צפייה בגרסה מלאה : עיגון גגון
חברים יקרים שלום!
שכן יקר זרק לפח גגון מתכת (ראו תמונה).
הגגון מתאים בדיוק למידותיו של הסוזוקי XL7 ויהפוך את הג'מוס לג'מוס עם דבשת!
:))
שתי שאלות לי-
1.נראה שהגגון עשוי ממתכת מגלוונת קלה (יתכן שמאלומינום?) ועם קורות תמיכה מברזל רגיל שהחליד.
בכוונתי להוריד את החלודה ולצבוע את הכל.
האם נדרש צבע יסוד/מקשר או שניתן לצבוע ישירות? שואל בעיקר לגבי החלק המגלוון.
2.עיגון לגג. ראו נא תמונות. כיצד מומלץ לעגן את הגגון החדש למסילות הקיימות.
137374137375137376תודה מראש לעונים!
עקרונית יש דרך קלה לעשות דברים ודרך נכונה לעשות דברים. הדרך הקלה היא להתקין מוטות רוחב על הגגון שלך שמותקן ברכב-כמובן שאני לא יודע למה הוא תוכנן מבחינת משקל- להרכיב אותם עם יובולטים- ואז אותו הדבר עם הגגון החדש. זו הדרך הקלה.
הדרך הנכונה, במיוחד עם הג'מוס הססגוני הזה שניכר שיועד לשאת חבורת חוגגי רבי נחמן מאומן על גג של GMC סוואנה עתיקה ונבנה בהתאם, היא לפרק את הגגון המקורי שלך ולבנות תושבות שישבו על החורים המקוריים.
היי, ראשית לפי התמונה המסגרת מגלוונת הניצבים לא (הם מרותכים לכן זה בטוח לא אלומניום).
אני הייתי משייף או טובל בחומצה את כל הגגון ועושה צביעה באבקה. אפשר גם לשייף ולהסיר חלודה רופפת ככל הניתן (לתת דגש לחיבורים ולבדוק שהריתוכים שלמים, ולצבוע בהמרייט או דומה. אממה, אמרייט לא נתפס טוב על מגלוון יעזור ניקוי טוב והסרת שומנים אם יש עליו, בכל מקרה זה מגלוון אז זה רק אסטטי מקס' תתקן אם יתקלף. שים לב להוראות לגבי שימוש ויבוש בין שכבות. לגבי תפיסה U בולט, או להשקיע בפלחים כאשר הם מרותכים לגגון ופלח נוסף מתחת לפס עם 2-4 ברגים בצדדים, בכל מקרה הייתי הולך על 3 נק' עיגון בכל צד.
עקרונית יש דרך קלה לעשות דברים ודרך נכונה לעשות דברים. הדרך הקלה היא להתקין מוטות רוחב על הגגון שלך שמותקן ברכב-כמובן שאני לא יודע למה הוא תוכנן מבחינת משקל- להרכיב אותם עם יובולטים- ואז אותו הדבר עם הגגון החדש. זו הדרך הקלה.
הדרך הנכונה, במיוחד עם הג'מוס הססגוני הזה שניכר שיועד לשאת חבורת חוגגי רבי נחמן מאומן על גג של GMC סוואנה עתיקה ונבנה בהתאם, היא לפרק את הגגון המקורי שלך ולבנות תושבות שישבו על החורים המקוריים.
צחקתי בקול רם ;):p
אכן אוכל להפוך את הרכב לבימת הרקדה לברסלבים!!
אבדוק במה כרורכה "הדרך הנכונה",וכיצד ניתן לבנות תושבות שישבו על החורים המקוריים.
תודה!!
היי, ראשית לפי התמונה המסגרת מגלוונת הניצבים לא (הם מרותכים לכן זה בטוח לא אלומניום).
אני הייתי משייף או טובל בחומצה את כל הגגון ועושה צביעה באבקה. אפשר גם לשייף ולהסיר חלודה רופפת ככל הניתן (לתת דגש לחיבורים ולבדוק שהריתוכים שלמים, ולצבוע בהמרייט או דומה. אממה, אמרייט לא נתפס טוב על מגלוון יעזור ניקוי טוב והסרת שומנים אם יש עליו, בכל מקרה זה מגלוון אז זה רק אסטטי מקס' תתקן אם יתקלף. שים לב להוראות לגבי שימוש ויבוש בין שכבות. לגבי תפיסה U בולט, או להשקיע בפלחים כאשר הם מרותכים לגגון ופלח נוסף מתחת לפס עם 2-4 ברגים בצדדים, בכל מקרה הייתי הולך על 3 נק' עיגון בכל צד.
תודה על המידע הרב!
חשדתי שעסק עשוי מאלומיניום כי הוא קל בצורה מפתיעה.
אם כך יש לנו עסק עם גגון 100% ברזל. חלקו מגלוון,וחלקו לא.
למעט החלודה הגגון כולו במצב מצויין כולל הריתוכים וכו'.
הסרת החלודה- מקדחה+ראש מברשת פלדה-יש. ידיים-יש. לא חושב שתהיה בעיה.
הצביעה עצמה-
האם יש צבע שברזל מגלוון תופס טוב ביישום ביתי?
אם אני הולך על צביעת אבקה- מה סדר גודל של עלויות צפויות?
עיגון-
אהבתי את הרעיון של הוספת פלאחים בריתוך לגגון עצמו (הזדמנות להוריד אבק מהרתכת!!)
:cool:
לגבי צבע, הייתי הולך על אמרייט עם הכנה (ניקוי ובעיקר ניקוי שומנים ולמרות שהגלוון ישן).
אבקה אין לי מושג.
תודה על המידע הרב!
חשדתי שעסק עשוי מאלומיניום כי הוא קל בצורה מפתיעה.
אם כך יש לנו עסק עם גגון 100% ברזל. חלקו מגלוון,וחלקו לא.
למעט החלודה הגגון כולו במצב מצויין כולל הריתוכים וכו'.
הסרת החלודה- מקדחה+ראש מברשת פלדה-יש. ידיים-יש. לא חושב שתהיה בעיה.
הצביעה עצמה-
האם יש צבע שברזל מגלוון תופס טוב ביישום ביתי?
אם אני הולך על צביעת אבקה- מה סדר גודל של עלויות צפויות?
עיגון-
אהבתי את הרעיון של הוספת פלאחים בריתוך לגגון עצמו (הזדמנות להוריד אבק מהרתכת!!)
:cool:
ניקוי חול וצביעה באבקה של משהו כזה יהיה בין 300 ל500 שקלים.
אם אתה הולך על עבודה עצמית אז מברשת פלדה על משחזת זוית (דיסק) עדיפה בהרבה על מקדחה. עם אותה מברשת תחספס את הגלוון כמה שיותר.
ספרי צבע ראסטולאום x2 נותן תוצאה סבירה בלי צורך בפריימר ונראה לי שאתה לא צריך יותר מזוג פחיות.
ניקוי חול וצביעה באבקה של משהו כזה יהיה בין 300 ל500 שקלים.
אם אתה הולך על עבודה עצמית אז מברשת פלדה על משחזת זוית (דיסק) עדיפה בהרבה על מקדחה. עם אותה מברשת תחספס את הגלוון כמה שיותר.
ספרי צבע ראסטולאום x2 נותן תוצאה סבירה בלי צורך בפריימר ונראה לי שאתה לא צריך יותר מזוג פחיות.
מלאתם אותי מוטיבציה ועצות טובות!
עכשיו רק צריך למצוא את הזמן...
נראה לי שאלך על עבודה עצמית. צריך לזוז קצת מהמחשב!
;)
תודה!!
לגבי צבע, הייתי הולך על אמרייט עם הכנה (ניקוי ובעיקר ניקוי שומנים ולמרות שהגלוון ישן).
אבקה אין לי מושג.
המרייט לא תופס על מגלוון. לצביעה על מגלוון יש המרטון, וגם זה מצריך הכנת שטח, כמו גם מדלל יעודי.
לגבי הגגון שלך....
צר לי לבאס, אבל הפרופילים המקשרים החלודים הם בעובי דופן מנייר (בגלל זה הגגון קל), אחרי שיוף יתכן ותגלה שלא נשאר יותר מדי, ובאופן כללי, אל תתכנן להעמיס יותר מדי משקל על זה.
המרייט לא תופס על מגלוון. לצביעה על מגלוון יש המרטון, וגם זה מצריך הכנת שטח, כמו גם מדלל יעודי.
לגבי הגגון שלך....
צר לי לבאס, אבל הפרופילים המקשרים החלודים הם בעובי דופן מנייר (בגלל זה הגגון קל), אחרי שיוף יתכן ותגלה שלא נשאר יותר מדי, ובאופן כללי, אל תתכנן להעמיס יותר מדי משקל על זה.
תודה על הטיפ!
אם כך,אולי אחליף את הפרופילים שהם גם דקים וגם חלודים במשהו בריא ומגלוון יותר.
יכולות ריתוך בסיסיות יש.
להחליף פרופילים זה לבנות גגון חדש...
להחליף פרופילים זה לבנות גגון חדש...
גם נכון...
אם כי קל יותר כי אני יכול להחליף פרופיל פרופיל בזמן שכל העסק עומד מעצמו/מקובע.
תודה!
גם נכון...
אם כי קל יותר כי אני יכול להחליף פרופיל פרופיל בזמן שכל העסק עומד מעצמו/מקובע.
תודה!לא באמת... אבל אתה יכול לנסות.
א. מציע לך בשלב ראשון לפרק את הגגון המקורי (הפסים) ולצלם לנו איך הוא מחובר לגג. נדמה לי שתוך כדי אתה כבר תבין איך נכון לחבר את הגגון החדש.
ב. של מי הT3 מאחורי הויטרה?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
שלום חברים יקרים!
סליחה על ההעלמות.
השבוע גוייסתי למשימות צביעה/החלפת חדרים/הרכבת רהיטים בחדרי הילדים.
בשעה טובה, הרב כבר מאחורינו...
מקווה להתקדם עם הגגון בשבוע הבא.
אסף, אפרק ואראה מה מתחבא שם מבחינת פוטנציאל חיבור.
לגבי הטרנספורטר- מדובר בקניה גאונית של שכן יקר וחובב מוטוריקה (יש לו גימיני משופר קלות,שתי ווספות (אחת עם סירה!) וכעת צרף לצי את הטרספורטר.
בתוכנית, רכב מסעות.
בפועל, הוא אבא צעיר, ונראה לי שעוסק בעיקר ב"בניין הכח" להגשמת פנטזיות בטווח של שנים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.