התחברות

צפייה בגרסה מלאה : בג"ה - החלפת טלפון

דרור ברלי
01-02-22, 09:23
למבינים בסלולריים:

הסמסונג גלקסי S8+ שלי כבר בן יותר מ-4 ולפני יומיים-שלושה מת. והפעם סופית (זה ההסבר לכל מי שמחפש אותי ומתקשה למצוא... הוא פתאום פועל כרגע, אבל בכל רגע עלול למות שוב. כרטיס הסים שלו עבר למכשיר חלופי ישן ואני עונה בווטסאפ מהמחשב). זה היה מכשיר מצוין וגם יקר בזמנו, אבל הוא שבור כבר יותר משנה וחצי מכל הכיוונים וכבר אין טעם להחליף מסך ולתקן אותו ואני גם לא מעוניין - יהיה יקר מדי ולא מצדיק את ההוצאה. הוא ישן ועייף, המצלמה שלו ממש על הפנים ולצערי הגיע הזמן להתחדש.

בטלפונים אני בדיוק ההיפך מאשר במכוניות - לכן אני מחפש המלצות ל"טויוטה של הטלפונים": לא אייפון (אין לי כוח וסבלנות להתעקשויות של אפל להיות שונים בכל דבר) רק מכשיר אנדרואיד - עם ממשק משתמש רגיל ומקובל, מצלמה טובה חובה!!! ושיהיה אמין ועמיד!!! עמידות למים חובה (לא צלילות, אבל ששפריץ מים או נפילה למשך שניה לשלולית לא יעשו לו כלום). מסך שטוח רגיל ולא מתקפל/גמיש או מיוחד עם קצוות מעוגלים למיניהם וכל מיני BIXBY מיותרים והפעלות מהירות מהשוליים שאני לא משתמש בזה בכלל ולא רוצה לשלם יותר על זה, לא מחפש שום עיצוב מיוחד ולא גב מעוצב (ושביר) מזכוכית ושום תכונות יוצאות דופן למעט מצלמה טובה שנותנת תמונות איכותיות, זכרון גדול זה חשוב! ושהגודל שלו יהיה בפרופורציה סטנדרטית (אאל"ט הסטנדרט זה 5.7 אינץ' וזה בפירוש קריטי לי. אז לא מכשירי NOTE לסוגיהם) לא מוכרח להיות המילה הכי אחרונה מבחינת טכנולוגיה ומפרט וכמובן - לא מהיקרים ביותר או מהיקרים בכלל. אם יש לו גם מבחר גדול של אבזרים נלווים כמו מגיני מסך עמידים, כיסויים עבים ועמידים שמגינים היטב מחבטות ונפילות, מבחר אזניות גנריות מתאימות וכו' - מה טוב. נו, מין טויוטה קורולה סלולרי שכזה.

אני אוהב ומעדיף סמסונג כמו של כולם כי התרגלתי - אבל כל עוד זה לא אפל, זה ממש לא חובה. אם מישהו מכיר וממליץ על מכשירים של מותגים סיניים שהוא יודע בוודאות ומנסיון שהם איכותיים ועמידים - אני מקשיב ומתייחס ברצינות.

grand
01-02-22, 09:30
Samsung A52s 5g

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

amitaikl
01-02-22, 09:38
Google Pixel 5a
באיזור 1500₪
מצלמה טובה
עמיד מים, חול, אבק וכו' IP67
תמיכה בדור 5
מאפשר להעלות תמונות לגוגל פוטו ללא הגבלה כאשר ברזולוציה מוגדרת כhigh (לא original).
הסוללה מחזיקה מעמד יפה גם בשימוש מאומץ.

Sent from my Pixel 5a using Tapatalk

ishc
01-02-22, 09:42
אני עם מכשיר שני של שיומי.
הראשון היה רדמי נוט 5 והנוכחי פוקו x3 nfc.
היתרון, הם זולים ונותנים תמורה מעולה לכסף ואם הם נופלים/נשברים/נאבדים זה לא כזה כואב בכיס.
יש מלא אביזרים מכל קשת הסוגים גוונים צורות ואיכויות.
את בעיית האטימות אפשר לתור עי כיסוי והטלפונים שלי נופלים כל הזמן כנראה כי אני מגושם.
השיומי הקודם החזיק 3 ומשהו שנים והוחלף בעודו עובד (פחות טוב משהיה חדש אבל עובד) והנוכחי אצלי כמעט שנה.
יתרונות של הנוכחי:
מסך גדול וברור, מצלמה טובה, סוללה ענקית.
חסרונות:
גדול וכבד, גליצ'ים קטנים מדי פעם שכנראה קשורים לאיכות ותאימות תוכנה וחומרה.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

אורי. ס
01-02-22, 10:00
עם אתה מעדיף סמסונג אז יש שניים זולים וממש טובים
samsung galaxy s20 fe
samsung galaxy s21 fe הדגם החדש

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1091548

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1137460

raanan
01-02-22, 10:02
תנסה למצוא גלאקסי S10e (https://www.tgspot.co.il/samsung-galaxy-s10e-review/)
אני והבת עם הסמסונג הזה, מאד מומלץ בזכות מסך 5.8" שמאפשר להכניס הטלפון לכיס.
דיי עמיד . עוצמת עיבוד וזכרון כמו S10 הגדול.
אגב, השבוע קיבל עדכון לאנדרואיד 12

בהצלחה
רענן

Asaf-a
01-02-22, 10:04
לאשתי נסיון לא טוב עם S20 של סמסונג.
בשימוש במצלמה הטלפון מתחמם מהר עד כדי כך שלא ניתן להמשיך לצלם עד שיתקרר.

אם כי יתכן שזה מכשיר ספציפי דפוק אבל הייתי נמנע מ S20.

Asaf-a
אסף.א

דרור ברלי
01-02-22, 10:10
לאשתי נסיון לא טוב עם S20 של סמסונג.
בשימוש במצלמה הטלפון מתחמם מהר עד כדי כך שלא ניתן להמשיך לצלם עד שיתקרר.

אם כי יתכן שזה מכשיר ספציפי דפוק אבל הייתי נמנע מ S20.

Asaf-a
אסף.א

ה-S8+ התחמם גם לי מאוד כמה פעמים בשטח בשיא הקיץ, כשהוא במתקן שלו בג'יפ וקיבל שמש ישירה (חלון קדמי מקופל). אני לא יודע אם זה בגלל המצלמה, אבל המצלמה באמת לא עבדה כי הטלפון התחמם.....
פעם אחת זה כל כך עצבן אותי שהכנסתי אותו למקרר של מישהו בטיול כדי שיירגע.... התקרר צ'יק-צ'ק וחזר לעבוד כרגיל.

GodsFather
01-02-22, 11:01
נתקלתי בזה -

יש פה קישורי עמלה, אין לי קשר אליהם. עשיתי העתק הדבק.

הטלפון עצמו מצוין.

השקה מבית Xiaomi

טלפון סלולרי "6.43 Xiaomi דגם Redmi Note 11 128GB [emoji336]
[emoji439]צבעים לבחירה: כחול / שחור
[emoji3581]מעבד שמונה ליבות (Qualcomm[emoji2400] Snapdragon[emoji2400] 680 (6nm
[emoji3581]תמיכה בכרטיס זיכרון להרחבה עד1TB
[emoji3581]מצלמה אחורית משולבת 4 חיישנים 50MP +8MP + 2MP + 2MP
[emoji3581]סוללת ליתיום-פולימר מובנית 5000mAh (typ) עם תמיכה בטעינה חוטית מהירה עד 33W
[emoji3581]מערכת הפעלה: Android 11 , MIUI 13

[emoji736]דגם: Redmi Note 11 128GB/4GB RAM במחיר: 889 ש"ח והצעות החל מ614 ש"ח
לרכישה ולמפרט המלא>> https://lpdeals.co/3G1pEwb

[emoji736]דגם: Redmi Note 11 128GB/6GB RAM במחיר: 989 ש"ח והצעות החל מ693 ש"ח
לרכישה ולמפרט המלא>>https://lpdeals.co/3AyKGBi

Sent from my HD1903 using Tapatalk

avziv
01-02-22, 11:03
[QUOTE=grand;977751]Samsung A52s 5g
+1
קטן יחסית למה שמקובל בשוק, מצלמה טובה, זיכרון סביר ++ ועמיד
אני USER מאוד פרימיטיבי - בלי משחקים, בלי INSTA ודומיו, בעיקר שיחות, WU, מצלמה ושעון מעורר :-)

bitfield
01-02-22, 11:17
אחרי שנים עם שיומי למיניהם שנותנים תמורה טובה אבל לא חפים מבעיות, המעבר ל-oneplus זה עולם אחר. ממליץ בחום על המותג, (אגב, גם טכנאי טלפונים מעריצים את האיכות) ויש לו גם דגמים עם water and dust resistance, למשל OnePlus 8 pro או 9 pro. בקרוב יצא ה-10 כך שכנראה ה-9 הוא בחירה טובה עכשיו.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

dorbh
01-02-22, 11:21
תסתכל על הטלפונים של realme, יש מספר סקירות מצוינות שלהם שנעשו באתרי טכנולוגיה ישראלים.
(לא סדרה של שיאומי, יצרן בפני עצמו), מאוד משתלמים, נראים טוב, עמידים ועובדים מצוין.
הייתי סקפטי כששני ההורים שלי רכשו כאלה בשביל לחסוך 500 שקל למכשיר מול סמסונג מסדרת הביניים אבל אני חייב להגיד שהופתעתי לטובה.

zivo
01-02-22, 11:41
Google Pixel 5a
באיזור 1500₪
מצלמה טובה
עמיד מים, חול, אבק וכו' IP67
תמיכה בדור 5
מאפשר להעלות תמונות לגוגל פוטו ללא הגבלה כאשר ברזולוציה מוגדרת כhigh (לא original).
הסוללה מחזיקה מעמד יפה גם בשימוש מאומץ.

הסידרה של ה 5 לא נחשבת למוצלחת.
אני אישית עם הפיקסל 4a, ומאוד מרוצה.
לדעתי, זה שילוב של מחיר לביצועים הכי טוב שיש כרגע ( בהינתן שגודל המסך מתאים).
אם רוצים להתקדם, הביקורות על ה פיקסל 6 מאוד טובות.

amitaikl
01-02-22, 11:57
אתה אולי מתכוון ל5 שיצא יחד עם 4a.
ה5a הוא אחלה, לפחות אמפירית אצלי ;)

Aifer
01-02-22, 12:43
למבינים בסלולריים:

הסמסונג גלקסי S8+ שלי כבר בן יותר מ-4 ולפני יומיים-שלושה מת. והפעם סופית (זה ההסבר לכל מי שמחפש אותי ומתקשה למצוא... הוא פתאום פועל כרגע, אבל בכל רגע עלול למות שוב. כרטיס הסים שלו עבר למכשיר חלופי ישן ואני עונה בווטסאפ מהמחשב). זה היה מכשיר מצוין וגם יקר בזמנו, אבל הוא שבור כבר יותר משנה וחצי מכל הכיוונים וכבר אין טעם להחליף מסך ולתקן אותו ואני גם לא מעוניין - יהיה יקר מדי ולא מצדיק את ההוצאה. הוא ישן ועייף, המצלמה שלו ממש על הפנים ולצערי הגיע הזמן להתחדש.

בטלפונים אני בדיוק ההיפך מאשר במכוניות - לכן אני מחפש המלצות ל"טויוטה של הטלפונים": לא אייפון (אין לי כוח וסבלנות להתעקשויות של אפל להיות שונים בכל דבר) רק מכשיר אנדרואיד - עם ממשק משתמש רגיל ומקובל, מצלמה טובה חובה!!! ושיהיה אמין ועמיד!!! עמידות למים חובה (לא צלילות, אבל ששפריץ מים או נפילה למשך שניה לשלולית לא יעשו לו כלום). מסך שטוח רגיל ולא מתקפל/גמיש או מיוחד עם קצוות מעוגלים למיניהם וכל מיני BIXBY מיותרים והפעלות מהירות מהשוליים שאני לא משתמש בזה בכלל ולא רוצה לשלם יותר על זה, לא מחפש שום עיצוב מיוחד ולא גב מעוצב (ושביר) מזכוכית ושום תכונות יוצאות דופן למעט מצלמה טובה שנותנת תמונות איכותיות, זכרון גדול זה חשוב! ושהגודל שלו יהיה בפרופורציה סטנדרטית (אאל"ט הסטנדרט זה 5.7 אינץ' וזה בפירוש קריטי לי. אז לא מכשירי NOTE לסוגיהם) לא מוכרח להיות המילה הכי אחרונה מבחינת טכנולוגיה ומפרט וכמובן - לא מהיקרים ביותר או מהיקרים בכלל. אם יש לו גם מבחר גדול של אבזרים נלווים כמו מגיני מסך עמידים, כיסויים עבים ועמידים שמגינים היטב מחבטות ונפילות, מבחר אזניות גנריות מתאימות וכו' - מה טוב. נו, מין טויוטה קורולה סלולרי שכזה.

אני אוהב ומעדיף סמסונג כמו של כולם כי התרגלתי - אבל כל עוד זה לא אפל, זה ממש לא חובה. אם מישהו מכיר וממליץ על מכשירים של מותגים סיניים שהוא יודע בוודאות ומנסיון שהם איכותיים ועמידים - אני מקשיב ומתייחס ברצינות.

ממליץ בחום על חברת one plus .
אנדרואיד נקי, בלי תוכנות מותקנות ולא ניתנות להסרה.
value for money מעולה.
יש להם סדרת nord חדשה (דגם ביניים) שאישתי משתמשת כבר חצי שנה ומאד מרוצה.
אני עם One Plus 8 עם מגן טלפון אגרסיבי - מאד מרוצה.

חנן-ג'יפולוג
01-02-22, 13:04
Samsung A52s 5g

אני לא מבין כלום בטלפונים. לא מתעמק בזה, אבל יש לי את הדגם הנ"ל ואני מרוצה מאוד, מזמן העבודה ללא טעינה, ובכלל.

דרור ברלי
01-02-22, 13:46
ממליץ בחום על חברת one plus .
אנדרואיד נקי, בלי תוכנות מותקנות ולא ניתנות להסרה.
value for money מעולה.
יש להם סדרת nord חדשה (דגם ביניים) שאישתי משתמשת כבר חצי שנה ומאד מרוצה.
אני עם One Plus 8 עם מגן טלפון אגרסיבי - מאד מרוצה.

המכשיר החלופי, זה שכרגע הסים שלי יושב בו, הוא OnePlus Nord N10 5G. האמת שמרגיש אחלה.
בעליו טוענת שהמצלמה מאכזבת (ויש גם שבר במסך, שכרגע לא מטריד) ובגלל זה החליפה לסמסונג A52 שהיא מאוד מרוצה ממנו.

שגיא S
01-02-22, 13:48
ממש מצטער להיות הPARTY POOPPER אבל אני חייב להציע שתעבור לאייפון...
לך תדע, אולי לא תחזור אחורה :)

amitaikl
01-02-22, 14:12
המכשיר החלופי, זה שכרגע הסים שלי יושב בו, הוא OnePlus Nord N10 5G. האמת שמרגיש אחלה.
בעליו טוענת שהמצלמה מאכזבת (ויש גם שבר במסך, שכרגע לא מטריד) ובגלל זה החליפה לסמסונג A52 שהיא מאוד מרוצה ממנו.הפיקסל החליף מכשיר כזה.
התחמם כמו משוגע כשהיה על השמשה הקדמית של הרכב

raanan
01-02-22, 14:31
המעבר ל-oneplus זה עולם אחר. ממליץ בחום על המותג, (אגב, גם טכנאי טלפונים מעריצים את האיכות)
בערך כמו להגיד שפאנצ'רמכרים מעריצים צמיגים run-flat ...

אם היו כל כך איכותיים, אז לא היו מכירים אותם הטכנאים.
אגב, אני מהראשונים שהיה לו oneplusone בארץ,
לרכוש אותו היה כמו לקבל וואצ'ר לרכישת פרארי במהדורה מוגבלת.
כמובן שהוא והמחליף שלו גם התקלקלו.

חזרתי למותג סמסונג שלא איכזב אף פעם (בפרט סידרת active )

zivo
01-02-22, 14:36
אתה אולי מתכוון ל5 שיצא יחד עם 4a.
ה5a הוא אחלה, לפחות אמפירית אצלי ;)

www.gsmarena.com

הניסיון שלי ושלך פחות חשוב. יש מיליוני משתמשים והאינטרנט יודע לתת את התמונה הגדולה

יונימוג אדום
01-02-22, 17:02
אצלי כל המשפחה ( הגדולה ) עם מכשירי ONEPLUS - מכשירים מעולים עם סוללה שמחזיקה בקלות יום ארוך .
אני כבר שלוש שנים עם ONEPLUS 7 ומאוד מרוצה , אני די ברדקיסט ועובד בעבודות עפר מורכבות מאוד והמכשיר נופל מידי פעם גם מגובה וגם למים ושורד היטב .
מכשיר מהיר עם זיכרון 128 ומצלמה איכותית - עבורי הוא מעולה .

אילן

Dozer
01-02-22, 19:12
הייתי ממליץ להתלבט בין כמה דגמים, ובעצם כמה מהדרישות שלך.
אתה מעדיף סמסונג - מבין אותך, זה מה שיש לי בשנים האחרונות וזה מה שגם קניתי לאשתי. המעבר מאחד לשני מאוד פשוט.
הדגמים שהמליצו פה קודם מצוינים
S20 FE
S21 FE
S21

שים לב שבטלפונים בשנים האחרונות כבר אין מקום לכרטיס זיכרון, אז קח את זה בחשבון לגבי נפח הזיכרון של הטלפון

אם אחד הדברים הכי חשובים לך זה שהוא יהיה קטן בהחלט הייתי מסתכל על ה google pixel 4a. חברה שחיפשה טלפון עם מצלמה טובה ושייכנס לכיס של הג'ינס (ג'ינס של בחורות, מאתגר). מאוד מרוצה ממנו.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

bitfield
01-02-22, 19:24
בערך כמו להגיד שפאנצ'רמכרים מעריצים צמיגים run-flat ...

אם היו כל כך איכותיים, אז לא היו מכירים אותם הטכנאים.
אגב, אני מהראשונים שהיה לו oneplusone בארץ,
לרכוש אותו היה כמו לקבל וואצ'ר לרכישת פרארי במהדורה מוגבלת.
כמובן שהוא והמחליף שלו גם התקלקלו.

חזרתי למותג סמסונג שלא איכזב אף פעם (בפרט סידרת active )כמו לומר שאם רכב היה איכותי לא היו מכירים אותו הפחחים. מה לעשות שלפעמים שוברים מסך?
אין לי שום דבר נגד סמסונג מלבד הממשק המגושם שלהם, ולא יודע מה היה לך עם oneplus one, 5 אני מכיר מישהו שעד היום זה הטלפון החלופי שלו...
לא חייבים להסכים.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

erby
01-02-22, 20:36
פיקסל 5 מכשיר אחד הקומפקטיים שיש (מסך 6). מהיר, סוללה ומצלמה מעולות ועמיד למים (ip68).
חיסרון מעצבן, בצילום סטילס ובעיקר בסרטונים בתוך הבית עם תאורה מלאכותית יש פסים שחורים לרוחב הצילום.
גוגל טוען שזה בגלל שהמכשיר מיועד לארהב והתדר שם( 60) שונה משלנו (50).
בכלל, קשה למצוא מכשיר חכם חזק ועם מצלמה טובה ושיהיה עם מסך קטן.

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

זיף
01-02-22, 20:49
ממליץ גם על S20FE. לא מאד יקר, בלי דאווינים מיותרים ונוח מאד. נפל לי לא מעט ולא קרה לו כלום.
מאחד שגם נוסע בטויוטה ;)

asafk
01-02-22, 21:09
יש לי בשבילך שלוש מילים.

שי
או
מי

בלי להסביר יותר מדי תראה את החומרה שיש במכשירים הלא הכי זולים ואני חושב שתופתע לטובה.
הנסיון שלי עם המכשירים בהגדרה הכי זולים שלהם - מצויין. גם מבחינת עמידות וגם מבחינת ביצועים כל עוד מקפידים לקנות את הדגמים עם הזיכרון הגדול.

אני חושש שכל המגיבים כאן בדיון לא חשבו אפילו על טלפון לא פרימיום, ויעקמו את האף על שיאומי. אבל כמו שאמרה מישהי - מי שמעקם את האף יישאר עם אף עקום. ואני אוסיף עם כמה אלפי ש"ח פחות בכיס.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

grand
01-02-22, 22:02
שיאומי יצרן מצויין, הבעיה שהדגמים הטובים שלו כבר לא זולים, ומצד שני סמסונג בטווח מחיר הביניים מציעים מכשירים טובים שדי מקבילים לפרמיום של שיאומי, מבחינת יצרנים סיניים, לדעתי וואווי מייצרים מכשירים ברמה הגבוהה ביותר מכל הבחינות, הבעיה שבעקבות החרם של גוגל עליהם המכשירים שלהם לא רלוונטים לשוק שלנו, שאר היצרנים הסיניים טסים למעלה טכנולוגית ובאמינות ולא רחוק היום שישאירו אבק לסמסונג.

Dozer
01-02-22, 22:16
שיאומי יצרן מצויין, הבעיה שהדגמים הטובים שלו כבר לא זולים, ומצד שני סמסונג בטווח מחיר הביניים מציעים מכשירים טובים שדי מקבילים לפרמיום של שיאומי, מבחינת יצרנים סיניים, לדעתי וואווי מייצרים מכשירים ברמה הגבוהה ביותר מכל הבחינות, הבעיה שבעקבות החרם של גוגל עליהם המכשירים שלהם לא רלוונטים לשוק שלנו, שאר היצרנים הסיניים טסים למעלה טכנולוגית ובאמינות ולא רחוק היום שישאירו אבק לסמסונג.

Sent from my SM-A528B using Tapatalkבול

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Asaf-a
02-02-22, 00:46
ה-S8+ התחמם גם לי מאוד כמה פעמים בשטח בשיא הקיץ, כשהוא במתקן שלו בג'יפ וקיבל שמש ישירה (חלון קדמי מקופל). אני לא יודע אם זה בגלל המצלמה, אבל המצלמה באמת לא עבדה כי הטלפון התחמם.....
פעם אחת זה כל כך עצבן אותי שהכנסתי אותו למקרר של מישהו בטיול כדי שיירגע.... התקרר צ'יק-צ'ק וחזר לעבוד כרגיל.

זה לא המקרה, מכיר הבעיה עם טלפונים שמתחממים בשמש.
מדובר על התחממות רק עקב שימוש במצלמה בתנאים נורמליים.

Asaf-a
אסף.א

erby
02-02-22, 11:57
יש לי בשבילך שלוש מילים.

שי
או
מי

בלי להסביר יותר מדי תראה את החומרה שיש במכשירים הלא הכי זולים ואני חושב שתופתע לטובה.
הנסיון שלי עם המכשירים בהגדרה הכי זולים שלהם - מצויין. גם מבחינת עמידות וגם מבחינת ביצועים כל עוד מקפידים לקנות את הדגמים עם הזיכרון הגדול.

אני חושש שכל המגיבים כאן בדיון לא חשבו אפילו על טלפון לא פרימיום, ויעקמו את האף על שיאומי. אבל כמו שאמרה מישהי - מי שמעקם את האף יישאר עם אף עקום. ואני אוסיף עם כמה אלפי ש"ח פחות בכיס.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalkאיכות המצלמה בשיאומי שהם לא פרימיום, גרועה. מנסיון עם שניים כאלה.
כנל לגבי סמסונג מטווחי הביניים. אני מכיר כי זה מה שמחלקים לנו מהעבודה.

שוב, יש מעט מאוד מכשירים עם מסך בסביבות 6 אינץ' ומצלמה טובה.

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

גיא
02-02-22, 12:05
מסכים מאד. יש לי רדמי טי9 בק אפ. והמצלמה כמעט לא שמישה.

הטלפון עצמו סוחב יום וחצי. מסך מצויין. והכל סבבה.

טיפה איטי לעומת האייפון.

raanan
02-02-22, 12:44
שיואמי זה טלפונים לתת לילדים עד גיל בר/בת מצווה.
בעבר שיואומי היו טובים בפרט עם אנדרואיד נקי.

בעיניי טלפון שמכבד את עצמו צריך להיות עם מסך AMOLED
כן כן, הטכנולוגיה שהייתה ייחודית לסמסונג, כבר נמצאת בעוד חברות .

רענן

מיכה100
02-02-22, 13:06
דרור לא משנה מה תבחר מציע לך לבדוק מראש איך הטלפון שתבחר עובד עם אנדרואיד אוטו ברכב הספציפי שלך (בהנחה שאתה משתמש).
אני מתמודד כרגע עם בעיית תאימות כזו של סמסונג S21 של אישתי לאיוניק5 החדש שלנו, ומקריאה בפורומים מסתבר שהS21 סובל מבעיית תאימות לכאורה בלתי פתירה לדגמי יונדאי וקיה מהדור האחרון (אולי המפתחים למדו באוניברסיטאות מתחרות בסיאול..).
אגב אם מישהו נתקל ופתר את הבעיה (אנדרואיד אוטו עובד לאט ומקוטע ומתנתק לעיתים) אשמח לשמוע.
שוב, מדובר רק בשילוב של S21 עם האוטו הזה. ה S21 עובד מצויין באוקטביה וה1+ 7T שלי עובד מצויין באיוניק5.

erezgur
02-02-22, 13:09
פתח על זה שרשור נפרד... עם כותרת מתאימה.

נשלח מהנייד

Juv
02-02-22, 13:09
אחרי נסיון לא מוצלח עם שני סיניים, עברתי לפיקסל 5.
אני משתמש קל עד בינוני, אבל גם ברמה הזו הסיניים היו סיוט "ממשקי" - הכל עמוס ולא באמת מתפקד.
הפיקסל פשוט עובד.

asafk
02-02-22, 13:18
שיואמי זה טלפונים לתת לילדים עד גיל בר/בת מצווה.
בעבר שיואומי היו טובים בפרט עם אנדרואיד נקי.

בעיניי טלפון שמכבד את עצמו צריך להיות עם מסך AMOLED
כן כן, הטכנולוגיה שהייתה ייחודית לסמסונג, כבר נמצאת בעוד חברות .

רענןהטלפון שלי לא מכבד את עצמו ואני לא מכבד אותו ובר מצווה היה לי לפני כמה שנים.
מתי לך היה שיאומי?

אסף.

ymandel
02-02-22, 13:39
אני עם S21, לא מרוצה.
הגודל של הדגם הבסיסי נח לשימוש,אבל הטלפון סובל מלא מעט בעיות וחוסר יציבות.
לא שווה את הכסף,לדעתי.

גיא
02-02-22, 13:41
הטלפון שלי לא מכבד את עצמו ואני לא מכבד אותו ובר מצווה היה לי לפני כמה שנים.
מתי לך היה שיאומי?

אסף.

לי יש עכשיו.

מה השאלה ?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220202/9f8b6127b11a6e53319f4cf108253992.jpg

Yaron.nahum
02-02-22, 13:48
לפני הטלפון הנוכחי (Nokia 8.3) אנדרואיד נקי

היו לי שני שיואמי לפניו היה לי סיני אחר , לנובו
הסיוט של ממשק ה MIUI ,השליחה של כל המידע אחורה למפלגה ,
וכל התוספות למערכת האנדרואיד שרק האטו אותה ולא תרמו בכלום היה פשוט זוועה
אכן לשיומי יש חומרה טובה מאוד , ביחס למחיר , אבל אם רוצים להנות ממנה כמו שצריך חובה להחליף רום
(דורש לשלוח בקשה ליצרן לפתוח לך את הטלפון )

בטלפון הנוכחי התעקשתי לחפש משהו עם אנדרואיד נקי , וזה עובד נפלא
חלק , בלי בעיות ובלי כל מני דברים נוספים שסתם מעיקים ותופסים מקום בטלפון

לצערי אני לא רואה שמשווקים אותו בארץ יותר. לכן נמנע מלהמליץ עליו.

raanan
02-02-22, 14:13
הטלפון שלי לא מכבד את עצמו ואני לא מכבד אותו ובר מצווה היה לי לפני כמה שנים.
מתי לך היה שיאומי?

אסף.

לי אישית האחרון היה ... כבר לא זוכר , נדמה לי דגם MI5
הבת הקטנה שלי עם MI-A2 שהוא אנדרואיד נקי על שיואמי,
הגדולה כבר נגמלה מסינים (oneplusone , שיאומי , AGM ,ועוד )
והצטרפה למשפחת הסמסונג עם S10e כמו הנוכחי שלי.
הגברת מכורה לסידרת הסמסונג NOTE (לאחר "שהמרתי" אותה מאייפון).

לגבי הבר מצווה, תגיד תודה שלא התייחסתי לברית ...

תהנה וטוב שייש גיוון אחרת כולנו היינו עם סמסונג או אייפון

רענן

ishc
02-02-22, 14:43
ממש מצטער להיות הPARTY POOPPER אבל אני חייב להציע שתעבור לאייפון...
לך תדע, אולי לא תחזור אחורה :)עד השיומי הקודם היו לי אייפונים. אין ספק זו ליגה אחרת של מכשיר. לטכמי זה פשוט לא שווה את הכסף.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

קייס קינום
02-02-22, 16:02
הבחור שכותב כאן (שאני מכיר ומקובל עלי כמי שמבין) נותן ניתוח די מפורט על Samsung A22

https://www.facebook.com/roymunin/posts/10159355886925845

אני אישית על הפיקסל 3a השני שלי, מצלמה מצוינת וטלפון סביר+, אבל לא הייתי מגדיר אותו עמיד במיוחד.

דרור ברלי
03-02-22, 10:19
דרור לא משנה מה תבחר מציע לך לבדוק מראש איך הטלפון שתבחר עובד עם אנדרואיד אוטו ברכב הספציפי שלך (בהנחה שאתה משתמש).
אני מתמודד כרגע עם בעיית תאימות כזו של סמסונג S21 של אישתי לאיוניק5 החדש שלנו, ומקריאה בפורומים מסתבר שהS21 סובל מבעיית תאימות לכאורה בלתי פתירה לדגמי יונדאי וקיה מהדור האחרון (אולי המפתחים למדו באוניברסיטאות מתחרות בסיאול..).
אגב אם מישהו נתקל ופתר את הבעיה (אנדרואיד אוטו עובד לאט ומקוטע ומתנתק לעיתים) אשמח לשמוע.
שוב, מדובר רק בשילוב של S21 עם האוטו הזה. ה S21 עובד מצויין באוקטביה וה1+ 7T שלי עובד מצויין באיוניק5.

תגיד, אתה מנסה להצחיק אותי?

אנדרואיד-אוטו? באיזה אוטו?.....

אתה זוכר במה אני נוסע?
בסופה. שנת ייצור 95'.
יש לי גם פוקוס. שנת ייצור 2010

ה"מולטימדיה" בסופה היא רדיו סיני מאוטודיפו ב-200 שקל שעובד מעולה. יש לו USB, AUX ובלוטות', מחובר ל-4 רמקולים ישנים שמצאתי במחסן, הוא מתגבר על רעשי הרוח והצמיגים ומבחינתי זה מצוין. הוא אפילו משוכלל יותר מהמערכת CD6000 המקורית-מהיצרן המצויינת לזמנה לכשעצמה שבפוקוס 2010, שבכלל אין לה שקע USB ושקע ה-AUX שלה מתחבא בתא הכפפות...

כנראה שלא יהיה לי בקרוב שום רכב שמצויד באנדרואיד אוטו או מולטימדיה כלשהי והיי - אני ממש לא מוטרד מזה.

בחזרה לטלפון - אתמול התחדשתי בטויוטה קורולה ליסינג-אדישן אוטומטית, לבנה, גלגלי ברזל עם טאסות.... סליחה..... :rolleyes: סמסונג A52 G5. שחור. פשוט.
הטלפון שהכי בקונצנזוס "כמו של כולם". לא "פרימיום" כמו דגמי S, בטח לא הכי מתקדם, בלי גב מזכוכית ומסך מיהלומים. לא מהיקרים. כנראה שבמחיר שלו היה אפשר לקבל מכשיר של מותג סיני במפרט קצת יותר מרשים, אבל זה מה שנקרא "על בטוח" וזה מה שאני רוצה וצריך. הגודל סטנדרטי כמו שרציתי (6.4, לא 5.7 כמו שכתבתי בטעות בפתיחת השרשור) וגם ביצועי המצלמה סבבה לגמרי לדעתי, בוודאי טובים בהרבה מה-S8+ הישן שלי שלזמנו היה מכשיר פרימיום יקר ופלצני אבל המצלמה שלו אכזבה.

למרות שבהתחלה לא פסלתי על הסף מותגים סיניים, אני מרוצה שבסוף אני נשאר עם סמסונג ולא משתף (או לפחות חושב שאני לא משתף) את המק"ס-שב"ס (מפלגה-קומוניסטית-סינית + שירות-ביון-סיני) ימח שמם וזכרם, בעניינים הפרטיים שלי. לא שיש לי איזה סודות כמוסים נוראיים, אבל מבחינתי זה עניין עקרוני.

ariel-ro
03-02-22, 10:24
החלטה טובה
סדרת הA החל מA3x היא מצויינת
אמינה, טובה, זמן סוללה ארוך ומחיר סביר
המצלמות כמובן לא ברמה של מכשירי הדגל, אבל גם המחיר הוא חצי

בנוגע לסינים, אני מצטרף לנימוקים שלך בחום
זה שווה דיון בפני עצמו, אבל הסינים זו רעה חולה שאוספת עלינו מידע מכל כיוון אפשרי, ישירות למפלגה.
אני משתדל להימנע ממוצרים סינים, במיוחד שהיום החברות המערביות נותנות פייט הוגן עם סדרות בסיסיות מוצלחות במחירים דומיםץ

erezgur
03-02-22, 11:02
החברות המערביות?
אה.. קוריאניות.

נשלח מהנייד

נמרוד
03-02-22, 11:07
תתחדש. גם אני עם הסמסונגים הפשוטים האלו.

עכשיו שזה מאחורינו, תרשה לי להקשות עליך... בכוונה. אז מה יש לך בעצם נגד אנשים שהמכונית מבחינתם היא מוצר שימושי כמו טלפון מבחינתך ובוחרים לקנות טויוטה לבנה פשוטה ואמינה?

grand
03-02-22, 12:23
תתחדש דרור, ה a52 לא נחשב פשוט, הוא טלפון ביניים

דרור ברלי
03-02-22, 12:23
אין לי כלום נגד שום אוטו.

יש כאלה שרואים בטלפון משהו אמוציונלי, חובבי אייפון בפרט ואפל בכלל למשל. עבד איתי מטורלל אחד כזה. הוא טס לניו-יורק במיוחד, כדי לישון יומיים בשק"ש על המדרכה בכניסה לאפל-סטור בפיפת'-אווניו ולהיות בין הראשונים לרכוש איזה דגם חדש של אייפון או אייפד או לא זוכר איזה מהצעצועים של אפל בדיוק. אני רואה בו סוג של מטורלל, אבל הוא עשה את זה ברצינות תהומית.

אזן כן, יש כאלה שממש מתפעלים מטלפון משוכלל/מיוחד/טכנולוגי ומוכנים לשלם תמורתו המון כסף.

אני רואה את זה במכוניות.
אני מאלה שמתפעלים מאוטו מיוחד/עם נשמה, שמעביר תחושות ומחובר לכביש/לשטח ומהנה לנהיגה.
חלק מאוהבי המכוניות מוכנים לשלם על זה המון, חלקם (כמוני) מסתפקים באוטו ישן יותר, לעתים עם רשימה ארוכה של חסרונות, אבל כזה ש"יש לו את זה". "זה" = נשמה, אופי, קשר.
לרנגלר יש את זה. לסופה יש את זה. ל-CJ ברור שיש את זה. גם לדיפנדר יש את זה ובגדול. גם לג'ימני. במכוניות כביש יש לי רשימה ארוכה של מכוניות שיש להן את זה. רובן כמובן אירופאיות. השאר אמריקאיות אבל יש גם יפניות. אבל מתוכן בודדות בלבד נושאות את הלוגו של טויוטה.

לטעמי, לטויוטה פשוט אין את זה. לפחות אין להם את זה בדגמים הפחות יקרים. ולא כי הם לא יכולים. הם פשוט לא רוצים. המוצר שלהם הוא קר. סינתטי. מנוכר. כנראה כי זה מה שרוב הלקוחות הסו-קולד "ממוצעים" רוצה ומעריך.
אני לא לקוח ממוצע ולכן טויוטה היא כנראה תמיד האחרונה ברשימת ההעדפות המוטוריות שלי למעט בקטגוריה אחת - טנדרים בינוניים, שזה משהו שטויוטה עושה BY FAR הכי טוב מכולם וזה נושא לדיון אחר.

בטלפון לעומת זאת - שהוא רק מכשיר שמשמש אותי ובשאר הזמן הוא מטרד ומעניין לי ת'תחת - אני הלקוח הכי ממוצע שאפשר. כזה שבמכוניות הכי יתאים לו קורולה. אוטומטית. לבנה.

בנוגע לנושא הסיני - אני לא מעט שנים מתעניין הזה.
רכישת מוצרים ממותג מערבי שמיוצרים בסין או מתוצרת מותגים סיניים היא עניין הרבה יותר גדול ממחיר ו/או איכות.
זה נושא לדיון שלם וגם טעון - אבל נפרד.

נמרוד
03-02-22, 13:14
יש כאלה שרואים בטלפון משהו אמוציונלי, חובבי אייפון בפרט ואפל בכלל למשל. עבד איתי מטורלל אחד כזה. הוא טס לניו-יורק במיוחד, כדי לישון יומיים בשק"ש על המדרכה בכניסה לאפל-סטור בפיפת'-אווניו... אני רואה בו סוג של מטורלל, אבל הוא עשה את זה ברצינות תהומית.

איפה זה שם אותך, שרואה במכונית משהו אמוציונאלי ומוכן להשקיע בה הרבה-הרבה-הרבה יותר זמן וכסף מהאיפוניסט המטורלל ביותר. לפחות תודה שאתה מטורלל באותה מידה.

איל מ
03-02-22, 13:46
הוא מודה שהוא מטורלל,
הוא פשוט לא מסוגל להוציא תחת מקלדתו שמי שקונה קורולה, הוא בעצם השפוי וחשוב מכך:
ה צ ו ד ק !

דרור ברלי
03-02-22, 13:58
איפה זה שם אותך, שרואה במכונית משהו אמוציונאלי ומוכן להשקיע בה הרבה-הרבה-הרבה יותר זמן וכסף מהאיפוניסט המטורלל ביותר. לפחות תודה שאתה מטורלל באותה מידה.

אני, שממש אוהב מכוניות, מצהיר כאן חד משמעית (ולא פעם ראשונ ה) שמכונית היא רק ערימת פחים, ברזלים, פלסטיקים וגומיות, ושאין שום הצדקה לשלם/לשפוך בה סכומים של מאות אלפי שקלים ואף מיליונים. קשה לי להבין או להצדיק את אלה שרוכשים מכונית בסכום של דירה. ברור לי שאם יש להם כסף גדול כזה והם יכולים - אז שיהיה להם לבריאות. אבל אני לא מסוגל להצדיק את זה.

אני גם מנהל מעקב על ההוצאות על הג'יפ. מעבר לזה שהוא מוכר לי כהוצאה במלואו, אבל אני גם יודע חד משמעית שהוא עולה לי הרבה פחות מאשר כל רכב חדש יותר אחר.
גם במקרה של הפרייבט שלי, שגם הוא ישן אבל לא כמו הג'יפ (בן 12) ונרכש בזיל הזול אך ורק כדי לשרת אותי בנסיעות כביש בלי שום סנטימנטים, הוא עדיין טוב יותר דינמית אלפי מונים וגם אמין יותר מאמת המידה המקובלת שלכם לאמינות..... ובוודאי עולה הרבה פחות ממנה - ברכישה זה ברור, אבל גם באחזקה.
והפרמטרים בהם אני שופט את הפרייבט הזה הם עדיין כלכליים נטו ואין בהם שום אמוציה.

אם הייתי צריך להקביל את הרכב הזה לטלפון?
הטלפון-פוקוס הדמיוני הזה היה צריך לעלות שליש עד רבע מהסמסונג A52 (טלפון-קורולה), היה עובד טוב הרבה יותר ממנו והייתי משתמש בו 8 שנים ולא 4.

נמרוד
03-02-22, 14:00
הוא לא יודה שהוא מטורלל :rolleyes:

דרור ברלי
03-02-22, 14:04
הוא מודה שהוא מטורלל,
הוא פשוט לא מסוגל להוציא תחת מקלדתו שמי שקונה קורולה, הוא בעצם השפוי וחשוב מכך:
ה צ ו ד ק !

זה שמחזיק לנדרובר, הוא כנראה האחרון שיש לו זכות לומר משהו על שפיותם או טרלולם של אחרים.....:rolleyes:

זיף
03-02-22, 15:07
אגב נקודה חשובה על הסדרות הבינוניות של סמסונג היא העמידות שלהן- לי הם נשברו ונסדקו הרבה יותר בקלות כך ששווה להשקיע במיגון רציני. הבעיה שקשה למצוא להן את המגנים הטובים בסגנון אוטרבוקס ושות'

איל מ
03-02-22, 15:35
זה שמחזיק לנדרובר, הוא כנראה האחרון שיש לו זכות לומר משהו על שפיותם או טרלולם של אחרים.....:rolleyes:

אני הראשון להודות.

amotzg
17-02-22, 11:07
אם הייתי צריך להקביל את הרכב הזה לטלפון?
הטלפון-פוקוס הדמיוני הזה היה צריך לעלות שליש עד רבע מהסמסונג A52 (טלפון-קורולה), היה עובד טוב הרבה יותר ממנו והייתי משתמש בו 8 שנים ולא 4.

זה הONEPLUS.
ואולי אפילו השיאומי. למרות שהם משתלמים במחיר, ביצועים ואמינות מול סמסונג אבל לא בביצועים מול OP והממשק שלהם יותר דומה לאיפון שזה חסרון.

הדיון לגבי הסינים שאוספים מידע ומקשיבים הוא מצחיק אם אתם לא אנשי בטחון בכירים.
כי ההבדל הוא רק אם האמריקיאים או הסינים (או שניהם וגם ישראל) אוספים עליכם את המידע ואיך וכמה.
בעולם שמקיף אותנו זה מאוד מקובל לאסוף ולנצל כמויות של מידע אישי בכל רגע, רוב האנשים נותנים את עצמם לזה בלי להניד עפעף. אז מה זה משנה אם אתה נותן לגוגל וסמסונג לרגל אחריך או לסינים ולגוגל? ומי מסוכן לך יותר?

אני לא בטוח ממה אני יותר מפחד. מזה שהסינים יום אחד אולי ירצו עולם קומוניסטי או מזה שחברות כמו גוגל, אמזון, מיקרוסופט ופייסבוק מתנהלות בתקציבים בסדרי גודל של מדינות. החברות האלו גם משפיעות, בעזרת ריגול רחב היקף, על המבנה החברתי שלנו ועל מדיניות של מדינות העולם.

בנוגע לנושא הסיני - אני לא מעט שנים מתעניין הזה.
רכישת מוצרים ממותג מערבי שמיוצרים בסין או מתוצרת מותגים סיניים היא עניין הרבה יותר גדול ממחיר ו/או איכות.
זה נושא לדיון שלם וגם טעון - אבל נפרד.
אני חושב שדווקא בחירת טלפון היא הזדמנות טובה לדיון הזה. זה המקום שאנחנו הכי חשופים בו לריגול הזה.
אבל מוזמנים לפצל עם איזו כותרת מעניינת אם אני חוטף את הדיון...

yovavz
17-02-22, 12:47
זה הONEPLUS.

ל-OnePlus יש בשנים האחרונות 2 סדרות של מכשירים:
הגבוהה שמתאפיינת רק במספר ותוספת אותיות ותארים (Pro) סידרה זו איכותית וממוצבת כ-Flagship Killer ומחיריה בשנים האחרונות רחוקים מאוד ממה שהיו בתחילת דרכם, בטח לא שליש או רבע מול סדרה A של סמסונג
הנמוכה - סדרת Nord שהמכשירים שלה ממוצבים בערך מול סדרה A של סמסונג (מחירי ישראל), אבל לטעמי נחותים ופחות איכותיים מהם, במיוחד בדגמים החדשים.

גיא
17-02-22, 13:17
מאד לא ממליץ על הנורד.

מנסיון קצר.

מצד שני. חשבתי לשדרג את הרדמי שלי לפיקסל וצפיתי בכמה סירטוני חוו׳ד ..

לא התרשמתי.

בסוף אייפון עם כל המגבלות שלו הכי נוח ביום יום.

חבר, שהיה איתן בדעתו נגד אייפון. המיר את דרכו לפני שבועיים שלושה. ומאז רק ׳איזה אהבל אני שהתעקשתי … איזה יופי של טלפון ׳….

ש01
17-02-22, 13:25
מתעלק...
היה סמסונג A50,
כשאשתי החליטה להתחדש באיפון ירשתי ממנה S10 וגיליתי שהמכשיר שהיה שלי הוא לא פחות מ"עגלה"...
רצה הגורל ותוך שבוע החליק לי הS10 ועכשיו אני בהתלבטות:
גלקסי סדרה A - גם החדשים, נתונים שלהם פחות מהS10 (זיכרון ומהירות עבודה), מסך גדול מידי (הS10 היה בול)
מצד שני אני כבר מדבר את השפה.
איפון - יקר(!!) אבל אפשר למצה 11 במחיר שפוי.
מתמשק הרבה יותר טוב למולטימדיה באוטו
כנראה אמין יותר (הבן שלי רק עכשיו החליף את ה איפון 8 שלו - רק כי הוא קרבי ויש משכורת...)
גודל פיזי מתאים לי.
כל המשפחה עם איפון
אבל ללמוד שפה חדשה...

אז מה אומר הפורום? הייתם עורקים לאיפון?

Asaf-a
17-02-22, 14:46
אני נאלצתי לפני שנה לעבור מאנדרואיד לאייפון11; אילוצי מקום עבודה…בעבר היה לי אייפון וזכרתי לחובתו אייטיון וכו שעצבנו אותי.

לאחר החזרה לאייפון שבועיים חתכתי ורידים…היחידי בבית עם אייפון ואני משתמש די מתוחכם עם המון דרישות.

אבל למדתי להכיר ביתרונות שלו, אינטגרציה מעולה, הוספתי גם אייפד ושם אני כותב פתקים/סיכומים עם העיפרון וכל זה נגיש מהענן גם דרך האייפון, שליף מכל מקום לפי ספריות ואין צורך יותר במחברות שונות בישיבות בעבודה, מאפשר לשלב הקלדה, שרבוט וצילום (למשל של הלוח בישיבות) באותו הפתק בישיבות.

האפל קאר מוצר משובח.

אם יש לך תמיכה בבית שתקצר לך את ההתאקלמות, אז לך על אייפון.

ועוד משהו למי שזה רלוונטי לו, האייפון/אייפד תומכים הרבה יותר טוב בחיבור למכשירי שמיעה בהשוואה לאנדרואיד, שיחה , מוסיקה וחיבור לטלוויזיה ועוד יכולות יחודיות.

אסף-א
Asaf-a

גיא
21-02-22, 00:50
על הדרך

החלטתי לתרום את הרדמי שלי לחמי ולקנות פיקסל.

ראיתי פה המלצות ל5s למרות שיש 6s…

למה ?

ואיפה מומלץ לרכוש כזה ?

ואולי דווקא כדאי יותר one+..?

אציין שהטלפון היום יומי שלי הוא אייפון וזה לא ישתנה.

האנדרואיד משמש לי לדברים שאפל לא טובה בהם ולכרטיס סים של מדינה אחרת שיש לי ואני משתמש בו לא מעט.

מגש עם שני סימים זה משהו שטוב לי.
אנדרואיד נקי זה מעולה לי.

לא רוצה סמסונג וכו. רק אחד משני הנזכרים לעיל.

תודה.

Asaf-a
21-02-22, 07:42
תוכל קצת לפרט על השימושיות של שני סימים בטלפון?
חשבתי שזה עבר מהעולם.
מתי זה שימושי ?
למשל אתה מעביר את הסים שלך מהאייפון לאנדרואיד רק כאשר אתה בחו״ל וצריך לנייד כל פעם את הוואטאפס?
מה קורה שיש שיחה במקביל לשיחה ?

Asaf-a
אסף.א

גיא
21-02-22, 08:39
בעקרון כן.

הואצאפ נשאר. אני לא מעביר.

אבל יש לי יותר מסים חו׳ל אחד ;)

זה ייתרון. לא חובה.

כשיש יותר משיחה אחת זה מתנהג כשיחה ממתינה ( לפחות ברדמי שיש לי עכשיו )

ניר ל
21-02-22, 17:56
שווה להזמין one+ מאלי ? יש שם 8T ב 1300-1400 ש"ח וגם מוכר ששולח לא דרך פדקס. בהנחה שניתן לשלם בפייפאל כמובן

GodsFather
21-02-22, 18:04
שווה להזמין one+ מאלי ? יש שם 8T ב 1300-1400 ש"ח וגם מוכר ששולח לא דרך פדקס. בהנחה שניתן לשלם בפייפאל כמובןהמחיר בארץ, לפי זאפ, לא רחוק מזה. למה להסתכן?

גיא
21-02-22, 18:08
ONE+ איזה ?..

אני לא מוצא שום טלפון פחות מ 2600 שח בזאפ

( בחיים לא קניתי מזאפ שום דבר )

יניב עמית
21-02-22, 18:26
אני עם וואן 9 פרו, רץ מהר, ממשק נקי יחסית מקבל עדכונים שוטפים,
קצת באגים שלא פוגעים בפעילות ומצלמה מצויינת
סוללה ליום שלם כולל טעינה מהירה תוך כרבע שעה.
הבן עם 7T ומבסוט גם כן

גיא
21-02-22, 18:30
הם נמכרים בארץ ?

GodsFather
21-02-22, 21:41
ONE+ איזה ?..

אני לא מוצא שום טלפון פחות מ 2600 שח בזאפ

( בחיים לא קניתי מזאפ שום דבר )לא קונים בזאפ, אלא זה מקשר אותך לחנויות ועסקים... יש דירוג, עמלות שהעסקים משלמים לזאפ וכד'.

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1066760

זה החיפוש שלי שהביא אותי לתוצאות כבתמונה.

בדקתי קישור של החנות הראשונה - בתוקף ובמלאי.137412

גיא
21-02-22, 21:42
אסתכל.

תודה.

GodsFather
21-02-22, 21:45
אני עם וואן 9 פרו, רץ מהר, ממשק נקי יחסית מקבל עדכונים שוטפים,
קצת באגים שלא פוגעים בפעילות ומצלמה מצויינת
סוללה ליום שלם כולל טעינה מהירה תוך כרבע שעה.
הבן עם 7T ומבסוט גם כןאני גם עם 1+7 ובסהכ מרוצה.

הוא יציב והסוללה שלו טובה מאד.

המצלמה סבירה, היו לי יעילות יותר פונקציונלית. התקנתי בנוסף את זו של גוגל למקרים שצריך משהו קצת מעבר לרגיל.

מניח שכשאחליף, אשקול גם רדמי.

חסרון אחד עבורי לפחות - אין אפשרות הגדלת זכרון בכרטיס נפרד. עם כל הכבוד לעננים, אני רוצה את היכולת לרוץ עם הזכרון שלי למרחקים ארוכים.

גיא
21-02-22, 21:56
ברדמי יש לי כרטיס 256 ושני סימים.

הוא גם סוחב סוללה יום וחצי בקלות.

אבל הוא קצת איטי.

בכל מקרה אני רוצה להעביר אותו לחמי.

גיא
22-02-22, 01:57
מה עם מורג2?

מחיר טוב.
טלפון חדש.

https://one-plus.co.il/product/oneplus-nord-2-5g-128gb-8gb-blue-haze/

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

GodsFather
22-02-22, 07:03
כתבו פה למעלה שסדרת הנורד היא החלשה יותר...

שים לב שאין כרטיס הרחבה, ציינת שאתה עם 256

גיא
22-02-22, 08:48
כן. זה בעיקר לסרטים למטוס. ;(

גיא
22-02-22, 09:11
הסרטונים הללו משבחים את נורד2

https://youtu.be/EInQEUVgSww

https://youtu.be/x1MtmboRHfU

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

גיא
01-03-22, 01:12
הגיע היום הנורד 2 ..

מתברר שפגז של טלפון !
כל היום התעסקתי איתו.. יש עדיין חצי סוללה..

מאד נוח. מהיר מאד.

בסה'ק .. ממליץ

הרבה יותר עדיף מהרדמי שנתתי לחמי ..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220228/b9640577b795b14b60bd2bcac8dd29a6.jpg

Sent from my DN2103 using Tapatalk

erezgur
01-03-22, 09:23
תתחדש!

אם הקלטת שיחות חשובה לך, יש ישום בשם jOneplus tools (אן משהו מאד דומה) שמאפשר שינויים של מספר פרמטרים במכשירי וואן-פלוס, אולי גם לנורד2, ובין השאר - לאפשר את היכולת המובנית בחייגן להקלטת שיחות (יכולת שמנוטרלת במכשיר בגלל דרישות רגולטוריות בחלק מהמדינות).
צריך עם ADB לתת לו הרשאות, תמצא פירוט במרשתת.

גיא
01-03-22, 09:32
תודה .. לא חשוב לי ;)

איל מ
01-03-22, 11:21
יש לנורד אפשרות לכרטיס זכרון חיצוני?

גיא
01-03-22, 16:12
לא.

אתה קונה כמה זיכרון שאתה צריך וזה מה יש...

כמו באייפון.

גיא
03-03-22, 13:56
לאחר עוד כמה ימי נסיון. דיי נטשתי את האייפון. משתמש ממש כמעט רק בנורד מכשיר מדהים.

יש אגב זום אופטי במצלמה. משהו ממש זז שם כשעושים זום ( עד כפול 10)

איל מ
03-03-22, 14:22
שים לב שמצלמות עם זום אופטי רגישות יותר לטלטולים.
מקרה קיצון הוא הסדרה החדשה של האייפונים, שבהרכבה על כידון של אופנוע,המצלמה פשוט מתקלקלת.

גיא
03-03-22, 14:23
Ok…
אין לי אופנוע ..

ומשתדל לא להפיל אותם על הרצפה ..

איל מ
04-03-22, 10:18
יש רכבים בהם נסיעה בשטח כשהפלאפון מקובע, הם קופצניים לא פחות.למשל בנסיעה על הדורים. את האופנועים הבאתי כדוגמה, וכי סאת תופעה מוכרת ומדווחת בכל העולם.

nir.samo
01-04-22, 10:45
גיא עדיין מבסוט מה NORD 2? אני גם לפני החלפה ושמתי לב שאין לו טעינה אלחוטית שזה קצת מעצבן.

גיא
01-04-22, 10:50
אכן קצת מפריע כי יש לי מטען אלחוטי באוטו ..
מצד שני. אני גומר יום עם 49% סוללה ... משהו שרק יכולתי לחלום עליו עם האייפון ששם הייתי חייב לטעון קצת בדרך כי לא מגיעים לאילת בלי קפה וטעינה בדרך.

לגבי הטלפון עצמו.
מאד מבסוט.

עדיין לא התרגלתי לחלוטין לכמה דברים, אבל ברוב המכריע של השימוש שלי. המצב פה מצויין.

עדיין ממליץ.
המייצב המובנה של המצלמה של האייפון הרבה יותר טוב

אני קניתי אגב מ eline פה בארץ. הגיע בתוך יומיים עד לדלת הבית. 1600₪

איל מ
01-04-22, 12:08
סוף יום על 49% בטלפון חדש לגמרי זה לא נתון מעודד.
כשהייתי עם שיאומי חדש זה היה הנתון אחרי יומיים.
בסמסונג הנוכחי ירדתי די מהר מלסיים יום על שישים ומשהו, לעשרים וקצת (אחרי כמעט שנה).

גיא
01-04-22, 12:13
סוף יום על 49% בטלפון חדש לגמרי זה לא נתון מעודד.
כשהייתי עם שיאומי חדש זה היה הנתון אחרי יומיים.
בסמסונג הנוכחי ירדתי די מהר מלסיים יום על שישים ומשהו, לעשרים וקצת (אחרי כמעט שנה).אותי זה מעודד .. כי-
א. אתה לא באמת יודע כמה זמן מסך יש לי בטלפון. אני כן יודע.
ב. באייפון גם כשהיה חדש זה לא החזיק יום אחד והיה צורך לטעון שוב ..
ג. זכותך ..
ד. יש לי באייפון סוללה חדשה מקורית ( ויקרה ) שהוחלפה לפני חמישה חודשים בערך .. היא באותו שימוש נגמרת סביב הצהריים המאוחרים .. לגמרי .. סביב 20% .. מערכת ההפעלה שם אחראית לזה באופן דיי מובהק.

raanan
01-04-22, 13:57
היא באותו שימוש נגמרת סביב הצהריים המאוחרים .. לגמרי .. סביב 20% .. מערכת ההפעלה שם אחראית לזה באופן דיי מובהק.
לא מחייב.
אולי אתה יעד ושתול לך פגע-סוס של NSO ...:rolleyes:

רענן

גיא
01-04-22, 14:55
לא מחייב.
אולי אתה יעד ושתול לך פגע-סוס של NSO ...:rolleyes:

רענןפחחחח

למרות שמר שלו חוליו היה חבר פעם והיינו מטיילים יחד עם הסמוראים .. כיום הוא לא בקשר ..

אפל מוציאים עידכונים כל שבועיים שלושה והתלונות בעיקר נעות סביב אכילת סוללה לא שפוייה ..

חייב להגיד שהאייפון שלי מכובה במגירה ואני לא מתגעגע ..

raanan
01-04-22, 15:47
אפל מוציאים עידכונים כל שבועיים שלושה והתלונות בעיקר נעות סביב אכילת סוללה לא שפוייה ..
אגב,
למיטב זכרוני, בעבר אפל ניקנסה בארה"ב על האטה מכוונת של המכשירים לאחר עדכון גירסה.
הם ניסו לתרץ זאת שהעדכון מאיט הטלפון על מנת לשמר הסוללה.
כמובן שידוע שהמטרה הייתה להריץ המכורים לרכוש טלפון חדש.

חייב להגיד שהאייפון שלי מכובה במגירה ואני לא מתגעגע ..
אני לקח לי זמן להמיר את הגב' מדת האייפון לאנדרואיד.
היום היא לא מוכנה לשמוע על אייפון מאז שהתחברה לסדרות NOTE של סמסונג.

רענן

-->