PDA

צפייה בגרסה מלאה : המלצה לתנור אפיה מובנה איכותי?



KOOKE
31-12-21, 14:58
הגיע הזמן להחליף תנור האפיה שלנו.

קראתי קצת ברשת ומחפש עיצה אמינה יותר כאן מניסיון.

מדובר בתנורה אפיה מובנה (גודל סטנדרטי 60 ס"מ אאל"ט)

חשוב שיהיה אמין, שיגיע מהר לטמפרטורה שנקבעה לו ושהטמפרטורה תהיה יציבה ונכונה ויבואן עם גב ושירות טוב

גאדג'טים,לוח בקרה דיגיטאלי וכו' לא חשובים לנו.

תקציב לא ממש מוגבל אבל שיהיה הגיוני.

בגדול ממה שקראתי ברשת ההמלצה היא על מוצרים מקבוצת bosch (כוללת קונסטרוקטה, סימנס)

אודה לעזרתכם

raanan
31-12-21, 15:05
בוש שמיוצר בגרמניה.
אצלי עובד נוןסטופ מעל 15 שנה ומעולם לא התקלקל.
חוץ מזה, סימני השנים לא נראים עליו.

רענן

guyo
31-12-21, 15:23
סימנס אצלנו כשש שנים. אכזבה גדולה מהטרמוסטט והשירות

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

nirs
31-12-21, 15:36
דה דיטריך (תנור צרפתי שמיוצר בצרפת).
תנור שני שלנו (הראשון נמסר אחרי 15שנים (וממשיך לתפקד), בגלל החלפת המטבח). התקלה היחידה - מנורה שרופה!


Sent from my iPhone using Tapatalk

ש01
31-12-21, 19:59
מוצרי בוש אחרים אכזבו, כולל כאלו המיוצרים בגרמניה.

אבל לא תנור אפיה.

אנחנו עם מילה - נפח פנימי איכשהו גזול יותר, מגיע יחסית מהר לטמפ' עבודה
עובד הרבה, גם אפיית בצקים, גם ירקות וגם בשרים - מצויין.
רק כ 3-4 שנים.. אז עדין לא מספיק פז"מ יחסית לאחרים כאן.

erby
31-12-21, 21:14
סימנס. נקנה לפני 4 שנים היחיד בגזרת בוש/אלקטרולוקס/סימנס שמצאתי מכאני (הדיגיטל היחיד שיש בו זה השעון).
הטמפ' יציבה. בפעמים הראשונות בשלתי עם מד טמפ' מכני שתליתי בתוכו ונראה שהטמפ' מעט מזייפת למטה בערך 8%.


Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

boaz avrahami
31-12-21, 21:37
בתור התחלה כדאי להחליף את שם המשתמש ל cooker

גם אצלנו יש אי אלו שנים תנור בוש מכני עם טיימר דיגיטלי.
אם היינו אופים רציניים הוא היה כנראה עף מזמן.
הוא מזייף כלי מטה בטמפרטורה לדעתי יותר מעשרה אחוז אבל לא התעמקתי לבדוק. זה ניכר בבישולים לאורך הלילה. ה 100 לא מספיק חזק ונדרש לכוון יותר.

לאפיית פיצות ודברים שדורשים חום גבוה מאוד הוא לא מתאים ולא מספק את הסחורה.

לאפיה רגילה ובישול הוא מספיק אבל בשורה התחתונה הוא לא מהטובים כנראה.

מצד שני כדאי לך להתמקד בדגמים ולאו דווקא במותגים. יכול להיות שדגמים אחרים של המותג כן טובים

dudu
01-01-22, 00:03
סימנס אצלנו כשש שנים. אכזבה גדולה מהטרמוסטט והשירות

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

גם אנחנו עם סימנס בעקבות ההמלצות לקבוצת BSC

לא יודע אם להגדיר אותו כמאכזב כי סה"כ הוא עובד טוב ופשוט.
אבל - הגומיה סביב הדלת מהר מאוד התנתקה ואיבדה צורה.
הנורות נשרפות בקצב רצחני - יום יום וחצי לנורה.
המסילות של התבניות הן מהסוג שניתן לנתק ולנקות והן אכן מתנתקות לעיתים קרובות גם כשלא מבקשים מהן.

נדב42
01-01-22, 00:36
המלצה ג׳נרית מאיזה מותג שלא תבחר - פירוליטי. לא בשביל הניקוי אלא משום שתקבל בידוד יותר טוב ומוצר שלא יעבוד בקצה גבול היכולות שלו ...

bitfield
01-01-22, 22:16
סימנס פירוליטי, מגיע ל-300 מעלות שזה יתרון בצלייה מהירה של ירקות ובפיצות. כ-8 שנים, מלבד נורה פעם אחת, ללא תקלות. היום הייתי בודק תנורים שמאפשרים להוסיף לחות לאפיית לחמים.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

nirs
01-01-22, 22:21
המלצה ג׳נרית מאיזה מותג שלא תבחר - פירוליטי. לא בשביל הניקוי אלא משום שתקבל בידוד יותר טוב ומוצר שלא יעבוד בקצה גבול היכולות שלו ...

+1


Sent from my iPhone using Tapatalk

Gilad
01-01-22, 23:18
אנחנו היבואנים של VIKING לישראל

אם מעניין אותך, הם בכמה רמות מעל כל התנורים הביתיים.
המחירים בהתאם.

גלעד

שגיא S
02-01-22, 00:02
אצלי בעבודה אנחנו רק עם מכשירי חשמל של MIELE. הכי טובים שיש...

אייל
02-01-22, 14:59
פעם פעם פעם, כשקנינו תנור, מישהו המליץ לנו ללכת לחנויות המקצועיות ולקנות תנור למטבח הביתי של חברה מקצועית. הלכנו לקירוסקאי, אם אני זוכר נכון זה היה באזור או חולון, קנינו תנור של חברת Eka ומאז גלי חורשת עליו כל דבר אפשרי. עוגות, בשר וגם את מגיפת הלחם מחמצת הוא העביר בכבוד. אפילו שניצלים אנחנו עושים בתנור.
נטול כל טכנולוגיה חדשנית, הכל כפתורים עגולים של פעם. אחד טמפרטורה, השני מאיפה יגיע החום והשלישי זמן.
ואם אתה כבר בחנויות מהסוג הזה, תבדוק סטימר, זה כבר רמה אחרת לגמרי.

asafk
07-01-22, 09:57
מה שגלעד כתב על ויקינג..... למי שבאמת רוצה את כל הטוב הזה מאמריקה...
(האבא של הג'ינג'ית נותן שרות למוצרים אמריקאיים ביניהם ויקינג. אחת לכמה שנים כשאני עוזר לו להעביר מחסן חלפים וכאלה - אני מתפעל מההבדל במסה ובמבנה ובאיכות הייצור של החלקים של ויקינג לעומת השאר. והוא מתבאס מזה שהוא צריך לזרוק חלקים שעלו לו אלפים רבים כי המוצרים לא מתקלקלים.....)

ולגבי תנור פירוליטי - בדקה עבודה עם משורית הוא הופך לתנור פיצה של 500 מעלות. אם אתה בעניין.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

איל מ
07-01-22, 10:15
...אחת לכמה שנים כשאני עוזר לו להעביר מחסן חלפים וכאלה - אני מתפעל מההבדל במסה...


Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

והנה מצאנו את הסיבה לבעיות גב.

-->