PDA

צפייה בגרסה מלאה : מוסך לבדיקה לפני קניה באזור טבריה

gil_k
10-01-22, 15:14
שלום, אני צריך מוסך טוב בשביל בדיקה לפני קניה באזור טבריה, לרכב שטח ראשון.

הדסופה
10-01-22, 15:23
תומר פלד בבית שאן

Sent from my iPhone using Tapatalk

gil_k
10-01-22, 17:17
תומר פלד בבית שאן

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה קצת רחוק, זה רכב ממגרש, אני לא בטוח שהוא יסכים.

נמרוד
10-01-22, 17:23
זה קצת רחוק, זה רכב ממגרש, אני לא בטוח שהוא יסכים.

טבריה ובית שאן זה לא רחוק. אם הוא לא מסכים, זה סימן לא טוב. על איזה רכב מדובר? דגם ושנה?

gil_k
10-01-22, 17:58
טבריה ובית שאן זה לא רחוק. אם הוא לא מסכים, זה סימן לא טוב. על איזה רכב מדובר? דגם ושנה?

רודיאו 2002

נמרוד
10-01-22, 17:59
אוי וי... :rolleyes: מסוחר בטבריה.

וכמה רוצים עליו?

gil_k
10-01-22, 18:04
אוי וי... :rolleyes: מסוחר בטבריה.

וכמה רוצים עליו?

25

והבנתי שיש לו כמה תוספות: גז, וו ומולטימדיה.
גם אמור להיות מוגבהה למראת שבתמונה הוא לא נראה ממש גבוה, אולי פחות מ 2'' אם יש כזה

נמרוד
10-01-22, 18:10
תציע לו 12.

אני רציני, אתה עומד להשחט, לא היה מי שיזהיר אותי כשקניתי את הג'יפ הראשון שלי (והחלפתי לו מנוע פחות מחודש אחרי הקנייה). מצד שני למדתי המון ואני לא מצטער.

gil_k
10-01-22, 18:16
תציע לו 12.

אני רציני, אתה עומד להשחט, לא היה מי שיזהיר אותי כשקניתי את הג'יפ הראשון שלי (והחלפתי לו מנוע פחות מחודש אחרי הקנייה). מצד שני למדתי המון ואני לא מצטער.

אוקי, הבנתי. רק כדי שאדע פחות או יותר לדבר איתו, כמה יכול לעלות להחליף מנוע או גיר מיבוא לרכב כזה?
אני גם מבין שהגיר של 2002 בעייתי מלכתחילה.

erezgur
10-01-22, 20:35
קודם כל, לא בטוח שקל למצוא מנוע וגיר מיבוא...

מדוע דווקא ננעלת על רכב זה?
אולי אם תפרט (בשרשור חדש) את הצרכים והדרישות (יש שאלון מפורט בראש הפורום - פשוט תן תשובות קצרות לכל השאלות) יהיו המלצות נוספות שתוכל לבדוק.
התקציב שהזכרת, בתקופה הזו, לא יאפשר לך קניה מוצלחת יותר מדי.

gil_k
10-01-22, 21:32
קודם כל, לא בטוח שקל למצוא מנוע וגיר מיבוא...

מדוע דווקא ננעלת על רכב זה?
אולי אם תפרט (בשרשור חדש) את הצרכים והדרישות (יש שאלון מפורט בראש הפורום - פשוט תן תשובות קצרות לכל השאלות) יהיו המלצות נוספות שתוכל לבדוק.
התקציב שהזכרת, בתקופה הזו, לא יאפשר לך קניה מוצלחת יותר מדי.

אני מניח שיש הרבה יתרונות וחסרונות ברודיאו, מהיתרונות: מנוע חזק, סרן חי, והוא מספיק מרווח לזרוק זוג ילדים + ציוד מאחורה. בסופו של דבר אני פשוט אוהב איך שהוא נראה.
לגבי תקציב, לא רשמתי אבל הוא בסביבות 50-60. אני מניח שאני יכול למצוא משהו יותר חדש במחיר יותר גדול, או לקחת רכב יותר ישן בזול ולהשקיע בתיקונים\שיפורים.
לא בטוח מה עדיף בשלב זה.

geva dover
10-01-22, 22:57
אני מניח שיש הרבה יתרונות וחסרונות ברודיאו, מהיתרונות: מנוע חזק, סרן חי, והוא מספיק מרווח לזרוק זוג ילדים + ציוד מאחורה. בסופו של דבר אני פשוט אוהב איך שהוא נראה.
לגבי תקציב, לא רשמתי אבל הוא בסביבות 50-60. אני מניח שאני יכול למצוא משהו יותר חדש במחיר יותר גדול, או לקחת רכב יותר ישן בזול ולהשקיע בתיקונים\שיפורים.
לא בטוח מה עדיף בשלב זה.

מצטרף להמלצה של למלא את השאלון קניית רכב, לך תדע מה יציעו לך בתקציב.

boaz avrahami
11-01-22, 12:00
לא בטוח מה עדיף בשלב זה.

רק סרן אחורי חי. גם בטרופר.

raanan
11-01-22, 15:24
רק סרן אחורי חי. גם בטרופר.
לא יודע לאיזה שטח מכוון פותח השרשור,
אבל הרודיאו לא בר השוואה לטרופר בשטח.

gil_k
11-01-22, 16:14
לא יודע לאיזה שטח מכוון פותח השרשור,
אבל הרודיאו לא בר השוואה לטרופר בשטח.

מאיזו בחינה הוא לא בר השוואה? בהנתן שהרודיאו מוגבהה עם צמיגי שטח נעילות וכו. במה הוא בעייתי?

raanan
11-01-22, 16:48
מאיזו בחינה הוא לא בר השוואה? בהנתן שהרודיאו מוגבהה עם צמיגי שטח נעילות וכו. במה הוא בעייתי?
המליצו לך לפתוח שרשור התייעצות / התלבטות,
כדאי לך להקשיב.
לשאלתך, חפש בפורום תמצא התייחסות לרודאו מול טרופר

-->