PDA

צפייה בגרסה מלאה : גראנד צ'ירוקי 96 - עזרה במציאת מק"ט / שם חלק באנגלית

MichB
09-02-22, 12:38
שלום חברים !

אשמח לעזרה במציאת מק"ט או שם חלק באנגלית או אפילו החלק עצמו :p

מדובר על "מגן רדיאטור" - כמצולם מטה:
137298

קצת לכוון, ברכבי החליפו את הטמבון המקורי בטמבון מתכת (עבודה עצמית לא משהו), אני רוצה להחזיר את הטמבון המקורי(כבר מצאתי), איך המוסכניק אומר שחסר החלק למעלה כדי להגן על הרדיאטור ועל רכיבים נוספים אני מניח.

ניסתי לחפש את החלק בספרות שקיימת באתר ולא מצליח לאתר אותו בשרטוטי הרכבה, כמו כן שמות כמו: front skid plate, radiator guard
לא מביאות אותי לתוצאות הרצויות

תודה מראש על העזרה !

Gershon
09-02-22, 12:56
שלום חברים !

אשמח לעזרה במציאת מק"ט או שם חלק באנגלית או אפילו החלק עצמו :p

מדובר על "מגן רדיאטור" - כמצולם מטה:
137298

קצת לכוון, ברכבי החליפו את הטמבון המקורי בטמבון מתכת (עבודה עצמית לא משהו), אני רוצה להחזיר את הטמבון המקורי(כבר מצאתי), איך המוסכניק אומר שחסר החלק למעלה כדי להגן על הרדיאטור ועל רכיבים נוספים אני מניח.

ניסתי לחפש את החלק בספרות שקיימת באתר ולא מצליח לאתר אותו בשרטוטי הרכבה, כמו כן שמות כמו: front skid plate, radiator guard
לא מביאות אותי לתוצאות הרצויות

תודה מראש על העזרה !
לגבי מק"ט מדויק-שלח לי מספר שלדה

ariel-ro
09-02-22, 13:15
אני מניח שמדובר על מק"ט 52058358
עמוד 775 פה:
https://cdn.xjjeeps.com/pdf/en-us/1994-to-1996-parts-catalog.pdf

מבדיקה שטחית, נראה שהוחלף ע"י 52059048 שקיים בארה"ב במלאי
מצד שני.. גם לXJ היה מגן שכזה, אבל אני לא מכיר אף אחד שנסע איתו, גם עם הפגושים המקוריים
לא בטוח שזה הכרחי

boaz avrahami
09-02-22, 14:52
אני נוסע עם זה יחד עם פגוש מקורי. הגרנד יחסית בנוי ככה שהוא כמעט ואינו צריך מגנים אבל בלי זה הרדיאטורים יהיו חשופים מדי לאבנים ובוץ.

בכל מקרה זה גדול וכבד מכדי שישתלם ליבא אותו ולכן חפש רכב לפירוק וקנה כזה בארץ.
בנסיבות האלו אין טעם במקט

איל מ
09-02-22, 16:49
אני מסתכל על החלק, ואומר לעצמי שלא אמור להיות מסובך מדי לבנות משהו מברזלים שישמש לאותן פונקציות (חורים לחיבורי ברגים במקומות הנדרשים, והגנה על הרדיאטור). רק צריך דוגמה ושתי ידיים שהן רק חצי שמאליות.

Aifer
09-02-22, 20:02
https://www.facebook.com/groups/350730151692211/permalink/4817608825004299/
תבדוק בלינק הזה.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

erezgur
09-02-22, 23:12
תבדוק בלינק הזה.

פות"ש הצטרף לפני שנה לפורום שלנו, אתה שולח אותו לחפש את המידע במקומות אחרים :(, מקווה לפחות שיחזור לאחר מכן גם לפורום שלנו ואולי יעדכן כאן לטובת מי שיחפש בעתיד.

MichB
11-02-22, 18:07
חברים, תודה רבה על העזרה !
אריאל קלעת בול זה אכן החלק ומצאתי באיביי באזור ה 100 דולר - לא בדקתי מול השולח את המחיר אך מעריך שבועז צודק.

אריאל , יש מצב שיש לך גם לינק לסכמא חשמלית של הרכב ? במיוחד מערכת סטריאו עם אינפיניטי , אני עכשיו באמצע חיווט מחדש והתאמת רדיו דיסק.

ארז - קבלתי תשובה מלאה ומדוייקת תוך שעות אין מה לברוח לקבוצות פייסבוק בחול !!!

לצערי אין לי את המקום או הכלים לייצר כזה, נראה לי למצוא אחד הרבה יותר זול יהיה.

אשמח להמלצה על פירוקיה , או קבוצת פייסבוק שאפשר יהיה למצוא כזה בארץ .

גרשון - תודה רבה. על ההצעה לבדוק במדויק , איך אין לי צילום רשיון רכב ואני כרגע פיזית לא יכול לבדוק.

boaz avrahami
11-02-22, 18:14
הבחור הזה, מוחמד, מאזור הדרום, פרסם ZJ לפירוק בפייסבוק.
אני מניח שהמגן הזה אם היה לו עדיין שם.

0532825925

-->