צפייה בגרסה מלאה : רשיון נהיגה בינ׳ל - שאלה
מידהו יודע להסביר למה משרד התחבורה של ממשלת ישראל מנפק רשיון פלסטיק שתופס בחלק ממדינות העולם ולחלק אחר הוא עצמו. אותו מנסטריון מנפק עוד תעודה שמכילה את אותו מספר רשיון פלסטיק ?
מה הקטע חוץ מלשדוד אותנו בעוד 25₪ ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211109/1b60732ca7f2f35a9322d217c085f162.jpg
השאלה צריכה להיות מופנית למשרד התחבורה של המדינה שאינה מכירה ברשיון הפלסטיק הסטנדרטי של מדינת ישראל. תיירים שלא יכולים לנהוג בישראל צריכים לשאול את משרד התחבורה הישראלי למה הוא לא מכיר ברשיון שלהם.
השאלה צריכה להיות מופנית למשרד התחבורה של המדינה שאינה מכירה ברשיון הפלסטיק הבינלאומי הרגיל.
אבל אני שואל מה ההבדל מכיון שמספר הרשיון הוא אותו מספר. המנפיק הוא אותו מנפיק.
זה שיש חלק מהמדינות שלא מקבלות את זה. אני יודע. ואפילו אני אומר יותר. גם מדינות שלא מקבלות את הרשיון הפלסטי. כן מקבלות אותו.
יש סיפור לא מצחיק על שני דוכני השכרת רכב צמודים בשדה התעופה במדריד. אחד סרב להשכיר לי רכב מוזמן ומשולם מראש כי הנייר היה פג תוקף בשבוע ( טעות שלי שלא שמתי לב ). ולא רצו לתת את היונדאי. הדוכן הצמוד ( אחרי שהתיאשתי ) קרא לי ואמר. עזוב אותך משטויות. תן רשיון פלסטי ישראלי והשכיר לנו גיפ צרוקי בכמה עשות יורו פחות מהיונדאי .. וכל זה ב 3 בבוקר כשההורים הזקנים מתים משעמום ליד …. שמאשר את זה.
אז הפעם הלכתי להוציא רשיון ממסי.. והפעם הם נתנו ל 3 שנים ! אבל השאלה עלתה …
ועלתה פה כי בגי׳יה….
1. אם נתת להם נייר פג תוקף אז מה ציפית מהם??
2. ממסי תקף ל3 שנים? אלו חדשות טובות, עולה 25₪ לשנה או לכל ה3 שנים?
Asaf-a
אסף.א
למיטב ידיעתי אין לנייר הזה תוקף חוקי, הוא בסה"כ מהווה נספח מתורגם למניעת אי-הבנות עם פקידים או נציגי חוק מקומיים.
אני מסתובב עם אחד כזה מלפני עשור, נוסע וטס בכל העולם במסגרת העבודה, ומעולם לא התבקשתי להציגו. מחזיק באותו ארנק גם תרגום מלא של הרשיון לאנגלית, שהכנתי אצל מתרגם מורשה עם חותמת נוטריון ע"מ להסביר את סעיפי המלגזה. המסמך היחידי שתקף בכל החבילה הזאת הוא רשיון הפלסטיק, כל השאר פשוט עוזר לי לתקשר במקרה הצורך.
די בטוח שה-25 שקלים הולכים לממסי ולא למשרד התחבורה, היות ומדובר בשירות שהוא nice to have וכאמור ללא שום תוקף חוקי. גם אצל הקולגות, עדיין לא שמעתי על מקרה שבו הפלסטיק לא הספיק וזה כן.
יש מדינות שלא מכירות בפלסטיק.
בדפדפת כולם מכירים
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הדבר הכי טוב ברשיון של ממסי זו האפשרות להוציא יותר מהעתק אחד.
למשל בגאנה, שוטרים נחמדים תמיד מאיימים לקחת לי את הרשיון בניסיון להוציא כסף, אני נותן להם בשמחה!
הרישיון-קרטון כפי שצויין הוא תרגום פורמלי של הרישיון הישראלי והוא, עקרונית, תקף רק בלוויית הרישיון הפלסטיק (לא במקום) - לכן אותו מספר מופיע על שניהם..
רק צריך לשים לב שלפעמים בדוכן ההשכרה, גם במדינות שלא מכירות ברישיון הפלסטיק, לא ימנעו ממך לקבל את הרכב המושכר, אבל אם יקרה אירוע ביטוחי / מפגש עם שוטר וכו' - אתה עלול להיות בבעיה של העדר רישיון חוקי.
הרישיון-קרטון כפי שצויין הוא תרגום פורמלי של הרישיון הישראלי והוא, עקרונית, תקף רק בלוויית הרישיון הפלסטיק (לא במקום) - לכן אותו מספר מופיע על שניהם..
רק צריך לשים לב שלפעמים בדוכן ההשכרה, גם במדינות שלא מכירות ברישיון הפלסטיק, לא ימנעו ממך לקבל את הרכב המושכר, אבל אם יקרה אירוע ביטוחי / מפגש עם שוטר וכו' - אתה עלול להיות בבעיה של העדר רישיון חוקי.
אוקי. עכשיו הבנתי.
בכל מקרה. לא הסכימו לתת את הרכב ולא החזירו כסף.
לפחות נהניתי מצרוקי במקום … גמרתי לריב איתם כבר מזמן. שיבושם להם.
לי אמרו פעם בעמדת השכרה בגרמניה או שוויץ שמבחינת חברות ההשכרה הפלסטיק מספיק, אבל מבחינת המשטרה המקומית רק הנייר תופס.
בגרמניה ושוויץ, ב 99% מספיק הפלסטיק, גם לשוטרים.
מה שחשוב זה שיהיה פספורט בהישג יד, רשיון הנהיגה לבד ללא פספורט לא יספק את המשטרה.
לא קרה לי באף מדינה שהפלסטיק מהסוג הנוכחי ( לאחר הוספת שנת הוצאת הרישיון )- לא היה מוכר בחברת ההשכרה.
פעם הייתי משקיע בממסי - כבר הרבה שנים - לא.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
יש מדינות שלא מכירות בפלסטיק.
בדפדפת כולם מכירים
בהמשך למה שכתב אסף לעיל, אשמח לדעת מיהן. בינתיים יצא לי לנהוג במעל עשרים מדינות על פני שלוש יבשות, וטרם נתקלתי באחת שלא קיבלה את הפלסטיק וביקשה את הנייר. עד שיוכח אחרת, אני משייך את הטענה הזאת לפולקלור ולא לנסיון מבוסס עובדות.
בהמשך למה שכתב אסף לעיל, אשמח לדעת מיהן. בינתיים יצא לי לנהוג במעל עשרים מדינות על פני שלוש יבשות, וטרם נתקלתי באחת שלא קיבלה את הפלסטיק וביקשה את הנייר. עד שיוכח אחרת, אני משייך את הטענה הזאת לפולקלור ולא לנסיון מבוסס עובדות.
רוסיה וספרד.
שם נדרשתי להציג את הנייר בזמן קבלת הרכב.
בספרד לא היה לי כי שכחתי ולא קבלתי את הרכב. לא עזר כלום.
לא פולקלור.
אוסטריה. חבר הגיע אתמול ולא הסכימו לתת לו את הרכב ששולם מראש עם רישיון הפלסטיק. בסוף אחרי ויכוחים הסכימו לתת לו בתוספת 150 יורו... שזה היה לא ממש ברור.
בנוסף, אפשר לעשות את רישיון הנייר גם בחנויות אופטומטריסטים מורשי משרד התחבורה. אם אני זוכר נכון זה היה 15 ש"ח
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
נדמה לי שהכל נובע מזה שברשיון פלסטיק הישן היה כתוב driving permit ולא license
אני חושב שבחדשים פתרו את השטות הזו
בכל מקרה מעולם לא נדרשתי להציג בחול רשיון נייר, זה על פני עשרות השכרות באירופה
גם אני לא נדרשתי להראות את הרשיון הבינלאומי מעולם באף ארץ אירופאית וגם לא בארצות הברית.
אבי פעם הגיע לסוכנות השכרת רכב רק עם הבינלאומי ולא היו מוכנים לתת לו רכב ללא הפלסטיק.
מצד שני, כן הוצאתי מידי שנה את הרשיון הבינלאומי בגלל ההפחדות ובגלל שזה לא הרבה כסף אך מעולם לא הייתי צריך להראות אותו (אך גם לא היו לי מפגשים עם שוטרים).
הפלסטיק עד שנה מסויימת היה באמת לא לפי האמנות הבינ"ל ולמעלה באנגלית היה כתוב permit ולא license.
זה תוקן בשנים האחרונות ומעניין אותי אם באותן מקרים היה מדובר בזה או בזה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ממני דרשו באיטליה לפני כמה שנים וזה היה driving ו לא permit.
חמי היה ללא הניירת של ממסי ולא אישרו לו לנהוג.
בספרד לפני כמעט עשור, שכרתי רכב וגם קטנוע עם הפלסטיק (החדש יותר, שכתוב עליו לייסנס)
(משום מה הציטוט לא עבד, זה בתגובה לגיא)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.