צפייה בגרסה מלאה : נעילת דיפרנציאל חשמלית - היבואן STEP - משהו מכיר?
שלום,
יש פרסום בפייסבוק לגבי נעילה חשמלית שנקראת low revolution .
https://m.facebook.com/groups/336379933443420/permalink/1401061336975269/
נראית כמו חיקוי של harrop elocker.
ביררתי ויש להם עבור היילקס 2003 דיפרנציאל קידמי.
משהו מכיר את הנעילה הזאת ויש לו נסיון איתה?
תודה,
שי
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
לא מכיר את הנעילה ולא מכיר את היבואן.
בעבר רציתי לרכוש מאותו יבואן כננת וקיבלתי 2 פידבקים גרועים על השירות אז זנחתי את הרעיון. לא יודע כמה זה תקף היום אבל שווה לבדוק.
יש את הנעילה של החברה הזו על הרבה ג'ימנים באופן יחסי, לא שמעתי על תלונות לגבי תפקוד הנעילה.
מניסיון אישי חשוב ביותר ללכת לבעל מקצוע מוכח בהרכבה של נעילה חשמלית (קורונה פיניון, כיוונים וכו').
קניתי מצעד ישראלי כמה מוצרים, לא היו לי תלונות. מצד שני כן שמעתי מאחרים תלונות על השירות ועל חלק מהמוצרים.
יש את הנעילה של החברה הזו על הרבה ג'ימנים באופן יחסי, לא שמעתי על תלונות לגבי תפקוד הנעילה.
נעילה מאוד נפוצה בג׳ימ׳ני. גם שלי נעול כפול עם הנעילה הנ״ל. כבר שנתיים ללא תלונות, הג׳ימני משמש אותי גם ביומיום.
מניסיון אישי חשוב ביותר ללכת לבעל מקצוע מוכח בהרכבה של נעילה חשמלית (קורונה פיניון, כיוונים וכו').
בהחלט! אם הולכים לבעל מקצוע אז לאחד שיש לו ניסיון בהתקנת נעילה זו. אין כיוונונים של הקורונה והפיניון, מחליפים את כל הבית סטליטים(לפחות ככה זה בג׳ימני).
נעילה מאוד נפוצה בג׳ימ׳ני. גם שלי נעול כפול עם הנעילה הנ״ל. כבר שנתיים ללא תלונות, הג׳ימני משמש אותי גם ביומיום.
בהחלט! אם הולכים לבעל מקצוע אז לאחד שיש לו ניסיון בהתקנת נעילה זו. אין כיוונונים של הקורונה והפיניון, מחליפים את כל הבית סטליטים(לפחות ככה זה בג׳ימני).
אתה יודע אם הנעילה הזאת עובדת כמו harrop elocker כלומר בכל החלפת כיוון (נסיעה אחורה או קדימה) הנעילה משתחררת ולאחר כרבע סיבוב ננעלת שוב?
כמה עולה הנעילה?
ילדעתי כל הנעילות מהסוג הזה משתחררות ונתפסות מחדש בשינוי כיוון.
לשים לב מה גודל בית הסטליטים. אצל אחד היצרנים ממש רואים בעין בלתי מזוינת ובלי למדוד, שהם מייצרים נעילה אחת... די קטנה .. ורק הפלנג' של הקורונה משתנה בגודלומבין רכב לרכב. כלומר - מהגזמה - אתה קונה נעילה לטויוטה ומקבל סטליטים של ג'ימני.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כמה עולה הנעילה?
ילדעתי כל הנעילות מהסוג הזה משתחררות ונתפסות מחדש בשינוי כיוון.
לשים לב מה גודל בית הסטליטים. אצל אחד היצרנים ממש רואים בעין בלתי מזוינת ובלי למדוד, שהם מייצרים נעילה אחת... די קטנה .. ורק הפלנג' של הקורונה משתנה בגודלומבין רכב לרכב. כלומר - מהגזמה - אתה קונה נעילה לטויוטה ומקבל סטליטים של ג'ימני.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ראיתי בפייסבוק שהמחיר 3700 שח.
בטלפון אמרו לי 4200 שח ...
איך אני יכול לבדוק את חוזק המבני של הנעילה?
אתה יודע אם הנעילה הזאת עובדת כמו harrop elocker כלומר בכל החלפת כיוון (נסיעה אחורה או קדימה) הנעילה משתחררת ולאחר כרבע סיבוב ננעלת שוב?
לא חוויתי את זה או לפחות לא שמתי לב לזה
ראיתי בפייסבוק שהמחיר 3700 שח.
בטלפון אמרו לי 4200 שח ...
נראה כמו משחקי מעמ
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.