התחברות

צפייה בגרסה מלאה : רוצה להתייעץ איזה ג'יפ לקנות אחרי שגנבו לי את הלנד קרוזר

שימי1
19-03-22, 11:35
בערב רגיל בשעה 8 בערב גנבו לי את הלנד קרוזר 2008 בגרירה אחרי שניטרלו את הפוינטר. אני גר בקצה עומר לכיוון תל שבע. המשטרה ראתה אותם, עקבה אחריהם אבל "איבדה" אותם בתל שבע. ועכשיו ההתלבטות: לקנות שוב ל"ק שאני מאד אוהב או לעבור לרכב פחות גניב. ואם כן איזה רכב יכול להיות קרוב לל"ק. התקציב כ-130K ש"ח. תודה על העצות...

avikkllk
19-03-22, 11:44
קודם לפרסם איפה אתה גר אחרי שנגנב לך הרכב פחות חכם לקנייה הבאה...
יש הרבה ספר לנו פחות או יותר מה השימוש של הרכב אצלך

Sent from my SM-A037F using Tapatalk

שגיא S
19-03-22, 11:54
לדעתי - את הרכב שבו השווי שתקבל מהביטוח מקיף הכי קרוב לשווי שלו בפועל.
אתה גר באיזור מועד לפורענות עבור כל רכב...

geva dover
19-03-22, 13:37
רק אומר שהפטרול של גוי בירן עדיין לא נמכרה והיא בתקציב, בטוח פחות גניבה

ד ו ר ו ן
19-03-22, 13:46

זה נכון גם לתאונה.
עם הגישה הזו נוסעים בפרייבט.

נאמר כאן מזמן ומספר פעמים, אתה יכול לבטח לפי הערכת שמאי שתגלם את השווי האמיתי ולא מחירון בסיס.

hadtomer
19-03-22, 14:13
לא הבנתי-אתה מחפש ג'יפ או טויוטה?

נמרוד
19-03-22, 14:14
אתה גר באיזור מועד לפורענות עבור כל רכב...אם זה הראש, תקנה רכב שהשווי שתקבל מהביטוח יותר גבוה מהשווי בפועל. משהו צרפתי, או אנגלי.

אבי ביטר
19-03-22, 16:35
תכלס פוסט מבאס ומעצבן.

חוסר משילות.

גנבו לך, וברור לך שיש סיכוי גבוה מאוד שיגנבו שוב.

המדינה הפקירה אתכם מזמן.

נדרשים פתרונות יצירתיים. אל תחכו לאף אחד, לא סופרים אתכם.

איל מ
19-03-22, 16:45
דיסקברי 2 ו3 פחות גניבים (שימו לב שכדי לא םהכעחס את gradar לא רשמתי 4).
1 משום מה כן.
ובכל מקרה, איפה שאתה גר, עם כל הצער שבדבר, אתה לא צריך רכב לא גניב, אלא רק פחות גניב מהרכב של השכן. לכן החמשיר:
לא לנדקרוזר,
לא טנדר,
לא סופה, ולא דיפנדר.
רק תות.

omri_t
19-03-22, 17:06
סופה ו c4

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

אבי ביטר
19-03-22, 18:22
דאסטר.

🤣.

גיא
19-03-22, 18:27
דאסטר.

[emoji1787].שלא נדע טפו טפו טפוי ...

אל תכניס לבדואים רעיונות לראש

Sent from my DN2103 using Tapatalk

שימי1
19-03-22, 22:42
בערב רגיל בשעה 8 בערב גנבו לי את הלנד קרוזר 2008 בגרירה אחרי שניטרלו את הפוינטר. אני גר בקצה עומר לכיוון תל שבע. המשטרה ראתה אותם, עקבה אחריהם אבל "איבדה" אותם בתל שבע. ועכשיו ההתלבטות: לקנות שוב ל"ק שאני מאד אוהב או לעבור לרכב פחות גניב. ואם כן איזה רכב יכול להיות קרוב לל"ק. התקציב כ-130K ש"ח. תודה על העצות...

השעה 22:30 ורק עכשיו ראיתי את התגובות. תודה חברים. הג'יפ מיועד לשימוש עירוני יומיומי מועט יחסית (בכל זאת רכב שלישי במשפחה של 3 אנשים), ולטיולי שטח ברמות בסיסיות וטיפ טיפה אתגריות בכל סופ"ש שני בממוצע...
אני יודע שאני גר במקום ללא משילות לצערי. כל העולם הזהיר אותי שהג'יפ ייגנב והנבואה התגשמה. וכאן המקום לחשבון מחודש: לנד קרוזר או ג'יפ אחר...

oferc
20-03-22, 00:19
השעה 22:30 ורק עכשיו ראיתי את התגובות. תודה חברים. הג'יפ מיועד לשימוש עירוני יומיומי מועט יחסית (בכל זאת רכב שלישי במשפחה של 3 אנשים), ולטיולי שטח ברמות בסיסיות וטיפ טיפה אתגריות בכל סופ"ש שני בממוצע...
אני יודע שאני גר במקום ללא משילות לצערי. כל העולם הזהיר אותי שהג'יפ ייגנב והנבואה התגשמה. וכאן המקום לחשבון מחודש: לנד קרוזר או ג'יפ אחר...

תקנה מה שמתאים לך ולא מה לא גניב , בפעם הבאה תדאג לאבטח את הרכב , אין מה לעשות זה המצב במדינה .
לגבי ביטוח , תמיד אפשר לבטח את הרכב במחיר שקנית ולא במחיר יצחק לוי , זה פשוט יעלה לך יותר.

שלוימלה
20-03-22, 10:36
תקנה מה שמתאים לך,
ולא מה שמתאים לשכנים שלך,:D
או שפשוט תקנה עוד אחד ויקחו אותו, וכן הלאה,

ש01
21-03-22, 11:24
בתקציב של 130 רציתי להמליץ לך על WK2 - שיהיה מאוד מפנק להתנהלות היומיומית המועטה (בקלות עלול להפוך אצל מישהו לעיקרי בגלל הפינוק), ייתן לך הכל בשטח ואם יהיה גם עם גז - בב"ש הגז הכי זול בארץ.

אבל,
אמנם לא באזור שלך, אבל בחודשיים האחריונים WK2 הפך ללהיט בקרב אוכלוסיות מסויימות שנהנות לנסוע ברכב לא להן.
עשרות כבר נגנבו באזור השרון...

ד ו ר ו ן
21-03-22, 12:31
זה בכל הארץ.
בכל השנים שגרתי בדרום לא נגעו בהיילקס.
והוא חנה גלוי, בלי הגנות מיוחדות.

במרכז, 3 פעמים עד שהפסקתי לקחת אותו לחניונים ציבוריים פתוחים או חניית לילה שלא בבית.

תקנה מה שטוב לך, ותשקיע עוד קצת במיגון לא שגרתי.

לצערנו העניין הוא בעיקר שיילכו לרכב אחר פחות מסובך לגניבה.

דרור ברלי
21-03-22, 13:53
מזלטוב! התחילו לגנוב גם רנגלרים....

ביישוב שלך יש משפחות ותיקות שנגנבו מהם כבר 15 כלי רכב ויותר! ויד הגנבים עדיין נטויה...
הכל בחסות (אם לא ממש בשת"פ) משטרת ישראל ובתי המשפט ובכלל מדינת ישראל, שגניבות הרכב הן אינטרס מובהק שלה ושל בעלי ההון (יבואני הרכב החזירים) שמושכים בחוטים שלה. תפנימו את העניין הזה. כי כל גניבת רכב פותחת מעגל רכישת מכוניות שמסתיימת ברכישת מכונית חדשה שכ-65% ממחירה הוא מיסים.

ענייני חוסר המשילות וכו'?..... נו שויין. הכל נכון, הכל עובדות. מדינת ישראל/ת"א ויתרה כבר מזמן על הנגב וגם הגליל כבר בדרך. אבל זה לא רלוונטי.

אין דבר כזה "רכב שטח לא גניב". כל רכבי השטח גניבים ומבוקשים, אבל לא רק. יש גם פרייבטים שזה כבר סוג של הימור להחנות ברחוב וללכת לישון. מאזדה 3 למשל, או סקודה אוקטביה. היכן שאתה גר, אם אתה לא רוצה שיגנבו לך רכב שטח, אל תקנה ואל תחזיק רכב שטח.... שום רכב שטח. תלמד להסתדר בלי רכב שטח.

כי כל עוד הכפפות לא מוסרות וכל עוד פוליטיקלי-קורקט המזוין לא מוצא רשמית אל מחוץ לחוק, וכל עוד פשיעת רכוש לא מטופלת ביד קשה באמת (מה יד קשה? יד נפץ!) הן ברמת החקיקה, הן ברמת בתי המשפט וכמובן ברמת השוטרים בשטח, "הם" ימשיכו לגנוב ללא הכרה. כל רכב וכל דבר שלא מרותך/יצוק ליסודות מבטון בעומק 10 מטר באדמה וגם על זה אני לא מתחייב לך.....

כדי שזה יכאב פחות בכיס, אז כמו שנמרוד הציע ספק ברצינות, ספק בצחוק - תבחר במשהו שהמחירון שלו גבוה משוויו האמיתי בשוק. אבל כזה שחברות ביטוח עדיין מסכימות לבטח בביטוח מקיף.

oferc
21-03-22, 18:14
מזלטוב! התחילו לגנוב גם רנגלרים....

ביישוב שלך יש משפחות ותיקות שנגנבו מהם כבר 15 כלי רכב ויותר! ויד הגנבים עדיין נטויה...
הכל בחסות (אם לא ממש בשת"פ) משטרת ישראל ובתי המשפט ובכלל מדינת ישראל, שגניבות הרכב הן אינטרס מובהק שלה ושל בעלי ההון (יבואני הרכב החזירים) שמושכים בחוטים שלה. תפנימו את העניין הזה. כי כל גניבת רכב פותחת מעגל רכישת מכוניות שמסתיימת ברכישת מכונית חדשה שכ-65% ממחירה הוא מיסים.

ענייני חוסר המשילות וכו'?..... נו שויין. הכל נכון, הכל עובדות. מדינת ישראל/ת"א ויתרה כבר מזמן על הנגב וגם הגליל כבר בדרך. אבל זה לא רלוונטי.

אין דבר כזה "רכב שטח לא גניב". כל רכבי השטח גניבים ומבוקשים, אבל לא רק. יש גם פרייבטים שזה כבר סוג של הימור להחנות ברחוב וללכת לישון. מאזדה 3 למשל, או סקודה אוקטביה. היכן שאתה גר, אם אתה לא רוצה שיגנבו לך רכב שטח, אל תקנה ואל תחזיק רכב שטח.... שום רכב שטח. תלמד להסתדר בלי רכב שטח.

כי כל עוד הכפפות לא מוסרות וכל עוד פוליטיקלי-קורקט המזוין לא מוצא רשמית אל מחוץ לחוק, וכל עוד פשיעת רכוש לא מטופלת ביד קשה באמת (מה יד קשה? יד נפץ!) הן ברמת החקיקה, הן ברמת בתי המשפט וכמובן ברמת השוטרים בשטח, "הם" ימשיכו לגנוב ללא הכרה. כל רכב וכל דבר שלא מרותך/יצוק ליסודות מבטון בעומק 10 מטר באדמה וגם על זה אני לא מתחייב לך.....

כדי שזה יכאב פחות בכיס, אז כמו שנמרוד הציע ספק ברצינות, ספק בצחוק - תבחר במשהו שהמחירון שלו גבוה משוויו האמיתי בשוק. אבל כזה שחברות ביטוח עדיין מסכימות לבטח בביטוח מקיף.

קודם כל מסכים
שנית , אם אני הייתי רושם את זה היו מוחקים לא את ההודעה......

-->