PDA

צפייה בגרסה מלאה : מהם כלי הבישול שאתם לוקחים לשטח ואיך



zloof
15-11-21, 15:11
שלום חברים חשבתי לפתוח שרשור שכול אחד יגיד ויראה את מה הוא לוקח לבישול בשטח ואיך הוא מאחסן את בה בגיפ אני כבר הרבה זמין שוקל לבנות פקל כזה לטיולים וההיתי שמח אם אנשים פה יחלקו את מה שהם לוקחים איתם איתם

Saar
15-11-21, 15:28
היי,
אני לוקח:
מחבת, סיר, קומקום וטאבון לפיצות
136079136080

six-86
15-11-21, 15:45
לוקח איתי הכל מהכל , ברמה של מטבח בית ,
סיר 32
סיר 28
מחבת בינוני
פלנצ'ה עם מכסה מגנטי
4 קעריות מרק
4 צלחות
סכום
2 קעריות לסלטים
כל כלי הבישול כמו מצקת וכו'
2 תחתיות לסיר חם
מסננת מתקפלת
מגרדת
פותחן ליין
2 קרשי חיתוך
פק"ל מנגל (מאוחסן במגירות)
סיר פויקה עם חצובה
בטוח שכחתי עוד דברים
הכל מאוחסן בתיק אחסון ייעודי שיש בו 3 תאים , קניתי ב I camp
בשימוש כבר 3 שנים
באותו אאגז אחסון יש גם את כל התבלינים / בקבוק שמן זית/ מפות שולחן / שקיות אשפה /נייר אפיה / נייר כסף .


Sent from my SM-N985F using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211115/2dc23729433baca98d8eb719a52dba46.jpg

ד ו ר ו ן
15-11-21, 15:49
יש שרשור כזה על מטבחי השטח.

zloof
15-11-21, 16:17
יש שרשור כזה על מטבחי השטח.
היי תודה לא מצאתי לפני שפתחתי את השרשור הזה אפשר אולי קישור?

סולי
15-11-21, 17:47
לא חושב שיש לי מה לפרט את כל הארסנל ... המטבח שלי די קומפקטי ביחס לחבר'ה עם הרכבים בגודל מלא..

אבל תוספת מבורכת מאוד גם למבוגרים וגם לילדים.... טוסטר!

כשהזמן דוחק ורעבים . ..מרימים ארוחה כיפית, חמה מנחמת, מותאמת אישית לכל פולני, תימני צמחוני.. טורף בשר שומר מצוות וגוי... אין כמו פס רץ של טוסטים מותאמים אישית (:

https://m.de.aliexpress.com/item/1005002391438925.html?trace=wwwdetail2mo bilesitedetail
136090

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

המשוטט
15-11-21, 18:12
מותאמת אישית לכל פולני, תימני צמחוני.. טורף בשר שומר מצוות וגוי...

הבה זמן לא עשית מילואים .. אה?
בשבוע שעבר עשינו על האש בתראו״ג
רק לשלדי של הגד׳

הרבי (של מי היה הרעיון לזמן אותו??[emoji35][emoji35][emoji35])

התעקש להטביל רשתות של מנגל חדש במקווה ....אפילו השומרי תרי״ג בגדוד לא הבינו מאיפה הוא נפל עלינו




Sent from my SM-A530F using Tapatalk

סולי
15-11-21, 18:19
הבה זמן לא עשית מילואים .. אה?
בשבוע שעבר עשינו על האש בתראו״ג
רק לשלדי של הגד׳

הרבי (של מי היה הרעיון לזמן אותו??[emoji35][emoji35][emoji35])

התעקש להטביל רשתות של מנגל חדש במקווה ....אפילו השומרי תרי״ג בגדוד לא הבינו מאיפה הוא נפל עלינו




Sent from my SM-A530F using Tapatalkשמים נייר כסף על הטוסטר ולא צריך להטביל כלום.
מילואים לא עשיתי 14שנים.... אם זה קשור לדיון.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

המשוטט
15-11-21, 18:35
שמים נייר כסף על הטוסטר ולא צריך להטביל כלום.
מילואים לא עשיתי 14שנים.... אם זה קשור לדיון.

Sent from my SM-G781B using Tapatalkהפטנט של הנייר כסף לא תופס כבר

וממתי משהוא קשור לדיון [emoji6]

ובכל מקרה מצטרף להמלצה על מחבת טוסטים.. גם לצנימים..משדרג כל מנת קרב וארוחות בוקר/ערב

Grilled Sandwich Panini Maker with Dishcloth Volkninker Hot Sandwich Maker Pan Nonstick Aluminum Flip Pan https://www.amazon.com/dp/B08V8N5M5N/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_fabc_GYZBK7NM39R X3ZKYNF3J?_encoding=UTF8&psc=1






Sent from my SM-A530F using Tapatalk

דרור ברלי
15-11-21, 20:31
פותחן קופסאות צבאי וטבעת לפתיחת בירות על האצבע.

איל מ
15-11-21, 20:51
אפליקציה של מקדונלדס ושל yellow
;)

raanan
15-11-21, 21:08
אפליקציה של מקדונלדס ושל yellow
;)
יכול להיות אחלה רעיון ארוחת מקדונלדס המגיעה עם רחפן.
בכל זאת צה"ל האכיל עייט סלעים עם רחפן במשך תקופה לא קטנה

zloof
16-11-21, 09:01
היי,
אני לוקח:
מחבת, סיר, קומקום וטאבון לפיצות
136079136080


אני גם בניתי טאבון נייד רציתי לדעת איך אתה לוקח את הכדורי בצק לשטח?
136099

alto
16-11-21, 09:20
https://m.de.aliexpress.com/item/1005002391438925.html?trace=wwwdetail2mo bilesitedetail
136090


התלהבתי, אבל ניהיו יקרנים הסיניים.
אנסה ליצר משהוא כזה מפלטות ישנות של טוסטר מושבת (שגם כשעבד היה זול יותר )

סולי
16-11-21, 09:36
אני גם בניתי טאבון נייד רציתי לדעת איך אתה לוקח את הכדורי בצק לשטח?
136099מגנייב הטאבון! הייתי שמח לקבל עוד תמונות תקריב שלו.

אנחנו לקחנו ערב אחד 4קג בצק למדבר שהותפחו לפני במקרר 48שעות.
3 קג בכדורים במגשי התפחה שניתן לראות בתמונות, 3 המגשים נכנסו יפה לתוך צידנית ושהו ברכב סגור...ו1קג בכדור גדול בקערה... לגיבוי.

מגשי התפחה כאלו ניתן למצוא בהרבה מקומות, אישית קניתי בקוקסטור בכפר סבא.

לגבי הבצק וזמני התפחה ממליץ בחום לעבוד עם pizzapp ... אתה מכניס את כמות הכדורים שאתה רוצה וגודלם וכמובן... כמה זמן התפחה עומד לרשותך ובאיזו טמפ, האפליקציה מחשבת הכל בשבילך, יחס קמח/מים/שמרים.... מאוד מומלץ, מעולם לא טעיתי איתה.
1361001361011361021361031361041361051361 06136107136108

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

zloof
16-11-21, 09:58
מגנייב הטאבון! הייתי שמח לקבל עוד תמונות תקריב שלו.

אנחנו לקחנו ערב אחד 4קג בצק למדבר שהותפחו לפני במקרר 48שעות.
3 קג בכדורים במגשי התפחה שניתן לראות בתמונות, 3 המגשים נכנסו יפה לתוך צידנית ושהו ברכב סגור...ו1קג בכדור גדול בקערה... לגיבוי.

מגשי התפחה כאלו ניתן למצוא בהרבה מקומות, אישית קניתי בקוקסטור בכפר סבא.

לגבי הבצק וזמני התפחה ממליץ בחום לעבוד עם pizzapp ... אתה מכניס את כמות הכדורים שאתה רוצה וגודלם וכמובן... כמה זמן התפחה עומד לרשותך ובאיזו טמפ, האפליקציה מחשבת הכל בשבילך, יחס קמח/מים/שמרים.... מאוד מומלץ, מעולם לא טעיתי איתה.
1361001361011361021361031361041361051361 06136107136108

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

לא הכרתי את האפליקציה אני יבדוק. יפה איך הטבונים הפכו להיות כמו מנגלים אצל אנשים אני יחפש עוד תמונות שלו יותר מאוחר זה טבון שבניתי לבד הוא גם על עץ וגם על גז
אני מכיר את הארגזי התפחה קניתי באותו מקום אבל היום אני משתמש בקופסאות פלסטיק שאני שם כול כדור בנפרד ככה אפשר יותר בכלות לבכניס לצידנית https://www.meitavit.com/?section=596&product=3922&lineItem=4111
אני שומר את הקופסאות מה החומס שאני אוכל זה עובד ממש טוב

אם לעוד אנשים יש תובנות על אפיה בטבון בשטח אני גם ישמח לשמועה?

סולי
16-11-21, 10:01
נשמע לי שנצחת עם הקופסאות חומוס (:

הטיפ היחיד שיש לי... בלילה קר ..להתניע את הטאבון קרוב למדורה יחסית.

לטמפ הסביבתית השפעה מאוד קריטית על קצב אפיית הפיצות... להבדיל ממנגל שהצלייה היא בחום ישיר.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

Saar
16-11-21, 11:57
נראה טוב הטאבון שלך :)
אני לוקח את הבצק כגוש גדול במקרר. כשמגיעים לחניון לילה, שעתיים - שלוש לפני האוכל, אני מחלק לכדורים ושם בקופסאות התפחה.

סולי
16-11-21, 12:10
סער התכוונת לטאבון של זלוף?

כי הטאבון מהתמונות שלי... איננו שלי של חבר פורום אחר, מוזן פלטס אגב...

וככה "הכדורים" נראים אחרי יום וחצי התפחה במקרר בבית ואחכ יום וחצי נסיעה בשטח, שפכטל וההפרדה נעשית קלה יותר, ההתפחה בכדורים קלה יותר על הבצק והוא תופח גדול ויפה...אבל בסוף אין מניעה מלכדרר חזרה לכדורים יפים חצי שעה לפני השימוש.136109136110136111136112

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

יואב פולס
16-11-21, 12:19
שכול אחד יגיד ויראה את מה הוא לוקח לבישול בשטח ואיך הוא מאחסן

לשאלתך, אני דואג ש-יקי יגיע לטיול, וזה סוגר את הפינה.


עם כל הפיצות האלה, איך יש לכם מקום לבשר אח"כ?

Saar
16-11-21, 12:27
סולי, אכן לטאבון של זלוף :)
בהתחלה הייתי מכדרר מראש ומגיע עם ארגז התפחה (ונוסע כל הדרך בעדינות שלא יזוזו הכדורים ;) )
אח״כ השלמתי עם זה ושיניתי את הגישה. גוש אחד במקרר, הרבה יותר נוח לשינוע, חלוקה לכדורים בשטח, המתנה של שעתיים-שלוש ולטאבון.
אם אני יודע שלא יתאפשר לי להמתין , מביא פלאפל וציפס במקום...
ד״א, אצלי מקור החום של הטאבון זה הקולמן שנמצא מתחתיו. מגיע בד״כ ל 350 מעלות +-...

יואב, חלקנו צמחונים (שלא נדע :) )

erezgur
16-11-21, 12:32
ולשאלה המקורית - קיבלתי פרסום חדש של איש שטח, אולי רלוונטי לכאן:
https://www.e-shetach.co.il/shop/appalachian-camping-cooking-kit
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211116/ebd528295a9adfbd0f6c1da05d7f1d4e.jpg

נשלח מהנייד

liontamer84
20-11-21, 09:23
אבל תוספת מבורכת מאוד גם למבוגרים וגם לילדים.... טוסטר!




חבר,

עם הדבר הזה אפשר להשתמש גם ישיר על גזייה וגם בתוך מדורה?

PW
20-11-21, 09:48
מגנייב הטאבון! הייתי שמח לקבל עוד תמונות תקריב שלו.

אנחנו לקחנו ערב אחד 4קג בצק למדבר שהותפחו לפני במקרר 48שעות.
3 קג בכדורים במגשי התפחה שניתן לראות בתמונות, 3 המגשים נכנסו יפה לתוך צידנית ושהו ברכב סגור...ו1קג בכדור גדול בקערה... לגיבוי.

מגשי התפחה כאלו ניתן למצוא בהרבה מקומות, אישית קניתי בקוקסטור בכפר סבא.

לגבי הבצק וזמני התפחה ממליץ בחום לעבוד עם pizzapp ... אתה מכניס את כמות הכדורים שאתה רוצה וגודלם וכמובן... כמה זמן התפחה עומד לרשותך ובאיזו טמפ, האפליקציה מחשבת הכל בשבילך, יחס קמח/מים/שמרים.... מאוד מומלץ, מעולם לא טעיתי איתה.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אני מודה שאני לא ממש מבין את השרשור הזה

- - - Updated - - -


בשר
יש מילה בודדת שאני כן מבין

boaz avrahami
20-11-21, 09:51
אז אתה צריך קודם מדיח כלים לשטח

סולי
20-11-21, 09:51
על הגזיה כן.
על המדורה תצטרך כזה:

נ.ב הוא ישב שנתיים בחוץ ... אבל שריפה טובה ושימוש וזה כמו חדש, מברזל יצוק.

החיסרון של זה שם המדורה שהוא גדול וכבד לאריזה ... בבוקר לא תמיד יש מדורה... וצריך לבנות לתוכו טוסטים שמנים במיוחד כדי שהחום יעבור בצורה מוצלחת...

אני מוצא את האלומיניום לפרקטי הרבה יותר, עובדה שהברזל היצוק נראה כמו שהוא נראה עקב חוסר שימוש.136133136134136135136136

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

סולי
20-11-21, 09:55
אני מודה שאני לא ממש מבין את השרשור הזה

- - - Updated - - -


יש מילה בודדת שאני כן מביןגיוון מכיר?

אפשר לשים בשר על הפיצה ...הולך נהדר יחדיו. פרשוטו... פפרוני... וכו'

ולעיתים יש צמחונים בקבוצה שצריך להתחשב בהם.



Sent from my SM-G781B using Tapatalk

PW
20-11-21, 10:09
לעיתים יש צמחונים בקבוצה שצריך להתחשב בהם.
התפקיד הנכון של הצמחוני הוא מנהל תפעול של המנגל.
= 0% פחת

moriseven
20-11-21, 10:17
התפקיד הנכון של הצמחוני הוא מנהל תפעול של המנגל.
= 0% פחת

;) זה ציטוט לפנתאון

six-86
20-11-21, 18:58
חבר,

עם הדבר הזה אפשר להשתמש גם ישיר על גזייה וגם בתוך מדורה?מטוסטר ביתי שעבר הסבה , ואז נתקלתי בכאלה בעלי בגרושים , לפני כשנה עברתי לדבר האמיתי עם ממיר https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211120/0e0c759d07715de63f41f26654a68259.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20211120/1b72d8d633a7218903e44b629eb787cd.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20211120/82a3fd74f1e67138caeb01e2a8420aec.jpg

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

six-86
20-11-21, 19:00
ולשאלה המקורית - קיבלתי פרסום חדש של איש שטח, אולי רלוונטי לכאן:
https://www.e-shetach.co.il/shop/appalachian-camping-cooking-kit
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211116/ebd528295a9adfbd0f6c1da05d7f1d4e.jpg

נשלח מהנייד באותה ארגונית כמעט משתמש , פשוט הכלים שמתי לפי הצורך ולפי טעמי https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211120/44b38e1467cd65bf12e3f5e2284541da.jpg

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

opl
20-11-21, 19:24
ערכת הבישול שלי היא בסיסית עם הרחבות לפי מה שמבשלים ולפי על מה מבשלים - מדורה/גזיה/גריל גז/בזיניה/מעשנה/סג'.

הערכה עצמה תכלול כלים רב פעמיים ל4-5 איש (אנחנו משפחה של שלוש) תיק שורש אחד שבו הסכום ושאר כלים - מלקחיים,פומפיה,תרווד, פותחנים שונים, סכינים ועוד ועוד. ושקית שורש שניה שבה תבלינים מסודרים בכל מני פתרונות כמו מבחנת הבקבוק שרואים.


136137

136138

136139

136140

136141

boaz avrahami
20-11-21, 19:36
בשבילך צריך לפתוח קטגוריה נפרדת.
ספק אם מישהו באתר יכול בכלל להתחרות בציוד ובכישרון הקולינרי שלך בין אם בבישולים או בבירות.

מעריץ

GodsFather
20-11-21, 19:49
בשבילך צריך לפתוח קטגוריה נפרדת.
ספק אם מישהו באתר יכול בכלל להתחרות בציוד ובכישרון הקולינרי שלך בין אם בבישולים או בבירות.

מעריץנדב42

ורכס, כשהיה

Sent from my HD1903 using Tapatalk

opl
20-11-21, 19:50
תודה על המחמאות אבל יש פה גדולים ומומחים ממני בבישול. פשוט שקטים.

בירה לא בישלתי כבר 6-7 שנים. היה ונגמר.

six-86
20-11-21, 19:52
למבחנות האלה יש יתרון , שתמיד יוצאים לטיול עם תבלינים טריים , מצד שני , השתמשתי בהם בעבר ותמיד הייתי נתקע [emoji57]

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

asafk
20-11-21, 20:12
ולעיתים יש צמחונים בקבוצה שצריך להתחשב בהם.



Sent from my SM-G781B using Tapatalk

בשבילם אפשר להביא עוף.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

opl
20-11-21, 20:23
איבדתי חבר קרוב לטבעונות. זה לא נושא מצחיק בעיני. לפעמים אני עדיין שומע אותו צועק "שהסטייק שלך לא יגע בביונד מיט שלי!!". עצוב.

ואם כבר כלי בישול שווים וסטייקים. הרכישה הנחמדה של השנה הייתה המעשנה שבתמונה למעלה. 370 שקל על הבית. מג.חיון. מוצר של אמגזית ככה שאני מניח שנמכר בכל הארץ. יותר טובה מהמעשנה הפשוטה שרצה כבר בכל חור (אצלי החזיקה כשנתיים של שירות לא קל עד שנמעכה).
נכנסת בכל רכב שטח שמכבד את עצמו. אפילו ביונדאי.



136143

136144

136145

סולי
20-11-21, 21:26
מעורר השראה! (:
נהייתי רעב...

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

zivviz
11-04-22, 09:13
אפרופו בצק/פיצה בשטח :

מכין לא מעט פיצות בשטח. זאת אטרקציה בקנה מידה גלובאלי אינטרגלקטי. המבוגרים אוהבים ( בעיקר להכין..יש משהו בבצק הזה וטאבון )
הילדים משתגעים ( סקר ביתי פשוט והפיצה מנצחת כל מנגל בשרים ) .
אני מצאתי לנכון להכין את הבצק מבעוד מועד, לכדרר אותו , להקפיא אותו ולאחסן בשקיות זיפ לוק. לא תאמינו כמה מקום זה חוסך . אבל.. בשביל זה צריך פריזר ברכב ( כל מקרר 2 תאים ) . לכדור מותפח קפוא לוקח שעה לעבור למצב עבודה.

hadtomer
11-04-22, 17:26
"שהסטייק שלך לא יגע בביונד מיט שלי!!".

מומלץ לבדוק האם ישיבת שבעה היא עיניין מחייב גם בימי חג ומועד.


כל הציוד האמור נמצא אצלי ברכב- כי הקטע הוא להיות מסוגל להיכנס לכל סופר ולצאת מוכן.

אני משתמש בכירה דו ראשית -ובמחבת עמוקה אחת עם מכסה לשקשוקה.

יש ברכב עוד 2 כירות קטנות יותר- קפה וכו. אחת מהן היא הבולין הנפלאה והחזקה מאוד

https://www.amazon.com/gp/product/B07Y5HJ9SW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UT F8&psc=1

שיכולה בהחלט לשמש להקפצה, לבישול או לכיבוש אוקראינה.

לצד המחבת הזאת (העמוקה) יש לי 3 מחבתות לא עמוקות בשלושה גדלים- של UTOPIA-ברזל יצוק-שהן פשוט מדהימות ומשמשות אותי לבישול של הכול. לגדולה ביותר יש מכסה ברזל יצוק וזה אומר שהיא משמשת גם להכנת לחם, פיצה, כל מה שיורד ישר לתחת. זה לא LODGE שאני מחזיק בבית-זה ברזל יצוק זול מאוד ולהפתעתי ממש טוב. אפשר לשים במדורה, על הגאז, מעולה.

בקופסת האחסון על הגג יש לי סיר של ליטר אחד עם מכסה, זה לא הרבה אבל ליטר אורז זו כמות יפה. הסיר משמש גם לפסטה.

מבחינת כלים אני די חסכוני-יש לי תיק שיש בו את כל ה"יתומים" שאשתי זורקת: כמה כפות, כמה סכינים וכמה מזלגות-אבל אני כן מקפיד על: סכין שף טוב - ושני זוגות של מלקחיים. בנוסף יש גם כמה צלחות מפלסטיק, פשוטות כאלה שיש בכל חנות מקס סטוק, יותר מזה לא צריך.


137870

נמרוד
11-04-22, 18:11
תומר רגע, לא הבנתי מה יש לך בבגאז' יותר - גזיות או מחבתות. זה חשוב להערכה הפסיכיאטרית.

סולי
11-04-22, 22:21
תומר גרם לי לכתוב....אני סוג של תומר אבל בנגטיב.
חוץ מפלאנגה אחת גדולה שום דבר לא מברזל יצוק כמעט הכל מתקפל ו/או עשוי מחומרים קלים.

בעבר הייתי עם סט מגירות מפואר של רכס, החלטתי לזנוח את הצורת זיווד הנל בגלל משקל ונפח ונוחות. כשהכל היה מאוחסן במגירות הקשה על הניוד ובישול רחוק מהרכב אבל בגלל הגישה לתא מטען בסמוראי פתוח חיפשתי לפשט פעולות ככל הניתן לסיטואציות המשתנות בזמן טיול.
לדוגמא כדי לגשת לתא מטען יש 1.לפתוח את הזרוע של הגלגל ספייר.
2. לפתוח 2 ריצרצים בברזנט.
3. לפתוח 4 תיקתקים בברזנט.
4. לפתוח דלת אחורית...
קצת מייאש בשביל להוציא בירה מהמקרר או רק כדי להוציא כירה כי חסר עכשיו.. וכו

אישית אני נהנה מאוד מהבישול בשטח..
תחושת החופש והאוויר והנוף תמיד עשו לי את זה ומבחינתי לאוכל יש חלק מרכזי בטיול.. בדיוק כמו הדרך.
האוכל בטיול הוא מקום לחברותא ... מקום להתחמם ... להתעסק..והאוכל עצמו טעים יותר כשאוכלים בניחותא בשטח בלי 2 זאטוטים על הראש .
(:

אז מלמטה,
*פקל קפה ל8. (כי לעיתים מטיילים בקבוצה גדולה)גזייה, פינגן נירוסטה גדול ובתוכו מיכל 450גר', 8כוסות נירוסטה, קפה,סוכר,תה, מגן רוח. ארוז בפאוצ' נחמד של שורש ונגיש תמיד מהכיסא נהג.
*סט צלחת,קערה,כוס וסכום לבודד ארוז בפאוץ רשת ובשלוף מהכיסא נהג (לפעמים שלא אני מבשל ורק מתכבד :)
*רשת נירוסטה עבה עם רגליים מתקפלות. (שטוחה מאוחסנת עם כל הכלים בתוך סקוצים פנימיים בתיק גלגל)
*פלאנגה כפולה גדולה, מאוחסנת בתא יעודי, נמוך ומרכזי בין המקרר לארגז בישול
*סהכ 3 מיכלי גז 450גר. (אחד מהם בפקל קפה)
*גליל נייר ידיים (עובד כרגע על מתקן קבוע ונגיש שיהיה תמיד בשלוף)

והתכלס- ארגז הבישול.
לקחתי ארגז פלסטיק שהיה פחות או יותר במידות ואותו אני משנה ומתאים לאט לאט לצרכיי. בינתיים הוספתי לו מחיצה פנימית ומיקום ייעודי לבקבוקי שמן ותבלינים. ורגליים שהופכות את המכסה למשטח עבודה.

הארגז מכיל את הנ"ל.
*מגבת מטבח כמו בבית.
*כירה כפולה של kovea. (נגישה מבלי לפרוק את הארגז מהרכב)
*מגדל קופסאות 6 סוגי תבלינים.
*בקבוק אטום לנוזלים 330מל שמן זית
*בקבוק אטום לנוזלים 330שמן ענבים
*סכום ל4סועדים,4 צלחות,4כוסות עם מכסים לנסיעה.
*טוסטר אלומיניום כפול לעבודה מעל הכירה.
*סיר נירוסטה 3ליטר
*מחבת נירוסטה 9" (מתאימים גם לבישול מעל המדורה, לשם כך אני נעזר במנגל עם הרגליים, פשוט מעמיד אותו מעל המדורה כבסיס)
*מחבת אלומיניום נונסטיק 12", מכסה סיליקון.
*סיר 4ליטר מתקפל, מכסה עם מסננת שקוף.
*4 קערות מתקפלות בגדלים שונים (2 מהן עם מכסה כדי לשמור אוכל להמשך)
בפאוץ שנשלף מתוך הארגז- (שוב לעיתים צריך כלים ספציפיים ולא את כל הארגז בישול)
2 קרשי חיתוך קטנים מתקפלים+ 1 גדול
סכינים 4", 6",סכין לחם 6". סכין בשר ודגים 10", תרבד סיליקון, מלקחיים סיליקון, כף גדולה למרק, פומפייה, מערבל, מברשת מריחה.

מקווה שלא פספסתי כלום (בטוח שכן)
ובהחלט רואה מקום לצמיחה ותוספות..
סיר יציקה שתומר שאל עליו לאחרונה נראה לי להיות תוספת מעניינת לארסנל. אני גם מפנטז על תנור קולמן מתקפל שעובד מעל הכירה. מוט ספינר לבשר גם יכול לעבוד (:

יש לי מעט תמונות: אנסה בהזדמנות לצלם אותו מלא... הוא די מפורק ומחכה להשלמות.

נ.ב תודה תומר שהערת אותי.137877137878137879137880

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

opl
14-04-22, 12:38
נראה אחלה. מאיפה הארגז?

alto
14-04-22, 12:49
אפשר פרטים/תמונה של הרשת נירוסטה ובעיקר הרגליים?
מחפש משהו כזה, תודה.

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

אבי ביטר
14-04-22, 13:28
תומר גרם לי לכתוב....אני סוג של תומר אבל בנגטיב.
חוץ מפלאנגה אחת גדולה שום דבר לא מברזל יצוק כמעט הכל מתקפל ו/או עשוי מחומרים קלים.

בעבר הייתי עם סט מגירות מפואר של רכס, החלטתי לזנוח את הצורת זיווד הנל בגלל משקל ונפח ונוחות. כשהכל היה מאוחסן במגירות הקשה על הניוד ובישול רחוק מהרכב אבל בגלל הגישה לתא מטען בסמוראי פתוח חיפשתי לפשט פעולות ככל הניתן לסיטואציות המשתנות בזמן טיול.
לדוגמא כדי לגשת לתא מטען יש 1.לפתוח את הזרוע של הגלגל ספייר.
2. לפתוח 2 ריצרצים בברזנט.
3. לפתוח 4 תיקתקים בברזנט.
4. לפתוח דלת אחורית...
קצת מייאש בשביל להוציא בירה מהמקרר או רק כדי להוציא כירה כי חסר עכשיו.. וכו

אישית אני נהנה מאוד מהבישול בשטח..
תחושת החופש והאוויר והנוף תמיד עשו לי את זה ומבחינתי לאוכל יש חלק מרכזי בטיול.. בדיוק כמו הדרך.
האוכל בטיול הוא מקום לחברותא ... מקום להתחמם ... להתעסק..והאוכל עצמו טעים יותר כשאוכלים בניחותא בשטח בלי 2 זאטוטים על הראש .
(:

אז מלמטה,
*פקל קפה ל8. (כי לעיתים מטיילים בקבוצה גדולה)גזייה, פינגן נירוסטה גדול ובתוכו מיכל 450גר', 8כוסות נירוסטה, קפה,סוכר,תה, מגן רוח. ארוז בפאוצ' נחמד של שורש ונגיש תמיד מהכיסא נהג.
*סט צלחת,קערה,כוס וסכום לבודד ארוז בפאוץ רשת ובשלוף מהכיסא נהג (לפעמים שלא אני מבשל ורק מתכבד :)
*רשת נירוסטה עבה עם רגליים מתקפלות. (שטוחה מאוחסנת עם כל הכלים בתוך סקוצים פנימיים בתיק גלגל)
*פלאנגה כפולה גדולה, מאוחסנת בתא יעודי, נמוך ומרכזי בין המקרר לארגז בישול
*סהכ 3 מיכלי גז 450גר. (אחד מהם בפקל קפה)
*גליל נייר ידיים (עובד כרגע על מתקן קבוע ונגיש שיהיה תמיד בשלוף)

והתכלס- ארגז הבישול.
לקחתי ארגז פלסטיק שהיה פחות או יותר במידות ואותו אני משנה ומתאים לאט לאט לצרכיי. בינתיים הוספתי לו מחיצה פנימית ומיקום ייעודי לבקבוקי שמן ותבלינים. ורגליים שהופכות את המכסה למשטח עבודה.

הארגז מכיל את הנ"ל.
*מגבת מטבח כמו בבית.
*כירה כפולה של kovea. (נגישה מבלי לפרוק את הארגז מהרכב)
*מגדל קופסאות 6 סוגי תבלינים.
*בקבוק אטום לנוזלים 330מל שמן זית
*בקבוק אטום לנוזלים 330שמן ענבים
*סכום ל4סועדים,4 צלחות,4כוסות עם מכסים לנסיעה.
*טוסטר אלומיניום כפול לעבודה מעל הכירה.
*סיר נירוסטה 3ליטר
*מחבת נירוסטה 9" (מתאימים גם לבישול מעל המדורה, לשם כך אני נעזר במנגל עם הרגליים, פשוט מעמיד אותו מעל המדורה כבסיס)
*מחבת אלומיניום נונסטיק 12", מכסה סיליקון.
*סיר 4ליטר מתקפל, מכסה עם מסננת שקוף.
*4 קערות מתקפלות בגדלים שונים (2 מהן עם מכסה כדי לשמור אוכל להמשך)
בפאוץ שנשלף מתוך הארגז- (שוב לעיתים צריך כלים ספציפיים ולא את כל הארגז בישול)
2 קרשי חיתוך קטנים מתקפלים+ 1 גדול
סכינים 4", 6",סכין לחם 6". סכין בשר ודגים 10", תרבד סיליקון, מלקחיים סיליקון, כף גדולה למרק, פומפייה, מערבל, מברשת מריחה.

מקווה שלא פספסתי כלום (בטוח שכן)
ובהחלט רואה מקום לצמיחה ותוספות..
סיר יציקה שתומר שאל עליו לאחרונה נראה לי להיות תוספת מעניינת לארסנל. אני גם מפנטז על תנור קולמן מתקפל שעובד מעל הכירה. מוט ספינר לבשר גם יכול לעבוד (:

יש לי מעט תמונות: אנסה בהזדמנות לצלם אותו מלא... הוא די מפורק ומחכה להשלמות.

נ.ב תודה תומר שהערת אותי.137877137878137879137880

Sent from my SM-G781B using Tapatalk



מכובד מאוד
אני כידוע גם חובב אוכל יותר מהכל
רק שאלה קטנה, מה עושים עם שמן ענבים ?

סולי
14-04-22, 14:06
תודה חברים!

1. הארגז מפלסגד.
2. gsi folding campfire grill
3. לשמן ענבים טמפ שריפה גבוהה מאוד.
משמש לשימון המנגל/פלאנגה, זול משמן קנולה.

ידעתי ששכחתי להוסיף לרשימה..
*נילון נצמד
*ניר כסף HD
*שפכטל

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

jacob72
20-04-22, 10:47
פותחן קופסאות צבאי וטבעת לפתיחת בירות על האצבע.גדולללללל

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

-->