התחברות

צפייה בגרסה מלאה : בילשטיינים- לשפץ , לקנות חדש, האם מותר ביבוא?

hadtomer
07-01-22, 13:55
אחרי שהנבלה נכנסה השבוע לשרפי כדי ליישר לה את הקו לכבוד השנה החדשה, הדוקטור התקשר לאשר את מה שחששתי: שני הבולמים האחוריים עשו את שלהם. זה מתבטא בדפיקות וגירבוצים לא טובים. הבנתי ממיכאל שיש גם חופש מסוים כבר בבוכנה. 4 שנים של עבודה , יאללה לגיטימי.

זהו הבולם

https://www.amazon.com/-/he/dp/B00BYNJ7KG/?coliid=I21AETMBZ79DNI&colid=10LAP6K75JZHZ&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

1. הבנתי שאילי באאוטבק משפץ בילשטיין ולמען האמת אני די אוהב את אילי, האם זהו שיפוץ שעולה יפה?

2. יש חדש באמאזון והמחיר סביר מאוד בשביל מה שהוא אחלה בולם לדעתי. כלומר היצרן בילשטיין. אבל כדרכם של קיטים, לא צריך להיות דוקטור ליבוא כדי להבין שזה לא בולם ייעודי לרכב שלי אלא מה שהפתיחה שלו מתאימה לדרישות של הקיט שלי. יעלה ויבוא בועז אברהמי בבקשה, או כל חבר אחר- ויסביר במתוטא האם בולם זה מותר ביבוא.

asafk
07-01-22, 13:59
א. לא כל בולם של בילשטיין ניתן לשפץ.
ב. אם כן ניתן - אין בשיפוץ שום סיכון. מחליפים סט חלקים שהם אלו שנשחקים ומחליפים שמן- וסוגרים. אאוטבק עושים עבודה מצויינת. גם אספיר. ויש עוד.
ג. בולמים מותרים בייבוא חוץ ממשהו מעורפל שנקרא בולמים מתכווננים - יש שיעצרו קוילאוברים ויש שיעצרו בולמים עם חוגת כיוונון בולטת לעין. מה ששלחת קישור אליו לא אמור לעצור.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

נמרוד
07-01-22, 14:03
160 דולר אצלך ביד מאמזון, לא צריך את אברהמי, זה יגיע באחריות של בזוס. שיפוץ לא יעלה פחות. בהצלחה.

boaz avrahami
07-01-22, 14:07
אני כמעט משוכנע שה 5100 אינם ניתנים לשיפוץ ואני מעריך בזהירות ששיפוץ יעלה יותר מליבא לבד מאמזון.
היתרון אולי בשיפוץ זה שתוכל במצבים מסוימים לקבל שיסתום מתאים לעכוזך המלכותי…

לי יש סט של 5125 והם לדעתי מצוינים כמו שהם מהקופסא לאוטו שלי. נטען שהם מתכווננים מעצמם אם אני עוד זוכר

hadtomer
07-01-22, 14:14
תודה בועז. מותר ביבוא בקלות?

boaz avrahami
07-01-22, 14:30
מותר ליבא בולמים לא מתכווננים
הקלות תלויה אם המסווג נותן לפריט סיווג מכס נכון. בולמים מופיעים בצו היבוא החופשי כפטורים מחוקיות היבוא במסלול יבוא אישי.

עליך לדאוג שלא יהיה חשד שזה מגיע לימטרות מסחריות.
שם המקבל, וכתובת שיהיו פרטיים.

אגב, הפרצה של לתת סיווג כללי ולשלוח לבדיקת פיזית לא קיים להם מעל 75 דולר ולכן זה פלוס יבוא במסלול ddp של אמזון כמעט בוודאות יעברו חלק אלא אם זה aramex/gcx שנוטים ביחס לאחרים להקשות לחא צורך והם גם אטיים בהרבה מהשאר אבל זה מזל. אין שליטה על זה

nitzan
07-01-22, 18:35
לפני שבוע הוזמן בילשטיין 5100 אחורי ל zj
4.5 היום כבר שחה בביצה,העלות 160 דולר עד הדלת.

ד ו ר ו ן
07-01-22, 23:52
שיפצתי לא מזמן זוג בילשטיין 7100, עלות בסיס לשיפוץ בלי צורך בהחלפת מוט כ-350 שח לבולם.

hadtomer
18-01-22, 10:08
מותר ליבא בולמים לא מתכווננים
הקלות תלויה אם המסווג נותן לפריט סיווג מכס נכון. בולמים מופיעים בצו היבוא החופשי כפטורים מחוקיות היבוא במסלול יבוא אישי.

עליך לדאוג שלא יהיה חשד שזה מגיע לימטרות מסחריות.
שם המקבל, וכתובת שיהיו פרטיים.

אגב, הפרצה של לתת סיווג כללי ולשלוח לבדיקת פיזית לא קיים להם מעל 75 דולר ולכן זה פלוס יבוא במסלול ddp של אמזון כמעט בוודאות יעברו חלק אלא אם זה aramex/gcx שנוטים ביחס לאחרים להקשות לחא צורך והם גם אטיים בהרבה מהשאר אבל זה מזל. אין שליטה על זה

בועז- כרגיל אתה האורים והתומים של היבוא

הודעה זו הגיעה - האם להזיע?

לקוח יקר,
משלוח מספר RU0036770077Z אשר נשלח מ Amazon בדרכו לארץ.
על פי המידע שהועבר אלינו מהשולח, המשלוח צפוי לעבור תהליך שחרור מכסי פרטני אשר עלול להשפיע על זמני העברתו לנמען.
למידע נוסף לחץ כאן .

boaz avrahami
18-01-22, 10:15
הזמנת מאמזון בטיפול אמזון חלק שמותר ליבוא למיטב הבנתי.
אולי מישהו ירצה למשש אותו ולהחליט שהוא בסדר. מ׳כפת לך?
בהנחה שהזמנת בילשטיין 51xx זה יגיע אליך

hadtomer
18-01-22, 12:14
אם כך, שימששו. בזוס משגיח.

תודה על הסיוע

נדב42
18-01-22, 12:31
גם לי יצא לקבל הודעה כזו פעם. הם בסה"כ מכינים את הקרקע והתירוץ שהמשלוח יתעכב. אצלי בזמנו לא התעכב אבל לך תדע ...

boaz avrahami
18-01-22, 12:40
אתה יכול לבדוק בלינק הזה עם המספר מעקב אם למכס יש דרישות לבדיקה.
זה נותן תמונה על ההצהרה שלהם למכס ושלב הטיפול במכס.
זה יסביר את העניין

https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/he/UrlHash/CargoSearch?hash=uHI6adQmt2r0TWYyg6XtN8j XRM0iRBEapq%2BUzX%2B4op49QUYy3~qfFIZFvBx MioxZALxqNdJ9QJQiGkNtEnusfigHYpSesmCM5hv WppZ3m3k1m0uzb~p2zuq~~n9H6pYu

-->