התחברות

צפייה בגרסה מלאה : (נערך) מזרק סיני - התלבטות בין הדגם היקר לזול

Y.C
22-02-22, 07:52
שלום חברים,
1.סליחה אבל יש פה פוסט שאני לא מצליח למחוק והוא יצא בג'בריש(מקווה שההנהלה תסיר)
2.מעוניין לרכוש יותר ממזרק אחד חדש ונראה שזה ממש עסק יקר.יש סיכוי שמוכרים את ה530(שחור)
או 540 (צהוב) .יש הבדל ממש משמעותי במחיר בין השניים ורציתי לשאול האם משהו שם את ה530 והרכב נוסע טוב ?
(בעבר ראיתי התייחסויות כאלה אבל בחיפוש לא הצלחתי למצוא).
3.בכלל הרכב במצב טוב ומטופל אבל מתחיל להיות התנהגות לא עגולה ונראה לי שזה מגיע מאחד המזרקים וצריך להתחיל להתארגן על חלק
(כוסיות וגומיות בוצעו לפני 6 חודשים)
4.הטק 2 שלי בדרך האם יש משהו באזור מודיעין-רמלה שיכול לעזור לי באבחון?
אשמח מאוד להתייחסותכם
תודה

erezgur
22-02-22, 09:59
1.סליחה אבל יש פה פוסט שאני לא מצליח למחוק והוא יצא בג'בריש(מקווה שההנהלה תסיר)

להבא, הדרך הטובה ביותר לבקש מאחד מהמנהלים זה להשתמש בכפתור עם ציור משולש שחור ובתוכו סימן קריאה שיש מתחת לכל הודעה - זו הדרך להתלונן על הודעה, אבל אפשר להוסיף בהערות כל בקשה. מגיע למנהלים ואחד מהם יטפל.

מחקתי את ההודעה בגיבריש בשרשור המקביל והשארתי שם הפניה לשרשור הזה.

4.הטק 2 שלי בדרך האם יש משהו באזור מודיעין-רמלה שיכול לעזור לי באבחון?

ראה בשרשור המקביל - https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/123331-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%98%D7%A7-2 - נראה שיש בעל טק2 לידך.
מתוך סקרנות - היכן קנית? יש לך קישור?

עריכה,
אני רואה כעת את התגובה שלך בגיבריש בשרשור השני, יש שם מידע שלא רשמת כאן אז אני מוסיף:

אבדתי את עצמי בפורום ובכלל ברשת ואשמח לעזרה.אני צריך/רוצה להחליף 4 מזרקים( מנוע לא עובד עגול,הזמנתי טק 2 ואני ממתין).לפי אחד המאבחנים נאמר לי שכנראה יש לי מזרק מזייף אבל לא יראו את זה בדיאג׳*וסטיקה.
ולכן הגעתי למסרקים.המנוע מתוחזק לימין מבחינת טיפולים והחלפותתחלקים פגומים.
בקיצור רציתי לשאול האם המזרקים 8982457530 יתנו את העבודה או שווה להשקיע ב8982457540
זה היום הבדל של מעל מאה דולר לאחד ברשת
תודה

Y.C
22-02-22, 20:49
הי
תודה על ההתייחסות,
הטק 2 שלי הגיע היום עם שליח (לצערי לא הייתי אז השליח יגיע מחר)
https://he.aliexpress.com/item/1005001710514186.html?gatewayAdapt=glo2i sr&spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef586aCGcbgC
בימים הקרובים אהיה יותר חכם האם עשיתי קניה טובה או שאכלתי אותה.

ערב טוב
Y.C

מחזק את ההודעה של העזרה
אבדתי את עצמי בפורום ובכלל ברשת ואשמח לעזרה.אני צריך/רוצה להחליף 4 מזרקים( מנוע לא עובד עגול,הזמנתי טק 2 ואני ממתין).לפי אחד המאבחנים נאמר לי שכנראה יש לי מזרק מזייף אבל לא יראו את זה בדיאגוסטיקה.
ולכן הגעתי למסרקים. המנוע מתוחזק לימין מבחינת טיפולים והחלפות חלקים פגומים.
בקיצור רציתי לשאול האם המזרקים 8982457530 יתנו את העבודה או שווה להשקיע ב8982457540
זה היום הבדל של מעל מאה דולר לאחד ברשת
תודה

Y.C
23-02-22, 07:32
מוסיף שיש גם ראש שחור וראש צהוב.שאני לא ממש הבנתי את ההבדל
יש פה קצת הסברים אבל לא ברור האם מזרק סיני יכול להביא לנזק
https://forum.australia4wd.com/index.php?/topic/34011-nozzle-kit-for-isuzu4jx1/

אשמח להתייחסות אם למשהו יש משהו להשכיל מעבר
תודה

נ.ב
בינתיים לשחור, סגור,סיני יש לי הצעה ל294 דולר

asafpeleg
23-02-22, 10:53
מוסיף שיש גם ראש שחור וראש צהוב.שאני לא ממש הבנתי את ההבדל
יש פה קצת הסברים אבל לא ברור האם מזרק סיני יכול להביא לנזק
https://forum.australia4wd.com/index.php?/topic/34011-nozzle-kit-for-isuzu4jx1/

אשמח להתייחסות אם למשהו יש משהו להשכיל מעבר
תודה

נ.ב
בינתיים לשחור, סגור,סיני יש לי הצעה ל294 דולר

294 דולר, כולל משלוח?
זה סכום חייב במס, לדעתי אתה כבר מתקרב לעלות של מזרקים מקוריים בארץ.
לא הייתי משחק עם מזרקים ללא חוות דעת/ניסיון של מישהו.
יש בחור בשם וולאד (למיטב זכרוני) בקבוצות פייסבוק של טרופר - הוא מפרסם מזרקים מקוריים למכירה. שווה לבדוק איתו. אם תרצה טלפון שלו, תגיד. אין לי קשר אליו

Sent from my iPhone using Tapatalk

alon-pc
23-02-22, 17:21
היי.

אני נוסע על שני טרופרים דיזל 3000 האחד עם סט צהוב והשני עם סט שחור יותר מ 3 שנים.
המנועים עובדים היטב וצריכת הדלק זהה 1 ל 9 .
מה שחשוב זה לטפל במנוע בשמן 5\30 סינטטי איכותי ומסננים מקוריים.
מקווה שעזרתי...

אלון.

wonderd
25-02-22, 13:43
הטענה ברשת שאני מצאתי בזמנו היא ש"השחורים" אלה מזרקים מחודשים ולא חדשים, שאם מורידים את המדבקה השחורה יש צהובה מתחת.
לא בדקתי ולא ניסיתי להוריד, אני נוסע עם מזרקים שחורים ואי אפשר בארץ להשיג צהובים מהחברה.

כמה עולים הצהובים שמצאת? אולי שווה להזמין סט כזה שיהיה בצד

ofer_b
25-02-22, 22:09
ואני שמעתי מהאוסטרלים שהסלונואודים הצהובים הם המקוריים של קטרפילר והם כמעט לא מיוצרים. מדי פעם יש איזה סטוק שלהם (רק סולנואיד,האוסטרלים מרכיבים אותם על מזרקים משומשים ומשפצים אותם).

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

wonderd
25-02-22, 22:27
ואני שמעתי מהאוסטרלים שהסלונואודים הצהובים הם המקוריים של קטרפילר והם כמעט לא מיוצרים. מדי פעם יש איזה סטוק שלהם (רק סולנואיד,האוסטרלים מרכיבים אותם על מזרקים משומשים ומשפצים אותם).

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

הראשים עם המדבקה הצהובה היו מאז ומעולם המקוריים החדשים, בכל הסדרות.
רק בשנים האחרונות התחילו להגיע השחורים.

מענין אם זה נכון איך הם מכיילים את המזרקים אחרי החלפת הסולנואיד, עד כמה שידוע לי יש מפעל אחד בעולם עם ציוד לשיפוץ המזרקים הספציפיים לכן לא נראה לי הגיוני מה שאתה כותב.

בהצלחה...
אלעד.

Y.C
26-02-22, 11:30
הי חברים,
תודה על המידע. גם אני חרשתי את הרשת לגבי הצהוב והשחור.עדיין אני מחפש צהוב אבל נראה לי שזה כבר לא יקרה אז מה שמשפיע פה הוא המחיר.פתחתי מכרז באליאקספרס ל4 מזרקים ובינתיים אין יותר זול מההצעה שרשמתי.השבוע צריך להגיע לי הטק 2 ואז אבדוק לראות אולי בכלל יש לי בעיה של מזרק אחד או 2 ואז אקטין את ההזמנה.במקביל אבדוק למול ההמלצה על ולד.
האמת שהרשת מלאה במידע ,משרשר אחד מהלינקים החזקים
https://forum.australia4wd.com/index.php?/topic/34011-nozzle-kit-for-isuzu4jx1/&_fromLogin=1

בכלל זה פורום משוגע.
תודה רבה
שוב
YC

איל מ
26-02-22, 11:43
אתה לא חושש להזמין חלק כל כך משמעותי לתפקוד המנוע מעליאקספרס?

Y.C
26-02-22, 20:28
אתה לא חושש להזמין חלק כל כך משמעותי לתפקוד המנוע מעליאקספרס?

כן חושש אבל איזה ברירות יש לי ? לרכוש מאנשים שרכשו מסין ומוכרים פה ?לרכוש מהאנשים בעולם שרכשו מסין והם מוכרים תחת אימרה שזה של ISUZU ?

-->