PDA

צפייה בגרסה מלאה : פילטר לאינג'קטורים - טויוטה לאנדקרוזר 2014

A.P
15-12-21, 11:35
שלום לפורום,
מס' שאלות בנוגע לשימרת האינג'קטורים של טיויטה לאנד קרוזר

1. איזה פילטר מומלץ לשים לאינג'קטורים בכדי למנוע הרס של האינג'קטורים בגין סולר לא טוב?
2. האם ידוע יש אתר או מס' קטלוגי שלפיו אפשר לקנות את הפילטר?

תודה.

assafy
15-12-21, 11:47
פילטר סולר מקורי של טויוטה. אין צורך להתחכם.
תחליף כל טיפול ותתדלק בתחנות טובות ולא פיראטיות.
בכלל, תקפיד על טיפולים בזמן, פילטרים מקוריים (סולר, אוויר, שמן), שימוש בשמן לפי התקן הנדרש, סולר מתחנות אמינות והאינג'קטורים ויתר הדברים יאריכו שנים.

A.P
15-12-21, 12:52
תודה על התשובה,
השאלה נשאלה כיוון שאין שליטה על איכות הדלק והכוונה ובמידה ואיכות הדלק לא תהיה טובה, לשמור כמה שיותר.
אני מקפיד על כל הטיפולים בזמן. פשוט קראתי שישנם פלטרים שאפשר לחבר לפני האיג'קטורים שהם אמורים לשמר את חיי האינג'קורים לאורך זמן גם אם במקרה איכות הדלק אינה טובה.

אגב, אני מתדלק בתחנות שלפחות לי ידוע שהן בסדר אבל, לצערי יש לי ניסיון מר ויקר בנושא, לכן הרגישות.
תודה

erezgur
15-12-21, 13:17
אתה שואל על הוספת מסנן/ים נוספים בין פילטר הסולר למזרקים?
קרית באיזשהו מקום על מישהו שעשה את זה?

, לצערי יש לי ניסיון מר ויקר בנושא, לכן הרגישות.
תודה

אתה מתכוון להחלפת מזרקים או ניסיון מר אחר?
נשלח מהנייד

A.P
15-12-21, 16:13
אני מתכוון להוספת מסנן/ים נוספים בין פילטר הסולר למזרקים. כן קראתי בפורום שמישהו עשה זאת.
לא מוצא את ההודעה הזו ושם הוא כתב שהפילטרים צריכים להיות בין 15 ל 30 מיקרון. הוא לא כתב היכן קנה ומה המספר הקטלוגי של המוצר.

ניסיון מר הוא עם החלפת אינג'קטורים בגלל (כנראה) דלק לא טוב

asafk
15-12-21, 19:05
המסנן המיקרוני המקורי מצויין. החלפה כל 10000 קמ או בכל פעם שנדלקת נורת מים בדלק מספיקה בהחלט ונותנת הגנה מצוינת.
במקומות בהם מתדלקים מג'ריקנים או תחנות דלק מגעילות ומטונפות הייתי ממליץ על מסנן קדם של 15 מיקרון הכולל מפריד דלק מים. חשוב שיהיה כזה שאין עליו מפל לחץ יותר ממזערי כיוון שאין משאבת הרמה ויש בת ההזרקה גם מושכת את הדלק מהמיכל.

שים לב שרוב הנזקים למזרקי דנסו הם תוצאה של מים ולא של זיהום מיקרוני.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

A.P
16-12-21, 15:47
תודה אסף על התגובה,
מניח שניתן לקנות כאלה בaliexpress' מה אני צריך לציין כמילת חיפוש כדי לקבל מסנן מתאיםן ?

asafk
16-12-21, 16:54
אל תקנה באליאקספרס.
עדיף לך לחפש ממשאיות ישנות מפירוק מפריד דלק מים עם כוסית שקופה.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

A.P
16-12-21, 18:35
תודה על העזרה,
עמית

נמרוד
19-12-21, 16:07
אני מתכוון להוספת מסנן/ים נוספים בין פילטר הסולר למזרקים. כן קראתי בפורום שמישהו עשה זאת.
לא מוצא את ההודעה הזו ושם הוא כתב שהפילטרים צריכים להיות בין 15 ל 30 מיקרון. הוא לא כתב היכן קנה ומה המספר הקטלוגי של המוצר.

את הפילטר הנוסף, אם תמצא ותבחר להתקין, לפני הפילטר המקורי ולא אחריו.

אפשרות אחרת, היא להחליף את הפילטר המקורי בתדירות גבוהה. כלומר במקום פעם ב40,000 ק"מ, אחת ל20,000 ואפילו ל10,000 אם אתה נאלץ לתדלק סולר באיכות ממש ירודה.

-->