צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה המלצות לשואב אבק (חוטי) חזק
אשמח לקבל המלצות לשואב אבק ביתי חזק אך לא תעשייתי ולא גדול.
לא מעוניין בשואב עם סוללות ואלחוטי.
צריך שידע לשאוב שערות של בע"ח ולא יתקע כל הזמן, מיכל איסוף בינוני ולא קטן.
שיהיה נוח לאחסון ולא גדול מידי.
פילטרים קלים ונוחים לניקוי.
יהיה בשימוש על בסיס יומי אז שיהיה משהו אמין.
תקציב על 1000₪.
תודה.
moshe_levy
25-02-22, 18:13
קרשר מצויין, יש לי את המיכל פלסטיק לא הנירוסטה עולה סביב ה-500 שואב מצויין מיכל יחסית גדול פילטר אחד שקל לנקות ויש לו גם מפוח לא משהו מטורף אבל עושה עבודה טובה
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
לי יש חובט + ידית וצינור ידניים של דייסון.
מפלצת מוצצת, במובן החיובי. ריקון ונקיון פילטרים נוח וקל, אבל ראיתי שהוא כבר לא נמכר. אלא דגם חדש יותר. נראה שהם שמרו על עקרונות תפעול דומים.
עריכה:
ראיתי באתר של דייסון שהמחיר לא רלוונטי.
נסה שואב חבית ולא תצטער. לא סתם השואבים התעשייתיים הם שואבי חבית.
לפני כשנתיים הצודקת שלי החליטה להשקיע הרבה יותר מ- 1000 מצלצלין, בשואב מדגם ידוע ומפונפן. שואב שמעוצב יפה, צבעוני כמו קטנוע חדשני, ומפורסם בטכנולוגיות שאיבה ציקלוניות וכו'...
מחסני חשמל (או אולי זה היה ב- א.ל.מ) נתנו על כל 1000 ש"ח שובר של 150 ש"ח.
לקחתי שניים מהשוברים והצבעתי למוכר על שואב חבית של MIDEA.
הצודקת התעצבנה: "תשתמש בשוברים למשהו שצריך! הרגע רכשנו שואב חדש. למה צריך עוד אחד?" הסברתי שהשואב החדש נראה לי מפלסטיק רגיש מידי ויקר מידי לניקוי הרכב. "חבל שהשואב הלפלף שלך ישבר מהמעברים לקומת החניה. שישאר בבית", ניסיתי לשכנע ללא הצלחה. אולי היא נעלבה כשקראתי ליוקרתי "לפלף"?
יצאנו מהחנות כמו זוג גרוש, היא כעוסה, ואני מאושר מהצעצוע החביתי שבעגלתי. כל אחד מאיתנו אחז בעגלה משלו, כאילו שגם שואבי האבק שלנו לא יכולים לדור יחדיו.
עברו שנה וחצי. הלפלף עבר כבר שני תיקונים ודרש שירכשו עבורו שלושה פילטרים ציקלוניים מיוחדים ויקרים להפליא. אבל מהר מאוד הגיע גם התיקון השלישי. השואב החתיך הושבת שוב, הפעם לשבועיים. יום לפני הבוקר בו צריכה היתה להגיע העוזרת, קיבלתי הוראה פיקודית, להעלות את שואב החבית שלי מהחניה הביתה.
בערב התקשרה העוזרת ואמרה לצודקת שהשואב החדש הרבה יותר טוב. לדבריה, הוא (השואב), חסך לה זמן עבודה יקר. העוזרת שאלה איפה רכשנו אותו, גם היא רוצה לקנות כזה בדיוק לביתה.
מאז שחזר, השואב החתיך, והוא עדיין באחריות, יושב הוא מבוייש בפינת חדר הכביסות, אף אחד לא נוגע בו. רק אני מטומטם, בכל פעם שצריך לשאוב ברכב, אני סוחב את שואב החבית במורד ובמעלה המדרגות של החניה. מה אגיד לך, בא לי לקנות עוד אחד...
מוסר השכל: לא בטוח שיש. המלצה לשואב, קיבלת.
ערן CJ
לי יש חובט + ידית וצינור ידניים של דייסון.
מפלצת מוצצת, במובן החיובי. ריקון ונקיון פילטרים נוח וקל, אבל ראיתי שהוא כבר לא נמכר. אלא דגם חדש יותר. נראה שהם שמרו על עקרונות תפעול דומים.
עריכה:
ראיתי באתר של דייסון שהמחיר לא רלוונטי.
לפני הדייסון האלחוטי הנוכחי, השתמשנו בדייסון חוטי. מכשיר חזק ואיכותי שאופסן רק בשל דרישה של זוגתי. אם מעניין אותך, צור קשר בפרטי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שואב חבית פשוט אמין וחזק
בהמשך למה שערן רשם
פחות מ 400 שקל
המנקה תמיד מבקשת שאכניס אותו מהמחסן הביתה במקום האלחוטי https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220225/7958e2ac97a032534e7231da68ab4b08.jpg
נסה שואב חבית ולא תצטער. לא סתם השואבים התעשייתיים הם שואבי חבית.
לפני כשנתיים הצודקת שלי החליטה להשקיע הרבה יותר מ- 1000 מצלצלין, בשואב מדגם ידוע ומפונפן. שואב שמעוצב יפה, צבעוני כמו קטנוע חדשני, ומפורסם בטכנולוגיות שאיבה ציקלוניות וכו'...
מחסני חשמל (או אולי זה היה ב- א.ל.מ) נתנו על כל 1000 ש"ח שובר של 150 ש"ח.
לקחתי שניים מהשוברים והצבעתי למוכר על שואב חבית של MIDEA.
הצודקת התעצבנה: "תשתמש בשוברים למשהו שצריך! הרגע רכשנו שואב חדש. למה צריך עוד אחד?" הסברתי שהשואב החדש נראה לי מפלסטיק רגיש מידי ויקר מידי לניקוי הרכב. "חבל שהשואב הלפלף שלך ישבר מהמעברים לקומת החניה. שישאר בבית", ניסיתי לשכנע ללא הצלחה. אולי היא נעלבה כשקראתי ליוקרתי "לפלף"?
יצאנו מהחנות כמו זוג גרוש, היא כעוסה, ואני מאושר מהצעצוע החביתי שבעגלתי. כל אחד מאיתנו אחז בעגלה משלו, כאילו שגם שואבי האבק שלנו לא יכולים לדור יחדיו.
עברו שנה וחצי. הלפלף עבר כבר שני תיקונים ודרש שירכשו עבורו שלושה פילטרים ציקלוניים מיוחדים ויקרים להפליא. אבל מהר מאוד הגיע גם התיקון השלישי. השואב החתיך הושבת שוב, הפעם לשבועיים. יום לפני הבוקר בו צריכה היתה להגיע העוזרת, קיבלתי הוראה פיקודית, להעלות את שואב החבית שלי מהחניה הביתה.
בערב התקשרה העוזרת ואמרה לצודקת שהשואב החדש הרבה יותר טוב. לדבריה, הוא (השואב), חסך לה זמן עבודה יקר. העוזרת שאלה איפה רכשנו אותו, גם היא רוצה לקנות כזה בדיוק לביתה.
מאז שחזר, השואב החתיך, והוא עדיין באחריות, יושב הוא מבוייש בפינת חדר הכביסות, אף אחד לא נוגע בו. רק אני מטומטם, בכל פעם שצריך לשאוב ברכב, אני סוחב את שואב החבית במורד ובמעלה המדרגות של החניה. מה אגיד לך, בא לי לקנות עוד אחד...
מוסר השכל: לא בטוח שיש. המלצה לשואב, קיבלת.
ערן CJתוכל לרשום איזה דגם השואב חבית של מידאה
MIDEA max.1600W/25L
זה מה שכתוב עליו. מקווה שעוזר.
ערן CJ
לנו יש קירבי שקנה לפני 200 שנה אבא של גלי. מונומנט מיותר, כבד מאוד וחסר כל קשר למחירו המופרז והמופרך.
אבל, אחת לשנה מגיע מישהו כדי "להחליף גומיות". מספר סיפורים מרגשים על שידרוגים ומעביר יחד עם אמא שלי שעה. אימי מצידה, אוכלת לו את הראש עם סיפורי ראומטיזם, אחלה תשמות לב.
אז אם אתם גרים עם פנסיונרית משועממת רק קירבי.
מעיר את השרשור קצת.
בעקבות הצטרפות הואן כעוד חדר לבית עולה הצורך בשואב אחרי שהאחרון הקריב את חייו בתור חלק סטאפ הדמיה בסטארטאפ האחרון שעבדתי בו (עזבו... אל תשאלו).
יש כאלו חבית ויש לנו כל מיני תלושים שצריך לבזבז אז כמה עוצמה אני מחפש? ראית נגיד 1200W, ישמש בעיקר לשאוב רכבים מטונפים אבל לא רק וכדאי שישאב גם רטוב וגם יבש.
הכי חזק שתמצא.
במיוחד כשצריך לשאוב מרכב שטח
קרשר w3, תקבל עודף מ300₪
שואב יבש ורטוב ולא תופס הרבה מקום.
קרשר w3, תקבל עודף מ300₪
שואב יבש ורטוב ולא תופס הרבה מקום.
Sent from my iPhone using Tapatalkתודה
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
היטאצי. 600
https://www.payngo.co.il/bathrooms-and-cleaning/vacuum-cleaner/vacuum-cleaner/268099.html
(https://www.payngo.co.il/bathrooms-and-cleaning/vacuum-cleaner/vacuum-cleaner/268099.html)
שואבי החבית מזן מותג המדבקה, 1400-1500 וואט עושים עבודה טובה מאוד, אמינים מאוד ולא מפונקים, 3 פילטרים שטיפים רב פעמיים.
עולים 300-400.
לא חושב ששואבים אחרים יודעים לעשות דברים שאלו לא (בבית אני עם דייסון נטען אז לא מכיר את כל הקטגוריה).
אל תתקרב לאחיהם הגדולים 3000W כי אין חזרה מזה, עוצמת שאיבה משוגעת שאחרי זה הכל מרגיש לא מספיק טוב.
באזור עוטף עזה אתה יכול לראות אצלי את שניהם.
לשכנים שלי יש קרשר די גדול יבש/רטוב.
השתמשתי בו בהצפה בבית, מכונה מצויינת.
לגבי השואב הישן שלך, יש משאבות סיניות לא רעות בכלל שנותנות פולסים מתאימים, לא צריך לרצוח שואב אבק מסכן בשביל זה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.