צפייה בגרסה מלאה : בקרת משיכה ב kj
ioniamichael
04-03-22, 20:23
היי חברים, סופש נעים.
ממש אשמח אם מישהו יסביר לי איך אמורה לעבוד הבקרת משיכה ( traction control ) בליברטי 2006.
באיזה מצבים היא עובדת בטרנספר , האם רק בלואו ? או בכל המצבים ?
ממש לא מצליח להבין אותה ,אני חדש עם הליברטי, עד היום נסעתי עם נעילות חשמליות =].
לדעתי הטרקשן שלך מבוסס על פעולת הבלמים לגלגל המסתחרר, מה שנותן לו את ההוראה זה חיישני ה abs, המערכת אינה קשורה למצבי הטרנספר ועובדת כל הזמן, כאשר יש תקלה באחד מחיישני ה abs המערכת תושבת, למיטב זכרוני יש לך לחצן בהגה שיכול להשבית את הטרקשן מתי שתרצה.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
רק בלואו
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני חדש עם הליברטי, עד היום נסעתי עם נעילות חשמליות =].
היי. תתחדש. בהתחלה באתי לכתוב משהו מצחיק, שלוקח למערכת שעתיים וכו, היא חושבת....עושה קפה....אבל ויתרתי. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך? לנעול. לנעול.לנעול. המערכת בליברטי שווה לתחת ואם אתה באמת עושה שטח, אתה תאכזב ממנה מאוד מהר. פעולה איטית מאוד, לא יעילה. אם אתה מטייל רציני , המערכת הזאת לא תהיה מספיקה. אם אתה בקטע של שבילים ושטח קל, אולי זה מספיק, אבל אם אתה צריך לעצור לכיוונים באמצע ורדית (הנה התמונה ....) אז המערכת המעאפנה הזאת לא בשבילך. על אחת כמה וכמה אם אתה מגיע מרכב נעול-אתה תתאכזב. אני אישית עם POWERTRAX NO SLIP בסרן האחורי ועם דטרויט טרוטראק בסרן הקדמי (זו לא נעילה אלא מוגבל החלקה, לליברטי אין נועלי טבורים, זו בעיה. לצרכי זה מספיק). עוד נקודה חשובה: ב 2006 וגם 2007 יש קייס פתוח מאחור. עד 2005 הם מגיעים עם לימיטד סליפ ואז צריך להזמין קייס או להביא נעילה שמחליפה את הקייס. בקיצור- הרווחת. אני נסעתי 4 שנים עם נעילה אחורית של LOKKA והחלפתי אותה לפני כמה שבועות- ה NO SLIP ממש מצוינת לצרכי, גם בגלל שאין רעשים ותקתוקים וגם בגלל שאני קמצן והיא עלתה לי משהו כמו 1700 שקל באמאזון עם משלוח עד הבית.
137553
ioniamichael
07-03-22, 08:58
אני נסעתי 4 שנים עם נעילה אחורית של LOKKA והחלפתי אותה לפני כמה שבועות- ה NO SLIP ממש מצוינת לצרכי, גם בגלל שאין רעשים ותקתוקים וגם בגלל שאני קמצן והיא עלתה לי משהו כמו 1700 שקל באמאזון עם משלוח עד הבית.
היי, תודה רבה על התשובה.
האם הנעילות שאתה מדבר עליהן הן אוטומטיות ? במידה וכן , איך הרכב מתנהג בכביש ביום יום ? לא זורק את התחת בכיכרות ?
היי, תודה רבה על התשובה.
האם הנעילות שאתה מדבר עליהן הן אוטומטיות ? במידה וכן , איך הרכב מתנהג בכביש ביום יום ? לא זורק את התחת בכיכרות ?
אני עם נעילה אחורית אוטומטית ועם דיפרנציאל מוגבל החלקה מקדימה. אני אישית לא מרגיש שום זריקת תחת בכיכרות, לא בנעילה הקודמת ולא בנוכחית.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.