התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נינג'ה גריל חשמלי - שווה משהו?

נמרוד
13-03-22, 11:44
צריך לבחור מתנה בעבודה של זוגתי.
יש אפשרות לאחד מאלו (בתוספת תשלום כזאת או אחרת, לא משנה)

Ninja foodi grill
Ninja smart grill XL

למישהו יש נסיון? אפשר לעשות בזה המבורגר או סטייק מהר ובלי בלאגן/עשן? ידידותי לנוער? או שישאר כמצבה על השיש?

andy.shaked
13-03-22, 12:26
לנו יש את הגריל A301, סטייקים,קבבים המבורגר, הכל יוצא לפי מידת הצלייה הרצוייה. אם הבשר לא שומני מדי, אז גם אין ריח ועשן, האמת עשן אף פעם לא היה, לפעמים קצת ריח אם הקבב שומני מדי
הבעיה היחידה, התא קטן מדי להכין אוכל למשפחה, אם יש לך אפשרות לך על הגדול יותר
התמונות הן לא אילוסטרציה https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220313/9bb0586fafeca14d8e8b2aa0285178c3.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20220313/f6a50aa5d98942520005b21ddfb36548.jpg

המדען המטורף

סולי
14-03-22, 08:05
אנחנו עם הXL כבר שנה.. שימושי אם תעשה בו שימוש..
עשיתי סטייקים, אנטריקוט ופילה.
עשיתי סלמון.. היום אנסה מושט "מטוגן" שלם.

עראייס, ציפס.. ציפס בטטה עם ציפוי.. אספרגוס ועוד שאני לא זוכר כרגע.. הכל יצא בין אחלה למעולה.
רמת עסיסיות גבוה... וקריספיות.
של הכל .. כולל הסטייקים... אבל...
זה לא גריל. אל תצפה לתוצאות זהות...

עשן?
עם הקבבים והאנטריקוט בהחלט היה עשן בחלל.
אם כי יש לציין שחשוב לנקות את הרשת העליונה כדי להמנע מזה... ואת זה בדיוק לא עשיתי (:

סה"כ בהחלט מפשט את העבודה ומספק תוצאות מספקות בהחלט.
נוח וקל לניקוי.

לאביעד יש ניסיון גדול יותר... גם בהכנת פסטרמות ופונקציית הייבוש שעוד לא ניסיתי אפנה אותו הנה.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

אביעד פ.
14-03-22, 09:18
בהחלט מוצר שימושי ביותר-
כמו שסולי אמר התוצאות טובות, הרבה יותר מכל דרך אחרת שניסיתי להכין בתוך הבית.
יותר טעים ופחות עשן וריח שנשאר שעות בחלל החדר.

הדגמים המתקדמים יותר מגיעים עם עם פרוב שמודד טמפרטורה ומאפשר לעשות דברים ברמה הרבה יותר גבוהה.
ריברס סיר, פסטרמות עסיסיות מהודו ובקר, סטייקים (עבים) במידת עשייה מושלמת וכו'.
אני לדוגמא לוקח נתחים שלמים של חזה הודו, שם בתמלחת ל-48 שעות ומשם לנינג'ה בטמפרטורה הנמוכה ביותר האפשרית (120) עד שחיישן הטמפרטורה במרכז הנתח מגיעה ל 67 מעלות.
התוצאה עסיסית מאוד, טעימה ובלי כל הזבל המוסף שמוכרים לנו במוצרים המועבדים.
נשמר 3 ימים במקרר, ואם מכינים כמות גדולה ניתן לפרוס דק, לשים בשקית וואקום ולהקפיא. זה מפשיר לא רע בכלל.

לפונקציית הייבוש אפשר להשתמש כדי להכין ג'רקי, עגבנית מיובשות, קרוטונים טעימים, פרוסות תפוח עם קינמון ועוד הרבה דברים- רק צריך להפעיל את הדימיון.

אפשר להכין אפילו קונפי שום בכמות גדולה ובצורה מדויקת, בלי לדאוג שטמפרטורת השמן תהא גבוהה מידי.

סה"כ מוצר לא רע בכלל, למעשה אני בתהליך של מעבר לעבודה במדינה אחרת ושלחתי את הנינג'ה שיהיה איתי שם....:-)

נמרוד
14-03-22, 11:24
תודה רבה חברים.
אני לא בליגה שלכם, אז אם אתם מבסוטים, זה כנראה יותר ממוצלח עבורי.
מניח שעדיף כבר את הXL כדי להכין לכל המשפחה.

andy.shaked
14-03-22, 11:36
כמו שכבר ציינו, תקפיד על נקיון הרשת העליונה וריקון הנוזלים מהסיר התחתון ולא תסבול יותר מדי מריחות ועשן. אל תתפתה להשתמש במסירי שומנים למינהם, זה הורס את הציפוי של הפלטת גריל, מים חמים וסבון כלים עושים את העבודה מעולה

המדען המטורף

jacob72
16-03-22, 10:24
האמת קיבלתי לפני שבוע מתנה לפסח ,מכשיר כזה מחמתי. טרם הפעלתי.

מבחינה גודל זה ממש תופס מקום וכבד , אחרי בחינה זה נראה כמו סיר חשמלי שעושים איתו פיתות ,רק מפונפן יותר.
אין בזה כלום ,רק גוף חימום,תצוגה,טיימר.
מעולם לא היה לי סיר חשמלי אבל אישתי לא רוצה לוותר עליו. אז נפרדנו מעוד 0.5 מר שיש.

אולי אחרי שנפעיל אותו נחשוב אחרת

137627

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

סולי
16-03-22, 10:26
שכחת מאוורר מובנה. רשת טיגון ומשטח צליה.
ומד חום מובנה לדחוף לבשר.

התוספות הללו מאפשרות שימושים נרחבים כאמור...

תתחדש!

סולי
16-03-22, 10:27
כמו שכבר ציינו, תקפיד על נקיון הרשת העליונה וריקון הנוזלים מהסיר התחתון ולא תסבול יותר מדי מריחות ועשן. אל תתפתה להשתמש במסירי שומנים למינהם, זה הורס את הציפוי של הפלטת גריל, מים חמים וסבון כלים עושים את העבודה מעולה

המדען המטורףמסופקת מברשת אגב שעושה את החיים קלים מאוד בכל הנוגע לניקיון הרשת והמשטח צלייה.

אומי5
16-03-22, 10:38
האמת קיבלתי לפני שבוע מתנה לפסח ,מכשיר כזה מחמתי. טרם הפעלתי.

מבחינה גודל זה ממש תופס מקום וכבד , אחרי בחינה זה נראה כמו סיר חשמלי שעושים איתו פיתות ,רק מפונפן יותר.
אין בזה כלום ,רק גוף חימום,תצוגה,טיימר.
מעולם לא היה לי סיר חשמלי אבל אישתי לא רוצה לוותר עליו. אז נפרדנו מעוד 0.5 מר שיש.

אולי אחרי שנפעיל אותו נחשוב אחרת

137627

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אל תתבכיין, אני מוכן לפנות לך אותו משם...

hadtomer
16-03-22, 11:49
גדלתי בשנות ה 80. מבחינתי כל מוצר אשר נושא את השם "נינג'ה" או "טורבו" הוא משהו שחייבים בבית.

איל מ
16-03-22, 15:41
טורבו הגה....
טורבו חלל...

jacob72
16-03-22, 19:30
צודק.
אבל במהות, הוא לא שונה.
גם בגריל מחומר הכי זול ,אלומיניום לעשיית פיתות, אתה יכול לשלב רשת צלייה באופן עצמאי.

אם זה לא היה חסר עד היום ,אז כנראה אפשר בלעדיו

ש01
16-03-22, 20:15
לנו יש את הגריל A301, סטייקים,קבבים המבורגר, הכל יוצא לפי מידת הצלייה הרצוייה. אם הבשר לא שומני מדי, אז גם אין ריח ועשן, האמת עשן אף פעם לא היה, לפעמים קצת ריח אם הקבב שומני מדי
הבעיה היחידה, התא קטן מדי להכין אוכל למשפחה, אם יש לך אפשרות לך על הגדול יותר
התמונות הן לא אילוסטרציה https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220313/9bb0586fafeca14d8e8b2aa0285178c3.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20220313/f6a50aa5d98942520005b21ddfb36548.jpg

המדען המטורף

לא רוצה לפגוע,
אבל אצלי בבית אם הייתי מכין את כל אלו בחשמלי, היו זורקים אותי מהבית, מהגברת דרך הצאצאים ועד האחרון שרק בן 13...
הגולדסטאר היה עובר, זה בטוח. אולי גם הירקות

asypeer
17-03-22, 07:56
קח בחשבון שה301 שהוא נחשב ה״קטן״ תופס לא מעט מקום על השיש, אפשר למצוא אותו ב1000₪ לאחרונה.
תבדוק כמה תוספת מבקשים שתוסיף, אצלי בעבודה לפחות רוב התוספות מקפיצות את המחיר ובעצם לא משתלמות - עדיף גיפטקארד ודומיו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

איל מ
17-03-22, 08:34
.
תבדוק כמה תוספת מבקשים שתוסיף, אצלי בעבודה לפחות רוב התוספות מקפיצות את המחיר ובעצם לא משתלמות - עדיף גיפטקארד ודומיו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אמת. גם אצלנו, המחיר שמבקשים להוסיף לדברים הגדולים, מגיע לפעמים לכדי 100 שח פחות מהמחיר שניתן למצוא ברשת בכל מיני מבצעים.
השנה הלכתי בעצת הפורום ולקחתי ערכת כלי קורניניג (לשעבר) ללא תוספת תשלום.

נמרוד
27-03-22, 11:49
תודה לכולם!
הנינג'ה גריל מדגם XL הגיע בשבוע שעבר ונקלט בהצלחה מרובה. בנות הבית כבר הכינו כל מיני דברים כולל תפוחים מיובשים (?).
בערב שהוא הגיע הבאתי חבילת המבורגרים קפואים מבורגר סאלון, הכנסנו לתוך המכשיר כמו שהם, לחצנו על הכפתורים לפי ההוראות ואחרי עשר דקות יצאו אחלה, גם יפים וגם טעימים. הופתעתי לטובה.

andy.shaked
27-03-22, 13:09
לא רוצה לפגוע,
אבל אצלי בבית אם הייתי מכין את כל אלו בחשמלי, היו זורקים אותי מהבית, מהגברת דרך הצאצאים ועד האחרון שרק בן 13...
הגולדסטאר היה עובר, זה בטוח. אולי גם הירקותלא נפגעתי, זה מכורח המציאות ולא מרצון. לפעמים מתפשרים כשאין אפשרות למנגל.
התוצאות מפתיעות לטובה, במיוחד אחרי שלומדים את הזמן המתאים לכל נתח.
למי שיכול, אני ממליץ על פרוב מדידה ואז אין טעויות

המדען המטורף

asafk
01-04-22, 22:42
There goes the neighborhood

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

-->