צפייה בגרסה מלאה : טרקטורון -האם חייב ביטוח חובה על מנת להעביר טסט ?
שלום
ברשותי טרקטורון אקסס 300 שנת 2020
אני צריך לחדש לו טסט חודש הבא .
האם חייב לעשות לו ביטוח? זה עולה ממש יקר ולא באמת נדרש ( אני יוצא לטיול פעם בשבועיים..)
תודה לעונים
שלום
ברשותי טרקטורון אקסס 300 שנת 2020
אני צריך לחדש לו טסט חודש הבא .
האם חייב לעשות לו ביטוח? זה עולה ממש יקר ולא באמת נדרש ( אני יוצא לטיול פעם בשבועיים..)
תודה לעוניםבקצרה- כן
ובאריכות- בהחלט כן, בטח לצד ג'
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
יש כאלה שעושים ביטוח זמני לצרכי טסט בלבד.
כמובן שחוקית אתה חייב טסט תקף בשביל טסט, ובכלל לנוע עם הכלי.
הכלי שלי נוסע בעיקר ע"י מבוגרים שקולים ובדכ לבד בשדות, ואני מבטח חובה בלבד.
פעם אחת שברתי לדי מקס חדש פנס אחורי (רכב של חבר) , קניתי והרכבתי לו פנס בלי לערב ביטוחים (חלופי 500 ש"ח)
אוקי guyo (בתחילה כתבתי בטעות מוטי.שיניתי) ניסה לרמוז בעדינות בהודעה הראשונה. לחבר הלך דיפנדר טוטאלוס בגלל טרקטורון. לא היה ביטוח. האבא של הנערים שילם הרבה כסף (למזלו, זה היה בתקופה בה דיפנדר עלה 40 אש"ח, והחבר העדיף לתקן, ובעצמו). לא היו נפגעים.
ברגע שיש נפגעים זה סרט רע. רע מאוד.
מכאן כולנו אנשים בוגרים. רק לא לכתוב בבקשה "לא נדרש", אלא "אני מעדיף שלא ומכיר את הסיכונים".
הבעייה העיקרית בכלים כאלו זו עלות הביטוח חובה, ג.
למיטב ידיעתי הוא אף יקר יותר מביטוח של sbs.
הביטוח לדוגמה לrzr800 הוא 5600₪, עלה ב300₪ לעומת שנה שעברה, וכנראה זה לא מעניין אף אחד, אני תוהה מי הגוף שמבקר את תעריפי הפול?
אם מראש אינך מתכנן לבטח, אני ממליץ לחשב מסלול מחדש, כי זה אומר לקנות צרות בכסף, לפי המגמה הרדיפה אחרי כלי שטח רק תחריף וסיכון תמיד קיים הן לפציעה והן לאיבוד הרשיון וכדאי להיות מבוטח.
יקר לך? תוותר מראש.
Asaf-a
אסף.א
אוקי guyo (בתחילה כתבתי בטעות מוטי.שיניתי) ניסה לרמוז בעדינות בהודעה הראשונה. לחבר הלך דיפנדר טוטאלוס בגלל טרקטורון. לא היה ביטוח. האבא של הנערים שילם הרבה כסף (למזלו, זה היה בתקופה בה דיפנדר עלה 40 אש"ח, והחבר העדיף לתקן, ובעצמו). לא היו נפגעים.
ברגע שיש נפגעים זה סרט רע. רע מאוד.
מכאן כולנו אנשים בוגרים. רק לא לכתוב בבקשה "לא נדרש", אלא "אני מעדיף שלא ומכיר את הסיכונים".משתמע ממה שכתבתי שלדעתי אין צורך בביטוח?
אני משוכנע שחייבים בכל מקרה ובכל מצב.
אם הובנתי הפוך- אז לא זאת הייתה כוונתי
חייבים ביטוח כדי לעבור טסט.
רבים עושים ביטוח ב'פול' רק כדי שיהיה לטסט - לתקופה המינימלית.
עם זאת נסיעה ללא ביטוח אסורה ומסוכנת.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
משתמע ממה שכתבתי שלדעתי אין צורך בביטוח?
אני משוכנע שחייבים בכל מקרה ובכל מצב.
אם הובנתי הפוך- אז לא זאת הייתה כוונתי
לא לא.כוונתך הובנה ואני חיזקתי עם דוגמה.
אתייחס לכותרת בלבד.
טרקטורון -האם חייב ביטוח חובה על מנת להעביר טסט ?
כן , חובה וצד ג'.
אני נתקל באנשים שנוסעים ללא צד ג' והרמת קמצנות של אנשים כל פעם מפתיעה אותי מחדש.
חנן-ג'יפולוג
13-02-22, 11:14
ביטוח צד ג הוא ביטוח רשות חשוב ומומלץ, אבל השאלה של פותח השרשור לא היתה עליו.
מבחינה חוקית ולצורך מעבר טסט אתה מחויב בביטוח חובה בלבד.
הבעייה העיקרית בכלים כאלו זו עלות הביטוח חובה, ג.למיטב ידיעתי הוא אף יקר יותר מביטוח של sbs.הביטוח לדוגמה לrzr800 הוא 5600₪, עלה ב300₪ לעומת שנה שעברה, וכנראה זה לא מעניין אף אחד, אני תוהה מי הגוף שמבקר את תעריפי הפול?אם מראש אינך מתכנן לבטח, אני ממליץ לחשב מסלול מחדש, כי זה אומר לקנות צרות בכסף, לפי המגמה הרדיפה אחרי כלי שטח רק תחריף וסיכון תמיד קיים הן לפציעה והן לאיבוד הרשיון וכדאי להיות מבוטח.יקר לך? תוותר מראש.Asaf-aאסף.אראשי הגוף המבקר הופכים למנהלים בכירים בחברות הביטוח לאחר סיום תפקידם , הם לא ממש מבצעים את עבודתם.כן חייבים ביטוח חובה , פעם היו מאכרים שמעבירים טסט ללא צורך בביטוח וגם ללא הטרקטורון, מעניין אם עדיין קיים.- - - Updated - - -
הבעייה העיקרית בכלים כאלו זו עלות הביטוח חובה, ג.למיטב ידיעתי הוא אף יקר יותר מביטוח של sbs.הביטוח לדוגמה לrzr800 הוא 5600₪, עלה ב300₪ לעומת שנה שעברה, וכנראה זה לא מעניין אף אחד, אני תוהה מי הגוף שמבקר את תעריפי הפול?אם מראש אינך מתכנן לבטח, אני ממליץ לחשב מסלול מחדש, כי זה אומר לקנות צרות בכסף, לפי המגמה הרדיפה אחרי כלי שטח רק תחריף וסיכון תמיד קיים הן לפציעה והן לאיבוד הרשיון וכדאי להיות מבוטח.יקר לך? תוותר מראש.Asaf-aאסף.אראשי הגוף המבקר הופכים למנהלים בכירים בחברות הביטוח לאחר סיום תפקידם , הם לא ממש מבצעים את עבודתם.כן חייבים ביטוח חובה , פעם היו מאכרים שמעבירים טסט ללא צורך בביטוח וגם ללא הטרקטורון, מעניין אם עדיין קיים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.