צפייה בגרסה מלאה : ג'ימני דור 4 אוטומט - תפעול
התחדשתי לאחרונה בג'ימני דור 4 ואני אשמח לעזרה בנושא של תפעול בסיסי בשטח (כיוון שהוא שונה לחלוטין מהרכב הקודם שלי)-
1. העברה מ2H ל4H - נעשית כשידית ההילוכים על P או N (תיבה אוטומטית)? זה לא ברור מספר הרכב. בנוסף, יש מקומות שממליצים להעביר בנסיעה איטית כשההגה ישר ומקומות אחרים שאומרים שעדיף להעביר בעצירה מוחלטת. מה נכון יותר?
2. העברה מ4H ל4L - ידית ההילוכים בP או בN?
3. מערכות הבטיחות של הרכב מתבטלות אוטומטית רק ב4L ולא ב4H - מומלץ לכבות את המערכות ידנית במיד ונוסעים בשטח עם 4H?
כל טיפ נוסף יתקבל בברכה!
תודה
הרכב חדש מהיבואן?
מגיע לך וואוצ'ר במתנה להדרכת נהיגת שטח בסיסית אצלנו.
תלמד להכיר את הרכב, לתפעל אותו, ואת עקרונות הבסיס לנהיגת שטח.
הרכב לא חדש?
תשקיע קצת בעצמך ובוא להדרכה.
לשאלותיך:
התחדשתי לאחרונה בג'ימני דור 4 ואני אשמח לעזרה בנושא של תפעול בסיסי בשטח (כיוון שהוא שונה לחלוטין מהרכב הקודם שלי)-
1. העברה מ2H ל4H - נעשית כשידית ההילוכים על P או N (תיבה אוטומטית)? זה לא ברור מספר הרכב. בנוסף, יש מקומות שממליצים להעביר בנסיעה איטית כשההגה ישר ומקומות אחרים שאומרים שעדיף להעביר בעצירה מוחלטת. מה נכון יותר?
שילוב וניתוק 4H מותר ואפשרי בנסיעה. לא חייבים לעצור. כמובן כשההגה ישר.
2. העברה מ4H ל4L - ידית ההילוכים בP או בN?
שילוב/ניתוק 4L רק בעצירה מוחלטת! בורר הילוכים ב-N. הגה ישר.
3. מערכות הבטיחות של הרכב מתבטלות אוטומטית רק ב4L ולא ב4H - מומלץ לכבות את המערכות ידנית במיד ונוסעים בשטח עם 4H?
אישית אני ממליץ לכבות כל מערכת בטיחות אקטיבית (ESP, בלימה אוטומטית, תיקוני היגוי וכו') בזמן נסיעה בשטח. יהיו כאלה שיחלקו עלי.
כל טיפ נוסף יתקבל בברכה!
תודה
הבהרה: אני מדריך באתר השטח הישראלי 4x4.co.il
http://gershon.ucoz.com/index/jimny/0-184
Jimny IV Owner Manual
תודה! אני אגיע להדרכה הקרובה
הרכב חדש מהיבואן?
מגיע לך וואוצ'ר במתנה להדרכת נהיגת שטח בסיסית אצלנו.
תלמד להכיר את הרכב, לתפעל אותו, ואת עקרונות הבסיס לנהיגת שטח.
הרכב לא חדש?
תשקיע קצת בעצמך ובוא להדרכה.
לשאלותיך:
הבהרה: אני מדריך באתר השטח הישראלי 4x4.co.il
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.