צפייה בגרסה מלאה : הגבהה ומיגון WK2
אהלן,
גיסי חושב להגביה ולמגן WK2 שנת 2017.
הרכב הוא יומיומי וחשוב שיישאר נוח.
המטרה לשוטט בנגב בלי לדאוג מכל שטות (עבירות בינונית).
נשמח לשמוע על ערכות, מתקינים מומלצים ומה למגן.
תודה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למיטב ידיעתי, מ-2017 יש רק רק 3 ערכות הגבהה.
רף קאונטרי - הביא אותה בועז רפאלי. היום הוא מודה שמדובר בטעות וחמשת הרכבים שהותקנו - ההגבהה פורקה והוחלפה.
בילשטיין - מבוצע ע"י אספיר. מחד הם טוענים שההגבהה פותחה במיוחד עבור הרכב הזה. מאידך יש שטוענים שהיא פחות מוצלחת. אני מכיר
בילשטין מWK2 2012 שהיה לי - האוטו הרגיש לי יחסית קשה. מצד שני ללא תקלות ועבד יפה בשטח.
אולדמן - יש המון מתקינים, תלוי מהיכן הוא בארץ. האוטו מרגיש נוח ונעים גם בכביש. בהחלט מומלץ.
לגבי מיגון:
למגן הכל (!)
גחון, טרנספר, מיכלי דלק
יש רכבים שהגיעו עם מיגון חלקי מהיבואן. המיגון טוב למעט הקדמי שעשוי פלסטיק.
לאספיר יש ערכה מצויינת (משום מה לפעמים ממגנים רק מיכל דלק אחד...)
לגטוס אומרים שגם.
בועז רפאלי פיתח ערכת מיגון מצויינת תוך הקפדה על אוורור ונוחות גישה לטיפולים. הערכה שלו גם משתלבת מצויין עם מיגון מקורי אם יש.
למיטב ידיעתי, מ-2017 יש רק רק 3 ערכות הגבהה.
רף קאונטרי - הביא אותה בועז רפאלי. היום הוא מודה שמדובר בטעות וחמשת הרכבים שהותקנו - ההגבהה פורקה והוחלפה.
בילשטיין - מבוצע ע"י אספיר. מחד הם טוענים שההגבהה פותחה במיוחד עבור הרכב הזה. מאידך יש שטוענים שהיא פחות מוצלחת. אני מכיר
בילשטין מWK2 2012 שהיה לי - האוטו הרגיש לי יחסית קשה. מצד שני ללא תקלות ועבד יפה בשטח.
אולדמן - יש המון מתקינים, תלוי מהיכן הוא בארץ. האוטו מרגיש נוח ונעים גם בכביש. בהחלט מומלץ.
לגבי מיגון:
למגן הכל (!)
גחון, טרנספר, מיכלי דלק
יש רכבים שהגיעו עם מיגון חלקי מהיבואן. המיגון טוב למעט הקדמי שעשוי פלסטיק.
לאספיר יש ערכה מצויינת (משום מה לפעמים ממגנים רק מיכל דלק אחד...)
לגטוס אומרים שגם.
בועז רפאלי פיתח ערכת מיגון מצויינת תוך הקפדה על אוורור ונוחות גישה לטיפולים. הערכה שלו גם משתלבת מצויין עם מיגון מקורי אם יש.
תודה!
ידעתי שממך תבוא הגאולה [emoji846]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.