז ריקון שמן - המלצות /אזהרות או תובנות
היי,
הזמנתי ברז של Fumoto כדי להמנע מלכלוך החניה והמיגון בזמן החלפות.
לפני שאני מתקין, יש למישהו נסיון עם הברז הנ"ל?
ספציפית לאורך זמן, ברכב שטח - נזילות, שברים או כל דבר אחר.
גיא https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211028/b632afd935fed141f527ab4916a189de.jpg
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
בהיילקס פתח ריקון השמן מעל קורת השילדה - טינופת.
אז קניתי כזה ואני מרוצה. לרכב שבו פתח הריקון לא מוכן על ידי השילדה או פלטת מיגון גחון - כנראה לא הייתי מתקין כזה.
חשוב מאוד לזכור להחזיר את מגן הפלסטיק למקום ליתר בטחון.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
פתח הריקון חסום ע"י מיגון. ניסיתי להיות יצירתי עם משפך וצינור ועדיין לכלכתי את הסביבה.
התקנת עם האטם המקורי או טבעת נחושת?
אטם מקורי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
תודה!
היי
היה לי אחד כזה ואני הסרתי אותו. לא בגלל בעיה בברז אלא עקב העובדה שהוא טיפה בלט מעבר למיגון ואני חששתי לדפוק אותו על סלע. תכלס.........החלפת שמן פעם ב3000 עד 5,000 ק"מ ברכב שנוסע 10K בשנה, זה לא באמת היה נחוץ. אבל למשל בשבוע שעבר היה לי מקרה בו הצטערתי על היעדר הברז: אני קמתי בבוקר בחניון של מעלה עקרבים ועשיתי טעות של טירון: בדקתי שמן בשבע בבוקר על מנוע קר במה שהתברר כשיפוע- וגיליתי שחסר שמן. המון. אז מילאתי בערך קילו ואז מדדתי שמן בכביש אחרי נסיעה, מנוחה של 10 דקות וכו- וראה זה פלא: עודף מטורף של קילו. ואז נאלצתי להבריג את פקק הריקון החוצה בעדינות ולתת לליטר שמן לטפטף החוצה במשך 40 דקות לתוך מיכל של ליטר (כדי לדעת כמה עלי לגרוע). שסתום ריקון היה הופך עבודה של 40 דקות לעבודה של 20 שניות. אבל כאמור וכפי שאסף כתב- אם זה בולט מהמיגון, כאב הראש עלול להיות אדיר.
אני מחליף פעם ב 10k (שנה) וזה מעצבן.
נראה שישאר מרווח סביר מהמיגון, כמובן שאוודא אחרי ההתקנה ולפני מילוי.
בתמונה אפשר לראות את השלכות ההחלפה האחרונה על המיגון, ואת מה שמצטבר אחרי טיול...
נ.ב - השמן סביב החיבור לגיר מגיע ממכסה שסתומים אי שם למעלה. אטפל בזה מתישהו...
גיאhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211028/9ce46d8952b95d8caaa6d6b193e9d76c.jpg
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.