צפייה בגרסה מלאה : שאלה על מעלה זיק
aviv maodi
14-11-21, 21:22
אז בשישי הקרוב אני רוצה לעשות את מעלה זיק.
אנחנו כמה חברים יורדים ביום חמישי בערב יושנים בחניון הרועה.
ניכנסתי לאופ רוד לתכנן מסלול דרך שדה בוקר ומנחת בוקר מישום מה אני מגיע לנקודה ואז הוא מוביל אותי דרך רחוקה יותר כניסה ליד כלא נפחא.
באופ רוד לא רשום שיש משהו חסום שם
מישהו היה שם לאחרונה יודע להגיד לי אם אפשר לנסוע דרך המנחת בוקר למעלה זיק?
ניכנסתי לאופ רוד לתכנן מסלול דרך שדה בוקר ומנחת בוקר מישום מה אני מגיע לנקודה ואז הוא מוביל אותי דרך רחוקה יותר כניסה ליד כלא נפחא.
באופ רוד לא רשום שיש משהו חסום שם
תכף יגיעו הוותיקים שיגידו איפה יושנים ומתי ישנים.
אני לא לגמרי הבנתי באיזה שביל בדיוק נתקלת בבעיה בניתוב באופרואוד, אבל בהרבה מקרים יש נתקים (חוסר רציפות בשרטוט המקורי) בשבילים של OSM, שעליהם מתבסס ניתוב השבילים של אופרואוד ולכן הניתוב לא מצליח "לעבור" את הנתק.
הפתרון לכן הוא לנתב באמצעות קווים ישרים (במקום הכלי של הרכב) ואחרי שעברת את הנתק, לחזור לכלי של הרכב ולהמשיך בניתוב.
אם מפת הרקע אינה של IsraelHiking שווה לבדוק את הנתיב עליה כדי לראות אם חסר שביל, או שמיקום הצומת שונה ולכן הניתוב לא עובר במקום המתאים. השבילים במפה זו זהים לאלו שעל בסיסם מתבצע הניתוב באופרואוד.
אולי אני זקן אבל תסתכל שניה במפה.. מהמנחת אתה פשוט נוסע דרום מזרחה על ציר הנפט, אין שום בעיה.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אולי אני זקן אבל תסתכל שניה במפה.. מהמנחת אתה פשוט נוסע דרום מזרחה על ציר הנפט, קשה לטעות.
Sent from my HD1903 using Tapatalkבדיוק... אי אפשר לטעות. פשוט סע ישר על ציר הנפט ותוך רבע שעה אתה מול מעלה זיק.
אם איזה רכבים אתם מגיעים?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אל "תישנו" בחניון הרועה, כי פשוט לא תישנו.
לא חסר יניונים מבודדים אחרים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.