התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אזהרה ממוכר סוללות ליתיום בעלי אקספרס

חנן-ג'יפולוג
01-12-21, 00:05
LiitokalaVariCoreFlagship Store

היום גיליתי שסוללה שנקנתה אצל המוכר הנ"ל איבדה את האיזון והקיבול שלה לאחר מספר חודשים.
זו סוללה שנייה מאותו מוכר שהתפגרה (עלות כל סוללה כ300 ש"ח) . בעבר ניסיתי לגרום לו לקחת אחריות על המוצר עם תמונות ממכשיר בדיקה שמראות שהקיבולת היא 0.47ah במקום 6, ואחרי ששאל כמה שאלות מטומטמות הוא פשוט הפסיק להגיב.

boaz avrahami
01-12-21, 07:23
צרף גם תמונות של הסוללה ודף המכירה אם ניתן. לרוב זה נמכר ביותר מחנות אחת.

תודה

חנן-ג'יפולוג
01-12-21, 07:41
https://imageshack.com/i/pnkYdQU5j

https://imageshack.com/i/pmQhaSWwj

GodsFather
01-12-21, 08:18
פנית לעלי אקספרס?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
01-12-21, 08:28
לא. זה הרבה מעבר לתקופה שניתן לפתוח בה dispute.

מאיר אלוני
01-12-21, 08:31
אם שילמת בפייפאל יש לך 180 יום לפתיחת קייס

ishc
01-12-21, 09:02
אצל דוד עלי אין פייפאל.
תודה חנן

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

erezgur
01-12-21, 09:11
אצל דוד עלי אין פייפאל.

לא מדוייק. הם נכנסו לעלי אקספרס ואפילו בחגי הקניות שכרגע הסתיימו הציעו 2$ הנחה למי ששילם בפייפאל.

כמובן שעדיין לא ניתן לשלם בכל הקניות אבל יש כבר לא מעט שמאפשרים שימוש בפייפאל, לפעמים הם מגלגלים את העמלה על הקונה (תוספת קטנה במחיר למשלמים בפייפאל).

zivo
01-12-21, 09:18
בדיוק בגלל לזה, אני מעדיף לא לבצע קניות מעל 10$ בעלי.
פחות מ 10$, השרות משלוחים פשוט טוב, אז שווה את הסיכון

ד ו ר ו ן
01-12-21, 09:22
אצל דוד עלי אין פייפאל.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
בטח שיש, בדף החיוב תבחר את שיטת החיוב.
רק פייפאל בעלי.
במיוחד כי מסלול "הוכחת" הפנייה על הלקוח.

חנן-ג'יפולוג
01-12-21, 09:22
זו החלטה לגיטימית, אבל לא בטוח שנבונה, שכן ה600 ש"ח הפסד האלה הם אחוזים בודדים מסך הקניות שלי מעלי אקספרס.

סטטיסטית, אני עדיין מורווח.

ד ו ר ו ן
01-12-21, 09:41
בדיוק בגלל לזה, אני מעדיף לא לבצע קניות מעל 10$ בעלי.
פחות מ 10$, השרות משלוחים פשוט טוב, אז שווה את הסיכון
קניתי גם ציוד יקר ואיכותי בעלי.
זה עניין של לחפור ולבדוק חו"ד של לקוחות בתגובות, ובדיקה מקבילה של הציוד בגוגל, וזה מוריד משמעותית את הנפילות.
הבעיות בציוד היקר היו כמעט תמיד מצד המוכר, לא הציוד עצמו כשבדקתי טוב מה אני אמור לקבל.
יש לחל' מהמוכרים שם נטייה לנסות לשנות בדיעבד עלויות משלוח, להצהיר על משלוח יקר לטובת מהירות, ואחרי השליחה לעדכן שזה עבר למשלוח רגיל (ואיטי)ולנסותלהתחמק מהחזר ההפרש.
עלי מטפל בזה לא רע.
חשוב לעשות צילומי מסך של כל שלב ברכישה, והתכתבות עם המוכר.

ניר ל
29-12-21, 10:22
לא הייתי מפתח שום ציפיות מסוללות 18650 סיניות, אין שום קשר בין המפרט שהם מפרסמים לבין הסוללה שבמקרה הטוב תכיל 1ah גם אם כתוב עליה 18 או כל מספר מופרך אחר. צריך למצוא מקור אמין לסוללות מתוצרת קוריאה/יפן לחפש ברשת מבחני השוואה ולבנות לבד את המארזים, היחס האמיתי של AH לשקל יהיה בוודאות עדיף. החזרתי סוללות מחשב "מקוריות" חדשות שנתנו הרבה פחות מסוללות משומשות בנות 7 ... ובדיעבד גם רכישה של סוללות מקיטה חליפיות הייתה בזבוז כסף, ניתן להזמין את כל מה שצריך מסביב להרכבת סוללות כאלו ולהשתמש בסוללות איכותיות, אפילו משומשות שנלקחו מאיזה לפטופ ישן.

לגבי ספק אמין - ברשת ממליצים על QUEENBATTERY , יש להם גם חנות באליאקספרס.

איל מ
29-12-21, 11:12
אני קניתי בזמנו סוללות מעלי. קראתי הרבה(המון) חוות דעת. הרבה פעמים יש קונים רציניים שמבצעים בדיקות בבית, ואיפה שראיתי הרבה חברה שמדדו והגיעו לתוצאות טובות, קניתי. כמובן שאם המספרים בדף המוצר מלכתחילה טובים מדי מכדי להיות אמיתיים (למשל 5800 mah), הם כנראה שקריים ואפשר לדפדף למוצר הבא.

הסוללות משמשות אותי כבר כשנתיים, ולפי המטען שלי הם עומדות בנתונים (אפילו קצת מעבר).

-->