התחברות

צפייה בגרסה מלאה : סקירה כללית של ג'יפים ג'יפונים

amg
17-02-22, 11:47
אהלן חברים.

צריך את חוכמתכם.

אני מחפש המלצה על ג'יפ/ ג'יפון

בעבור שני הקטגוריות אשמח לדעת מה אתם ממליצים
-בדגש על רכב אמין,
-גובה מהכביש(יענו שיהיה גבוה)
- חוזק כושר סחיבה אבל לא צריך משהו משוגע.

הייתי דיי נעול על הRAV4 החדש, אבל ראיתי שהוא לא ככ גבוהה
אין עניין לצאת איתו לשטח.

תודה רבה לעוזרים!

bitfield
17-02-22, 13:12
קל להוסיף 5 ס"מ לגובה של ה-Rav4 אם זה מספק אותך.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

hadtomer
17-02-22, 13:18
לא חלילה בקטע מזלזל, אבל אם אתה מביע עיניין ברכב כביש שטח ולא ברכב שטח- כנראה שהאתר הזה אינו הכתובת הנכונה.

amg
17-02-22, 16:53
קל להוסיף 5 ס"מ לגובה של ה-Rav4 אם זה מספק אותך.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

ה5 סמ בהחלט יעשו הבדל, אשמח להסבר מה זה דורש, האם זה כמו הגבהה רגילה של ג'יפ? (מבחינת רישיון וכד')

- - - Updated - - -

לא חלילה בקטע מזלזל, אבל אם אתה מביע עיניין ברכב כביש שטח ולא ברכב שטח- כנראה שהאתר הזה אינו הכתובת הנכונה.

תסביר לי למה, כי בהחלט אני חדש פה.

ראיתי שאלות על ג'יפונים שבהכרח לא מתאימים לשטח, אז מה רע בשאלתי?

אני מחזיק פראדו שנת 99 קרוב ל17 שנה
זה שלא שאלתי שאלה שקשורה בהכרח לשטח/ג'יפ לא אומר שפסול להיעזר בחוכמת ההמונים.

מה לעשות שיש אנשים שמדרכה בורות בכביש וכד' לא מעניין אותם מידי, וצריך פתרון כלשהו..;);)

hadtomer
17-02-22, 20:55
זה שלא שאלתי שאלה שקשורה בהכרח לשטח/ג'יפ לא אומר שפסול להיעזר בחוכמת ההמונים.

חוכמת ההמונים כשמה כן היא: חוכמה אשר מבוססת על ניסיונם של ההמונים. כדי "לטרגט" את ההמונים אשר מחזיקים בידע- אתה זקוק לקהל היעד שאכן יש לו את הניסיון והידע. במקרה זה, לפנות לחברים בפורום שעוסק ברכבי שטח ולשאול על רכבי כביש שטח (לא, זה לא ג'יפון, זה לא ג'יפ. ג'יפ מייצרים בחברת JEEP, ומייצרים רע. כל היתר מייצרים במדינות שבהן היה מקובל עד לאחרונה לאכול כלבים). זה בערך כמו להיכנס לפורום שעוסק בסמארטפונים ולשאול אם טוקמן זה משהו שווה. כלומר כן, יש מכנה משותף, זה טלפון, אבל לא יותר מזה.

מה שמחזיר אותנו לשאלת המקור: אתה מחפש את חוכמת ההמונים, כלומר הניסיון הנצבר. והניסיון הנצבר בפורום הספציפי הזה בכל הקשור ברכבי כביש שטח הוא כנראה נמוך משמעותית מהניסיון הנצבר כמעט בכל מקום אחר- כי סטטיסטית אם תיקח 100 ישראלים בעלי רכב- סביר להניח שלשלושים אחוז מהם ומעלה יש רכב כביש שטח. בוא נדייק יותר- אם תיכנס ברגע זה לקניון רמת אביב ,תתיישב בבית קפה ותבקש שמי שיש לה או לו רכב כביש שטח ירים את ידו-אתה תראה לא מעט ידיים, אולי מעל חצי מיושבי בית הקפה. לעומת זאת אם תיקח את החברים כאן, סטטיסטית כנראה שלעשרים אחוז--ומטה--מהם יש רכבי כביש שטח. כן יש להם רכבי שטח אמיתיים. אתה מוזמן לעשות ניסוי מעניין- כל מי שיאמר לך "קנה את רכב הכביש שטח הזה והזה ותעשה איתו הגבהה כזאת וכזאת": שאל אותו האם הוא מדבר מניסיון מעשי. להערכתי הרוב יציינו שהם לא באמת בעלי ניסיון. הם שמעו, הם קראו, אמרו להם, לחבר מהמילואים שלהם היה כזה רכב. לעומת זאת, שאל האם יש בעיית בולג'וינט בפראדו או איזו נעילה מומלצת לרנגלר- מתוך העונים לך לפחות חצי מדברים מניסיון מעשי כי זהו אכן קהל היעד הרלוונטי המחזיק בחוכמת ההמונים-בפורום שעוסק ברכבי שטח.

מקווה שעזרתי קצת.

נמרוד
17-02-22, 21:16
אהלן חברים.

צריך את חוכמתכם.

אני מחפש המלצה על ג'יפ/ ג'יפון

בעבור שני הקטגוריות אשמח לדעת מה אתם ממליצים
-בדגש על רכב אמין,
-גובה מהכביש(יענו שיהיה גבוה)
- חוזק כושר סחיבה אבל לא צריך משהו משוגע.

הייתי דיי נעול על הRAV4 החדש, אבל ראיתי שהוא לא ככ גבוהה
אין עניין לצאת איתו לשטח.

תודה רבה לעוזרים!אם ראב4 זה הכיוון אבל אתה רוצה קצת יותר, תבדוק את טויוטה היילנדר.

amg
20-02-22, 09:45
חברים תודה רבה לכולם

עזרתם לי מאוד

-->