צפייה בגרסה מלאה : רצועת מנוע נגזרת לאורך ב tdi300
משהו מוזר, יש לי את הרכב הזה 16 שנה ולפעמים קורים לו דברים מוזרים. רצועת מנוע נגזרה במפתיע לאורך (כלומר לכל היקף הרצועה, בערך על הקו של כ5 מ"מ) אחרי כמה אלפי קילומטרים. הרכבתי רצועה אחרת שהיתה אצלי, בתור פתרון זמני, משומשת והיא מרעישה ושורקת, מכיוון שהיא גדולה במידה אחת.
(7pk 1590). רצועה חדשה במידה הנכונה (pk7 1580), נגזרה שוב אחרי 10 דקות עבודה. הפולים נמצאים בקו ישר, כל האביזרים, אלטרנטור, משאבות, מותחן ומנוע, מסתובבים נקי ושקט, אין שום דבר שמצביע על בעיה. חזרתי מהשטח עם הרצועה החדשה שאיבדה 5 מ"מ לאורך כל ההיקף ולמרות זאת, הכל בסדר. יש למישהו רעיון? תודה.
אחד הפולים ברח ממקומו, תפרק את החגורה ובדוק חופש בכל הפולים והמותחנים.
בדקתי, מוזר אחרי כל כך הרבה שנים. הכל פיקס.
מה שחושב שזה הכיוון הוא שיש שתי מידות קוטר בפולי של אלטרנטור של בוש, מחר באור יום נבדוק. תודה.
תבדוק חופש צידי וגם פנימה החוצה בכולם,
תבדוק את הגומיות בפולי הגדול על הקרנק.
כדאי לבדוק גם את השטח של הפולים, שאין שם שבבים או משהו שיכול לחתוך את הרצועה. נראה לי שזה רלוונטי רק לפולים שמסובבים את הצד המשונן של הרצועה (אלטרנטור למשל).
Sent from my LM-V450 using Tapatalk
תבדוק חופש צידי וגם פנימה החוצה בכולם,
תבדוק את הגומיות בפולי הגדול על הקרנק.
או משהו משוחרר על הבלוק שנכנס למסלול הרצועה.
זה בהנחה שהיא קרועה בצד המנוע,
ואם בצד הרדיאטור אז אולי כונס האויר זז
עריכה:
קראתי שוב את ההודעה שלך.
התיאוריה של סטוק דפוק של רצועות, כנראה לא רלוונטית כאן.
באחת מההחלפות גם זכיתי לכוויה במצח בצורת אליפסה של לנדרובר מהסמל שעל האגזוז...
זה חייב תמונה.
באחת מההחלפות גם זכיתי לכוויה במצח בצורת אליפסה של לנדרובר מהסמל שעל האגזוז...
זה חייב תמונה.
זה כבר לשרשור האידיוטים..
בתקופת הטיפשעשרה הסתובבתי כמה חודשים עם הטבעה של 500gr בתוך ריבוע על אמת יד ימין.. כוויה חזקה מראש פטיש שרותך לידית ונצמד ליד.
יאמר לזכות מוטי שהוא הגיב לתגובה שלי שערכתי. גם אני הסתובבתי עם כוויה בצורת אליפסה.
אחרי כמה מאות קילומטרים, עם רצועה של 7PK שנחתכה מסיבה לא ברורה במדויק ועכשיו היא ברוחב של 6PK, בדיקות של הפולים והמותחן מבחינת משחק, מיסבים, עיוות וכדומה הכל פיקס, הרכב "התרגל" לרצועה, אני נוסע עם רצועות חדשות איתי והכל בסדר, הרצועה שעל הרכב לא מתפרקת יותר. לא חושב שיש צורך להקריב עוד רצועה חדשה בינתיים ולא מצאתי שום דבר חד שהיה יכול לחתוך ממש בצורה מדוייקת את הרצועה, בשלב מסויים, אפרק את הכל ואסתכל יותר לעומק, למרות שלא נראה שיש משהו. יכול להיות שלרצועה החדשה היה דפקט. רצועה טובה של Dayco בקיצור, מוזר.
ehudzeelim
28-03-22, 20:20
אין שם במקרה (ובטעות) פולי אחד שהוא 6PK?.
לא, בדקתי הכל כמה פעמים. כל הפולים הם 7, בטוח שאחרי 16 שנה וכמה מאות אלפי ק'מ, החלפתי כמה רצועות ואף פעם לא הייתה בעיה.
יש משהו נוח באוטו זקן, הוא ראה ועבר כבר הכל, ממשיך לעבוד גם אם כואב לו משהו,
כמו שכתב מוטי ג. הרכב מסתדר בינתיים עם הרצועה הצרה יותר, אני מחזיק רצועה מקורית ועוקב אחרי המצב. לא יותר מחמש דקות עבודה להחליף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.