צפייה בגרסה מלאה : פורסטר, טוארג, Q7, פאתפיינדר, קינג, טרופר ורוביקון - מצא את ההבדלים
ווידאו מעניין אם כי ארוך מאוד:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=lKtP52lwThA&feature=youtu.be&ab_channel=EXPEDITIONHooligansOffroad
תשומת ליבכם למעבר הטכני שמתחיל בדקה 43:40, הדגמה יפה של היכולות והמגבלות של ג'יפונים מול SUVים.
מפתיע לרעה (ממש אבל) הפאתפיינדר.
ובסוף תמיד מגיע הרוביקון ומראה לכולם מי הבוס (וגם הטרופר ארך הרגליים לא קוטל קנים).
ולסיום, בדקה 56 רואים את העליה למונטר שנידונה כאן לאחרונה.
סרטון מעניין. כמה תובנות שלי :
נראה שאונסים שם את ה Q7 כהוגן אבל בקרת המשיכה מהעבירה אותו בסוף, בפאתפיינדר ההצלבה תוקעת אותו, למה ? לא תקין בו משהו או שככה הרכב ?
לפי דברי הנהג הג'ימני נוסע בהנעה אחורית בלבד :cool:
אם אתה מדבר על דקה 46 בהקשר של הפאת'פיינדר, אז מה שקורה שם, הוא נהג שלא יודע לעבוד עם tc, בשילוב מערכת שדורשת הפרשי מהירויות די גדולים כדי לעבוד.
כל פעם שהאוטו מתחיל להתקדם, הוא מוריד רגל מהגז שתי שניות מוקדם מדי.
לגבי דקה 48 ואילך, נראה שמשהו שם לא עובד כמו שצריך.
הרוביקון עבר בזלזול, למרות שהנהג שכח ככל הנראה לנתק את המוט המיצב….
Sent from my iPhone using Tapatalk
כבעל פאת'פיינדר לשעבר משהו שם בהחלט מוזר. הטראקשן של הפאת'פיינדר די איטי אבל זה כבר נראה מוגזם. או שמשהו לא תקין או שהנהג לא נסע בlow.
אגב, מוזיקת הרקע שנבחרה היתה מציקה בעיני ברמה שממש אי אפשר לצפות בסירטון אבל זה כנראה הטעם האישי שלי.
שני הפורסטרים נעולים אחורה.
שיפור פשוט זול שמשפר את יכולות הרכב בכמה רמות.
אגב הפורסטרים, בעליה למונטר שניהם נזרקים הצידה בצורה מסוכנת בהצלבה החריפה הראשונה - קשור לנעילה?
לזכותם יאמר שהג'יפונים האחרים לקחו שם את הצ'יקן..
אהלן אהלן אהלן
אני נהג פורסטר ירוקה.
1 בעלי פטפיינדר אין מה לעשות חברים אתם צריכים להבין שבלי נעילה הרכב הזה פשוט לא נוסע לשום מקום. ואני אובייקטיבי כן. נהג שם מנוסה, הרכב היה תקין.
2 הפורסטר בצבע זהב היה traction לא תקין.
Отправлено с моего RMX2075 через Tapatalk
אגב הפורסטרים, בעליה למונטר שניהם נזרקים הצידה בצורה מסוכנת בהצלבה החריפה הראשונה - קשור לנעילה?
לזכותם יאמר שהג'יפונים האחרים לקחו שם את הצ'יקן..לאן נזרקנו לשום מקום!!!
מכיוון שהיינו ראשונים בחרנו נתיב לא אידיאלי זה הכל.
בפורסטר שניה לא עבד traction הייתה תקלה טכנית
Отправлено с моего RMX2075 через Tapatalk
א. לא סרטון אלא סרט עלילתי באורך מלא.
ב. היה מאד מרשים לראות את הטוארג והאודי. האלקטרוניקה עבדה מרשים. אבל - מעניין לבדוק אחרי 3-4 טיולים כאלו כמה עלתה התחזוקה במוסך.
ג. הפורסטרים וגם הטרופר ואולי אחרים - ממש לא סטנדרטים (פורסטר עם נעילות, הטרופר עם דרופ קיט) אז צריך להיזהר לא להשליך מכאן לגבי תשובות רגילות שניתנות בפורום.
נשלח מהנייד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.