צפייה בגרסה מלאה : טיפול רזר 1000
שלום לכולם
בשעה טובה קניתי את הרזר הראשון שלי
מדובר ברזר 1000 ללא טורבו
שנת 2017 עם 320 שעות מנוע יד 01 מזקן
הכלי במצב מעולה, מתחיל נסיעה בצורה מאוד חלקה? עבר טיפול אצל הבעלים הקודם ב300 שעות כולל החלפת רצועה.
אני רוצה לתחזק ולשמור על הכלי בצורה טובה, הבנתי שמטפלים בו כל 50 שעות מה אתם ממליצים לי לעשות בטיפול ב350 שעות?
האם יש צורך להחליף גם רצועה או פשוט לפי המצב שלה וההרגשה אם יש קפיצות בתחילת נסיעה אז יש להחליפה ואם הכל חלק אז אין צורך?
אשמח גם לטיפים כללים לאחזקה מונעת ושוטפת של הכלי, גירוזים, שימונים, דברים שכדאי לשים לב אליהם וכו
תודה רבה!
שלום לכולם
בשעה טובה קניתי את הרזר הראשון שלי
מדובר ברזר 1000 ללא טורבו
שנת 2017 עם 320 שעות מנוע יד 01 מזקן
הכלי במצב מעולה, מתחיל נסיעה בצורה מאוד חלקה? עבר טיפול אצל הבעלים הקודם ב300 שעות כולל החלפת רצועה.
אני רוצה לתחזק ולשמור על הכלי בצורה טובה, הבנתי שמטפלים בו כל 50 שעות מה אתם ממליצים לי לעשות בטיפול ב350 שעות?
האם יש צורך להחליף גם רצועה או פשוט לפי המצב שלה וההרגשה אם יש קפיצות בתחילת נסיעה אז יש להחליפה ואם הכל חלק אז אין צורך?
אשמח גם לטיפים כללים לאחזקה מונעת ושוטפת של הכלי, גירוזים, שימונים, דברים שכדאי לשים לב אליהם וכו
תודה רבה!
1000XP או 1000S
דגם הXP עובר טיפול כל 50 שעות מנוע
דגם הS עובר טיפול כל 100 שעות מנוע
יש טיפול קטן וטיפול גדול , במוסך כבר יעדכנו אותך ברשימת המשימות , את הרצועה מומלץ לבדוק כל טיפול , אורך חיי הרצועה תלויה רק בנהג , יש נהגים שצריכים להחליף כל 50 שעות ופחות ויש כאלו שיכולים להגיע ל300 שעות על רצועה .
טיפ חשוב לחיי הרצועה : מומלץ להיות מאד עדין עם הגז בק"מ הראשונים עד שהרצועה מתחממת לטמפרטורת עבודה , התחלות אגרסיביות על רצועה קרה יוצרת פגמים וקרעים , גם בהמשך האצות פתאומיות מורידות מחיי הרצועה אבל הנזק מזערי ביחס לק"מ הראשונים שהרצועה קרה, עליות קשות תעביר לLOW זה מוריד עומס מהרצועה.
גם פילטר אוויר אני לא מחליף כל טיפול , אני בודק אותו ובהתאם.
אני אחרי כל טיול בוצי משתדל לשטוף את הבוץ מתחת ובמיוחד באיזורים של הגומיות צירים, בוץ יבש הורס אותם , מומלץ בסיום טיול לבדוק את הפילטר אוויר במיוחד אם אתה לא ראשון בשיירה, שים לב יש טיולים שהבוץ ממש דביק וסותם את מעברי האוויר ברדיאטור , תשתדל לשטוף עם גרניק באיזור הרדיאטור .
תלמד על פטמות הגירוז בכלי ותוודא כל טיפול שהמכונאי עובר עליהם , יש הרבה חברה שבסוף כל טיול מגרזים במיוחד אחרי טיול חורפי, אני עצלן מגרז רק בטיפולים ושחברים אחרים מגרזים לידי אני נעזר בהם .
בהצלחה ותהנה .
...תשתדל לשטוף עם גרניק באיזור הרדיאטור ...
.
רק אם אתה רוצה רדיאטור הרוס.
גרניק מעקם את הצלעות קירור ובעצם "סותם" את הרדיאטור.
או מרחוק, או עם צינור בזרם לא חזק מדי, ובניגוד לכיוון שאיבת האוויר.
נ.ב.
זה נכון גם לגבי לחץ אוויר.
רק אם אתה רוצה רדיאטור הרוס.
גרניק מעקם את הצלעות קירור ובעצם "סותם" את הרדיאטור.
או מרחוק, או עם צינור בזרם לא חזק מדי, ובניגוד לכיוון שאיבת האוויר.
נ.ב.
זה נכון גם לגבי לחץ אוויר.
שוטף עם גרניק כבר 10 שנים , לגרניק שלי יש מספר ראשים אחד מוציא סבון שמתווסף לגרניק , ללא הסבון כלום לא יורד מהרדיאטור.
לא סותם ולא מעקם , תמיד שומר מרחק מהרדיאטור וגם מהטרקטורון שלא יקלף את המדבקות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.