צפייה בגרסה מלאה : פורד ברונקו קצר - יפיוף לטעמי
משתף חוויה שלי אישית- היום בפעם הראשונה ראיתי במציאות בכביש לידי ברונקו קצר - צבע שהוא שילוב בין תכלת פסטלי לבין אפור בטון עם גג פריק שחור -
יסלח לי הג'יפ - אבל הברונקו הזה במציאות, יפיוף אמיתי בעיני, משהו בפרופורצחות המרובעות והקופסתיות האלו שנותן מראה כוחני אבל קומפקטי ממש עושה לי את זה.
אשקרה עורר את כל בלוטות החשק לברונקו בסיסי קצר, ידני עם חבילת סאסקווץ' - כלי שיכול להיות בהישג ידי אפילו בעתיד הקרוב...
אבל איך אוכל לישון בתוך קצר?
אתמול ראיתי ברחוב ליד הדאסטר היפיפיה שלי .. את הברונקו הראשון האמיתי שלי .. 4 דלתות אמנם .. אבל בהחלט מכונית מרשימה ויפה.
הבחור היה נדיב להרשות לי להכניס את הראש פנימה להריח את הניילונים ... תוך כדי שהוא מספר לי כמה הגג הפריק נורא בעיניו ..
באמת אוטו יפה.
אתמול ראיתי ברחוב ליד הדאסטר היפיפיה שלי .. את הברונקו הראשון האמיתי שלי .. 4 דלתות אמנם .. אבל בהחלט מכונית מרשימה ויפה.
הבחור היה נדיב להרשות לי להכניס את הראש פנימה להריח את הניילונים ... תוך כדי שהוא מספר לי כמה הגג הפריק נורא בעיניו ..
באמת אוטו יפה.
יאללה שימכור :)
גם אני ראיתי היום את הקצר כמו שכתוב מעלי, גורם להרהורי כפירה באליפסה הירוקה...
מצד שני הגרנדיר מגיע (אולי) השנה...
למיטב הבנתי הגרנדיר לא יגיע השנה לארץ אולי בקיץ יגיע לכמה מקומות נבחרים באירופה
האמת גם לברונקו יש קשייי הספקה - והיבואן הסדיר אפילו לא יכול לאמר מתי תגיע הנגלה הבאה של הברונקו..
גם בארה"ב יש קושי רב להשיג ברונקו.
תוך כדי שהוא מספר לי כמה הגג הפריק נורא בעיניו ..
תלונה עקבית שחוזרת בכל מבחן רציני ברשת
יש רעש רוח מהגג ב-110 קמ"ש ומעלה. מעבר לזה לא יודע מה רוצים ממנו.
האפשרות לפתוח את הגג מגניבה ובדגם 5 דלתות ניתן להסיר גם את הלוח שמעל למושב האחורי. יפתרו את זה.
מה עם תמונות למען השם?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
מה עם תמונות למען השם?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
זה מה שאני הצלחתי לצלם [emoji1787] ( לבן שלי )
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220228/a71153763944e8c6bbeb0c0d27fda0cb.jpg
אני חייב לציין משהו. ואני מדבר מנקודת מבט שהיא לחלוטין פרקטית. חדי עין יקראו בחו"ל שאין יותר ברונקו 2022, הפסיקו לקחת הזמנות, כאשר במקביל בארה"ב יש גם בעיה שיצרה מצב בו רכבים עומדים במפעל כשהם לא מושלמים. בדיקה באתר בישראל תגלה גם שכל הדגמים "אזל במלאי". עכשיו, כמובן שליבואן רכב זה מגניב לכתוב שמוצר אזל במלאי, זה אומר שהוא נורא מבוקש. אבל צריך להבדיל בין אזל במלאי אמריקה, כלומר מכרנו כמה מאות אלפים, ובין אזל במלאי ישראל- שזה אומר שיש כאן כמה מאות של ברי מזל שקנו וזה לכל היותר. אני אישית מאוד אוהב רכבים שהם נדירים. היו לי 2 רכבים שבדוק- יובאו מהם ארצה פחות ממאה חתיכות. אבל אני לא יודע האם זה מה שאנחנו רוצים ברכב שטח, במיוחד מבחינת היקף התמיכה שיש לרכב כזה כשהוא קצת יותר וותיק. אם עסקינן בג'יפ, אני יודע היטב שאני יכול להיכנס עם רכב ישן למוסך ויש לי מי שיטפל בו. לעומת זאת, אני לא יודע כמה היתי רוצה להיות בעליו של פורד-שטח. אני לא אומר חלילה שהרכב רע, אני כן אומר שהיתי חי הברה יותר בניחותא עם רנגלר בן 3 מאשר עם ברונקו בן 3. כמובן, עסקינן בדעתי האישית בלבד אבל לפעמים חוכמת העדר/המונים היא משהו חשוב, במיוחד ברכבים מהסוג הזה. בגלל זה תמצאו בקלות גורו של ג'יפ, מומחה של לנד רובר או תותח של טויוטה (סתם, טויוטה לא מגיעה למוסך) אבל בעיני זו נקודה חשובה.
תומר- לדעתי מדובר בבעיות הספקה זמניות שנגרמו משילוב בין תקלת הגגות הקשיחים והמחסור העולמי בצ'יפים. כשיתגברו על תקלות אלו להערכתי קצב הייור יתגבר והברונקו יימכר בהמוניו גם בארץ ולא יהיה חיה נדירה במחוזותינו.
- - - Updated - - -
חוץ מזה ביררתי מה הצבע וזה צבע שמכונה בשם המסתורי ופצלני משהו "איזור 51" - area 51
חוץ מזה שתיים - בדקתי שוב מחיר לפי האתר של פורד וזה יוצא 41,000 $ שם ובעברית כאן בארץ כ- 320,000 ש"ח - סכום שכבר לא בהישג ידי בעתיד הקרוב.
לא הספקתי לצלם אבל כך נראה דף ההזמנה באתר של פורד:
https://shop.ford.com/configure/bronco/config/exterior/Config%5B%7CFord%7CBronco%7C2022%7C1%7C1 .%7C101A...PKU...765.66C.863.2DR.55G.BAS .%5D?gnav=header-suvs-bp
אני אציין שלדעת כולם הגג בד כרגע טוב יותר מהגג הפריק. וגם זמין לאספקה כנראה אצל כמה דילרים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
וואלה מבין אותך מאוד
הקצר ממש יפה(שלא נדבר שיש לו תא מטען לשם שינוי לקצר)
בייסאסקוואצ ב42k דולר אמור לעלות כמו רנגלר ספורט מאוטומקס … במצב לפני קורונה ומלאי נורמלי …. חחח לא ריאלי בימנו
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220228/7b18c4e70c1cca588d83fbba8d78e4eb.jpg
לטייל בטבע עם 4 גלגלים והילוך כוח זה זכות בארץ הקודש
Prefer to move from 2H to 4L with joy
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.