צפייה בגרסה מלאה : מי נוסע עם מכשיר קשר דולק ביום יום?
שלום לבאי הפורום.
האם יש מי מכם שנוסע עם מכשיר קשר דולק ביום יום?
ואם כן, באיזה תדר אתם מאזינים?
שלום לבאי הפורום.
אהבתי את השאלה שלך ... אבל נדיר נדיר נדיר
כשאני יורד לשטח לפעמים אני מדליק אותו ושם אותו ב- scanning. בעיקר למקרה שמישהו צריך עזרה אבל זה נדיר ביותר.
(לפעמים תופסים חבר'ה נחמדים)
במרכז אני נוסע איתו כבוי. שום דבר לא ממש מעניין ... (במקרה הטוב תשמע מנהל משמרת במסעדה אומר למארחת להכניס שולחן חחח)
שלום לבאי הפורום.
עקרונית של ה FBI.
אבל ברצינות לא- כי ביום יום הרשת היא מבול של זיוני מוח של נהגי מוניות ושליחים. הסיכוי שבאמצע תל אביב אפול בדיוק על שיחת ג'יפאים מעניינת הוא נמוך, אז בשביל מה.
תדר 3 אמריקאי היה מקובל בתור תדר "מפגש".
בכביש אני עם קשר כבוי
בשטח לבד מאזין ל- 3
בשטח בקבוצה בתדר שהכי שקט באותו המקום והזמן.
לדעתי באזור המרכז תדר 3 די חסום בהפרעות.
כשהקשר היה חדש הייתי מאזין לכל מיני תדרים שאני לא אמור להאזין להם ש"במקרה כוילו לי לתוך המכשיר". עם הזמן ירדתי מזה.
עקרונית של ה FBI.
אבל ברצינות לא- כי ביום יום הרשת היא מבול של זיוני מוח של נהגי מוניות ושליחים. הסיכוי שבאמצע תל אביב אפול בדיוק על שיחת ג'יפאים מעניינת הוא נמוך, אז בשביל מה.
אבל עכשיו יש את זה. לא?
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/109992-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99-%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%A7%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%AA%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9
אמורים להיות בו ג'יפאים בלבד....:confused:
אז תסביר מה מטרת השאלה שלך.
האם לקבל רעיונות לאתגרים מעניינים שלא היכרתי עד היום?
האם אתה מחפש "תדר מפגש" עם הפרטים אחרים לפטפט?
האם מחפש ערוץ חירום שמישהו מקשיב לו ותוכל להעזר בו בעת צרה?
אם זה לצרכי חילוץ לעת צרה - ממליץ להרשם לאחת (לפחות) מקבוצות החילוץ של הפורום.
אם זה סתם לצרכי פטפוט - אז כבר לא קיים כיום ערוץ אחד כזה. בעבר היה מקובל להשתמש ב-3 אמריקאי עד שהתמלא הפרעות באזור המרכז. חלק עברו ל-4 אבל לדעתי הרוב כבר לא מפעילים את המכשיר כאשר אינם בטיול
נשלח מהנייד
אז תסביר מה מטרת השאלה שלך.
האם לקבל רעיונות לאתגרים מעניינים שלא היכרתי עד היום?
האם אתה מחפש "תדר מפגש" עם הפרטים אחרים לפטפט?
האם מחפש ערוץ חירום שמישהו מקשיב לו ותוכל להעזר בו בעת צרה?
אם זה לצרכי חילוץ לעת צרה - ממליץ להרשם לאחת (לפחות) מקבוצות החילוץ של הפורום.
אם זה סתם לצרכי פטפוט - אז כבר לא קיים כיום ערוץ אחד כזה. בעבר היה מקובל להשתמש ב-3 אמריקאי עד שהתמלא הפרעות באזור המרכז. חלק עברו ל-4 אבל לדעתי הרוב כבר לא מפעילים את המכשיר כאשר אינם בטיול
נשלח מהנייד
תודה על התשובה.
אני חושב שלמעט נושא האתגרים, כל התשובות נכונות.
אחפש את קבוצות החילוץ.
לגבי קבוצות החילוץ - הנה קישור
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/121942
נשלח מהנייד
אבל עכשיו יש את זה. לא?
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/109992-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99-%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%A7%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%AA%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9
אמורים להיות בו ג'יפאים בלבד....:confused:
כן
נדב42 ורענן ...
תודה על התשובה.
אני חושב שלמעט נושא האתגרים, כל התשובות נכונות.
אחפש את קבוצות החילוץ.
פספסת את ההייפ באיזה 15-20 שנה ... פעם היינו מקשקשים כל היום באוטו ... כיום - פרקתי את המכשיר מהאוטו ... שוקל למכור אותו.
מי צריך את הרעש הזה ?
שלום לבאי הפורום.
אני.
וואטסאפ בעיקר.
יש כאלו שמאזינים גם לטלגרם, אינסטגרם, סנאפצ'אט, טיקטוק, ועוד.
אני.
וואטסאפ בעיקר.
יש כאלו שמאזינים גם לטלגרם, אינסטגרם, סנאפצ'אט, טיקטוק, ועוד.המקסטראק שלך יותר משוכלל משלי.
נשלח מהנייד
חנן-ג'יפולוג
04-01-22, 10:55
השהייה ליד מכשיר דולק כזה מאוד לא סימפטית. לא מדליק אותו בשטח, ובוודאי שלא בכביש.
מדליק במצב של נתק.
מכשיר קשר שלא משדר לא קורן
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
מכשיר קשר שלא משדר לא קורן
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
ולא מרעיש !
חנן-ג'יפולוג
04-01-22, 12:16
אני מהצד של הרעש.
יוזמה חדשה שמתחברת לדיון (רץ בוואצאפ), שגם אני חלק ממקדמיה.
ג'יפאים על 8 - הצטרפו ליוזמה החדשה לחיזוק קשרי הקהילה.
מובילים טיול, מטיילים לבדכם או חונים לילה בשטח - מאזינים תמיד (גם) לתדר 8
נכנסתם לשטח - עולים בתדר 8 ואומרים שלום, אולי מישהו ישמע ויברך חזרה, אולי זקוק לעזרה, חילוץ או יחבור לשיירה.
_תדר אמריקאי 8_ (467.5625), מוזמנים להעביר הלאה, הג'יפאים באהבת חינם.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
למה שמונה ולא שלוש הוותיק ?
יוזמה חדשה שמתחברת לדיון (רץ בוואצאפ), שגם אני חלק ממקדמיה.
ג'יפאים על 8 - הצטרפו ליוזמה החדשה לחיזוק קשרי הקהילה.
מובילים טיול, מטיילים לבדכם או חונים לילה בשטח - מאזינים תמיד (גם) לתדר 8
נכנסתם לשטח - עולים בתדר 8 ואומרים שלום, אולי מישהו ישמע ויברך חזרה, אולי זקוק לעזרה, חילוץ או יחבור לשיירה.
_תדר אמריקאי 8_ (467.5625), מוזמנים להעביר הלאה, הג'יפאים באהבת חינם.
הבעיה היא שזו הופכת למקבילה לקבוצות וואטסאפ של המילואים או לקבוצות וואטסאפ של דיווח על בוחני משרד התחבורה. זה מתחיל באחלה יוזמה מבורכת. ואז יש את האידיוט התורן שפשוט חייב לכתוב כל בוקר "בוקר טוב, ברכה והצלחה!" לקבוצה של אנשים שתשעים אחוז מהם הוא בכלל לא מכיר. ואז מישהו עונה לו "יום מבורך מששון הגדול, הפנתר בשטח" ואז עוד מישהו עונה להם "ברוך השם תודה לך הקדוש ברוך הוא שלא הבאת לי דום לב בלילה למרות שאני שוקל 140 קילו ומעשן קופסה ביום" ואז מישהו כותב שיש לו רנגלר למכירה, ומבקשים ממנו לא לזיין את השכל על דברים לא קשורים, אז הוא נעלב וכותב שהוא כולה רק רצה לעשות שמח ושלמכור רנגלר זה בעצם שרות לציבור. ואז מישהו מבקש ממנו להפסיק כי זה קשקשת ברשת, ומישהו עונה שגם לו יש רנגלר אבל הוא צריך טסט אז למי יש קומבינה. ומישהו מכניס בדיחה על רומנים. וכו.
3 מלא רעשיםומה יהיה פה ?
יש תנאי קבלה לתדר הזה ?
זה למה פרקתי את המכשיר מהאוטו …
בהצלחה לאלו שעדיין יש להם מכשיר קשר באוטו. …
3 מלא רעשים
עכשיו גם 8 יהיה...
בדיוק כמו הסיפור של 5 ו 6.
אם אנשים לא ילמדו לסתום ולהשתמש רק שבאמת צריך, אנחנו נמשיך לדלג בין הערוצים
תדר חירום זה רעיון מצוין הבעיה היא שבניגוד לקבוצת חילוץ, בה מעיפים את מי שלא שומר על השקט, כאן אין אפשרות כזאת.
תדר לאמירת שלום? בשביל מה זה טוב?
למה תדר אמריקאי?
אם כבר בוחרים תדר מפגש וקישקושים, למה לא לבחור תדר אירופאי?
עדיין לא חוקי אבל לפחות לא מפריע לאיזה גורם מסחרי / ממשלתי / צבאי שהתדר שייך לו.
לא כ"כ מסתדר לי עם אהבת חינם.
למה תדר אמריקאי?
עדיין לא חוקי אבל לפחות לא מפריע לאיזה גורם מסחרי / ממשלתי / צבאי שהתדר שייך לו.
לא כ"כ מסתדר לי עם אהבת חינם.
אתה מכיר מישהו באירופה שאוהב בחינם?
אבל צחוק בצד- שים חבורה של 200...300......400 ג'יפאים - זה כמו ישיבה ענקית לבירה ובשר. אין מצב שזה יישאר שקט. לא רק בגלל הוואחשים, גם בגלל שכולנו בני אדם, חברים , חברים לתחביב וכו. אין מצב לשקט ברשת.
תדרים אירופאים בלתי ניתנים לשימוש כשעם ישראל יוצא לטייל. הרוב גדוש בשיחות של ילדים. (אלא אם אתה מטייל לקניון, או אזור תעשיה, ואז באמת התקשורת היא בעיקר של מנהלי משמרת במסעדות, או מפעלי בטון/אתרי בניה שמכווינים משאיות).
תדרים אירופאים בלתי ניתנים לשימוש כשעם ישראל יוצא לטייל. הרוב גדוש בשיחות של ילדים. (אלא אם אתה מטייל לקניון, או אזור תעשיה, ואז באמת התקשורת היא בעיקר של מנהלי משמרת במסעדות, או מפעלי בטון/אתרי בניה שמכווינים משאיות).
הרוב לדעתי של מנופאים :cool:
אבל כשמתרחקים מעט מהציוויליזציה, פחות שומעים את כל אלה...
למה תדר אמריקאי?
לא כ"כ מסתדר לי עם אהבת חינם.זה היסטורי.
מכשירים אירופאיים הם בהספק של חצי וואט.
האמריקאיים עד 5 וואט.
לכן כולם קנו אמריקאיים.
היום קונים סיניים ומתכנתים איך שבא, האמריקאיים זה פשוט הרגל...
זה היסטורי.
מכשירים אירופאיים הם בהספק של חצי וואט.
האמריקאיים עד 5 וואט.
לכן כולם קנו אמריקאיים.
היום קונים סיניים ומתכנתים איך שבא, האמריקאיים זה פשוט הרגל...
האמריקאים זה הרגל של בומרים :cool:
אז אם בוחרים תדר 'מפגש' חדש, עדיף שזה יהיה על תדר שהיעוד שלו ציבורי ולא להפריע לך תדע למי.
למה תדר אמריקאי?
מה שנדב אמר + מכשירי מקסטרק אי אפשר לצרוב לתדרים אירופאים
מה שנדב אמר + מכשירי מקסטרק אי אפשר לצרוב לתדרים אירופאים
סליחה?
חנן-ג'יפולוג
20-02-22, 20:40
בקצת יותר פירוט, עדשים, מי שאמר לך את זה שגה.
הרציונל היה לבחור תדר שככל הנראה כבר קיים אצל כולם, גם מי שמשתמש במכשירים עם מספר תדרים מצומצם.
החשש שיהיה עמוס והודעות מכירת רכבים לדעתי מוגזם, מאמין שיהיה שקט ב 99% מהזמן.
אין חובת השתתפות ואף אחד לא חייב להאזין אם הוא לא מעוניין ואם דווקא בתדר הזה שיירה כלשהיא תחליט להשתמש בטיול אז זה גם בסדר.
גיא
האמריקאים זה הרגל של בומרים :cool:
כל האלחוטנות הזאת זה תחביב של בומרים...
סליחה?
בקצת יותר פירוט, עדשים, מי שאמר לך את זה שגה.
הוטעתי לחשוב כך. תודה על התיקון.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.