צפייה בגרסה מלאה : אנדרואיד אוטו בעייתי בסמסונג S21 על דגמי יונדאי\קיה חדשים
אני מתמודד כרגע עם בעיית אנדרואיד אוטו בסמסונג S21 של אישתי עם האיוניק5 החדש שלנו: אנדרואיד אוטו עובד לאט ומקוטע ומתנתק לעיתים.
מדובר רק בשילוב של S21 עם האוטו הזה. ה S21 עובד מצויין באוקטביה וה1+ 7T שלי עובד מצויין באיוניק5 (כנ"ל הכבלים).
מקריאה בפורומים מסתבר שהS21 סובל מבעיית תאימות לכאורה בלתי פתירה לדגמי יונדאי וקיה מהדור האחרון, אולי המפתחים למדו באוניברסיטאות מתחרות בסיאול..
אם מישהו נתקל ופתר את הבעיה (ספציפית S21 ויונדאי\קיה חדשים) אשמח לשמוע.
סובל מאותו סיפור, אשמח גם לכל רעיון לפתרון...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
חנן-ג'יפולוג
02-02-22, 13:45
תתחדש.
מה גרסת התוכנה באינפומדיה?
לא בטוח שזה מקרה זהה, אבל לפני שנה בדיוק , עברנו לסמסונג נוט 20 והתחילו פתאום בעיות,אמרו לי בפיגו שיש בעיית תאימות גרסאות וכו
אחרי החלפת כבל הבעיה נעלמה לחלוטין בשני רכבי פיגו מול סמסונג נוט 20
תתחדש.
מה גרסת התוכנה באינפומדיה?
תודה!
SW version: NE_E.EUR.S5W_L.001.001.210823
FW version: NE_E.EUR.05.210728.MICOM
חנן-ג'יפולוג
02-02-22, 14:45
זו גרסה ישנה. הייתי מנסה לעדכן. שלח לי מס' טלפון בפרטי לפרטים נוספים. יש סיבות נוספות לעדכן, כאלה שאני לא רוצה לפרסם פומבית.
כל הבעיות שאני מכיר בנושא נפתרו עם כבל איכותי וטוב.
עזבו "כבל מקורי של סמסונג" וחפשו כבל שמתאים ל "5 אמפר" ואפילו קצר יחסית, 25-30 סמ.
Anker, yougreen מ עלי אקספרס כנראה יעשו את העבודה.
נשלח מהנייד
מי שרוצה לנסות כבל טוב, מוזמן לקפוץ אליי לרגבים.
נו באמת....עכשיו אתה אומר ?
קניתי S21 ממש בסופ"ש האחרון.....ויש לי קיה 2020 :(
נו באמת....עכשיו אתה אומר ?
קניתי S21 ממש בסופ"ש האחרון.....ויש לי קיה 2020 :(תחליף לכבל מעולה של Anker
Sent from my IN2013 using Tapatalk
תודה ליועצים, אתחיל מכבל גיבור (ממה שקראתי לפעמים עוזר אבל הרבה פעמים לא) ואמשיך משם לכיוון שנתן לי חנן.
עדכונים בהמשך.
סוף דבר:
בעיית האיטיות של האנדרואיד אוטו עם הסמסונג S21 של אישתי נפתרה ע"י עדכון תכנת האינפומדיה של הרכב (כאמור איוניק 5).
המון תודה לחנן על התמיכה המקצועית וגם המורלית :).
חנן-ג'יפולוג
08-11-24, 00:05
מן הסתם זה מסוג ה"גילית את אמריקה" לרובכם , אבל אני מרוצה ומשתף:
יצא שרכשתי עכשיו מתאם בלותות' לאנדרואיד אוטו של האיוניק5 שבמקור עובד אך ורק חוטי. שזה גם מבאס כי צריך להתחבר חוטית, וגם הספק הטעינה שלו מזעזע. קרוב לכלום.
35 דולר בארה"ב. מוטורולה MA1, ועכשיו יש לי גם אנדרואיד אוטו אלחוטי. וגם יכול בו זמנית לטעון את הטלפון בטעינה אולטרה מהירה.
החיבור הראשוני סופר קל. מחברים את המכשיר לשקע הusb המקורי ברכב, מחברים אליו את הטלפון בבלותות' וזה עובד בלי להסתבך.
אם במילא המכשיר מחובר עם כבל וחיבור מקורי, למה שהוא בעצמו לא יתחיל לעשות בעיות?
כי לא מזיזים אותו, ולא מחברים ומנתקים כל הזמן?
חנן-ג'יפולוג
08-11-24, 09:24
על אלו בעיות מדובר?
אין אצלי בעיות איכות. הבעייה היא שהחיבור המקורי הוא חוטי והמכשיר הזה פותר אותה.
רכשתי מתאם כזה בעלי אקספרס, הוא מאפשר אנדרואיד אוטו אלחוטי וגם קאר-פליי אלחוטי (לאשתי יש אייפון), כנראה בחצי מהמחיר שציינת. הסיבה אצלי הייתה שרציתי אפשרות לעבוד עם אנדרואיד אוטו כאשר אני ברכב עם האנדרואיד שלי וכמובן לאפשר קאר פליי לאייפון, מכיון שהרכב רוב הזמן ברשות בעלת האייפון - מבלי להחליף את הכבל המחובר לשקע היואסבי שאינו נוח לגישה.
אשתי מהר מאד הפסיקה להשתמש בו וטוענת שהחיבור הישיר (עם כבל) עובד אצלה תמיד ובאופן מיידי. המתאם האלחוטי הזה לפעמים עשה לה בעיות וכמעט תמיד יש כמה שניות עד שהמערכת מבינה שיש טלפון מחובר.
כל החיבור הקווי לאנדרואיד אוטו הוא וודו אחד גדול,בפיגו שלי הטלפון הקודם עבד נהדר. אפס ניתוקים.
החלפתי גלקסי נוט 20 אולטרה בגלקסי 24 אולטרה חדש ופתאום יש מלא ניתוקים.
החלפתי כבלים וזה עדיין מתנתק בנסיעה מתי שבא לו, הטלפון נח סטטי במקומו.
הזוי
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
geva dover
08-11-24, 18:46
גם אצלי בדימקס 2023 יש לא מעט ניתוקים באמצע השיחה או השימוש.
יש ימים שהוא בכלל לא מתחבר אל הרכב
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
על אלו בעיות מדובר?
אין אצלי בעיות איכות. הבעייה היא שהחיבור המקורי הוא חוטי והמכשיר הזה פותר אותה.
המכשיר עצמו לא מחובר עם חוט לאוטו?
רוב הבעיות שאני מכיר, הן ניתוקים בגלל החיבור החוטי.
חנן-ג'יפולוג
09-11-24, 19:39
מחובר עם הכבל המובנה שלו לשקע שברכב. אין כבל בנוסף.
בכל מקרה, לא דיווחתי על בעיות אצלי, גם לא עם כבל, אלא על הכיף שבמעבר מחוטי לאלחוטי.
אני חושש שערבבת בין הדיווחים על בעיות בשרשור המקורי, ובין העדכון שלי. יתכן שהטעות היא שלי כשהצמדתי את העדכון שלי אל השרשור.
רכשתי מתאם כזה בעלי אקספרס, הוא מאפשר אנדרואיד אוטו אלחוטי וגם קאר-פליי אלחוטי (לאשתי יש אייפון), כנראה בחצי מהמחיר שציינת. הסיבה אצלי הייתה שרציתי אפשרות לעבוד עם אנדרואיד אוטו כאשר אני ברכב עם האנדרואיד שלי וכמובן לאפשר קאר פליי לאייפון, מכיון שהרכב רוב הזמן ברשות בעלת האייפון - מבלי להחליף את הכבל המחובר לשקע היואסבי שאינו נוח לגישה.
אשתי מהר מאד הפסיקה להשתמש בו וטוענת שהחיבור הישיר (עם כבל) עובד אצלה תמיד ובאופן מיידי. המתאם האלחוטי הזה לפעמים עשה לה בעיות וכמעט תמיד יש כמה שניות עד שהמערכת מבינה שיש טלפון מחובר.
רכשתי גם משהו, טרם הגיע. האם הדיבורית עובדת תקין עם ההתקן הזה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן, כאשר אנדרואיד אוטו או קאר פליי עובדים עם ההתקן הזה - הכל עובד בדיוק כמו בחיבור עם כבל.
נשלח מהנייד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.