צפייה בגרסה מלאה : עוד שאלה לבשלנים, מי משתמש בסיר טיגון ללא שמן?
שלום לכולם.
אני צריך לקנות סיר טיגון ללא שמן.
יש למישהו כאן המלצה למוצר ספציפי מנסיון?
זה באמת עושה צ'יפס טוב?
מחיפוש בגוגל נראה שיש הרבה המלצות על נינג'ה אבל מאז טראמפ והפייק אני לא יודע למה להאמין...
תודה[emoji1474]
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
GodsFather
29-10-21, 14:21
זה נחמד אבל התוצר קטן....
לי זה לא הספיק. גודל מנת צ'יפס ליחיד, מצריכה את כל הטררררם הזה של מכשיר גדול. עדיף כבר לזרוק לתנור.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
זה נחמד אבל התוצר קטן....
לי זה לא הספיק. גודל מנת צ'יפס ליחיד, מצריכה את כל הטררררם הזה של מכשיר גדול. עדיף כבר לזרוק לתנור.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
+1
Sent from my iPhone using Tapatalk
boaz avrahami
29-10-21, 14:54
זה נחמד למשחקים.
זה לא סיר ולא טיגון.
לדעתי התנור עם הטורבו יותר מוצלח.
זה מוצי בכל נגלה כמות למנה בקושי וגם אז צריך שהם לא יכסו אחד את השני.
צעצוע
הביאו לי פעם אחד במתנה . הוא בפח
זה לא יוצא דומה בטעם . אם כבר פעם ב … אני מכין ציפס אז שיהיה טעים
Sent from my iPhone using Tapatalk
לגבי הכמות, אני שואל על הנינג'ה כי מוצהר שנכנס בו 1.4 קג בכל נגלה. זו כמות יפה.
לגבי הטעם, אני מניח שזה לא יהיה אותו דבר אבל אצלנו בבית מכינים צ'יפס אחת לשבוע. אני שונא לשטוף את הסיר של הטיגון, והבזבוז של השמן המשומש.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
אין בעיה לעשות צ'יפס טעים, או "לטגן" דברים אחרים כך שיצאו קרובים בטעמם לטיגון אמיתי.
החוכמה היא לערבב את הצ'יפס לפני ההכנסה עם מעט מאד שמן (למשל בקערה) ולחמם את סיר טיגון האוויר מספר דקות לפני הכנסת הצ'יפס.
הכמות אכן קטנה, אבל אם מדובר במנה לאדם אחד או לזוג זה בהחלט אפשרי.
אנחנו שמים בתנור עם מעט שמן ומלח, יוצא פגז.
אצלנו יש אחד של פיליפס דווקא מבסוטים ממנו - זורקים בו שניצלים קפואים (לא מטוגנים) והם יוצאים מעולה, בלי שמן וכמו היישר מהטיגון (כן נותנים ריסוס זעיר של שמן עליהם)
ירקות מאודים קצת קריספיים האישה עושה תוך 15 דקות.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
צ'יפס בכמות גדולה בתנור יוצא אחלה.
דווקא שיש ילדים צעירים זה יכול להיות כלי מצויין לחימום בלי הסיכונים של שימוש בשמן/תנור.
אצלנו הילדים למדו לחמם אתו וזה יותר בטוח.
יש לנו, של טפאל. כבר כמעט 10 שנים.
מצויין. היו שנים ששמרנו יותר משמן, והסיר הזה היה מצויין להפחתת כולסטרול ושומנים.
היה לנו אחד של טפאל שהחזיק כמה שנים ועשה צ'יפס מעולה. זה הדגם שבפנים יש זרועה מסתובבת אז הצ'יפס יצא ממש אחיד אבל כמעט ואי אפשר היה להכין דברים אחרים.
עכשיו יש לנו נינג'ה פודי שקצת פחות יעיל לצ'יפס כי לא הופך ומערבב בעצמו אבל עדיין יותר סביר כשעוצרים ומערבבים ידנית. זה כלי נחמד אבל כי הוא יותר וראסטילי ואפשר להכין בו עוד דברים שיוצאים ברמה סבירה כשמתרגלים לזמנים והטמפרטורות. דגים, קבבים, אפילו סטייק, לא כמו בגריל אבל בסדר גמור.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
יש לנו כזה:
135901
זה לא טיגון ולא גורמה אבל צ'יפס תעשייתי וכל מיני קפואים מהסופר שילדים אוהבים יוצאים בסדר גמור, בלי שמן רותח ובלי לשטוף סירים. עובד ברמה יומיומית.
אם זה לא מטוגן זה לא צ'יפס. אל תעבדו על עצמכם.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
בעקבות התגובות המעורבות כאן אני מעדכן שקבלתי בהשאלה נינג'ה גריל xl לסופ"ש.
צ'יפס קפוא יוצא טוב מאוד, מהר ( 8 דק) וכמות יפה (מספק 2 מתבגרים) לנגלה.
טבעות בצל יוצא טוב אבל המראה קצת חיוור.
ציפס מתפו"א לוקח הרבה זמן (20 דק) ויוצא סביר.
סטייק יצא טוב וטעים אבל המראה לא מזמין.
חציל "מטוגן" כנ"ל.
למוצר הזה ספציפית קבולת גדולה ונראה לי שהחיסרון העיקרי הוא מראה התוצר הסופי. יוצא קצת חיוור. מעבר לכך, האוכל יוצא טוב ויש עוד יתרון שלא חשבתי עליו. אפשר להכין על השיש במטבח בלי ריח של טיגון (כיום אני מטגן במטבחוץ)
גם הניקוי פשוט.
תודה
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.