צפייה בגרסה מלאה : אלומיניום 2 מ"מ לפי מידה
אני מחפש שתי חתיכות של אלומיניום 2 מ"מ , יכול להיות רגיל או מרוג, כל חתיכה בערך 100X80 ס"מ.
איפה כדאי לקנות באזור רעננה רבתי?
אם למישהו יש שאריות רלוונטיות שיפנו לו מקום במחסן (בחינם או בתשלום הגיוני) - הכי טוב.
אני קונה וחותך בכל כיפוף המרכז בטירה. בצד שקרוב דווקא ל444.
מניח שיש מקומות יותר קרובים לרעננה.
אני קונה וחותך בכל כיפוף המרכז בטירה. בצד שקרוב דווקא ל444.
מניח שיש מקומות יותר קרובים לרעננה.תודה על הטיפ
כבר הרבה זמן מחפש מקום זמין לאלומיניום
יודע אם גם מכופפים במקום?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
כן.
אתה נכנס למשרד, מבקש מה שאתה רוצה, משלם,
מקבל צעטאל'ה קטן (אבל בערבית) והולך למצוא את הפועל הנכון במפעל. מביא לו את הצעטאל'ה (לפעמים הם עושים עבודות אחרות, אז ייתכן שתצטרך לחכות), והוא מכופף לך.
אופציה ב',
לא ממתין וקובי מתי לבוא לאסוף. בד"כ זה יהיה יום יומיים אם הם לא שכחו. עמידה בזמנים לא הצד החזק שלהם, ואני בד"כ מעדיף לנצל איזה חצי יום פנוי ולשבת להם שם על הראש (על הדרך קונה דברים שאני לא צריך, ומסתכל על עבודות הכיפוף והחיתוך שהם עושים שם.
כן.
אתה נכנס למשרד, מבקש מה שאתה רוצה, משלם,
מקבל צעטאל'ה קטן (אבל בערבית) והולך למצוא את הפועל הנכון במפעל. מביא לו את הצעטאל'ה (לפעמים הם עושים עבודות אחרות, אז ייתכן שתצטרך לחכות), והוא מכופף לך.
אופציה ב',
לא ממתין וקובי מתי לבוא לאסוף. בד"כ זה יהיה יום יומיים אם הם לא שכחו. עמידה בזמנים לא הצד החזק שלהם, ואני בד"כ מעדיף לנצל איזה חצי יום פנוי ולשבת להם שם על הראש (על הדרך קונה דברים שאני לא צריך, ומסתכל על עבודות הכיפוף והחיתוך שהם עושים שם.מעולה
תודה
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
מקבל צעטאל'ה קטן (אבל בערבית)
"צעטאלה קטן - בערבית" - נפלא!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.