צפייה בגרסה מלאה : כיסויים לרכבים - מאיפה ומה קונים?
אהלן,
מחפש לרכוש כיסוי לרכב (ספציפית לדיסקו 1)
הכיסויים הפשוטים בארץ/עלי לא שווים את הכסף.
בפייסבוק כולם ממליצים על Undercover שמאוד איכותיים, אבל יקרים מאוד (4 ספרות לכיסוי)
חוץ מזה, לא מצאתי עוד אופציות מומלצות בארץ.
אופציה 1 : תפירה אישית, יש המלצות?
אופציה 2: רכישה מחו"ל. מאמזון נראה שהכל אוטו זבל שיש בעליאקספרס, וחוץ מזה אני לא מוצא משהו מומלץ.
אופציה 3: משהו מהארץ?
למישהו יש המלצות מניסיון אישי? המלצה על מתפרה (ורצוי כזו שלא תתפור ברזנט שישרוט את הצבע לגמרי) ?
אריאל
לי דווקא יש ניסיון טוב של קניה כזו מאמזון(אמנם עבור "כלי" אחר, עלה סביבות ה 100 דולר), 100% אטום לגשם ועמיד לשמש, משתמש כבר כמעט שנה, ורק שים לב למידות בגלל שזה עבור הדיסקו.
חבר חסך קצת והזמין משהו דומה ברבע מחיר מעלי שלא שרד קיץ אחד...
לי דווקא יש ניסיון טוב של קניה כזו מאמזון(אמנם עבור "כלי" אחר, עלה סביבות ה 100 דולר), 100% אטום לגשם ועמיד לשמש, משתמש כבר כמעט שנה, ורק שים לב למידות בגלל שזה עבור הדיסקו.
חבר חסך קצת והזמין משהו דומה ברבע מחיר מעלי שלא שרד קיץ אחד...
הי. מישהו אמר לי ש100% אטום למים זאת סגולה להיווצרות חלודה.
Yaron.nahum
23-12-21, 07:32
אני יכול להגיד שאכן undercover הוא מומלץ , מחזיק אצלי כבר שנתיים כמעט ללא סימני בלאי.
לפני זה היה לי אחד שקניתי ב summit racing, שגם החזיק מספר שנים מכובד אבל שחיפשתי להחליף הם כבר לא שלחו אותו לארץ.
תחילת הקורונה, וזה.
אולי עכשיו שולחים בכל מקרה גם הוא עלה בסביבות אותו מחיר של undercover
Sent from my..
https://www.amazon.com/RAMPAGE-PRODUCTS-5056721-Polycanvas-2003-2006/dp/B000EAQ0J6
אני הזמנתי את אלו, הם לא אטומים לגמרי למים.. היו לי אטומים לגמרי לא היו נעימים לישיבה.
הם גם לא מיועדים ספציפית למושבים שלי.. ואין לי מושג איך יתישבו על מושבי הדיסקו.
עם הסט הראשון התנסתי לאחר שקיבלתי בירושה מofiredri המלך... והתאהבתי. בעיקר בזכות התאים הנוספים, האיכות סבירה... לא זבל , הבד סבבה עמיד ++ ברכב פתוח רק עם התפרים מומלץ לעבור לטעמי. לא פירסט קלאס.
הם החזיקו שלוש שנים של אבק ובוץ בסמוראי פתוח עד שהשחטתי אותם במכוון בניסיון לשתול בהם חימום מושבים מבלי לאנוס את המושבים, קיט בדומה לקישור:
https://www.amazon.com/WATERCARBON-Vehicle-stepless-Pick-up-Universal/dp/B09H5QBPTR/ref=mp_s_a_1_6?crid=2VTVK84554KCE&keywords=watercarbon+heated+seat+kit&qid=1640249378&sprefix=WATERCARBON%2Caps%2C257&sr=8-6
בסופו שם דבר, הזמנתי זוג כיסויים חדשים.. הלכתי לרפד הבית, גבי מסגולה, בסכום סביר עשה להם מעט התאמות שישבו צמוד ויפה.. עבר על התפרים ועשה לי כיסים פנימיים ליריעות חימום.
כל הסיפור פריק, הפיך, מגן, פרקטי עם תאים נוספים, שומר על הרקארו ועם חימום פריק מבלי לאנוס את המושבים... עלה לי סה"כ באיזור ה600-700שח.
נראה לי שמצאתי תוספת לשרשור "השפצור האחרון שלי"...136557136558
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
מבלי להפחית מחשיבות המידע שנתת (אני קניתי בדיוק אותם כיסוים לדיסקו בעליאקספרס בגרושים),
נראה לי שדיברו על כיסוי לרכב, ולא למושב ...
צודק, ללילות לבנים יש מחירים...
אופסי.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הי. מישהו אמר לי ש100% אטום למים זאת סגולה להיווצרות חלודה.
בכיסוי של undercover יש 3 פתחי איוורור, אחד בסביבת החלון האחורי, אחד בחלון הקדמי/מכסה מנוע , ועוד אחד ממש מקדימה באיזור הגריל.
אהלן
לקיה שלי יש כיסוי של אנדרקובר כבר 4 שנים, עלה 600 שקל ושווה כל אגורה.
לפיג'ו אספנות שלי יש כיסוי ישראלי שנקרא RAPID (מיוצר בישראל), שירשתי מהבגאז' של שכנתי ז"ל אחרי שאבא שלי קנה מהיורשים את הרכב. אין לי מושג אם הדבר הזה עוד למכירה...
מצרף תמונות של שני המוצרים.
הRAPID כיסוי בד חביב, עם אטבים הוא שורד טוב ולא נקרע. טוב בעיקר נגד לכלוך ושמש, נגד גשם - פחות.
האנדר קאבר - נגד הכל, אולי חוץ מחתולים שמחפשים מה לשרוט...136624136625136626
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.