asypeer
20-03-22, 19:54
אהלן, מדיח סימנס אינטגרלי של חבר.
הילדה שלו חשבה שזה רעיון טוב לקפוץ על הדלת כשהוא פתוח..
מאז הדלת באוףסייד מוזר, המדיח עובד תקין.
הייתי שם היום - את כל הסיפור הזה מחזיקים שני ברגים שעוברים דרך חורים מקוריים בצידי המדיח ונתפסים בשני ארונות בצדדים, אין משהו שמחזיק את המדיח מאחורה ככה שזה מעין ציר, הילדה קפצה כל המדיח
נדחף קדימה, יש רווח של 4-5 ס״מ בין גוף המדיח לשיש.
שמכוסה עם הדלת כשהיא סגורה, להבנתי זה תקין.
שיחקתי עם הרגליים הקדמיות, עם בורג הכיוון האחורי. גורנישט. ברגע שפותחים - המדיח מאבד יציבות ומסתובב קדימה והדלת באופסייד ביחס לשאר הארונות.
לי נראה שיחפפו בהתקנה ושהקפיצה של הילדה רק חשפה זאת, מדיח שמותקן היטב לא אמור היה לזוז.
לא נראה לי שהצירים נפגעו כי כשמסדרים אותו הוא מיושר עם הארון והדלת נפתחת ב90 מעלות, אם מושכים את הדלת, המגנט של המנעול ״מושך את כל הסיפור קדימה..
137651
טיפים איך לסדר ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
הילדה שלו חשבה שזה רעיון טוב לקפוץ על הדלת כשהוא פתוח..
מאז הדלת באוףסייד מוזר, המדיח עובד תקין.
הייתי שם היום - את כל הסיפור הזה מחזיקים שני ברגים שעוברים דרך חורים מקוריים בצידי המדיח ונתפסים בשני ארונות בצדדים, אין משהו שמחזיק את המדיח מאחורה ככה שזה מעין ציר, הילדה קפצה כל המדיח
נדחף קדימה, יש רווח של 4-5 ס״מ בין גוף המדיח לשיש.
שמכוסה עם הדלת כשהיא סגורה, להבנתי זה תקין.
שיחקתי עם הרגליים הקדמיות, עם בורג הכיוון האחורי. גורנישט. ברגע שפותחים - המדיח מאבד יציבות ומסתובב קדימה והדלת באופסייד ביחס לשאר הארונות.
לי נראה שיחפפו בהתקנה ושהקפיצה של הילדה רק חשפה זאת, מדיח שמותקן היטב לא אמור היה לזוז.
לא נראה לי שהצירים נפגעו כי כשמסדרים אותו הוא מיושר עם הארון והדלת נפתחת ב90 מעלות, אם מושכים את הדלת, המגנט של המנעול ״מושך את כל הסיפור קדימה..
137651
טיפים איך לסדר ?
Sent from my iPhone using Tapatalk