צפייה בגרסה מלאה : הפרדת רשויות - מוזיקה/BLUTOOTH וניווט
היי לכולם,
עד היום ניווטתי בעזרת מכשירי טלפון ותוכנת אוף רואר והכל תכלס היה בסדר, אבל, במסגרת התחביב ומתחשק לי החלטתי לשדרג את ה"מערכת" שיש בהאנטר.
הדש-בורד נראה כך:
137227
במקום איפה שנמצא הרדיו יש לי היום תא אכסון והיכן שהצג למעלה מותקן רדיו בלוטות' דאבל דין סיני פשוט שעלה אז 35$ ונקנה אז לגשר על המערכת שלא עבדה ועד שאגיע לזה. הרדיו הנ"ל סה"כ עובד בצורה מפתיעה ביחס למחירו אבל זה לא באמת מספיק טוב.
אופציות:
1. להתקין רדיו אנדרואיד 7/9 אינץ יעודי לדגם של האוטו. המחיר מ-1500 ש"ח בארץ ובערך 350$ למערכת ללא התקנה אצל דוד עלי. אחרי מע"מ ומשלוח זה יוצא כמעט כמו המחיר בארץ ולכן לא משתלם.
2. לפצל, מה זה אומר?
להתקין חופה כזו (https://he.aliexpress.com/item/4001111879615.html?gatewayAdapt=glo2isr&spm=a2g0o.cart.0.0.24193c00Bw5eIc&mp=1) למערכת ולהתקין בה רדיו 1 דין איכותי יחסית של פיוניר/קנווד ושות או משהו בסגנון הזה (https://he.aliexpress.com/item/33009528824.html?gatewayAdapt=glo2isr&spm=a2g0o.cart.0.0.24193c00Bw5eIc&mp=1). זה יתחבר לטלפון בבלוטות' וישמש לשמיעת מוזיקה וכדיבורית.
בפתח שמאכלס את המערכת הנוכחית (דאבל דין) להתקין מכשיר שימש רק לניווט ב-WAZE ו-OFF ROAD ויחובר גם לצלמת הנסיעה לאחור. אני מעדיף שאני רוצה רק מכשיר מבוסס אנדרואיד שידע לתקשר עם הטלפון שלי כי למשל ה-WAZE צריך גם את רשת האינטרנט הסלולרית. מצאתי את זה (https://he.aliexpress.com/item/1005003533647195.html?gatewayAdapt=glo2i sr&spm=a2g0o.cart.0.0.24193c00Bw5eIc&mp=1) ואין לי באמת מושג אם זה מה שאני מחפש ואיך הטלפון יודע לתקשר עם שני המכשירים בו זמנית.
היתרונות של אופציה 2 היא שמכשיר 1 לא תלוי בשני ואני לא צריך לצאת מהניווט כדי לתפעל מוזיקה וכדומה. המטרה היא גם להעיף את הטלפון מהשמשה וישב בצד בזמן הנסיעה.
מטרה נוספת היא להוזיל עלויות, את שלושת הרכיבים פה אפשר לרכוש בנפרד:
* חופה תעלה 210 ש"ח
* רדיו בלוטות' יעלה 175 ש"ח או סביב 450 למערכת ממותגת.
* ה-GPS יעלה 445 כולל מע"מ (היחיד שיכלול מע"מ)
סה"כ: 830 ש"ח או 1100 ש"ח לעומת 1500 של מערכת אנדרואיד.
לאור העובדה שאני לא מבין כלום בתחום אשמח לשמוע ממי שכן קצת חפר בנושא.
פעם חפרתי קצת בגלל שהמערכת אנדרואיד הסינית בפאג'רו לא באמת ממש טובה בשום דבר באופן מיוחד, פרט לעובדה שככה קיבלתי את הרכב.
איכות הסאונד במוזיקה- בינונית מינוס מינוס
איכות שמע בתוכניות רדיו- בינוני מאוד
איכות המסך, ניגודיות ובהירות בשמש (קריטי בניווט) לא מספיק חזקה ולא מיישרת קו עם מסך הטלפון.
אה והדיבורית ממש על הפנים.
מעבר לזה, מיקום המסך מצריך הורדת עיניים קבועה למסך. זה מעייף ואני גם די בטוח שלא מאוד בטיחותי.
הדבר כמעט היחיד שבאמת טוב הוא מצלמת הרוורס.....
בזמנו קיבלתי מגבע פה בפורום רשימת קניות באמאזון שהוכיחה את עצמה כאיכותית מבחינת סאונד וסבירה מבחינת המחיר. מתבססת על רדיו פשוט עם בלוטות' ומערכת סאונד של פיוניר ( אאל''ט...) הכוללת מגבר, סאב ו6 רמקולים.
לדעתי האישית, מסך ניווט יעודי, שם קוד, הסלולארי שלך, שהוא גם הנגן מדיה יתן מענה איכותי יותר בכל פרמטר.
ועל כן אני מעדיף הפרדת רשויות.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
לא ממש הבנתי את התגובה שלך, הפרדת רשויות אם כן מה הולך אצלך היום?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
היום- אני עם מערכת מולטימדיה בינונית.
אבל באידיאל, אם הייתי הולך לשינוי הייתי חוזר למערכת סאונד נורמלית שמבוססת על רדיו פשוט שאינו מולטימדיה, משקיע במגבר נורמלי, ולטובת ניווט משתמש בטלפון
לא ממש הבנתי את התגובה שלך, הפרדת רשויות אם כן מה הולך אצלך היום?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalkכך בחשבון שאם תרצה עוד hu לצורך שמיעת הניווט תצטרך עוד רמקול.
מה לגבי טאבלט איכותי רק לניווט?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
צחי אצלך הדאבלדין ממש בקו השמשה במרכז שדה הראייה אך יחסית במיקום יחסית מוגן משמש ישירה.
אני הייתי בוחר דווקא במערכת דאבל דין אנדרואיד טובה וזהו.
אם תפריד רשויות תצטרך לדאוג לעיגון טוב לטאבלט... רק אל תשכח להוסיף את זה לחישוב.
אני בהפרדת רשויות גם בסמוראי וגם בטנדר... יש בזה יתרונות.. לא אומר שלא.
אבל בניסיון קצר בדימקס מאובזר... דווקא אהבתי שהכל תחת מסך אחד ויש פחות "רעש" בעיניים.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
שים לב ששמתי קישור לפלסטיקה שמאכלסת את שניהם באותו מיקום.
מערכות אנדרואיד "איכותיות" עולות הון והן ממשלא חפות מבעיות תוכנה וחומרה.
הרעיון ברדיו פשוט ואיכותי ועוד מסך לניווט/מצלמת רוורס הוא לחסוך ממני את הוא לחסוך את התקלות האלו וגם לא בא לי ריבוי אפליקציות ושטויות מול הפרצוף.
לגבי טאבלט, הבעיההיחידה עם זה שרובם כוללים ממשקי כפתורים על הדופן ואין ןהם חיבור למצלמת רוורס.
לפי מה שכתבת בפתיחה - אתה מדבר על מכשיר דגל דין שייכנס בחור הקיים בין ישמש רק לניווט ?
מכשיר כזה במקרה הטוב נהנה ממסך 7". רובם פחות מזה כי הכפתורים בצדדים מורידים קצת. אם הייתי מתקין מכשיר לניווט בימים אלו לא הייתי יורד מ 9". למה? כי 7" קצת פחות או קצת יותר יש לך בטלפון. אז למה כל הכאב ראש?
מה שמביא אותי למה שכתבת על טאבלט. איזה טאבלטים קיימים בשוק שהם בגודל טוב וגם מתאימים לניווט וגם זולים?
זה בכלל יוצא משתלם יותר מיחידה טובה של 9" או 10"?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מה שמביא אותי למה שכתבת על טאבלט. איזה טאבלטים קיימים בשוק שהם בגודל טוב וגם מתאימים לניווט וגם זולים?
אני כבר 3 שנים, אם אני לא מתבלבל, עם teclast 10' אינטש.
מכשיר זול, מצויין בתור מכשיר ניווט וצריכת מדיה (מסך טוב, גיפיאס מהיר).
הדגם הזול שלהם כיום נמכר בכ-400 שח כל פעם שיש מבצע, הדגמים היקרים יותר (בעיקר בגלל גימור) מגיעים ל600-700 שח.
נשלח מהנייד
מהניסיון שלי,
עדיף להפריד ע"י טבלט ייעודי לניווט
(כמובן שיהיה לו גם דפדפן, אימייל, וכל אפליקציות שנדרשות)
היתרון,
שבעצם כמעט כל טבלט אנדרואיד זול יענה לדרישות,
המחירים זולים ואפשר בקלות להשתדרג תדיר ולהעביר הטבלט לילדים.
יתרון משמעותי נוסף,
אפשר בבית לתכנן ולשמור מסלולים עליו,
כנ"ל שנמצאים בהפסקה תחת צל השיטה לתכנן בניחותא המשך מסלול.
הבעיה העקרית,
עיגון הטבלט לדשבורד, למרות שהיום הטבלטים
קלי משקל ואין בעיה להשתמש בציוד גנרי של RAM .
זה מה שעכשיו יש לי לאחר פירוק המערכת המוקשחת
(מזכיר לי שזאת הזדמנות טובה להציעה למכירה).
בהצלחה
רענן
זה בכלל יוצא משתלם יותר מיחידה טובה של 9" או 10"?
אסף.
לטעמי הגודל האופטימילי זה מסך סביב ה 10"
לי יש לנובו TAB4 10 PLUS (https://www.gsmarena.com/lenovo_tab_4_10_plus-8605.php) (יש לו גם סלוט לSIM אבל אני מקשר עם נקודה חמה מהסמארטפון)
קוד הדגם TB-X704L
באמזון אצלך עד הבית (https://www.amazon.com/Lenovo-Android-Octa-Core-Processor-ZA5T0380US/dp/B098TR7L47/ref=sr_1_1_sspa?crid=2AUQM8D5AFENS&keywords=lenovo+tab+4+10+plus&qid=1643972196&sprefix=lenovo+tab+4%2Caps%2C227&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExV1JQODZ JS0MyUFUmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTAzMDM3OTdYNkl OR1FGTjcxR1UmZW5jcnlwdGVkQWRJZD1BMDY4NDg 2MTJNTFhOU1laUTdRUjQmd2lkZ2V0TmFtZT1zcF9 hdGYmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3R Mb2dDbGljaz10cnVl) בקצת יותר מ 600 ש"ח
טאבלט מאד איכותי ואמין .
כמובן שיש כבר סדרות חדשות וחזקות יותר ,
אבל ממש אין צורך עבור ניווט (כולל תלת מימד וגוגל רץ) ,
גלישה וכל מיני אפליקציות שימושיות.
רענן
אני בזמנו גם הלכתי על פתרון של טאבלט.
Samsung galaxy tab A7 lite
בשביל השימושים שלו (ניווט בסורנטו ז"ל ומתכונים במטבח) הוא טוב וזול.
ברכב הוא ישב עם התקן של ram
לקפוץ לבדוק אם השילוב של זה+ram יושב לך טוב בהאנטר
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
למה הכוונה בחופה?
למה לעזאזל אתה צריך רדיו? לשמוע חדשות? יש אפליקציה של גלי צה"ל ובטח של כל השאר.
אתה מתכוון למכשיר לצריכת מדיה?
תקנה מכשיר יעודי שנכנס לדש בורד וזהו. מריץ אנדראיד בגרסה הכי חדשה שאפשר, זיכרון הכי הרבה שאפשר.
תתקין עליו ספוטיפיי, וויז, עמוד ענן/אוף רואד ווטאבר וזהו.
אני בזמנו גם הלכתי על פתרון של טאבלט.
Samsung galaxy tab A7 lite
בשביל השימושים שלו (ניווט בסורנטו ז"ל ומתכונים במטבח) הוא טוב וזול.
ברכב הוא ישב עם התקן של ram
לקפוץ לבדוק אם השילוב של זה+ram יושב לך טוב בהאנטר
Sent from my SM-G985F using Tapatalkלאחרונה גם עברתי אליו מנקסוס 9...
ולמרות שחששתי המסך הצר לא מפריע להפך מאוד נוח לניווט.... וגם מסתדר מאוד נוח בקבינה צפופה.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אני מסיט אתכם חזרה לדיון.
טאבלט לא בא בחשבון, חוץ מהניווט אני צריך מסך למצלמת נסיעה לאחור ואחת המטרות היא בין השאר להעיף מהחלון את הטלפון.
אצלי ההפרדה מלאה והמצלמה נראית במראה המרכזית. יותר נוח ופחות אילוצים.
אסף.
גם אצלי בפוקוס +דיסקו יש מצלמה כחלק מהמראה המרכזית
₪ 72.47 | AMPrime 4.3 inch Car HD Rearview Mirror Monitor CCD Video Auto Parking Assistance LED Night Vision Reversing Rear View Camera
https://a.aliexpress.com/_vbyZ0Y
עובד סבבה
אז בואו נזקק את השאלה, האם אפשר לקחת android head unit בגודל 9 אינץ ולחבר אותו רק למצלמת רוורס וכ-gps עצמאי? אם כן, בזמן ניווט עם וויז/גוגל מפות היח' תהיה חייבת כרטיס סים או להיות מחוברת להוט ספוט בטלפון?
הוטספוט לטלפון.
מוזמן לבחון בעצמך
היי לכולם,
עד היום ניווטתי בעזרת מכשירי טלפון ותוכנת אוף רואר והכל תכלס היה בסדר, אבל, במסגרת התחביב ומתחשק לי החלטתי לשדרג את ה"מערכת" שיש בהאנטר.
הדש-בורד נראה כך:
137227
במקום איפה שנמצא הרדיו יש לי היום תא אכסון והיכן שהצג למעלה מותקן רדיו בלוטות' דאבל דין סיני פשוט שעלה אז 35$ ונקנה אז לגשר על המערכת שלא עבדה ועד שאגיע לזה. הרדיו הנ"ל סה"כ עובד בצורה מפתיעה ביחס למחירו אבל זה לא באמת מספיק טוב.
אופציות:
1. להתקין רדיו אנדרואיד 7/9 אינץ יעודי לדגם של האוטו. המחיר מ-1500 ש"ח בארץ ובערך 350$ למערכת ללא התקנה אצל דוד עלי. אחרי מע"מ ומשלוח זה יוצא כמעט כמו המחיר בארץ ולכן לא משתלם.
2. לפצל, מה זה אומר?
להתקין חופה כזו (https://he.aliexpress.com/item/4001111879615.html?gatewayAdapt=glo2isr&spm=a2g0o.cart.0.0.24193c00Bw5eIc&mp=1) למערכת ולהתקין בה רדיו 1 דין איכותי יחסית של פיוניר/קנווד ושות או משהו בסגנון הזה (https://he.aliexpress.com/item/33009528824.html?gatewayAdapt=glo2isr&spm=a2g0o.cart.0.0.24193c00Bw5eIc&mp=1). זה יתחבר לטלפון בבלוטות' וישמש לשמיעת מוזיקה וכדיבורית.
בפתח שמאכלס את המערכת הנוכחית (דאבל דין) להתקין מכשיר שימש רק לניווט ב-WAZE ו-OFF ROAD ויחובר גם לצלמת הנסיעה לאחור. אני מעדיף שאני רוצה רק מכשיר מבוסס אנדרואיד שידע לתקשר עם הטלפון שלי כי למשל ה-WAZE צריך גם את רשת האינטרנט הסלולרית. מצאתי את זה (https://he.aliexpress.com/item/1005003533647195.html?gatewayAdapt=glo2i sr&spm=a2g0o.cart.0.0.24193c00Bw5eIc&mp=1) ואין לי באמת מושג אם זה מה שאני מחפש ואיך הטלפון יודע לתקשר עם שני המכשירים בו זמנית.
היתרונות של אופציה 2 היא שמכשיר 1 לא תלוי בשני ואני לא צריך לצאת מהניווט כדי לתפעל מוזיקה וכדומה. המטרה היא גם להעיף את הטלפון מהשמשה וישב בצד בזמן הנסיעה.
מטרה נוספת היא להוזיל עלויות, את שלושת הרכיבים פה אפשר לרכוש בנפרד:
* חופה תעלה 210 ש"ח
* רדיו בלוטות' יעלה 175 ש"ח או סביב 450 למערכת ממותגת.
* ה-GPS יעלה 445 כולל מע"מ (היחיד שיכלול מע"מ)
סה"כ: 830 ש"ח או 1100 ש"ח לעומת 1500 של מערכת אנדרואיד.
לאור העובדה שאני לא מבין כלום בתחום אשמח לשמוע ממי שכן קצת חפר בנושא.אופציה 1 וסע לשלום.
אז בואו נזקק את השאלה, האם אפשר לקחת android head unit בגודל 9 אינץ ולחבר אותו רק למצלמת רוורס וכ-gps עצמאי? אם כן, בזמן ניווט עם וויז/גוגל מפות היח' תהיה חייבת כרטיס סים או להיות מחוברת להוט ספוט בטלפון?
אם תרצה head unit android בזול עקב שדרוג צור קשר בפרטי.
חפרתי בנושא ביומיים האחרונים וכנראה שאין פתרון טוב באמת.
מערכת סינית ממותגת עם זכרון טוב (למשל teyes cc3 6gb) תעלה 1800 אחרי מעמ ולפני התקנה (התקנה עוד 500 שח או עבודה עצמית). בארץ אותה מערכת תגיע לאיזור ה-3000-3500 שח כולל התקנה.
זה המון כסף למוצר שיש עליו לא מעט דעות חלוקות לגבי חלקות התפעול.
יש דגמים פשוטים של יצרנים כמו פיוניר שבחו"ל עולים בערך אותו הדבר.
פתרון אחר שהיה יכול לעבוד היא מערכת שעובדת עם אנדרואיד אוטו, יש כאלו עם ביקורות טובות מתחת לרף ה-200 דולר אבל הן לא עובדות עם off road למשל כי היא לא תומכת אנדרואיד אוטו.
כרגע צצה לי פה באתר הזדמנות ןמערכת אנדרואיד פשוטה במחיר סימלי )ואם זה לא ילך אשאר בינתיים עם מה שיש) אז את התקציב בחרתי לנתב למשהו אחר. עידכון בהמשך (שיגיע ויותקן) ב-RR.
אני יודע שזה נראה קצת מיותר אבל חשוב להבין את ההבדל בין מערכת אנדרואיד לבין מערכת מולטימדיה של יצרן 'גדול'. זה רק נראה מרחוק דומה אבל מדובר במכשירים שונים במהות.
אז נתחיל במערכות אנדרואיד. זה טאבלט לכל דבר - ובנוסף יש בקופסה מגבר אודיו. כלומר חומרה די 'כבדה' ויקרה וחייבת להיות איכותית מהירה ועם זיכרון גדול.
מערכת מולטימדיה - כמעט כל המערכות האלו משקפות את הטלפון ומתבססות עליו מבחינת יכולת עיבוד, מהירות, זיכרון וכו'. המערכות האלה נהנות ממגבר אודיו מצויין ומסך איכותי ושם בערך נגמר הצורך בחומרה טובה או יקרה. המערכות האלו בנויות ללקוח 'טיפש' שלא ירצה להתעסק עם התקנות ולכן גם ממשק המשתמש שלהן יהיה סגור כלומר בלי הרבה מודולים תוכנתיים או זיכרון. כלומר אלו מערכות זולות יחסית לייצור ולכן אפשר למצוא אותן מדי פעם בזול.
לכן ההשוואה שלך בין יחידת אנדרואיד לבין מערכת מולטימדיה דורשת ממך קודם כל להחליט מה הקונספט שאתה הולך עליו.
אסף.
אני מבין את ההבדל. תכלס הייתי מעדיף מערכת מולטימדיה שהטלפון מתחבר אליה דרך אנדרואיד אוטו אבל בגלל שהתוכנות ניווט שטח לא נתמכות שם זה מוריד לי מהן ולכן כרגע אני פשוט מוותר. חוץ מזה נראה לי שבחרתי לבזבז את הכסף טוב יותר.
אם אופרואד יעדכנו לגרסה שתומכת באנדרואיד אוטו זה יהיה הכיוון.
מסכים עם מה שאסף כתב, אבל אחרי שאתגרת אותי להבין מה לא טוב במערכת האנדרואיד שלי, הגעתי למסקנה שהדבר שהכי מפריע לי הוא איכות המסך באור יום.
בזוויות מסוימות פשוט לא ניתן לראות את התצוגה, בטח אם בטיות יש לך משקפי שמש שהן עם עדשות פולרייז.
חיסרון נוסף שאני מניח שאפשר לטפל בו עם השקעה מסויימת בעזרת מגבר חיצוני הוא איכות הסאונד (מאוד באסי, לא מאוזן).
מעבר לזה אני נהנה מהאופציה להריץ כל אפליקציה ישירות על המערכת ולא לשקף עם אנדרואיד אוטו
בסוף התקבל פה פתרון שמבוסד בעיקר על עלות. המשתמש Aifer שדרג את המערכת בטויוטה החדשה שלו ואני שמחתי לרכוש את המערכת הקודמת.
ההתקנה הייתה קלילה, איכות הדיבורית ורדיו טובות יותר ממה שהיה במערכת הפשוטה. לגבי ניווט ימים יגידו אם זה עובד טוב.
תודה
בסוף התקבל פה פתרון שמבוסד בעיקר על עלות. המשתמש Aifer שדרג את המערכת בטויוטה החדשה שלו ואני שמחתי לרכוש את המערכת הקודמת.
ההתקנה הייתה קלילה, איכות הדיבורית ורדיו טובות יותר ממה שהיה במערכת הפשוטה. לגבי ניווט ימים יגידו אם זה עובד טוב.
תודה
תמונות?
אההה... תסתכל ב-RR
שאלה מישהו שלא מבין כלום.
במערכת בחדשה 'לי דורשת אינטרנט בשביל הרבה דברים (סופטיפיי, וויז וכו').
אופציה 1 היא להפעיל הוט ספוט בטלפון ואופציה 2 היא לקחת סים עם דאטה בלבד מספק כזה או אחר ושתמיד יהיה אינרנט באוטו.
מצאתי את זה: US $11.49 32%OFF | 3G 4G GSM UMTS Lte Usb Wifi Modem Dongle Car Router Network Adaptor With Sim Card Slot Mobile Broadband SIM Card Modem New 2021
https://a.aliexpress.com/_uXXZga
האם זה מה שאני צריך והאם יש עניין של תדרים כדי שיתאים לארץ?
תתקין על הטלפון macro droid מפה:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arlosoft.macrodroid
אח''כ תגדיר מקרו:
כשהטלפון מתחבר לבלוטות' של הרכב להפעיל הוטספוט
זהו.
יש הרבה משחקים נחמדים עם מקרו. הגרסה החינמית מאפשרת 3 אם אני זוכר נכון.
הגדרתי פעם (שנים) שאם אני משנה גובה במהירות (יורד/עולה במעלית), אז הבלוטות' נכבה (בדרך לאוטו/בדרך למשרד), שליחת הודעה אוטומטית באירוע קבוע, כשאני מגיע לנקודה מסוימת לפתוח שער ליישוב וכו'....
קודם כל הייתי בודק אם יש מקום במערכת לתקוע כרטיס סים, אם יש אז זה חוסך את הצורך במודם סלולרי.
הוטספוט מהטלפון יתן לך מענה טוב, אבל צריך להביא בחשבון שהוא יצטרך כנראה להיות בטעינה (אם אתה לא רגיל לחבר אותו תמיד למטען) ובנוסף כדאי כנראה להשתמש בתוכנות אוטומציה / מקרו כדוגמת התוכנה שהוזכרה למעלה, כדי שלא תצטרך להפעיל את הנקודה החמה ידנית בכל פעם ובמיוחד שלא תצטרך לזכור לכבות אותה עם סיום הנסיעה...
מגניב, הורדתי מקרו ואנסה את העניין.
תודה
לא רציתי לפתוח שרשור מקביל אז ברשותך אשאל פה:
בפג׳ארו שרכשתי קיימת מערכת של Alpine שכנראה עלתה לא מעט בזמנו, מחוברת למגבר מקורי שהגיע עם הרכב (גרסאת דקאר או איך שלא נקראת)
אממה, היא עתיקה והניווט שלה כמו ב2015..
ראיתי שקיימת אפשרות ״לשקף״ את האייפון למסך עם כבל HDMI ומתאם שעולה כמה שקלים.
מישהו התנסה בזה?
מרגיש לי שכל מערכת אנדרואיד (גם הTeyes) תהיה שנמוך מבחינת איכות הסאונד.
אופציה נוספת זה להשתמש באייפד מהדגמים האחרונים (ללא סים) שקיבלתי מהעבודה ושוכב ללא שימוש עם זרוע של ראם - האם ניתן להשתמש בGPS שלו כשאין רשת סלולארי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא רציתי לפתוח שרשור מקביל אז ברשותך אשאל פה:
בפג׳ארו שרכשתי קיימת מערכת של Alpine שכנראה עלתה לא מעט בזמנו, מחוברת למגבר מקורי שהגיע עם הרכב (גרסאת דקאר או איך שלא נקראת)
אממה, היא עתיקה והניווט שלה כמו ב2015..
ראיתי שקיימת אפשרות ״לשקף״ את האייפון למסך עם כבל HDMI ומתאם שעולה כמה שקלים.
מישהו התנסה בזה?
מרגיש לי שכל מערכת אנדרואיד (גם הTeyes) תהיה שנמוך מבחינת איכות הסאונד.
אופציה נוספת זה להשתמש באייפד מהדגמים האחרונים (ללא סים) שקיבלתי מהעבודה ושוכב ללא שימוש עם זרוע של ראם - האם ניתן להשתמש בGPS שלו כשאין רשת סלולארי?
Sent from my iPhone using Tapatalkאל תטעה לגבי ה teyes.
היה לי פג'רו דקאר עם שני מגברים סופר יקרים (שהתקין הבעלים הקודם) ועכשיו ה teyes שמתחברת למגבר המקורי של הלנדקרוזר 200 (,12 או יותר רמקולים,,) נותנת סאונד טוב יותר.
דבר עם גילי פופ מצור ציון
בסוף הדרך היקרה היא הדרך הזולה.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
בדקאר לא מגיע מגבר של רוקפורד מהמפעל?
אל תטעה לגבי ה teyes.
היה לי פג'רו דקאר עם שני מגברים סופר יקרים (שהתקין הבעלים הקודם) ועכשיו ה teyes שמתחברת למגבר המקורי של הלנדקרוזר 200 (,12 או יותר רמקולים,,) נותנת סאונד טוב יותר.
דבר עם גילי פופ מצור ציון
בסוף הדרך היקרה היא הדרך הזולה.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
אני חולק עליך ;)
לגבי האייפד עם הgps. אפשרי. כמובן שבהתבסס על מפות/תוכנות אופליין.
andy.shaked
16-02-22, 13:21
אני הזמנתי teyes cc3 ב11.11 , הלכתי על הדגם הכי חזק (128/6). המערכת מעולה מבחינת ביצועים ועבודה ואיכות סאונד מעולה. אבל היא לא מושלמת, התמיכה בעברית חלקית בכל הנוגע לתפריטים של במערכת והווידג׳טים שלה.
ביחס למערכות אנדרואיד קודמות שהיו לי זה מרגיש ברמה אחרת ומתקדמת הרבה יותר
דרך עלי המהיר עלה לי כולל הכל בערך 1200₪, במחירים בארץ הייתי חושב פעמיים כי זה כבר פי 3 ועולה בערך 3600₪ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220216/7e94f2eaad2aa0d1f03d74feaff7a6cb.jpg
המדען המטורף
אירי שהתקנתי והתנסיתי כמה ימים אני יכול להגיד שבדיעבר הייתי שם מערכת טובה עם אנדרואיד אוטו (עם או בלי כבל) ואת האוף רואד עושה על טאבלט נפרד.
המערכת נחמדה ויש פיצ'רים חביבים אבל החייגן וההפעלה הקולית לא להיט ומחייבים אותי להשאיר את הנייד בהישג יד.
במחיר שזה עלה לי זה בסדר אבל אם הייתי משלם מחיר של חדש ומקבל טת התוצאה הזו הייתי מתבאס
זה נוח כשהמסך בולט ככה החוצה? נראה לי מעט מסרבל
andy.shaked
16-02-22, 16:00
זה נוח כשהמסך בולט ככה החוצה? נראה לי מעט מסרבל
Sent from my iPhone using Tapatalkקודם כל התמונה לא פרופורציונלית למציאות, זה הרבה פחות בולט ממה שנראה בתמונה , גם המערכת הקודמת הייתה עם מסך 10 אינץ שבולט מחוץ לקונסולה. אני עוד מתלבט אם להשאיר ככה או לתת למערכת זווית שתצמד קצת יותר לקונסולה (כנראה אצטרך תושבות חדשות או לחתוך את הקיימות )
המדען המטורף
תודה
Sent from my M2102J20SG using Tapatalkאחרי קצת זמן קצת התרשמות.
איכות הדיברית השתפרה פלאים, אני שומע ושומעים אותי וזה יופי.
איכות הרדיו בסדר, המערכת הפשטה אך המקורית ברכב הפרטי שלנו לוקחת בסיבוב אבל הורדתי כמה אפליקציות רדיו, מוזיקה ופודקאסטים ובעזרת הטריק שלימדו אותי פה של הוטספוט שנדלק לבד זה עושה את העבודה יופי.
תפעול הטלפון מהמערכת מעצבן ומסורבל ובעצם נכנעתי והטלפון נשאר בזרוע שלו לצד המערכת, מבאס.
האכזבה הגדולה היא מה-GPS. הוא פשוא קולט חרא!!! גם בוויז וגם באוף רואד. יכול להיות 'האנטנת GPS שלי חלשה/לא טובה/סתם מעפנה? היא מודבקת לחלקו העליון של החלון הקדמי שאני משער שזה בסדר. יש אנטנות טובות יותר/חזקות יותר/סופר דופר אנטנה שיוכלו לשפר את הקליטה?
המסקנה העיקרית שלי היא שאם הייתי מוציא על זה כמעט 2000 שח הייתי ממש מתבאס.
אצלי נשברתי מהמערכת ״המקורית״ של הרכב (אלפיין בהתקנה מקומית.
נראה לי שאני הולך על הTeyes cc3, בארץ רוצים איזה 3000₪, בעליאקפרס זה סביב 1200₪
התקנה אמורה להיות פלאג אנד פריי
מישהו הביא מחו״ל? זה מחוייב במע״מ בלבד במידה ונעצר נכון?
שאני בדקתי זה יצא סביב 1800 כולל מעמ בארץ.
כמו שהבנת בטח מהתגובה למעלה אני לא חובב של הרעיון.
אגב אפשר לקנות ישירות מהיצרן. לא יודע אם זה טוב או רע אבל אפשר.
האכזבה הגדולה היא מה-GPS. הוא פשוא קולט חרא!!! גם בוויז וגם באוף רואד. יכול להיות 'האנטנת GPS שלי חלשה/לא טובה/סתם מעפנה? היא מודבקת לחלקו העליון של החלון הקדמי שאני משער שזה בסדר. יש אנטנות טובות יותר/חזקות יותר/סופר דופר אנטנה שיוכלו לשפר את הקליטה?
צחי אני לא יודע אם זה משנה, אבל יש מצב שהאנטנה של ה gps אמורה להיות מודבקת עם הפנים כלפי השמיים.
אצלי זה מודבק בפינה שבין הדשבורד לשמשה והקליטה מצויינת
צחי גם אתה עם teyes?
צחי אני לא יודע אם זה משנה, אבל יש מצב שהאנטנה של ה gps אמורה להיות מודבקת עם הפנים כלפי השמיים.
אצלי זה מודבק בפינה שבין הדשבורד לשמשה והקליטה מצויינת
Sent from my SM-G998B using Tapatalkניסיתי כל מיני מיקומים.
לא עם teyes, מערכת של טארגט
התקנתי לאחרונה מערכת של טארגט ואין בעיית גיפיאס ( אצל גילי פופ)
מהשיחות איתו הבנתי שמיקום האנטנה קריטי והוא מכיר פר רכב איפה כדאי לשים אותה והמיקומים שונים . לפעמים בדשבורד , לפעמים בגג וכו׳. אז אולי פשוט תנסה לדבר עם מתקין טוב לברר איפה מתקינים ברכב שלך.
אצלי למשל המערכת החדשה שיפרה בהרבה את איכות השמע בזכות מעבד האודיו המתקדם שלה . מצד שני היא לא החליפה מערכת מקורית אלא החליפה התקנה מקומית מ 2012
עם זאת איכות המיקרופון של הדיבורית פשוט נוראית.
הד
אאלט טארגט זה מותג מדבקה שקיים רק בישראל, אמנם כולם מיייצרים בסין. אבל המכשירים שלהם לא מהשורה הראשונה, או השניה. נפוצים לא מעט בהתקנות מקומיות בליסינג.
GodsFather
17-03-22, 21:53
יש לי טארגט (2600 הדגם), עלתה 2000 שח בארץ.
מרוצה מאד, כולל gps. הרדיו קצת קרחצן לעומת המקורי אבל עדיין מספק.
לא יודע מה המקבילה שלה אם זו מדבקה, אז אין לי רפרנס למחיר, אבל בשביל מה שהיא נותנת, אני בסדר עם התמחור...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
[QUOTE=andy.shaked;979889]אני הזמנתי teyes cc3 ב11.11 , הלכתי על הדגם הכי חזק (128/6). המערכת מעולה מבחינת ביצועים ועבודה ואיכות סאונד מעולה. אבל היא לא מושלמת, התמיכה בעברית חלקית בכל הנוגע לתפריטים של במערכת והווידג׳טים שלה.
ביחס למערכות אנדרואיד קודמות שהיו לי זה מרגיש ברמה אחרת ומתקדמת הרבה יותר
דרך עלי המהיר עלה לי כולל הכל בערך 1200₪, במחירים בארץ הייתי חושב פעמיים כי זה כבר פי 3 ועולה בערך 3600₪ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220216/7e94f2eaad2aa0d1f03d74feaff7a6cb.jpg
המדען המטורף[/QUOT
Android Auto עובד עם ה teyes cc3?
פיצ'ר קריטי לי (עבודה) ולא לגמרי ברור אם נתמך
תודה, ארנון
מתוך סקרנות - אם יש מערכת אנדריד מלאה, מחוברת לרשת הסלולר, לשם מה נדרש אנדרואיד אוטו?
מתוך סקרנות - אם יש מערכת אנדריד מלאה, מחוברת לרשת הסלולר, לשם מה נדרש אנדרואיד אוטו?
1. לא מתכוון לחבר בד"כ את המכשיר קונסולה לרשת, נוח לי יותר לעבוד מהסלולר (ספוטיפיי) או לנווט עם טבלט.
2. אני מתכנת בין השאר לסלולר ומערכות לרכבים שקשורות למיקום, צריך לבדוק גם עם אנדרואיד אוטו
גם הייתי בהתחלה בגישה שיכולות אנדרואיד אוטו ואפל קרפליי חשובות לי
בפועל המערכת בג’יפ מחוברת לסלולר, ספוטיפיי מתחבר אוטומטית בכניסה לאוטו ומוזיקה מושמעת מהטלפון אם לא בא לי רדיו . ואין שימוש בפונקציות האלה של אנדרואיד אוטו או אפל קרפליי
ניווט ווייז רגיל או שטח גם מהמערכת בלבד
הד
andy.shaked
20-03-22, 12:37
אנדרואיד אוטו עובד במערכת הזו מעולה, אבל מיותר כלכך, היכולות של המערכת עולות לאין שעור על היכולות של אנדרואיד אוטו
אני רק מפעיל נקודה חמה בשביל האינטרנט, sms מוקרנים על המסך בגדול,ווצאפ מעדיף סגור בנסיעה
המדען המטורף
אנדרואיד אוטו עובד במערכת הזו מעולה, אבל מיותר כלכך, היכולות של המערכת עולות לאין שעור על היכולות של אנדרואיד אוטו
אני רק מפעיל נקודה חמה בשביל האינטרנט, sms מוקרנים על המסך בגדול,ווצאפ מעדיף סגור בנסיעה
המדען המטורףתודה!
כמו שכתבתי, אני צריך את זה לעבודה/תחביב שלי.
ארנון
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.