צפייה בגרסה מלאה : ייבוא מזרקי גז
היי, בגרנד צירוקי WK שלי יש מערכת גז של חברת LANDI RENZO ישנה בת כעשור שעדין עובדת עם כמה תקלות ומצריכה תיקון וכיול מחדש.
לאחר שיחה וטיפול במערכת של ערן המסוקס, הוא המליץ לי להזמין מזרקים חדשים של החברה בחו"ל באתר ששלח לו לקוח אחר שלו:
https://www.lpg.auto.pl/en/index.php?s=info&id=1863
האם יש למשהו ניסיון עם ייבוא מזרקים מחו"ל?
איזה אישורים אני צריך לייבוא הזה?
האם זה בכלל מוצר מותר לייבוא?
מיותר לציין שאין מזרקים כאלו בארץ וזה רק הזמנה מחו"ל ותיקון המערכת או החלפה לחדשה על כל המשתמע מבחינת עלויות (כ7000 ש"ח).
תודה לעוזרים.
איזה כיף שיש עוד פה ושם בעלי מקצוע הגונים שלא מזלזלים בכסף של הלקוח, ובמקום להשחיל אותך באלפים, מכוונים אותך מהיכן לרכוש עצמאית במחיר הגון...
סיפור דומה היה לי בזמנו עם מדחס מזגן לויטארה, ועמוס (מזגנים) ישב איתי מול איביי ועזר לי לאתר מדחס מתאים של דנסו.
אז סחטיין לערן וגם לעמוס בהזדמנות זו.
איזה כיף שיש עוד פה ושם בעלי מקצוע הגונים שלא מזלזלים בכסף של הלקוח, ובמקום להשחיל אותך באלפים, מכוונים אותך מהיכן לרכוש עצמאית במחיר הגון...
סיפור דומה היה לי בזמנו עם מדחס מזגן לויטארה, ועמוס (מזגנים) ישב איתי מול איביי ועזר לי לאתר מדחס מתאים של דנסו.
אז סחטיין לערן וגם לעמוס בהזדמנות זו.
אם כבר לקחת לשם,|
פאבל ממוסך עדי בחדרה. ראה מחיר שערורייתי (2500 ש"ח לפני מעמ ועבודה) בחברה, הוציא מקט, שלח אותי לאמזון/איבי וכשהחלק הגיע (200 ש"ח...) החליף ללא חיוב על העבודה.
שוב, השאלה, האם יש הגבלה על הזמנה מחול? לא באמזון, כי אין, זה רק מאתר פולני ואני חושש שזה ייעצר במכס או שצריך אישור מיוחד, זו השאלה, האם משהו התנסה בייבוא מזרקי גז למערכת לרכב?
Sent from my SM-G986B using Tapatalk
שאלת את ערן אם יצא לו להביא ככה ?
שאלתי, הלקוח שהמליץ לו קנה בלי בעיה, אבל שוב, לכל אלו שמייבאים הרבה מוצרים ומתמחים בייבוא אישי, האם ההמזרקים צריכים אישור מיוחד?
וגם: נדמה לי שהיו פה כמה באתר שפירקו מערכות גז ואולי לא זרקו אותן, נסה לחפש כאן (החיפוש של האתר לא משהו, עדיף לחפש בגוגל בצירוף המילה ג׳יפולוג)
אם תמצא, תצטרך כמובן לוודא שהמזרקים מתאימים - את זה ערן ידע להגיד לך ...
וגם: נדמה לי שהיו פה כמה באתר שפירקו מערכות גז ואולי לא זרקו אותן, נסה לחפש כאן (החיפוש של האתר לא משהו, עדיף לחפש בגוגל בצירוף המילה ג׳יפולוג)
אם תמצא, תצטרך כמובן לוודא שהמזרקים מתאימים - את זה ערן ידע להגיד לך ...מעדיף חדש, כדי לקבל שקט במסגרת יישור הקו של הרכב.
שאלתי, הלקוח שהמליץ לו קנה בלי בעיה, אבל שוב, לכל אלו שמייבאים הרבה מוצרים ומתמחים בייבוא אישי, האם ההמזרקים צריכים אישור מיוחד?
Sent from my SM-G986B using Tapatalkזו נראית לי כמו שאלת קיטבג ..
אם הלקוח של ערן הביא מהקישור הספציפי הזה, אז זו אינדיקציה טובה. לא תעודת ביטוח אבל נראה כמו תחזית סבירה.
מעדיף חדש, כדי לקבל שקט במסגרת יישור הקו של הרכב.
גישה בריאה [emoji846]
אם אתה חושש מהיבוא, אולי תשקול לחפש טיסה זולה לפולין ...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.