התחברות

צפייה בגרסה מלאה : טויוטה 4X4 העתיד חשמלי

נמרוד
22-12-21, 09:11
בלי יותר מדי מילים, כי באמת שלא פרסמו פרטים. קונספט לטקומה (היילקס?) כחלק מ15 דגמים חשמליים שהוצגו השבוע בקווים כלליים בלבד בתור העתיד של המותג טויוטה.
136539

136540

נמרוד
22-12-21, 09:14
וליד ה"טקומה" החשמלית הציגו את זה - ושימו לב שבהשוואה לטנדר, זה בעצם יותר סוזוקי ג'ימני מאשר FJCruiser.

136541

136542

דרור ברלי
22-12-21, 09:28
הטנדר הוא טנדר, ונראה כמו הסבה לחשמל של טקומה/היילקס.

אבל המיני-FJ ממש יפה (בעיני) וכולל דברים שחשובים ברכב שטח: זויות מרכב טובות, מפשק גלגלים רחב שמבטיח יציבות, צמיגי שטח (למרות החתך הנמוך) ומחוייבות לקו עיצובי קלאסי. עבודה יפה. אבל ממש.

ד ו ר ו ן
22-12-21, 09:32
הטנדר הוא טנדר, ונראה כמו הסבה לחשמל של טקומה/היילקס.
אבל המיני-FJ ממש יפה (בעיני).
מה רע?
זה לא בדיוק ״הסבה״, זה חדש מהמפעל עצמו.

אחלה כיוון.
לא נראה כמו חייזר/חללית.

דרור ברלי
22-12-21, 09:38
היצרן הוא הראשון שיכול לעשות הסבה.

ראה את הרנגלר "מגנטו" שג'יפ הציגו במואב. JL קצר רגיל, כולל גיר ידני וטרנספר וסרנים והכל - רק עם מנוע חשמלי.
היו שאמרו "מה מיוחד בזה, זו רק הסבה" ואני ישר חשבתי שזה מאוד מיוחד - ושגם הגיר הידני לא נמצא שם במקרה - כי זה הקדימון לקיט הסבה למנוע חשמלי, מקורי מהיצרן, שייצא לשוק ביחד עם האיסורים על שימוש בכלי רכב עם מנועי בעירה, איסורים שיגיעו גם יגיעו בעוד כמה שנים.... הקיט הזה יאפשר להסב כל רנגלר רגיל להנעה חשמלית. הרי באמריקה מותר לבצע SWAPים לאיזה מנוע שתרצה, והיצרן כבר יהיה מוכן לזה וימכור קיטים כאלה לציבור - מקוריים מהיצרן עם אישור והכל. מה רע? (באמריקה כמובן, לא במדינות טוטליטריות קטנות עם רגולציות מוכות שגעון גדלות אי שם במזרח התיכון).

ehudzeelim
22-12-21, 10:50
יתרון גדול לחובבי הטבע
הקירבה לבעלי החיים תהיה קלה מתמיד

nirs
22-12-21, 12:34
הטנדר ובמיוחד המיני FJ נראים פגז.
ה FJ יזכה להצלחה כבירה מה גם שמגיע עם 4 דלתות (תראו איך הגימיני נחטפים כמו לחמניות בשוק….)

Sent from my iPhone using Tapatalk

איל מ
22-12-21, 12:35
אני רק לא מבין מה הקטע של כל היצרנים (נמנע מלכתוב שקרנים) לפרסם תמונות מעוררות חשק עם צמיגים גדולים ובסוף לשחרר לשוק רכב עם גלגלים של ריקשה בחתך של מכונית ספורט.
*אני מבין את הקטע של לייצר באז, ובסוף להוציא משהו שעומד בטבלאות צריכת דלק/חשמל/רעש/אחיזת כביש, אבל בחיאת, תפסיקו עם החרא הזה.

דרור ברלי
22-12-21, 13:48
ברכב קונספט אפשר להתקין מה שרוצים.
ברוב המקרים רכב קונספט הוא קליפה ריקה.
הם יכולים גם להצהיר על מנוע גרעיני עם 10,000 כ"ס או הנעת אנטי-גראוויטי שהעתיקו מחלליות של חייזרים.
אני צריך לנבור בתמונות הישנות מתערוכות רכב בחו"ל שצילמתי לפני הרבה שנים מתחת לרכבי קונספט שהריצפה שלהם היתה עשויה מדיקט ולא היו מותקנים בהם מנוע וגיר בכלל....

אחר כך, בדגם הסדרתי, כבר מתיישרים לפי דרישות הרגולציות והשוק...

וצמיגי החתך הנמוך על ג'נט ענקי ונוצץ זה קטע שיווקי נטו. זה באופנה והמעצבים והלקוחות עפים על זה, כי זה יפה. העובדה שאין בזה שום צורך במכונית שאינה ספורטיבית בהגדרתה, שזה נחות בשימוש בשטח, שזה נקרע בקלות, שזה יקר להחלפה, פשוט לא מזיזה להם.

חנן-ג'יפולוג
22-12-21, 17:12
חישוקים בקוטר גדול זה בהחלט עניין שיווקי, אבל לא רק. ההספקים והמשקלים של הרכבים הנוכחיים מאלצים דיסקים גדולים מבעבר, ובשביל להכיל את הדיסקים האלה צריך חישוקים גדולים.

-->