צפייה בגרסה מלאה : ציריות מחומר 300M
מישהו יודע מי יכול להכין ציריות מחומר כזה בארץ?
תודה https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220321/5e656e0494e9527f3b4cbf4290f891e8.jpg
Отправлено с моего RMX2075 через Tapatalk
למה דווקא הנתך הזה?
צריך להגדיר תהליך שלם מרמת ח"ג במצב normalized, עיבוד ראשוני, חיסום והרפיה ועיבוד למידה סופית.
במצב הסופי זוו פלדה קשה מאד ולא כל יצרן יסכים.
ולפני הכל צריך בכלל להגדיר את הצורך - העומס במערכת נתון, וחיזוק לא פרופורציונלי של אחד הרכיבים רק יזיז את נק' הכשל...
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
למה דווקא הנתך הזה?
צריך להגדיר תהליך שלם מרמת ח"ג במצב normalized, עיבוד ראשוני, חיסום והרפיה ועיבוד למידה סופית.
במצב הסופי זוו פלדה קשה מאד ולא כל יצרן יסכים.
ולפני הכל צריך בכלל להגדיר את הצורך - העומס במערכת נתון, וחיזוק לא פרופורציונלי של אחד הרכיבים רק יזיז את נק' הכשל...
Sent from my SM-G960F using Tapatalkלא עזרתה בתשובתך.
למה ככה ולא ככה תשאיר את זה לי.
אני כבר אחרי ייעוץ עם אנשי מקצוע.
שאלתי שאלה מאוד ספציפית.
תודה
אנשי מקצוע שידעו להגדיר תהליך כזה בטוח מכירים יצרנים.
אם תחליט לבד, נסה כל יצרן עיבוד שבבי רציני שיקח את התהליך מקצה לקצה.
מאיזה איזור אתה בארץ?
אנשי מקצוע שידעו להגדיר תהליך כזה בטוח מכירים יצרנים.
אם תחליט לבד, נסה כל יצרן עיבוד שבבי רציני שיקח את התהליך מקצה לקצה.
מאיזה איזור אתה בארץ?
Sent from my SM-G960F using Tapatalkאני מבת ים ,מה שלא ציינתי וזה חשוב אני חושב זה בלי פעמונים אני צריך רק מוט מרכזי שבין שני פעמונים.
יש שני יצרנים בארץ שתיאורטית יוכלו לייצר כאלו ציריות שיהיו גם מדוייקת, וכולל תהליכים משלימים - אם תדע לתת להם שרטוט, ואחד שאולי יכול.
עשות אשקלון.
מיפ (חולון)
הדייקן (שהיה בכפ"ס עד לפני כשנתיים ואני חושב שעבר דירה).
זה מסודר מהיקר לזול.
בכל מקרה פלדה 300M זה חומר מצויין לציריות אבל זה כאמור לא בדיוק לקחת חומר גלם ולעבד. כיוון שאתה נעזר בבעלי מקצוע אני מניח שאתה מבין.
בנוסף זה חומר שקשה להשיג אז כנראה שיבקשו ממך להביא את חומר הגלם במצב מתאים לעיבוד.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לא עזרתה בתשובתך.
למה ככה ולא ככה תשאיר את זה לי.
אני כבר אחרי ייעוץ עם אנשי מקצוע.
שאלתי שאלה מאוד ספציפית.
תודה
Отправлено с моего RMX2075 через Tapatalkזה מעניין למה בירת בחומר הנ"ל. אולי תוכל לשתף?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
יצרן שלדעתי יודע לעבוד עם פלדות קשות - כרסום בלהבה בע"מ, בחולון
יש שני יצרנים בארץ שתיאורטית יוכלו לייצר כאלו ציריות שיהיו גם מדוייקת, וכולל תהליכים משלימים - אם תדע לתת להם שרטוט, ואחד שאולי יכול.
עשות אשקלון.
מיפ (חולון)
הדייקן (שהיה בכפ"ס עד לפני כשנתיים ואני חושב שעבר דירה).
זה מסודר מהיקר לזול.
בכל מקרה פלדה 300M זה חומר מצויין לציריות אבל זה כאמור לא בדיוק לקחת חומר גלם ולעבד. כיוון שאתה נעזר בבעלי מקצוע אני מניח שאתה מבין.
בנוסף זה חומר שקשה להשיג אז כנראה שיבקשו ממך להביא את חומר הגלם במצב מתאים לעיבוד.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalkתודה, כן אפנו אותי למיפ חולון (אולי יש לך כתובת שלהם).
עם מי שהתייעצתי הוא עשה לו כבר כמה פעמים מחומר הזה.
התוכנית שלי לפרק ציריה אחד ולהביא לו מוט בלי פעמונים. תודה
זה מעניין למה בירת בחומר הנ"ל. אולי תוכל לשתף?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalkאני מקווה שזה יוכל לענות לצחי, רוסלן אם אני טועה או מפריע לך, נא התנצלותי מראש.
הטקסט מאתר אשקרופט
In addition to our normal rear shafts which are made of the 4340 material we have made a limited quantity of these shafts in the 300M material. This 300M is in theory only about 20% stronger but is much more elastic. We have reduced the main shank diameter down by 2mm to ensure the whole shaft can flex and we have no stress concentrations at the spline ends. These are more expensive at £475 per pair and are aimed at competition users that cannot afford a shaft failure mid race.
*
אם הבעיה שאתה מנסה לפתור היא שבירת ציריות, החיזוק הזה לא בהכרח פותר לך את הבעיה ודווקא יכול להחמיר ע"י שבירת מכלול יקר וסבוך יותר לתיקון.
הצירייה הזו, בגלל החוזק שלה דווקא מייצרת לך נק' חולשה בקצוות, במגע על החלק החיצוני של הפעמון שלא חיזקת, ועם השיניים בגיר/דיפ.
אז היא לא תישבר, אבל יש מצב שמה שישבר זה הצד של הגיר/דיפ או הצד של הנאבה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.