התחברות

צפייה בגרסה מלאה : צמיג 50/50 במידה 18/265/60

dorbh
04-01-22, 15:19
שלום לכולם,

לאחר שגיליתי שחיקה מסיבית הנראת לעין בקוביות אחד הצמיגים, החלטתי ששנתיים וחצי זהו זמן סביר להחליף רביעייה (מדובר בפאג'רו BK קצר).
אני נוסע 90% מהזמן בכביש, זהו רכב היום יום שלי ולכן חשוב לי צריכת דלק סבירה, נסיעה שקטה (עד כמה שאפשר) והתנהגות נורמלית בגשם.
מסיבה זו ומסיבות עו"ש אני מוריד את הBF KO2 מהפרק, הבנתי שהרעש וצריכת הדלק משתנים בצורה ניכרת והצמיג עולה כ1250 ליחידה.

משיטוט ברשת מצאתי ארבעה מועמדים מעניינים:
Falken Wildpeak A/T - חוות דעת מצוינות בחו"ל, מחיר מעולה אך מעט מאוד מידע בארץ;
יוקוהומה גאולנדר G015 - מחיר סביר ודעות מעורבות
טויוי אופן קאנטרי A/T PLUS - חוות דעות חיוביות בארץ אך מעורבות בחו"ל במחיר דומה ליוקוהומה
מקסיס AT980 - נראה מעט מסיבי יותר ובמחיר דומה לאחרונים, חושש שהוא ישפיע לרעה על התנהגות הכביש כמו הBF - למישהו יש איתו נסיון?

כיום מותקנים קופר, חמודים מאוד אבל לדעתי השחיקה שלהם אחרי שנתיים וחצי מעט מוגזמת מהמצופה. בנוסף, בשטח הם לעיתים החליקו במקומות מפתיעים.

למישהו נסיון עם מי מהצמיגים לעיל או סתם רעיון אחר?

תודה לכם אנשים יפים,
דור

dorbh
04-01-22, 16:23
*בנוסף המליצו לי 2 מתקינים שונים על ה811 באותו טווח מחירים, משום מה מופיע באתר מקסיס האוסטרלי אך לא הבינלאומי

ishc
04-01-22, 17:26
לי היו 980 על הפאג'רו ז"ל.
רועשים מאוד ואחיזה בכביש יחסית נמוכה.
היום יש לי זוג 811 על הסרן האחורי אבל אין לי מספיק ניסיון כדי לחוות דעה אמיתית.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

ברק לוי1
04-01-22, 17:42
היו לי טויו open country A/T plus על 2 רכבים , הראשון גרנד ויטארה והשני דיסקו 2 (מידה 255/65/16)

לדעתי צמיג מומלץ, בוודאי עדיף על המקסיס וכנראה גם על האחרים. שקט ובעל אחיזה בכביש וסביר בשטח.

אם אתה מטייל בתדירות של למעלה מפעם בחודש ומסלולים בינונים + לא הייתי פוסל את ה BF A/T, אבל אתה מכיר את הצרכים שלך (בעיקר כמה קמ ביום /בשנה על הכביש )

Sent from my iPhone using Tapatalk

אבי ביטר
04-01-22, 18:10
מצטרף להמלצה על ה TOYO, במיוחד לאור מה שרשמת על תמהיל הכביש/שטח.

יש לי נסיון איתם ב 2 רכבים, הם שקטים מאוד, ולא מתבלים במהירות.

dorbh
05-01-22, 10:04
טוב אז מסתבר שיש בעיית מלאי רצינית בהמון צמיגים.

כרגע נשארתי עם שתי אופציות זמינות במחירים סבירים בלבד:
Falken Wildpeak AT3W - מבחנים יסודיים מאוד ממזרח אירופה קצת מאכזבים בכל משטח שאינו חול
ג'נרל AT3 - קיבלתי הצעה במחיר טוב, מבין שהם משהו בין הטויו לBF מבחינת אגרסיביות - מישהו התנסה?

תודה רבה לכולם, חיפשתי את הטויו בעקבות המלצותיכם, מעט בעייתי עם הבטחות "עוד שלושה שבועות" וכו'

דור

erezgur
05-01-22, 11:38
לי יש ניסיון טוב עם הג'נרל AT3, אבל מידה אחרת.
אם אתה מהמרכז, אז ברק מצמיגי "פרונט יוסף" באור יהודה (בין צומת סביון למשטרת מסובים), אם עדיין לא עברו ליהוד, יודע בדרך כלל לתת מחיר טוב לצמיגים אלו.

אבי ביטר
05-01-22, 11:42
הבעיה שלך נובעת מקוטר 18
תרד ל 17 ותפתור כמה בעיות במכה, זמינות, מחירים, ועדיפות בשטח.

איל מ
05-01-22, 12:31
לי יש ניסיון טוב עם הג'נרל AT3, אבל מידה אחרת.
אם אתה מהמרכז, אז ברק מצמיגי "פרונט יוסף" באור יהודה (בין צומת סביון למשטרת מסובים), אם עדיין לא עברו ליהוד, יודע בדרך כלל לתת מחיר טוב לצמיגים אלו.

פרונט יוסף זה לא יוסף בגושים?
בנוסף,
אני מקבל פרסומים שונים על מלאי חדש של bf במגוון מידות בmali wheels בנתניה.
לא מכיר אותם.

erezgur
05-01-22, 14:46
פרונט יוסף זה לא יוסף בגושים?

לא, ממש לא ...
והשאלה הזו חוזרת כל פעם שמזכירים את פרונט-יוסף..

oskar
06-01-22, 22:49
אם אני זוכר נכון במידה הזו יש גם קוד מהירות שמוריד לך חלק מהאופציות שרשמת.
לא בטוח שישימו לב בטסט אבל אם כן אז חבל....
מצטרף להמלצה על צמיגי יוסף באור יהודה.

asafk
07-01-22, 08:47
איזה קופר יש לך? אני שוקל בעצמי ולכן שואל..
צמיגי 'בוץ' דווקא יש במלאי ממה שאני רואה - ברוב המידות הנפוצות. אז שווה לשקול. למרות הרעש.
אורך חיים של שנתיים עד שלוש לצמיגי שטח זה סביר. אין מה לעשות משלמים על הביצועים בשטח באורך חיים קצר.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

oskar
07-01-22, 18:07
אגב יש עוד אופציה ששווה לך לשקול, שכחתי לכתוב קודם - goodyear wrangler.

dorbh
09-01-22, 08:42
איזה קופר יש לך? אני שוקל בעצמי ולכן שואל..
צמיגי 'בוץ' דווקא יש במלאי ממה שאני רואה - ברוב המידות הנפוצות. אז שווה לשקול. למרות הרעש.
אורך חיים של שנתיים עד שלוש לצמיגי שטח זה סביר. אין מה לעשות משלמים על הביצועים בשטח באורך חיים קצר.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

קופר AT3 DSICOVERER... לפי הבחור (האמין על פניו) בפנצ'ריה הצמיגים היו יבשים בצורה מעט מפתיעה לגילם ולמרחק שעשו (שנתיים ורבעון על הרכב, 50 אלף קילומטר).

בכל מקרה, נקנו ג'נרל במחיר טוב, כ730 לצמיג כולל מע"מ. עושים רושם טוב, מיוצרים בדרום אפריקה ועם ביקורות טובות ברשת.
ההגה מרגיש קל בהרבה פתאום אבל הם קצת יותר רועשים מהקופר, כנראה בגלל הפרופיל המעט אגרסיבי יותר.

136815

נ.ב
היו פערי מחיר מטורפים בין הפנצ'ריות, קיבלתי הצעות שנעו בין 720 ל-990 לצמיג!
תעשו השוואות והרבה.

תודה לכל המגיבים:)

איל מ
09-01-22, 09:18
ממליץ לעבוד עם אחד מאתרי הצמיגים ששולחים לפנצ'ריה בפריסה ארצית לבחירתך (מהמאגר שלהם כמובן).
בד"כ, למעט פנצ'ריות בודדות שהוזכרו כאן לא פעם, אבל לא נגישות לכולנו, המחיר ברשת יהיה זול יותר. אני כבר פעם שלישית מתקין דרך טייר דיל. בחלק מהמקרים מצאתי פנצ'ריות שהסכימו להשוות מחיר אליהם, אבל זה דרש סקר שוק, ומיקוח ועוד דברים שאני גרוע בהם ואין לי זמן וכוח להתעסק בהם.

dorbh
09-01-22, 09:46
ממליץ לעבוד עם אחד מאתרי הצמיגים ששולחים לפנצ'ריה בפריסה ארצית לבחירתך (מהמאגר שלהם כמובן).
בד"כ, למעט פנצ'ריות בודדות שהוזכרו כאן לא פעם, אבל לא נגישות לכולנו, המחיר ברשת יהיה זול יותר. אני כבר פעם שלישית מתקין דרך טייר דיל. בחלק מהמקרים מצאתי פנצ'ריות שהסכימו להשוות מחיר אליהם, אבל זה דרש סקר שוק, ומיקוח ועוד דברים שאני גרוע בהם ואין לי זמן וכוח להתעסק בהם.

מסכים מאוד.
צמיגי ג'נרל לא מופיעים באתרים האלה משום מה (או לפחות בגדול שבהם).
בנוסף, הפעם ללא יוצא מן הכלל המחירים כולם היו מעט גבוהים מבאתר וזמינות הצמיגים הייתה נמוכה מאוד. את הטויו לא מצאתי ב5 פנצ'ריות ואף אחת מהן גם לא התחייבה למתי ואם יהיה.

erezgur
09-01-22, 09:59
בדקת מחיר הגנרל אצל ברק מ"פרונט יוסף"?

נשלח מהנייד

dorbh
09-01-22, 10:55
בדקת מחיר הגנרל אצל ברק מ"פרונט יוסף"?

נשלח מהנייד

אכן.
הזול ביותר היה צמיגי ג'נרל בפ"ת ואחריו צמיגי חנניה בדרום תל אביב. בשביל פער המחיר הזניח הלכתי על חנניה שנמצא 900 מטר מהעבודה שלי.
המחיר בפרונט יוסף היה גבוה בכמה עשרות שקלים.

erezgur
09-01-22, 11:01
אחלה, תודה על המידע!

נשלח מהנייד

-->