צפייה בגרסה מלאה : היכן ניתן לרכוש בארץ חיישן NTC 10K פשוט לשעון טמפ מנוע?
עדיפות לאחד עם נעל כבל בקצה.
אורך כ 2 -3מטרים..
אתה שואל על רגש בלבד, אז אני מניח שיש לך את הבקר.
שים לב ש 10K זה לא מספיק, אתה צריך גם להתייחס לערך בטא ( Beta Value) (זה יהיה מספר בסביבות ה 3500-4500).
בלי זה, ככל שהמדידה רחוקה מ 25 מעלות, תתפתח לך סטיה בקריאה.
יכול להיות שעבור הצרכים שלך זה זניח, אבל שים לב.
אתה שואל על רגש בלבד, אז אני מניח שיש לך את הבקר.
שים לב ש 10K זה לא מספיק, אתה צריך גם להתייחס לערך בטא ( Beta Value) (זה יהיה מספר בסביבות ה 3500-4500).
בלי זה, ככל שהמדידה רחוקה מ 25 מעלות, תתפתח לך סטיה בקריאה.
יכול להיות שעבור הצרכים שלך זה זניח, אבל שים לב.
אני מחפש רגש למחוון הזה,
שלחתי שאילתא בנושא למוכר, אין תשובה. חיפשתי באינטנט ולא מוצא מה הדגם המדוייק של הרגש...
אולי אתה תידע?
https://www.aliexpress.com/item/4000011310171.html?spm=a2g0s.9042311.0.0 .31964c4dtKgHET
לא מצליח להבין איזה סוג סנסור יש שם.
מה שמדאיג, החיבור של הסנסור הוא עם 3 פינים, סנסור NTC יגיע רק עם שני חוטים.
יכו להיות שפין אחד לא בשימוש, אבל גם יכול להיות שזה סנסור מסוג אחר.
איך הגעת למסקנה שאתה צריך NTC 10K?
דרך אגב, סנסור NTC עולה גרושים (ויש לי כאלו מכל מני סוגים).
אין לי בעיה לקחת סופית של חשמל (נעל כבל), ולחבר לה סנסור עם 3 מטר חוט, זה חצי שעה עבודה וסנסור של 2-3 ש"ח.
איך נראה המחבר של הסנסור המקורי? יש לך אותו? כל הפינים מחוברים? ניתן להשתמש בו?
בציוד כמו שאתה מדבר עליו 99.9999% שלא תקבל פירוט כמו שZIVO דיבר עליו.
אז או שקונים חיישן NO NAME מאותו הספק, או שמכיילים אם יש סטייה בטווח טמפ העבודה בלבד.
אם אין אפשרות כיול מובנה אז בדרך כלל פשוט יש הפרש קבוע, נגיד 5 מעלות, תלמד אותו ותתנהג בהתאם.
בציוד כמו שאתה מדבר עליו 99.9999% שלא תקבל פירוט כמו שZIVO דיבר עליו.
אז או שקונים חיישן NO NAME מאותו הספק, או שמכיילים אם יש סטייה בטווח טמפ העבודה בלבד.
אם אין אפשרות כיול מובנה אז בדרך כלל פשוט יש הפרש קבוע, נגיד 5 מעלות, תלמד אותו ותתנהג בהתאם.
הבעיה עם חישן NTC, שאם ההבנה שזה חישן 10K נכונה, אז ב 25 מעלות, הקריאה תהיה נכונה, וככל שתתרחק (80, 90, 100) הסטיה תגדל.
עכשיו לך תזכור בראש את הטבלת תיקון.
מאחר והחייישן עולה גרושים, ואם הוא באמת צריך 10K, אז זה צריך להיות פשוט.
שמים חישן, בודקים ב 25 מעלות (ואם אפשר \ צריך מאפסים את התצוגה) ואז מכניסים למים רותחים ומצפים לראות 100.
אם הסטייה לא סבירה \ מקובלת, מחליפים לחישן אחר.
בסופו של דבר, המקדם הזה (בטא) נובע מסוג החומר שממנו עשוי החיישן, יש 2-3 אפשרויות, לא יותר.
בשביל עלות של פחות מ 10 ש"ח לחישן מושלם (2-3 לחיישן עצמו, ללא אריזה וחוט), לא הייתי חוסך.
ושלא נתבלבל, אם הציוד הזה, גם החדש לא מגיע ל 99.999%, אם זה 98% צריך לשמוח.
איפה קונים אבל?
אתה מוכר אותם?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.