PDA

צפייה בגרסה מלאה : למסירה יראור (מתאים ל M16) עדיפות למשרתים בסצ״ח

mugi8675
28-11-21, 13:16
כמו בכותרת

TYD
28-11-21, 14:53
מתאים ישר לסיירת
0504668222

eran_k
03-12-21, 11:40
האם מתאים גם ל M4, אשמח לקבל עבור הבן שלי (עם עדיין רלוונטי)
אני מפרדס חנה

איל מ
03-12-21, 14:22
אני רק שאלה...
מה זה סצ"ח?

גיא
03-12-21, 15:59
סמל צעיר חלקית

או סוציומט צעיר חמור

האמת היא שאני לא יודע גם מה זה יראור. …

asafk
03-12-21, 16:42
זה כדי לא לומר 'הסיירת' כי ככה גם 'המתחרים' אומרים.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

הראל ד
05-12-21, 11:24
סיירת צנחנים

Yaron.nahum
05-12-21, 14:33
סמל צעיר חלקית

או סוציומט צעיר חמור

האמת היא שאני לא יודע גם מה זה יראור. …

גוגל יודע הכל (גילוי נאות , גם אני לא ידעתי, אז שאלתי את גוגל "מה זה יראור" )

https://www.google.com/search?q=%D7%9E%D7%94+%D7%96%D7%94+%D7%9 9%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%A8&rlz=1C1WNCD_enIL891IL891&oq=%D7%9E%D7%94+&aqs=chrome.0.69i59j0i512j69i57j0i512l3j6 9i61l2.1040j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

גיא
05-12-21, 14:35
סחטיין.

זה לא מעניין אותי עד כדי כך …

אם כי אני משער שזה סוג של כוונת [emoji2372]

Yaron.nahum
05-12-21, 14:59
יַרְאוֹר [עח] (https://www.milononline.net/do_search.php?vid=1057676&Q=%E9%F8%E0%E5%F8)https://www.milononline.net/assets/images/pencil.svg טעות \ הערה (https://www.milononline.net/contact_us.php?vid=1057676&search=%E9%F8%E0%E5%F8)

מין אקדח היורֶה קרן אור אל המטרה באימוני קליעה

nirs
05-12-21, 15:02
אני מהזמנים שסתם נקרא פלס״ר 35…

Sent from my iPhone using Tapatalk

TYD
05-12-21, 19:30
דיברתי עם הבן ( צלף בסיירת ) ישמח לקבל

0504668222

erezgur
05-12-21, 19:38
צלף בסיירת
צסצ"ח ?

boaz avrahami
05-12-21, 20:03
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211205/8f48060c758b2faae4f34a8977bbbde2.jpg

opl
05-12-21, 20:13
אם כולם כבר כאן, נראה לכם שיעשו לי בעיות אם אזמין מסילה?

https://www.aliexpress.com/item/1005002662267350.html?spm=a2g0o.cart.0.0 .6d363c00ZGVJT7&mp=1

איל מ
05-12-21, 20:25
יראור הוא פשוט שם מפוצץ לפנס שמרכיבים על הרובה.
לפחות כך קראו לזה בתקופתי.

GodsFather
05-12-21, 20:35

https://www.aliexpress.com/item/1005002662267350.html?spm=a2g0o.cart.0.0 .6d363c00ZGVJT7&mp=1תבדוק שזה לא מיועד לאיירסופט ואז זה יתפרק לך כמו צעצוע.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

TYD
06-12-21, 08:58
צסצ"ח ?

כן סצ"ח

mugi8675
06-12-21, 11:02
האם מתאים גם ל M4, אשמח לקבל עבור הבן שלי (עם עדיין רלוונטי)
אני מפרדס חנה

אין לי מושג. שלח טלפון בפרטי ותקבל. אן לא, אז זה של TDY/

eran_k
06-12-21, 19:58
אין לי מושג. שלח טלפון בפרטי ותקבל. אן לא, אז זה של TDY/

שלחתי לך כבר לפני כמה ימים,אשלח שוב

איש הצפון
07-12-21, 12:58

https://www.aliexpress.com/item/1005002662267350.html?spm=a2g0o.cart.0.0 .6d363c00ZGVJT7&mp=1

בימים אלו אני עוסק מול גוף ממלכתי, בנושא דרכים למניעת הסיכונים שברכישת אביזרים לנשק וציוד לחימה שניתן באופן חוקי לייבא מעלי אקספס ודומיו, אולם בפועל, מדובר בפריטים שלעיתים מסכנים את הרוכש וסביבתו, מאחר והם מיועדים לאיירסופט ויכולים להיכשל בדיוק כשצריך אותם.

לדוגמא "צולבת", מסילות פיקטיני, כוונות השלכה, התקנים לקסדה ועוד.

השוק מוצף מוצרים זהים לחלוטין בצורתם ובמידותיהם למוצרים התקניים אולם הם מיוצרים מחומרים נחותים שיגרמו בהכרח לכשל.

boaz avrahami
07-12-21, 13:30
בימים אלו אני עוסק מול גוף ממלכתי, בנושא דרכים למניעת הסיכונים שברכישת אביזרים לנשק וציוד לחימה שניתן באופן חוקי לייבא מעלי אקספס ודומיו, אולם בפועל, מדובר בפריטים שלעיתים מסכנים את הרוכש וסביבתו, מאחר והם מיועדים לאיירסופט ויכולים להיכשל בדיוק כשצריך אותם.

השוק מוצף מוצרים זהים לחלוטין בצורתם ובמידותיהם למוצרים התקניים אולם הם מיוצרים מחומרים נחותים שיגרמו בהכרח לכשל.

אני מכיר מישהו שעזר למוסדות למנוע מרוכבי טרקטורונים סכנה ועזר למשרד התחבורה להתקין תקנות ורגולציות שהובילו לקשתות שבסופו של יום הוא גם התפרנס מהם.

הכול מתוך מחשבה עמוקה על טובת הציבור.
מזל שהמוסדות מקבלים רגולציות בברכה.

תודה לך על הדאגה לאזרחים. נוגע ללב.
אין לי צל של ספק שזה לא קשור לכך שהיבוא הזול פוגע לחנויות בפרנסה.

דרור ברלי
07-12-21, 15:25
אם אני לא טועה, אחרי עשרים ומשהו שנות איוולת (מוטב מאוחר מאף פעם), בוטלה חובת התקנת קשתות לטרקטורונים.

boaz avrahami
07-12-21, 15:36
אם אני לא טועה, אחרי עשרים ומשהו שנות איוולת (מוטב מאוחר מאף פעם), בוטלה חובת התקנת קשתות לטרקטורונים.

עוד חודש תבוטל.
אהיה מהראשונים להנות ממנה…

איש הצפון
07-12-21, 17:20
אני מכיר מישהו שעזר למוסדות למנוע מרוכבי טרקטורונים סכנה ועזר למשרד התחבורה להתקין תקנות ורגולציות שהובילו לקשתות שבסופו של יום הוא גם התפרנס מהם.

הכול מתוך מחשבה עמוקה על טובת הציבור.
מזל שהמוסדות מקבלים רגולציות בברכה.

תודה לך על הדאגה לאזרחים. נוגע ללב.
אין לי צל של ספק שזה לא קשור לכך שהיבוא הזול פוגע לחנויות בפרנסה.

אני לא מוכר אקססוריז כאלו בבית המסחר שלי ולכן אני נקי מניגוד אינטרסים.

GodsFather
07-12-21, 17:28

השוק מוצף מוצרים זהים לחלוטין בצורתם ובמידותיהם למוצרים התקניים אולם הם מיוצרים מחומרים נחותים שיגרמו בהכרח לכשל.יכול לחלוק מידע לגבי זיהוי הסכנות?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

opl
07-12-21, 17:54
השימוש שלי הוא לא לנשק. יותר כדרך לקבע חיישנים שונים על מסילה פשוטה ונוחה. הזמנתי, נראה אם יעוקב.

boaz avrahami
07-12-21, 18:23
אני לא מוכר אקססוריז כאלו בבית המסחר שלי ולכן אני נקי מניגוד אינטרסים.

אמרתי שאין לי כל צל. אתה סנראה צדיק שמסיע לרשויות לכתוב עוד נוהל שיכנס חזרה לצו היבוא החופשי ויציל עשרות אלפי אזרחים מסכנה מוחשית.

כמה עבדתי קשה בשביל שלמשל בתחום הרכב יהיה אפשר ליבא בקלות.
אני מקווה ששם לא יכנס צדיק כמוך ויקלקל וייקר לנו את היבוא החופשי.

אם יזדמן לך, ספר לנו בכמה מקרים ואילו תוצאות מסתכמת הסכנה שאתה טורח באזרחות טובה לחסוך מאיתנו?

נשק זה תחום שאני סולד ממנו כך שלשמחתי לא אפגע אבל ליבי ליבי על כל התחומים שיש להם את היוסף ״בגושים״ שלהם ושמחרבנים להם את התחביב. תשאירו את החוכמה וזכות הבחירה לאזרחים ותעיפו מאיתנו את המגבלות המזויפות האלו. אתם סתם תורמים ליוקר המחיה ותו לא.

איל מ
07-12-21, 18:43
מענין, בועז, אם תחשוב ככה, כשלמישהו יתפוצץ צינור בלם בלי תקינה והוא ייכנס עם האוטו שלו במישהו שאתה מכיר.

Yaron.nahum
07-12-21, 18:52
מי שמזמין צינור בלם ברשת ומתקין / מחליף אותו , לרוב יודע היטב מה הוא עושה
ולרוב גם לא יקנה את הצינור הסיני בשקל אלא יעדיף את המוצר הטוב יותר

מי שמתקין את הצינור הזה יהיה לרוב זה שמשפץ רכב אחרי אובדן להלכה , ואז יחסוך גם בזה
בשביל למכור למשפחה שתנסה לרדת אחר כך את הירידות לטבריה והנהג יגלה שהברקסים לא עובדים.

או מי שירצה לחסוך על הרכב שלו וילך לתקן במקומות זולים שיחסכו גם כאן.

אז הוספת התקנות הללו לא תעזור. במיוחד ההגבלות על היבוא האישי. רק תפריע לאנשים בתחביב כמונו

boaz avrahami
07-12-21, 19:01
אייל, אני חושב שאתה מדבר שטויות.
ברוב העולם אין את המגבלות האלו והחיים שלהם לא פחות בטוחים משלנו.
מאחורי כל המגבלות האלו עומדים רק אינטרסנטים שחסמי יבוא מסייעים להם להתעשר על גבינו בקלות. עלי אקספרס מקשה עליהם.

פחות מגבלות ופחות מיסים רק יעשו לנו טוב.

bazz270
07-12-21, 19:03

מאוד סקרן לשמוע מה זה חומר נחות לצולבת או מסילת פיקטיני?
למה כי נראה לך שצהל בעצמו לא מייבא את הדראק הזה?כן כן חלקי איירסופט לנשק אמיתי..

אתה טועה או שאתה תמים או שיש לך איזה עניין בנושא.

bazz270
07-12-21, 19:09
מענין, בועז, אם תחשוב ככה, כשלמישהו יתפוצץ צינור בלם בלי תקינה והוא ייכנס עם האוטו שלו במישהו שאתה מכיר.

סתם אגדות.
לא יקרה כלום מצינור מפוצץ אחד.יש לפחות 2 מעגלי בלימה נפרדים ברכב.

זה א.
וב מה שמוכרים לך בחנויות חלקי חילוף בטיחותיים הכל עם תקינה?בדוק?
והג'אנטים הסינים בשלל בצורות באמת עברו תקינה או שהסיני ידפיס לך מה שתבקש?

ממליץ שתעשה בדיקה חוזרת

ד ו ר ו ן
07-12-21, 19:23

חבר שלי נהרג ממכה של קשת בעת התהפכות.

רגולציה שנולדת מתועמלנות ברוב המקרים היא הגרועה שבהן.
ע״ע בגושים, ורגולציית יתר למידות צמיגים.
(למי שלא יודע או זוכר, פעם לצמיגאים מורשים הייתה סמכות לאשר עד 10% חריגה במידה).

איל מ
07-12-21, 19:47
מי שמזמין צינור בלם ברשת ומתקין / מחליף אותו , לרוב יודע היטב מה הוא עושה
ולרוב גם לא יקנה את הצינור הסיני בשקל אלא יעדיף את המוצר הטוב יותר

מאוד הייתי שמח לגור במדינה שאתה גר בה.

אני כן יכול להבין, שאולי שוק שיפורי הנשק (מסילות כוונות וכו...) הוא בסבירות נמוכה יותר לתקלות מסוכנות, פשוט כי מקרי הירי הם מועטים, ומקסימום תפספס, אבל רגולציה בתחומים מסוימים היא חיונית בעיני. הפסילה של רגולציה באשר היא,
וחמור מכך, האשמה אוטומטית של מישהו שפועל בנושא, בכוונות זדון ואינטרס זר, היא לא במקום.

איל מ
07-12-21, 19:52
סתם אגדות.
לא יקרה כלום מצינור מפוצץ אחד.יש לפחות 2 מעגלי בלימה נפרדים ברכב.

זה א.
וב מה שמוכרים לך בחנויות חלקי חילוף בטיחותיים הכל עם תקינה?בדוק?
והג'אנטים הסינים בשלל בצורות באמת עברו תקינה או שהסיני ידפיס לך מה שתבקש?

ממליץ שתעשה בדיקה חוזרת

א. רכב שבולם על שלושה גלגלים סוטה בחריפות. רוצה לנסות? שכח ג'אבקה לחוצה על צינור בלם, ולך לבלום בעוצמה בכביש. אולי (ממש אולי, וזה שווה דיון טכני) איזה מערכת esp תציל אותך מהתנועה שבאה ממול, אבל זה יהיה על חשבון מרחק בלימה.
ב. כן. אני ממש רוצה לקוות שבחנויות בהן אני קונה, יד הרגולטור משפיעה. ברור לי לחלוטין שאם לא היה פיקוח היית צריך לברור את המוץ מהתבן כדי למצוא משהו עם תקינה.

bazz270
07-12-21, 20:00
יד רגולטור משפיעה?

על הסחורה שיש בחנויות?
ראית פעם מה הוא נוהל ייבוא מסחרי לחלק של רכב?

בחיי שאין לנו על מה לדבר.אין לי שום רצון לשכנע אותך

boaz avrahami
07-12-21, 20:15
סיפור שסיפרתי כאן כמה פעמים-
אני קיבלתי פעם רכב אחרי החלפת דיסקים ורפידות ממלאי מקומי בארץ, לא משהו ״זבלה״ אבל לרכב אין כח להגיע עד לנעילה.
אפילו במכון הטסטים זה נחשב עובר.

בסוף הבאתי בעצמי בדרכים עקלקלות, סחורה אמריקאית משובחת שעלתה לי בערך כמו זו בארץ והצגתי כאן את תוצאות הבלימה על גלילים שאסף הגדיר כחריגה לטובה.
אין סיכוי שהייתי מקבל אישור יבוא בדרך המלך והרגולטור היה מאלץ אותי כמו את מרבית השוק לנסוע ברכב עם בלמים גרועים.

המסקנה שלי היא שאם יהיה יבוא יותר חופשי ותחרות למחיר אז נקבל מוצרים יותר איכותיים בפחות כסף.

הרגולציה מאלצת אותנו להסתפק בבינוני ומטה במחירי פרימיום.

מי שמשתתף בנסיונות הרגולציה הוא לרוב בעל עניין כזה או אחר מסחרית או במקרע הרע השני תמים שימושי בידי המערכת.

איל מ
07-12-21, 20:17
יד רגולטור משפיעה?

על הסחורה שיש בחנויות?
ראית פעם מה הוא נוהל ייבוא מסחרי לחלק של רכב?

בחיי שאין לנו על מה לדבר.אין לי שום רצון לשכנע אותך

כן ראיתי. יש כאן שרשור שלם שלו.

דרור ברלי
07-12-21, 20:51
א. רכב שבולם על שלושה גלגלים סוטה בחריפות. רוצה לנסות? שכח ג'אבקה לחוצה על צינור בלם, ולך לבלום בעוצמה בכביש. אולי (ממש אולי, וזה שווה דיון טכני) איזה מערכת esp תציל אותך מהתנועה שבאה ממול, אבל זה יהיה על חשבון מרחק בלימה.
ב. כן. אני ממש רוצה לקוות שבחנויות בהן אני קונה, יד הרגולטור משפיעה. ברור לי לחלוטין שאם לא היה פיקוח היית צריך לברור את המוץ מהתבן כדי למצוא משהו עם תקינה.

הרגולטור שלך לא מבין מימינו ומשמאלו. הוא רק עסקן פוליטי שליקק איזה חור ת...ת מספיק לעומק וקיבל ג'וב, והוא דואג לאינטרסנטים שדוחפים לו מעטפות מתחת לשולחן. אני אולי מגזים בכוונה בתיאור פלסטי דוחה, אבל מאחורי זה יש גרעין של אמת. התחקיר על "דני יסדר" חשף את כל התהליך במערומיו.

חנויות החלפים מלאות במוצרים סיניים ירודים שקיבלו את אישור ה"רגולטור" הזה ואת חותמת ה"תקינה" שלו. אנשים שמבינים הרבה פחות ממך רוכשים את פסולת המתכת/גומי/פלסטיק הזו בכסף רב ומסכנים את חייהם וחיי משפחותיהם, באישור רשמי של אותו רגולטור.

הג'נט עם לוגו הגולגולת שחנן מצא בנקרות הוא דוגמה מצויינת - לפני כמה שנים אני ראיתי בעיניים מה קורה למכונית שאותו דבר בדיוק קרה לה, רק בכביש, ב-180 קמ"ש. ג'נט מגנזיום סיני ב-250 שקל, לא עם גולגולת, עם נשר..... וככה נכנסים לישראל רפידות בלם, צלחות בלם, משולשים, בולג'וינטים, צינורות בלם, ג'נטים, "מושבי ספורט", צמיגים.... הכל פאר אשפת המזרח הרחוק.

עכשיו תנסה לייבא בעצמך מוצרים דומים, אבל של מותגים מערביים ויפניים איכותיים, ותראה איך יגרסו לך את זה בנמל כי "אין לזה תקינה". צמיגים איכותיים וידועים כאן, שרבים (כולל אני בעצמי) נוסעים עליהם כי הצליחו איכשהו להשתחל לארץ בדרך לא דרך, אין להם תקינה אירופית ואסורים לשיווק בישראל, אבל כל מיני לינגלונג וצ'ינגצ'ונג מתקלפים ומתפרקים, נושאים בגאון את תו התקן בזכות הרגולציה ומשווקים כחוק לפראיירים שלעולם לא נגמרים, רק מתחלפים.

העיקר שיש רגולציה, הא?....
הרגולציה הזו היא האסון שלנו. הורסת את חיינו כאן.

asafk
07-12-21, 21:25
השימוש שלי הוא לא לנשק. יותר כדרך לקבע חיישנים שונים על מסילה פשוטה ונוחה. הזמנתי, נראה אם יעוקב.מסילות ציוד של קיאקים.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

איל מ
07-12-21, 21:27
דרור,
אתה בעצם אומר שצריך לנקות את הרגולציה משחיתות, אבל להחמיר אותה.
ממממ....

דרור ברלי
09-12-21, 07:17
דרור,
אתה בעצם אומר שצריך לנקות את הרגולציה משחיתות, אבל להחמיר אותה.
ממממ....

לא.
כמו שהרגולציה הזו נראית, אני אומר שאין לה שום קשר לשמירה על איכות או בטחון חייך/חיי ילדיך. היא קיימת רק כדי לקיים את עצמה.
ומבוססת על תאוות הכוח-כסף-כבוד של פוליטיקאים, שהם האקזמפלרים הנתעבים ביותר של המין האנושי.

מכיוון שממילא הרגולציה לא שומרת עלי, אני מעדיף שהיא לא תהיה בכלל.

boaz avrahami
09-12-21, 07:32
לרגולציה יש בפועל רק אפקט אחד והוא לספק חסמי יבוא ולספק לכוחות מסחריים חסמים שיאפשרו להם פחות תחרות ורווחים משופרים.
זה נעשה תחת התירוץ המזוייף של דאגה לשלום הציבור.

ראה למשל את הדאגה הכנה של איש הצפון לבריאות הציבור.
הוא כנראה לא יוכל לנמק את דאגתו ולו אפילו במקרה בודד של נזק גופני משמעותי אבל כבר הם יוצאים לחסום ולפגוע בחופש הבחירה שלנו.
ברור שחסימת היבוא החופשי תייצר לעוסקים בענף הנשק יתרון מסחרי לא הגון.

כציבור יש לי בעיה לתת פרנסה למי שפועל נגדי.
מזל שאני לא לקוח של הענף הזה כבר המון שנים.

דרור ברלי
09-12-21, 08:42
רק שבתחום חלפי הרכב זה בדיוק הפוך.

הרגולציה מאפשרת לשווק ולמכור ולהתקין חלפי-זבל שבמקרים הטוב רק יחזיקו מעמד חודשים ספורים ובמקרה הרע יהוו סכנת חיים.

YoavR
09-12-21, 16:51
רק שבתחום חלפי הרכב זה בדיוק הפוך.

הרגולציה מאפשרת לשווק ולמכור ולהתקין חלפי-זבל שבמקרים הטוב רק יחזיקו מעמד חודשים ספורים ובמקרה הרע יהוו סכנת חיים.

ובנוסף, בתחום יבוא חלפים לרכב יש הטבה ליבוא אישי.
אם תבדוק במסמך דרישות חובה למוצרי תעבורה תראה שבטבלה מופיע להמון פריטים רשימת דרישות ביבוא מסחרי שיבוא אישי פתור.

boaz avrahami
09-12-21, 21:57
ועדיין המון חלפים באיכות נוראית מקבלים באופן כזה או אחר אישור יבוא.
ולא הזכרנו את כל המעכרים שיביאו לך הכול תמורת תשלום מה שהופך שוב את כל החסמים לכר פורה לתעשיית פשע

חנן-ג'יפולוג
09-12-21, 22:00
אני מבקש/דורש שיח מכבד בין הגולשים, למרות חילוקי הדעות.

ניר ל
13-12-21, 09:40
רואה מדי פעם ברכבת חיילים שיוצאים עם נשק, זה שוס היום, הצבא מפחד ממשחקים ומגניבות אז אפילו קציניים קרביים כבר לא נושאים נשק ברחוב כשיש להם ברירה... יש להם היום הרבה סיכות על המדים, המון כנפיים מסוגים שונים והמון גאדג'טים על הנשק, ידיות הסתערות/פנסים/ציינים ושאר זבלה שמסרבל את הנשק. יכול להיות שיום אחד הם גם יצטרכו להילחם על אמת, אז תחסכו מהילדים שלכם את זה ואולי תחסכו מהם גם כדור ... ספק אם היה לי היום אומץ להדליק ציין לייזר א"א בקרב אמיתי, שלא לדבר על אור לבן.

אומי5
13-12-21, 10:48
רגולציה שנולדת מתועמלנות ברוב המקרים היא הגרועה שבהן.

תנסה להדליק טלפון בתחנת דלק, אנשים מעדיפים לסמס בנהיגה ולא לפתוח טלפון בזמן התדלוק.
לא משנה כמו ניסויים יעשו בכל מיני תוכניות ניפוץ מיתוסים, אנשים עדיין יפחדו מזה יותר מאשר לנסוע בלי חגורה.

TYD
13-12-21, 10:49
רואה מדי פעם ברכבת חיילים שיוצאים עם נשק, זה שוס היום, הצבא מפחד ממשחקים ומגניבות אז אפילו קציניים קרביים כבר לא נושאים נשק ברחוב כשיש להם ברירה... יש להם היום הרבה סיכות על המדים, המון כנפיים מסוגים שונים והמון גאדג'טים על הנשק, ידיות הסתערות/פנסים/ציינים ושאר זבלה שמסרבל את הנשק. יכול להיות שיום אחד הם גם יצטרכו להילחם על אמת, אז תחסכו מהילדים שלכם את זה ואולי תחסכו מהם גם כדור ... ספק אם היה לי היום אומץ להדליק ציין לייזר א"א בקרב אמיתי, שלא לדבר על אור לבן.

של נעליך
כל סמל על המדים נקנה בדם יזע ודמעות איך אתה מדבר?
החיילים הקרביים היום יותר מקצועיים יותר חדורי אמונה בצידקת הדרך וחתרים למגע מאי פעם
מתוך הכרה קרובה שום רעש רקע או מחשבה של היתמודדות עם תוצאות הפעולה לא מעסיקה אותם

איל מ
13-12-21, 11:21
אנחנו למדנו בדרך הקשה שכל גאדג'ט על הנשק זה עוד כמה גרמים שצריך לסחוב, ובידיים. לכן כל מה שלא היה הכרחי (מלשון בפקודה מהמפק"צ) פשוט לא היה.
כנראה שפשוט כבר לא הולכים יותר מדי ברגל...

דרור ברלי
13-12-21, 13:39
מתוך הכרה קרובה שום רעש רקע או מחשבה של היתמודדות עם תוצאות הפעולה לא מעסיקה אותם

מה אתה אומר.
כתבתי משהו ומחקתי. כי זה יתדרדר לפוליטיקה והשרשור יינעל.

YoavR
13-12-21, 14:02
כל סמל על המדים נקנה בדם יזע ודמעות איך אתה מדבר?

אתה ציני?
לא יפה לצחוק על נושאים כאלה

גיא
13-12-21, 14:04
ישם גילאים ואצל כל אחד זה אחרת. שבהם החיים נראים מאד מסןדרים בשחור לבן בינארי.

ויום אחד מתבגרים ומבינים שלא הכל שחור ולבן. יש גוונים של אפור.

איש הצפון
15-12-21, 14:31
מאוד סקרן לשמוע מה זה חומר נחות לצולבת או מסילת פיקטיני?
למה כי נראה לך שצהל בעצמו לא מייבא את הדראק הזה?כן כן חלקי איירסופט לנשק אמיתי..

אתה טועה או שאתה תמים או שיש לך איזה עניין בנושא.

כן. יש לי עניין בנושא. עניין שלוחם לא יישפר את נשקו בצולבת שתתפרק ותפיל מחסנית כשהמחבל מולו, כשמישהו ייחבר אמר"ל לקסדה עם סט מעלי אקספרס שיתפרק ויגרום לאמר"ל להחליק על הציר ולהוציא לו את העין ועוד.

על שאר הפריטים, לא אכתוב כדי לא לתת לכל מיני חכמולוגים רעיונות.

וכבר ראיתי כוונות השלכה מתפרקות (למרבה המזל במטווח ולא מול מחבל) ועוד.

הלעג שלך ייעלם כשתבין מה היקף הסכנה.

- - - Updated - - -

אמרתי שאין לי כל צל. אתה סנראה צדיק שמסיע לרשויות לכתוב עוד נוהל שיכנס חזרה לצו היבוא החופשי ויציל עשרות אלפי אזרחים מסכנה מוחשית.

כמה עבדתי קשה בשביל שלמשל בתחום הרכב יהיה אפשר ליבא בקלות.
אני מקווה ששם לא יכנס צדיק כמוך ויקלקל וייקר לנו את היבוא החופשי.

אם יזדמן לך, ספר לנו בכמה מקרים ואילו תוצאות מסתכמת הסכנה שאתה טורח באזרחות טובה לחסוך מאיתנו?

נשק זה תחום שאני סולד ממנו כך שלשמחתי לא אפגע אבל ליבי ליבי על כל התחומים שיש להם את היוסף ״בגושים״ שלהם ושמחרבנים להם את התחביב. תשאירו את החוכמה וזכות הבחירה לאזרחים ותעיפו מאיתנו את המגבלות המזויפות האלו. אתם סתם תורמים ליוקר המחיה ותו לא.

אתעלם מהגסות ואכתוב רק שאני מקווה שבתחום העיסוק שלך, אתה מבין קצת יותר מבתחום העיסוק שלי, שאתה מרשה לעצמך להפגין לגביו בורות מביכה. כשחלילה הבן שלך יחזור חלילה מהצבא, בלי עין או אצבע או עם נזק אחר, בגלל אקססוריז מעלי אקספרס, שנועדו לאיירסופט וקרסו על נשק אמיתי, הזמירות שלך יישמעו כנראה אחרת...

boaz avrahami
15-12-21, 16:52
הם לעולם לא ישמעו אחרת כשינסו להגביל יבוא חופשי בחוקים.
תעשו עבודות הסברה.
תדאגו שהמפקדים בצבא ימנעו שפצורים מהאזרחות. גם כאלו שהם קונים אצלכם.

לעולם אל תחסמו את החופש שלנו להחליט עבורנו מה טוב לנו.
אתם נכנסים לנו למרחב הפרטי.

הייתי מאוד אדיב ומנומס ביחס למה שאני באמת חושב על מי שמקדם חוקים לפגיעה בזכויות האזרח לטובת קידום עניניו העסקיים ועוד בתירוץ שזה לטובת הכלל.

ד ו ר ו ן
15-12-21, 16:55
כן. יש לי עניין בנושא. עניין שלוחם לא יישפר את נשקו בצולבת שתתפרק ותפיל מחסנית כשהמחבל מולו, כשמישהו ייחבר אמר"ל לקסדה עם סט מעלי אקספרס שיתפרק ויגרום לאמר"ל להחליק על הציר ולהוציא לו את העין ועוד.
.
אתה שייך/מייצג את מחלקת הרכש בצהל?

ניר ל
15-12-21, 23:10
אמיר, הבעיה האחרונה שצריכה להטריד אותך כאזרח במדינה הזו ששולח את ילדיו לצה"ל, היא גאדג׳טים מאליאקספרס... יש לי שלושה כרגע בבית.
אני לא רואה שלוחמים רשאים להתקין אביזרים כאלו על הנשק, צולבת זה בכלל לא אמצעי בשימוש היום.
הדאגה שלי היא יותר בכוון של האם הם ימצאו משהו בימ"ח כשיפתחו את הדלתות בשעת חירום...

Saar
16-12-21, 11:14
ועוד לפני הימ״ח, האם יקבלו שירות רפואי כשצריך?
האם מי שמפקד עליהם אכן ראוי לכך?
האם רואים בהם אנשים או רק ממלאי תפקיד?

(סתם עצבני מאירועי השבועיים האחרונים עם הבת בצבא)

ניר ל
16-12-21, 12:39
חחח... לא , לא ולא

bazz270
16-12-21, 20:38

על שאר הפריטים, לא אכתוב כדי לא לתת לכל מיני חכמולוגים רעיונות.

וכבר ראיתי כוונות השלכה מתפרקות (למרבה המזל במטווח ולא מול מחבל) ועוד.

הלעג שלך ייעלם כשתבין מה היקף הסכנה.

- - - Updated - - -

אתעלם מהגסות ואכתוב רק שאני מקווה שבתחום העיסוק שלך, אתה מבין קצת יותר מבתחום העיסוק שלי, שאתה מרשה לעצמך להפגין לגביו בורות מביכה. כשחלילה הבן שלך יחזור חלילה מהצבא, בלי עין או אצבע או עם נזק אחר, בגלל אקססוריז מעלי אקספרס, שנועדו לאיירסופט וקרסו על נשק אמיתי, הזמירות שלך יישמעו כנראה אחרת...

תעזוב אותך סמנטיקה וכל השיט על דאגה לשלום החיילים

שואל אותך דוגרי
קראת milspec של פיקטיני ואיזה חומרים מותר להשתמש בו ואם יש בכלל הגבלה לתנ"ס או אימפקט או ענארף?
או אולי במקרה ראית שרטוט מקורי של קולט לסטוק פלסטיק צבאי לאמ4 ?מה אולי אחוז סיבי זכוכית הוא לא תקין בסטוק של אליקספרס?מה עשית עליו אנליזת psd?

אני מאוד סקרן

על סמך מה אתה טוען שמוצר ספציפי לא בטיחותי?
ראית כוונות מתפרקות נו ו?

ואני ראיתי נאבה של האמר מתפרקת

מה נאסור את ההאמרים?

ד ו ר ו ן
16-12-21, 21:25
וגם אם ראה, מה הקשר בין הייבוא האישי של אזרחים ובין רכש צהל?
אם חייל מביא משהו מהבית, זה נטו עניין של המפקדים שלו. תנו להם לקחת אחריות.

הצבא לא קונה סטוקים בעלי, והרגולציה המוצעת כאן לא קשורה אליו, והיחידים שייפגעו מהפעלתנות יתר הזו הם הצרכנים הקטנים.

bazz270
17-12-21, 05:44
בגדול שאלתי שאלה רטורית.

ברור שתחת חסות של קביעת מדיניות רגולטורית אפשר לעלות מחירים אצל יבואנים מקומיים.

ואני מכיר את צהל טוב מדי...אף אחד שם לא יזיז אצבע כדי לקדם הצעות כאלה.נהלים לאיסור שימוש בחלקים לא תקניים מזמן כבר בתוקף ,קודמו על ידי החט"ל לנהלי מבק"א יבשה ,נשק אמור לפרק ולזרוק כל חלק לא קשור לפח בבדיקת נשק.והבט"פ לא אחראי על ציוד צה"לי כך שאין לו שום אינטרנס לקדם את זה.

כך שסביר להניח שכל מה שנכתב לגבי העסקנות בנושא בטל בשישים...קיצר סיפורי סבתא

זה כמו שהיו כל מני רמבואים וירטואלים (שבפועל היו גג איזה מדריכי ירי במטווח פרטי באיזה חור ) שניסו כביכול לבטל את השימוש במק פורק

ניר ל
17-12-21, 10:03
+1
וכמו שהנשק בצבא מפרק אביזרים לא תקניים, יכול גם מדריך ירי / מנהל מטווח למנוע מאזרח שמגיע עם צעצועים מחוברים לאקדח, לא לאפשר לו להשתמש בהם תחת אחריותו.

דרור ברלי
17-12-21, 14:23
ועוד לפני הימ״ח, האם יקבלו שירות רפואי כשצריך?
האם מי שמפקד עליהם אכן ראוי לכך?
האם רואים בהם אנשים או רק ממלאי תפקיד?

(סתם עצבני מאירועי השבועיים האחרונים עם הבת בצבא)

1. לא
2. לא
3. לא רואים אותם בכלל

יש סימוכין להכל.
ולא נרחיב כאן כדי לא להסיט את השרשור.
פשוט תשובות לשאלות של סער.

ומה יש או אין בימ"ח זו באמת הבעיה הכי קטנה.

ניר ל
18-12-21, 09:34

ומה על שחקני האיירסופט ?
עד שקורה משהו חיובי לענף הזה שגם אתה מתפרנס ממנו בסופו של דבר, אז אתה מסייע לכרות אותו ?!
ציוד איירסופט, נועד לאיירסופט ועל זה אין מחלוקת. איירסופט לא רק שהוא כלי חינוכי מצויין, הוא גם עזר אימונים מעולה ובנוסף הוא מושך הרבה נוער לתחום שבמשך עשרות שנים מדכאים במדינת ישראל והוא ענף הקליעה/ירי אזרחי.
כשאני הייתי בכיתה ט', הגיעו נציגי מועדון הקליעה האיזורי לבית הספר עם מספר רובים וערכו לנו סוג של תצוגת תכלית במטרה להלהיב אותנו להצטרף לגדנ"ע קליעה וזה הצליח. לא מעט קלעים אולימפיים התחילו ככה וגם אלו שלא, הגיעו לצבא עם היכרות עם כללי בטיחות ויכולות קליעה שעולות עשרות מונים על אלו של לוחם ממוצע המסיים מסלול.
הילדים שלי כבר לא זכו... הענף הזה הודר מבתי הספר ומועדוני הגדנ"ע נסגרו. לפני כ 10 שנים נחשפתי לתחום האיירסופט דרך הילדים שביקשו לבקר במועדון איירסופט פרטי ומשם נכנסו לענף, שניים מהם לוחמים בסדיר היום ואני נכנסתי הודות לכך לענף הירי המעשי ומאז משאיר עשרות אלפי ש"ח אצל סוחרי נשק ובעלי מטווחים ובהנאה מרובה.
לא מבין מה העניין שלך לסייע בכריתת הענף הזה ע"י סיוע למציאת פתרון לבעיה שאיננה קיימת.

ניר ל
18-12-21, 11:48
1. לא
2. לא
3. לא רואים אותם בכלל

יש סימוכין להכל.
ולא נרחיב כאן כדי לא להסיט את השרשור.
פשוט תשובות לשאלות של סער.

ומה יש או אין בימ"ח זו באמת הבעיה הכי קטנה.

בעיה הכי קטנה זו לא, כי בסופו של דבר הצבא הזה נדרש אחת לתקופה למלא את ייעודו ולהילחם. לא למלא משימות שיטור ולשחק במשחקי מלחמה, אלא אשכרה להילחם והדור של הילדים שלנו הוא הקו הראשון בעשר השנים הקרובות. כשקוראים ורואים שוב ושוב את ההזנחה בימח"ים ואת חוסר המוכנות, אפילו לפני שבדואים ושאר עבריינים רוקנו אותם, צריך להבין את המשמעויות. אנחנו דור שחווה את חוסר המוכנות בלבנון 2 ודור ההורים חווה את חוסר המוכנות ביוה"כ, עכשיו זה על הראש של הילדים שלנו.
שלחנו אותם לארגון שמתעסק רק בנראות ושתיית תקציב אבל מתחת לקליפה אין כלום ואח"כ נוכל לבוא בטענות רק לעצמנו.

boaz avrahami
18-12-21, 12:08
הם עסוקים במב״מ ובחיל האוויר ועוד כל מיני מכשירים שמשכיחים מהמטכל שבסוף צריך חיר ושריון בשביל להילחם באמת.
יש שם מוסקונספציה

-->