צפייה בגרסה מלאה : (הועבר) עלה אחורי איירונמן נגזר
היי
לפני שנה וחצי התקנתי קיט הגבהה של איירונמן למיצובישי האנטר. הקיט כולל בולמים חדשים קדימה ואחורה, קפיצים חדשים מקדימה, ומאחורה עלה נוסף בכל צד.
כעת אחד העלים האחוריים נגזר. יחסית לא טיילנו הרבה עם הרכב, הוא לא מועמס עם משקל חריג ביומיום, ובאופן כללי הוא לא נוסע הרבה.
מספר שאלות עליהן הייתי שמח לשמוע את דעת הפורום:
1. האם זה זמן סביר לנזק כזה?
2. האם הייתם מצפים לאחריות יצרן שתכסה את זה (אני עדיין מחכה לתשובה מהמתקין בנושא)?
3. האם אפשר להמשיך לנסוע כך עד לתיקון?
תודה!
אחד מעלי התוספת נגזר או אחד מהחבילה המקורית?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
היי
לפני שנה וחצי התקנתי קיט הגבהה של איירונמן למיצובישי האנטר. הקיט כולל בולמים חדשים קדימה ואחורה, קפיצים חדשים מקדימה, ומאחורה עלה נוסף בכל צד.
כעת אחד העלים האחוריים נגזר. יחסית לא טיילנו הרבה עם הרכב, הוא לא מועמס עם משקל חריג ביומיום, ובאופן כללי הוא לא נוסע הרבה.
מספר שאלות עליהן הייתי שמח לשמוע את דעת הפורום:
1. האם זה זמן סביר לנזק כזה?
2. האם הייתם מצפים לאחריות יצרן שתכסה את זה (אני עדיין מחכה לתשובה מהמתקין בנושא)?
3. האם אפשר להמשיך לנסוע כך עד לתיקון?
תודה!
1. זה לא סביר.
2. הייתי מצפה להתייחסות של המתקין, יבואן, יצרן. לפחות בדיקה רצינית.
3. תלוי מה נשבר. צילומים מאד יעזרו.
כלקוח של חמילבסקי,כבר עברתי שבירות עלים גם בסופה
גם בהיילקס וגם בהאנטר הנוכחי.
לא נוהג בפראות,לא מדלג בדיונות ובכל זאת.
אף אחד מרכבים לא היה חדש או צעיר בשנים.
גם אצלי הקפיצים האחוריים הוגבהו בתוספת עלה לקפיץ המקורי.
כלקוח של חמילבסקי,כבר עברתי שבירות עלים גם בסופה
גם בהיילקס וגם בהאנטר הנוכחי.
לא נוהג בפראות,לא מדלג בדיונות ובכל זאת.
אף אחד מרכבים לא היה חדש או צעיר בשנים.
גם אצלי הקפיצים האחוריים הוגבהו בתוספת עלה לקפיץ המקורי.
הניסיון שלך מראה שעדיף להחליף לקפיצי הגבהה מתאימים חדשים ולא לשחק עם תוספות עלה וערגולים. זה גם מה שהנסיון שלי מראה, מהצד השני - אני מתקין קפיצי הגבהה איכותיים, יש יגידו שנוהג בפראות, ולא נשבר כלום. אבל זה עולה יותר.
פות"ש, מחכים לעדכון...
היי נשבר העלה הנוסף של איירונמן. לעלים המקוריים שלום [emoji28]
Sent from my iPhone using Tapatalk
מבחינה נוספת נראה שהעלה לא נשבר, רק תושבת שלו. נוסע לגתוס (שהרכיבו אותו) ביום שני לבדיקה. אעדכן ממצאים [emoji12]
אז הייתי היום אצל גתוס. הוחלפו שני עלים אחוריים באחריות. בלי טריקים ובלי שטיקים. אפילו הזמינו אותי לברביקיו השבועי שלהם :-) כיף לראות עסקים שמשקיעים בשירות שלהם.
מבחינה נוספת נראה שהעלה לא נשבר, רק תושבת שלו. נוסע לגתוס (שהרכיבו אותו) ביום שני לבדיקה. אעדכן ממצאים [emoji12]
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.