PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש מהנדס/יועץ בתחום כיבוי אש

kd2
30-12-21, 17:36
שלום לכולם,

כאמור בכותרת , מחפש איש מקצוע מצויין בנושא רישוי ועבודה מול הכבאות.

מי שהתנסה כבר יודע, תחום קשה עם הרבה "מוקשים" ובירוקרטיה אינסופית.
שמנוהל ע"י גוף שלקח מפה רבע תקן, ומשם שליש תקן, ערבב טוב טוב והמציא חוקים חדשים שלא שמעו עליהם בשום מקום אחר בעולם.

מחפש מישהו שיודע לתת פתרונות כוללים,
ולא רק לשרטט משהו ולשלוח אותך לשבור את הראש בתחום שאתה לא מבין בו.
כולל המלצות על בעלי מקצוע ומעבדות, הכוונה מקצועית שלהם ומפרטי ביצוע במידת הצורך, ומעורבות ומחוייבות להצלחת הפרוייקט.

בניגוד לבנייה חדשה שם זה אמנם נושא מעיק אבל אפשרי, אני פועל במבנה ישן שבו כל דרישה או התאמה נוספת היא סיפור.
ולפעמים זה אפילו לא סביר, קצת כמו לנסות לשדרג איזה וויליס עתיק בן 60, לבטיחות אקטיבית של שנת 2021.
כי עם כל הרצון הטוב והשאיפה לבטיחות אש מצויינת, יש דרישות שהן לא ענייניות אלא מסחרה של כל מיני גורמים.

תודה מראש.

raanan
30-12-21, 17:44
מי שהתנסה כבר יודע, תחום קשה עם הרבה "מוקשים" ובירוקרטיה אינסופית.
שמנוהל ע"י גוף שלקח מפה רבע תקן, ומשם שליש תקן, ערבב טוב טוב והמציא חוקים חדשים שלא שמעו עליהם בשום מקום אחר בעולם.
אתה טועה ומטעה במקרה הטוב.

בהצלחה

kd2
30-12-21, 18:08
פתח לדוגמא ת"י 921 ותראה.

יותר מזה כבר העלו הצעות חוק שהכבאות הישראלית תפסיק לעשות את זה ותתקבע לתקן NFPA 101 האמריקאי וזהו.
שיפסיקו להמציא הוראות נציב וכו...

אומי5
30-12-21, 20:49
תנסה את ולדי.
054-302-5897

לא היה לי נסיון איתו, אבל מכיר אותו כבן אדם ומניח שהוא יתן לך את המענה.

תמסור ד"ש

ערן CJ
30-12-21, 21:15
סער עודי
אני עובד איתו בכל הפרוייקטים שלי.
אמין, אדיב, מקצוען, יצירתי וחרוץ.
052-3246565⁩

ש01
31-12-21, 13:40
צור קשר
אני עוסק גם בזה, כבר לא מעט מבנים בפז"מ..
(ולא פעם מתוסכל מכב"א...)

054-4830630

זוהר לב
31-12-21, 14:47
אתה צריך מישהוא ששירת במערך הביקורת של כב"א ,מישהו משפיע שעזב ויצא לעסקים פרטיים - כזה שאינו מוכר ציוד כיבוי אלא ייעוץ בלבד. הוא יסדר הכל ויחסוך לך הרבה כאב ראש אם הפיצוי יהיה הוגן...... ודי לחכימא ברמיזא, כי לצערי רק כך דברים זזים פה.
בעבר מצאתי אחד כזה בתחנת כב"א דרומית כלשהיא, והוא חסך לנו מע. גילוי והתראה והסתפק רק במע. ספרינקלרים שמימלא היתה קיימת, שלטי חירום, ומטפים.

ערן CJ
01-01-22, 11:12
סער עודי שעליו המלצתי לך היה מהנדס ראשי של כב"א צפון.
לדעתי זה לא עניין של קשרים, אלא מקצועיות והבנת הנדרש.
אני בחלק ניכר מהפרוייקטים שאני מתכנן ומגיש (חניונים חכמים), נעזר באיש מקצוע שנותן לי שעות ייעוץ. הוא לא חתום על התכניות אבל שעת ייעוץ טובה חוסכת הרבה שעות תכנון מחדש.
בהצלחה בפרוייקט.

kd2
01-01-22, 17:51
תודה לכל הממליצים, גם בפרטי.
שכחתי לציין מיקום, העסק שלנו בעוטף עזה.

boaz avrahami
01-01-22, 18:22
אתה צריך מישהוא ששירת במערך הביקורת של כב"א ,מישהו משפיע שעזב ויצא לעסקים פרטיים - כזה שאינו מוכר ציוד כיבוי אלא ייעוץ בלבד. הוא יסדר הכל ויחסוך לך הרבה כאב ראש אם הפיצוי יהיה הוגן...... ודי לחכימא ברמיזא, כי לצערי רק כך דברים זזים פה.
בעבר מצאתי אחד כזה בתחנת כב"א דרומית כלשהיא, והוא חסך לנו מע. גילוי והתראה והסתפק רק במע. ספרינקלרים שמימלא היתה קיימת, שלטי חירום, ומטפים.

נראה לי ששמעתי סיפורים ברוח הזו…
צריך ״מתווך״

kd2
02-01-22, 01:24
אנחנו לא מחפשים איזה מעכר / קומבינה.
כמו שאמרתי, בסוף הבטיחות באש היא גם בשבילנו, לא רק בשביל מי שיגיע לכבות אותה.
אבל בהחלט מישהו מוערך שם שיודע מה מקובל ואיך לפתור את זה בדרכים הכי טובות.

-->