רכשתי את הרכב לפני כ 12 שנים כשמשפחתי גדלה, ועכשיו מוכר כשהגדולים עזבו את הקן
הרכב הוא ייבוא אישי מקנדה והוא יחיד מסוגו בארץ (ידוע לי על עוד אחד גם כן מייבוא אישי)
כרגע יש בעייה בגיר ולכן אני מוכן למכור אותו ב 6000 ש"ח
בכוונתי לייבא גיר כזה מארה"ב ואז מן הסתם המחיר יהיה שונה וייתכן וגם לא אמכור כלל
ליצירת קשר
אבישי
0544644538
רכשתי את הרכב לפני כ 12 שנים כשמשפחתי גדלה, ועכשיו מוכר כשהגדולים עזבו את הקן
הרכב הוא ייבוא אישי מקנדה והוא יחיד מסוגו בארץ (ידוע לי על עוד אחד גם כן מייבוא אישי)
כרגע יש בעייה בגיר ולכן אני מוכן למכור אותו ב 6000 ש"ח
בכוונתי לייבא גיר כזה מארה"ב ואז מן הסתם המחיר יהיה שונה וייתכן וגם לא אמכור כלל
ליצירת קשר
אבישי
0544644538
פנו אלי מספר אנשים ורציתי להוסיף כמה פרטים,
הרכב מצוייד בוו גרירה נשלף
כמו כן שכשקניתי את הרכב בזמנו כבר היה מותקן עליו גיר 2X4 כיוון שהבעלים הקודם הרס את הגיר 4X4 המקורי- אני בכלל הופתעתי לגלות שמדובר ברכב 4X4 כלל לא ידעתי שיש כזה דבר, אבל מרגע שהתחוור לי שכך לא נרגעתי עד שייבאתי גיר כזה מרה"ב והתקנתי אותו,- זה היה לפני כ 10 שנים- אבל הגיר 2X4 שהיה מורכב ושפורק במצב תקין לחלוטין עדיין אצלי ומי שיייקנה את הרכב ייקבל גם אותו וגם את המנוע הישן שהוא עם קראנק שפוך (באשמתי) אבל עדיין טוב לכל מיני חלקי חילוף,- וזה הזמן גם לספר שהמנוע הוחלף לפני כשנתיים במנוע ייבוא מיפן, ויש לי גם זוג ציריות שהחלפתי גם כן הבאתי מארה"ב וכידוע כשצריך לשפץ צירייה זה בעייה אם אין כזה חלק בארץ כי אז צריך להעמיד את האוטו לקחת את הציריות לשיפוץ ולהרכיב, ואם יש ספייר אפשר לשפץ את החלופיות ולהחליף כמקובל- ]שו אין כאלךו ציריות בארץ כיוון שאין כאלו רכבים.
ויש לי עוד חלקים שהצטברו עם השנים
* עלות ייבוא גיר מארה"ב מקצה לקצה כולל עלות הגיר- 250$- עלויות השילוח היבשתי והימי, עמילות מכס מיסים וכו, כ 3500 ש"ח
יש לי כל המסמכים מהייבוא הקודם ואוכל לסייע בכך למי שיירצה.
** משום מה אני לא מצליח להעלות לכאן תמונות אבל אוכל לשלוח בוואצאפ לכל מי שייפנה.