צפייה בגרסה מלאה : הוראות לרישום הזמנת חלקי חילוף חדשים לפראדו מחו"ל
שלום חברים
צריך להזמין חלקים לפראדו 2001 ומחפש אתר שמוכן לפרט את תוכן החלקים ולא רק לרשום חלקי חילוף כללי כי אז החבילה נשלחת לבדיקה של משרד התחבורה ויש תוספת של 250 שח להזמנה
חברת impex שהזמנתי בעבר לא מוכנה לפרט פרטי תוכן החבילה ולכן נדפקתי כבר בהזמנה מהם של תוספת של ה250 שח
אשמח לתובנות מהחברים מאיפה אתם מזמינים חלקים לפראדו ומה מבקשים מהמוכר לכתוב בהזמנה
תודה לעוזרים
הניסיון שלי הפוך עם אימפקס.
ניתן למלא ידנית הערות על תוכן החבילה ולהצהיר על ערכה.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הניסיון שלי הפוך עם אימפקס.
ניתן למלא ידנית הערות על תוכן החבילה ולהצהיר על ערכה.
שלחתי מייל אליהם והם אמרו שהם לא מוכנים ...
שאתה הצהרת בהערות זה עבד לך שלא נשלח לבדיקה של משרד התחבורה? ומה בידיוק אני צריך לרשום שם שלא ילך לבדיקה?
תודה על העזרה
לא שלחתי מייל.
בשלב ההזמנה היתה אופציה להערות. במקרה שלי הזמנתי צינורות מים אז כתבתי water hoses... ועבר חלק.
לא שלחתי מייל.
בשלב ההזמנה היתה אופציה להערות. במקרה שלי הזמנתי צינורות מים אז כתבתי water hoses... ועבר חלק.
הזמנתי פעמיים מimpex פעם אחת תושבת לדיפרציאל הקידמי עבר חלק בלי תוספות תשלום לבדיקה של משרד התחבורה
ופעם שניה צינורות מים שנשלחו לבדיקה במשרד התחבורה והיה תוספת של 250 עבור הבדיקה....
עכשיו אני רוצה להזמין פילטר אוויר מקורי אבל לא רוצה לשלם עבור הבדיקה של משרד התחבורה ורוצה לדעת מה אני צריך לבקש מהמוכר לרשום בחבילה כדי שלא יעבור בדיקה של משרד התחבורה?
תודה על העזרה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.