צפייה בגרסה מלאה : המלצה למצלמת רוורס אלחוטית מגנטית
הי,
מחפש המלצה למצלמה נטענת שמשדרת אונליין רציף לנייד שאפשר למקם על הרכב מאחור ולהעביר כשרוצים לנגרר
אפשר ב bluetooth או ב wifi.
מבחינת אופן החיבור אני אדע לשפצר את זה אז לא קריטי סוג או איכות החיבור.
תודה.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
לא התנסתי באחת שמשדרת לנייד
₪ 145.33 30%OFF | Camecho 7"HD LCD Waterprooof Wireless 12V 24V Backup Rear View Camera Monitor Car Monitor For Bus Truck RV Trailer Excavator
https://a.aliexpress.com/_ugSxOl
דומה לזו התקנתי על נגרר ,עבד לי אחלה
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
היה לי משהו כזה מאלי אקספרס , שמייצר רשת wifi. אתה צריך להמתין שהוא יידלק, להרים רשת, להתחבר עם הטלפון, לפתוח אפליקציה ייעודית =היה מסורבל ולא נוח לשימוש, וגם שמתי לב שזה לפעמים לא עבד מקצה הנגרר, ורק כשאני קרוב יותר.
אם אתה הולך על משהו כזה, אל תחבר אותו לאור רוורס, אני רואה שכתבת נטען, אז סבבה. אבל לא לאור רוורס.
לא יוןדע להמליץ על משהו קונקרטי אבל כמה הערות, אולי יעזור:
1. אם הכוונה לראות את התמונה "כמו במראה" - חשוב שתהיה יכולת להפוך התמונה (ימין-שמאל) או מראש לחפש רק מצלמות המיועדות לחניה / רברס.
2. מצלמת דרך של שיומי (70mai) עובדת טוב מול נייד עם יישום מתאים (התקנה והגדרה חד פעמית) - לא יודע אם תתאים לך להתקנה לכיוון האחורי והיא אינה נטענת.
מכיון שהדרישה להתקנה מגנטית + מצלמה נטענת מצמצמת מאד את המבחר:
3. במקום התקנה מגנטית, אולי יהיה פרקטי יותר לקנות שני מתקני חיבור, לשים אחד על הרכב והשני על הנגרר ואז להעביר ביניהם בעת הצורך.
4. במקום מצלמה עם סוללה נטענת - אולי יהיה פרקטי יותר לסדר במקומות הרצויים חיבור לחשמל ולנייד את המצלמה בין נקודות אלו.
אפשר לחבר מצלמה רגילה + power bank מטען נייד נטען. מסורבל אבל מרחיב משמעותית את האפשרויות
ליאור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.