PDA

צפייה בגרסה מלאה : תערוכת SEMA בשנה הבאה-טיפים המלצות?

KOOKE
20-11-21, 11:40
אפריל 2020 היינו אני וחברים אמורים לטייל למואב ולהשתתף באיסטר ג'יפ ספארי- הכל כבר היה מוזמן ומתוכנן - כרטיסי טיסה ללאס ווגאס, מסלול פארקים, מסלולים במואב, ג'יפים משופרים שכורים, מלונות וכו'- אבל הקורונה שיבשה התוכנית והכל בוטל.

מתחיל לחשוב ולתכנן על אותו רעיון אבל בכיוון שונה - נובמבר 2022 תערוכת SEMA בווגאס + טיולי פארקים/ ג'יפים בדרך ובמואב.

מי שהוא כאן היה בתערוכה ויכול לתת טיפים הכוונה וכו'?

מתאר לעצמי שמזג האויר לטיולי ג'יפים לא יהיה אידאלי - קר ואולי גם גשום - עד כמה קשוח זה באיזור מואב? גרנד קניון?

nirs
20-11-21, 11:42
אפשר בכלל להכנס ל SEMA?
אם הבנתי נכון מיועדת רק לסוחרים, משפרים וכו׳

Sent from my iPhone using Tapatalk

boaz avrahami
20-11-21, 12:05
לפני כמה שנים רמי( grand) ואני עשינו את זה.
הכניסה ל SEMA מוגבלת לעובדים מתחום הרכב.
התכנסנו קבוצה של 5 אנשים בווגאס כאשר 3 מתוכם תושבי ארה״ב ואחד מתוכם ( ברנרד) ארגן לכולנו כרטיסים בעזרת אישתו שאז כיהנה כנשיאת מיצובישי פוסו אמריקה.
היא כבר לא שם וברנרד לצערי כבר לא באתר כך שהערוץ הזה סגור.
לדעתי אם מספקים להם אישורים מתאימים באתר ניתן להתארגן על כרטיסים. אין לי מושג אם זה עולה כסף.

התערוכה מאוד מרשימה ובמיוחד ברנרד ואני הצלחנו בקלות לבלות בה 3 ימים ללא רגע דל. השאר איבדו עניין אחרי יום וחצי למיטב זכרוני.

משם התפזרנו בעוד רמי ואני ממשיכים ברכב שכור למואב ואז חזרה לווגאס והביתה.

מואב בתקופה הזו כבר די ריק ומזג האוויר עלול להיות גבולי. עבורנו היה קריר בהיר ונעים. השמש זרחה.
המחירים לא היו זולים יותר מאשר בעונה.

בהמשך הייתי במואב עוד יומיים באפריל. שבוע או שבועיים לפני הפסטיבל. נראה לי שממש בפסטיבל עלול להיות קצת עמוס ופחות נעים.

בשתי הפעמים לא עשיתי מסלולי אקסטרים.

זהו על רגל אחת.

המשוטט
20-11-21, 16:11
נראה שאספיר מעלים הילוך בארהב
ראיתי שהציגו בתערוכת האוברלנדינג מערב

יכול להיות שאפשר להשיג כרטיסים דרכם

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

boaz avrahami
20-11-21, 16:35
יש מצב שכל מוסך יכול להשיג כרטיסים רק צריך להציג להם ניירת. צריך לפשפש קצת בדרישות.
ההרשמה בכל אופן נפתחת במאי 22

*NOTE: The SEMA Show is a trade-only event and not open to the general public.

https://www.compusystems.com/servlet/AttendeeRegLoginServlet?evt_uid=2690&site=INQ&__utma=258361992.9374817.1637418658.1637 418658.1637418658.1&__utmb=258361992.5.10.1637418658&__utmc=258361992&__utmk=163258495&__utmv=-&__utmx=-&__utmz=258361992.1637418658.1.1.utmcsr%3 Dgoogle%7Cutmccn%3D%28organic%29%7Cutmcm d%3Dorganic%7Cutmctr%3D%28not%20provided %29

grand
20-11-21, 17:03
הדרישות קשוחות במקצת, חייבים להיות עובדים מוכחים באותו אירגון הקשור ברכבים, הם לא סלחנים לזיופים או שטיקים, מה שכן... יותר פשוט לנסות להשתמש בתג של מישהו לגיטימי שמכירים שאולי מיצה את התערוכה.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

KOOKE
20-11-21, 17:40
לפי מה שהבנתי מהאחד הסרטונים ביוטיוב של השנה - היום האחרון היה פתוח לקהל הרחב.

בהנחה שאתארגן על אישורים מתאימים - נניח יועץ משפטי של האתר כאן ? (ממילא עושה זאת בפועל בהתנדבות כבר כמעט 20 שנה..) מנהלים? זה יעבור?

החבר שכרגע מעוניין הוא סמנכ"ל חברת אבטחה וניקיון (הגדולה בארץ) שבין היתר אחראי על רכש ותחזוקה של מאות רכבי עבודה (טנדרים וכו') - יעבור?

אם לא יעבור אז כמובן נוותר.

בועז - בנובמבר המחירים במואב יקרים יותר מאשר באיסטר ג'יפ??

grand
20-11-21, 18:38
ב 1 לנובמבר מחירי שכירות הג'יפים יורדים בגלל תקופת אוף סיזן, באיסטר המחירים אללה איסטור.. אם בכלל תוכל להשיג ג'יפ זה רק בהזמנה מראש של חודשים רבים, ולטעמי גם לא נעים לטייל בתוך פקקים ארוכים של מטיילים, אבל בתור חוויה של הפנינג המוני האיסטר מציע משהו שאין בשאר השנה במואב, ביקרתי במואב מספר פעמים, לדעתי תשתדל להגיע למואב לפני תערוכת sema, באוקטובר, הסיכוי למזג אויר מושלג וקר גבוה יותר ככל שאתה נכנס לנובמבר, באותו טיול עם בועז שעשינו, היינו המטיילים היחידים במסלול הל ריוונג' שבדרך כלל הכי עמוס, והנסיעה חזרה לווגאס היתה מלווה בסופת שלגים, קצת קשוח לטעמי.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

boaz avrahami
20-11-21, 19:33
אני לא זוכר שהמחירים בנובמבר היו זולים יותר או לפחות משמעותית מהפעם שהייתי כשבוע לפני האיסטר אבל אולי אני טועה.
זה לא ממש מסובך לבדוק באתרי ההשכרה וגם בבוקינג דוט קום.
מוטב לא זולה באופן כללי.

ממה שבדקתי לפני שנתיים בבדיקה כמה חודשים מראש הג׳יפ באיסטר גם לא עלה יותר.
אפילו הזמנתי ובסוף החלפתי לתאריך מוקדם יותר כשבועיים לפני הטיסה.

המפתח תכנון מראש ככול הניתן. הכול נגיש וקל באינטרנט

KOOKE
20-11-21, 19:41
איסטר ג'פ - מכיר את החוויה. הייתי ומאד אהבתי דווקא בגלל הצפיפות - לשבת ברחוב הראשי על כוס קפה ולראות את הרכבים שעוברים- מטריף בפני עצמו.

במסלולים הצפיפות הייתה פחות נעימה.

boaz avrahami
20-11-21, 19:54
החוויה של רכבים מרהיבים קיימת גם ב SEMA
צפוף ומעניין למי שאוהב ומתעניין ברכבים חדשים ומכניקה.
חוויה מרשימה מאוד.

אגב, היום האחרון הוא יום הקיפול של הדוכנים. באזור הפיעצפקס אפשר לקנות כלי עבודה פנסים ועוד כל מיני מהסינים במחירים זולים.
לפעמים אפשר לסגור מראש לבוא לקנות ביום האחרון.
ברנרד לא התאפק ורכש שם כמה סטים סוג ז של כלי עבודה.
כל הצדדים יצאו מרוצים…

wonderd
24-11-21, 08:01
לטעמי אם יש דרך להיכנס לשם - שווה כל מאמץ. תערוכה מטורפת וענקית, מי שזה מענין אותו יכול לטייל שם כמה ימים בלי שום בעיה.
אם אתה מתכנן משהו שכולל טיול הייתי מקנח בתערוכה ולא מתחיל בה.

oferc
24-11-21, 17:58
המחירים של הגיפים יקרים במואב , ההבדלים בין העונות דולרים בודדים, קח בחשבון שהמחיר שאתה סוגר הוא לא סופי ויוסיפו לך ביטוחים בלא מעט כסף.

אבל זה שווה כל שקל , ביקרתי שם לפני 4 שנים ונהנתי מכל רגע , כנראה בסוף מרץ אבקר שם שוב .

-->