צפייה בגרסה מלאה : התייעצות על החלפת צמיגים, איך ה BF היום?
אני עם BF 215/75/15 MT כבר מעל שש שנים.
כבר כמה שנים שכל פעם לפני טסט אני בטוח שהם לא יעברו ובכל זאת הם עוברים.
מצבם כבר מזעזע לדעתי והגיע הזמן לדעתי לרביעיה חדשה.
מה מומלץ?
איך היום ה BF באופן כללי?
האם יש צמיגים טובים יותר?
אני רוצה להישאר עם MT.
היכן כדאי לקנות?
תודה לעוזרים.
אני עם BF 215/75/15 MT כבר מעל שש שנים.
כבר כמה שנים שכל פעם לפני טסט אני בטוח שהם לא יעברו ובכל זאת הם עוברים.
מצבם כבר מזעזע לדעתי והגיע הזמן לדעתי לרביעיה חדשה.
מה מומלץ?
איך היום ה BF באופן כללי?
האם יש צמיגים טובים יותר?
אני רוצה להישאר עם MT.
היכן כדאי לקנות?
תודה לעוזרים.
BF לא השתנו והם עדיין צמיגים מצויינים. יש עוד מותגים טובים אבל מה שמשנה זה מה יש במידה שלך ונראה שבצמיגי שטח מלא זה BF, מקסיס או הנקוק.
https://tires4u.co.il/compare?type=4_4&diameter=5&aspectRatio=17&width=19
https://www.tiredeal.co.il/html5/TRdeal.taf?did=1120&sug=1&Diameter=15&Height=75&Width=215
ממש לא משנה איפה אתה קונה, כל פאנצ'ריה היום יכולה להזמין לך כל צמיג.
אולי תיאורטית יכולים, אבל לא כל פנצ’ריה תסכים להזמין לך כל צמיג.
דוגמא מלפני שבועיים, פנצ’ריה אמרה לי שהם לא עובדים עם טויו, וגם לא מזמינים. והם דווקא לא חאפרים.
נכון
פנציריה תזמין רק מה שהספק הספציפי שלה מחזיק ומייבא
נכון, חטאתי בניסוח לא מדויק.
הייתי צריך לכתוב - כמעט כל פאנצ'ריה יכולה להזמין כמעט כל צמיג. ואולי המילה כמעט גם היא חזקה מדי? הנה ניסוח שיכול אולי לעבור: "יש לא מעט פאנצ'ריות שעובדות עם יותר מספק אחד ולא אכפת להם להזמין מה שתרצה". ואולי גם, שאם פאנצ'ריה ספציפית לא רוצה להזמין לך את הצמיג שאתה מתעקש עליו, אז תחצה את הרחוב למתחרה ממול. ואולי זה רק אני, שמוצא שלקנות צמיגים היום בארץ זה סיפור די פשוט, של הבנת המצאי בארץ וסדר גודל המחיר באתרי האינטרנט, טלפון לפאנ'צריה אחת או שתיים הקרובה אליך, והזמנת הצמיג.
boaz avrahami
08-11-21, 15:06
יש כמה רשתות צמיגים ששולטות על רוב השוק.
חלקן בבעלות יבואני צמיגים וחלקם מאגדות צמיגיות פרטיות.
אפשר לחקור ולהבין את השיטה ואפשר סתם להקשיב להמלצות ולתת לגוגל ויד2 להוביל אותכם לדיל הכי אטרקטיבי בסביבתכם.
נמרוד אין צורך לרגוז.
אני מזמין מאחד משני אתרי האינטרנט הגדולים (טייר דיל ועוד אחד, כבר לא זוכר. באופנועים-ספורטישופ).
שולחים לי את הצמיגים לפנצ'ריה שקרובה אליי ולבחירתי.
מספיק שהפנצ'ריה תהיה סבירה, כי אני עושה בעצמי את פירוק והרכבת הגלגלים מהאוטו.
במקרה שהזכרתי, הרכבתי כך צמיגי טויו באותה פנצ'ריה שאמרה שהם לא עובדים עם טויו...
יתכן ואם הייתי מכתת רגלי הייתי מצליח למצוא צמיגים זולים באיזה עשרים שלושים שח לצמיג (מנסיוני, דווקא קשה לפנצ'ריות להתחרות באתרים הגדולים). אבל גם אם כן הנוחות שבסידור הזה שווה לי גם מחיר יקר יותר בעשרים שח (במידה והיה כזה).
מחייה את השירשור, צריך להחליף צמיגים בהיילקס,
שתי האופציות שחושב עליהן:
bf- at, ko2
ג'נרל at.
את הבי-אף מכיר, מישהו נוסע על ג'נרל ויכול לשתף דיעה? גם לא מצאתי כמה שכבות דופן יש בהם.
בנוסף בזמן האחרון צצות הודעות פרסום על בי-אף אמריקאי מול תאילנדי.
יש הבדל, חוץ מזה שהאמריקאי עולה 400 ש"ח יותר לסט?
לא יודע אם זה קשור לאמריקאי או תאילנדי, אבל מי שקונה KO2 בגלל הסיפור של 3 שכבות בדפנות צד, שיבדוק טוב מה הוא קונה.
במידות מסויימות , יש רק 2 שכבות.
( מבלי להכנס לדיון האין סופי איך משווים שכבות בין היצרנים.)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.